- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.001
kızlarım dün ultrasondaydım ufaklık göstermedi doktora göre erken cinsiyet için ya da kız olabilir... yaş 41 olduğu için amniosentez önerdi ama 300 de 1 düşük riski olduğunu ve eğer test sonucu sorun varsa aldırmak istiyorsam bu testi yaptırmam gerektiğini anlattı harmony testinden de bahsetti ama sadece 6 kromozon incelenebiliyormuş o testle o yüzden üstünde fazla durmamam gerektiğini anlattı... biz de eşimle ikili tarama için kan verirken düşündük ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdik.... zaten bir ay sonraya denk geliyor ve ben bu kadar buyuyen bir bebişi risk var diye nasıl hayattan koparayım... o yüzden bu ihtimali es geçtik ve yaptırmıyoruz... normal ultrasonda da ense kalınlığı 0.6 ölçüldü. dr çok çok iyi ve çok da sağlıklı dedi, görseniz kıpır kıpır.... Allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra ikili tarama sonucunu alacağım... paylaşırım sizinle de.... sevgiyle kucaklıyorum hepiniziiii
İnş canım merakla önümüzdeki ayı bekliyorum.İnş. bu ay testler olumlu çıkar.doktorlara çok takılma canım zaman zaman hepimizde böyle sıkıntılar oluyor sonra geçiyor..
hem herşeyin bir çözümü var menapoz artık bebek yapamamak için bir sorun değil.. kafanı rahat tut canım..
canimmmmm insallah hep beraber mutlu olacagiz... guzel kadinnncanım benimm içime hep kız doğmuştu senin bebişin için, annesi gibi yüzü güzel, kalbi güzel sağlıklı bi kızın olacak Allahın izniyle.. herşey güzel olacak canım, güzel haberlerini bekliyoruz..
Çalıştığınız için mı bakıcı istiyorsunuz?herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
Çalıştığınız için mı bakıcı istiyorsunuz?
Çalıştığınız için mı bakıcı istiyorsunuz?
eveeet az once ikili tarama sonucu geldiiiii ve dr sahane dediiiiiiiiiuuiuiuiucok mutluyum cok sukur rabbime.... ona siginmak ve herseyi ona birakmak ne guzellll.... ense kalinligi, 0.6.... kili pap a 31.2..... kili bhcg 46.2.... benim yasimdaki hamileliklerde 60 hamilelikte 1olan down sendromu riski benim degerletime gore 820 de 1 cikmis, dokrorum mucizesin diyor... hakikaten 4. ayimdayim ve cok sukur ne kanamam oldu, ne lekelenme, sekerim bile normal seviyelerde ki gizli seker hastadiyim biliyorsunuz yas da 41... bulanti oldu ama daha hicc kusmadim binnn sukur, sadece rabbime biraktim her seyi, hatta dua ederken diyorum ki, allahim her sey gibi karnimdaki bebek de senin ve en iyiyi sen bilirsin.... sana emanetiz... ve evet ya duyuyor beni, amniosentez yaptirmamaya karar verdim biliyorsunuz ve hep huzurluydum simdi bi katt daha artti huzurum... guzellerim biliyorum ki iyi dilekleriniz benimle, hepinizin gonlundeki sizin icin en icten dilegimdir.... sizler i seviyorum....
eveeet az once ikili tarama sonucu geldiiiii ve dr sahane dediiiiiiiiiuuiuiuiucok mutluyum cok sukur rabbime.... ona siginmak ve herseyi ona birakmak ne guzellll.... ense kalinligi, 0.6.... kili pap a 31.2..... kili bhcg 46.2.... benim yasimdaki hamileliklerde 60 hamilelikte 1olan down sendromu riski benim degerletime gore 820 de 1 cikmis, dokrorum mucizesin diyor... hakikaten 4. ayimdayim ve cok sukur ne kanamam oldu, ne lekelenme, sekerim bile normal seviyelerde ki gizli seker hastadiyim biliyorsunuz yas da 41... bulanti oldu ama daha hicc kusmadim binnn sukur, sadece rabbime biraktim her seyi, hatta dua ederken diyorum ki, allahim her sey gibi karnimdaki bebek de senin ve en iyiyi sen bilirsin.... sana emanetiz... ve evet ya duyuyor beni, amniosentez yaptirmamaya karar verdim biliyorsunuz ve hep huzurluydum simdi bi katt daha artti huzurum... guzellerim biliyorum ki iyi dilekleriniz benimle, hepinizin gonlundeki sizin icin en icten dilegimdir.... sizler i seviyorum....
Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)
Yukarıdaki istisnalar hariç @40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)
İyi olmanızı isteriz hep, iyi olduğunuzu bilmeyi ise daha çok isteriz...
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin
Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünküsipermensiz @2220 ve @nisanduru öperim sizi de :)
Başta @sara_28 @Alara14 @celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)
@ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
ensu
@guzbahar
@acmila
monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
@2220
@WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
@sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
@portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
@yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)
Yukarıdaki istisnalar hariç @40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin
Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünküsipermensiz @2220 ve @nisanduru öperim sizi de :)
Başta @sara_28 @Alara14 @celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)
@ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
ensu
@guzbahar
@acmila
monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
@2220
@WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
@sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
@portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
@yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
@ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
ensu
@guzbahar
@acmila
monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
@2220
@WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
@sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
@portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
@yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
selam canım iyiyim benim durumlar aynı memorialden negatif aldım 1.5 yıl bişey yapmadım kendimi hayata adepte ettimberceste merhaba canımm nasılsın, uzun zaman oldu konuşmayalı..
herşey yolundadır inşallah canım..
hayırlı olsun hayırlısı olasun canıl ALLAH yüzünü gülüdürsünadet oldum arkadaşlar yarın ankara yollarına düşecez inşallah hayırlısı olur
kuzum çok haklısın bakıcı konusunda kime nasıl güvenilir ALLAH kolaylık versinherkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
sağol yetercim ama yanlış alarm galiba adetim bu gece hiç gelmemiş sökülür zannetmiştimhayırlı olsun hayırlısı olasun canıl ALLAH yüzünü gülüdürsün
n inş
Anlıyorum, en güzeli çevre oluyor bu durumda. Bir arkadaşım çevreine sorarak buldu sosyal medyadan. Belki profesyonel yerler vardır bakıcı sağlayan. Umarım çabucak bulursunuz.evet öğretmenim. malum 1 eylülde açılıyor okullar... seminerler başlıyor. derslerimiz de sabah 8.30 akşam 4 arası.... .. o kadar sıkıntı ki bu!!!!
büyük kızımda bakıcıdan yana çirkin tecrübem oldu malesef!!!!
Nasıl yanlış alarm?? belki de başladı bazen olur öyle bir kaç saat sonra netleşir kahve rengi ise test al derim bennnnn, takvime baktın mısağol yetercim ama yanlış alarm galiba adetim bu gece hiç gelmemiş sökülür zannetmiştim
valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sabah wcye gittim ama tık yok
otobüs biletlerinide almıştık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?