Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benimm içime hep kız doğmuştu senin bebişin için, annesi gibi yüzü güzel, kalbi güzel sağlıklı bi kızın olacak Allahın izniyle.. herşey güzel olacak canım, güzel haberlerini bekliyoruz..

doktorlara çok takılma canım zaman zaman hepimizde böyle sıkıntılar oluyor sonra geçiyor..
hem herşeyin bir çözümü var menapoz artık bebek yapamamak için bir sorun değil.. kafanı rahat tut canım..
İnş canım merakla önümüzdeki ayı bekliyorum.İnş. bu ay testler olumlu çıkar.

canimmmmm insallah hep beraber mutlu olacagiz... guzel kadinnn

herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleri Asya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????

Çalıştığınız için mı bakıcı istiyorsunuz?

Çalıştığınız için mı bakıcı istiyorsunuz?

sonrasında bu bayanı gördüm. aynı sitedeyiz. bekçinin hanımı. büyük kızımla araları 1 yaş olan kızı da vardı. daha önceki bakıcı kızımı hırpalayınca ki kızım 1 yaşındaydı bu bayana teklif götürdüm. kızıyla geldi bana ve çok sevdi kızım onu.... işte böyle.. maalesef yarı yolda bıraktı beni

Maşallah ne guzel haber dilerim her daim böyle pozitif ol ve hep böyle yüzünü güldüren hbrler al,rabbim büyük ona ve mucizelerine inanmak en güzeli

berceste merhaba canımm nasılsın, uzun zaman oldu konuşmayalı..
herşey yolundadır inşallah canım..
selam canım iyiyim benim durumlar aynı memorialden negatif aldım 1.5 yıl bişey yapmadım kendimi hayata adepte ettim
şimdi tekrar başladım tedaviye novarttayım bakalım geçen adetimle başladım iptal oldu
tekrar yarın gidecez bakalım inşallah sonuç güzel olur Allahın izniyle
sen naptın canım nasılsın

kuzum çok haklısın bakıcı konusunda kime nasıl güvenilir ALLAH kolaylık versin

hayırlı olsun hayırlısı olasun canıl ALLAH yüzünü gülüdürsün
n inş
sağol yetercim ama yanlış alarm galiba adetim bu gece hiç gelmemiş sökülür zannetmiştim
valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sabah wcye gittim ama tık yok
otobüs biletlerinide almıştık yaa

Anlıyorum, en güzeli çevre oluyor bu durumda. Bir arkadaşım çevreine sorarak buldu sosyal medyadan. Belki profesyonel yerler vardır bakıcı sağlayan. Umarım çabucak bulursunuz.

Nasıl yanlış alarm?? belki de başladı bazen olur öyle bir kaç saat sonra netleşir kahve rengi ise test al derim bennnnn, takvime baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…