Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

haydaaaaaaah..... kuzum çevre faktörünü hemmen devreye sokmak şart gibi görünüyor....

Kızlar canlar merhabalarrr akapunktura başladımm igneler ilacsız ama bi faydasını görsem bariii bu hafta hergün gideceğim bakalım rahim yanlarından başlıyor gögüste ve kulaktan da igne hahah çivi lendim sanki ayoll inşallah işe yarar 20 dk seyans sonra masajla bitirdi

berceste_ bazen bende 3 gün öncesi bi lekelenme sonra başlıyo adet .üzülme hayırlı zamanda başlarsın tedavine bebişli olsun inşallah
kuddus canim cok sevindim hersey daha güzel ilerlesin umarim bunlar güzel şeylerr bende yaşarmıyım acepp ya gittikce heyecanlaşıyorm rabbim büyük inşallah hakkımızda hayırlısı
yeteeeeer canım hoşgeldin benim yerimede annene sarıl kokla, selamlar
magnesya canım ya bu kadar güvenecegin birini hemen bulursun inşallah kuzumm bebışıni öptümm

tabi kiiiiiii.... zamanı gelince hemmencik oluyor pamukummmmmm... hepimiz mutlu olalım hepimiiiiz

merhaba kızlar iki yıldır kurtulduğum alerjiler yeniden hortladı bir haftadır ve bugün tavan yaptı gözüm dudağım şişmiş olarak uyandım acile gittim iğne yaptırdım şimdi iyiyim ama halsizlik ve baş ağrısı var birde aşırı terleme inşallah geçer bir an önce üç yıl çok çekmiştim kurtuldum diye seviniyodum niye oldu anlamadım yine

Tünaydın tünaydın tünaydınnnn erken başladım güne, ama ancak geldim ofise... Bilahare aktarırım yeri geldiğinde :) Sıcaklardan olsa gerek kimse kafasını kaldıramıyor ya da yüzüyor ıssız kalmış buralar...

Durumu olmuş :)

sara_28 canım İnşallah kısa zamanda atlatırsın ((((( Neden olduğuna dair bir bilgi yok mu?
Hiç geçirmedim bilmiyorum ama göz dudak şişmesi boyutundaysa çok sıkıntılıdır. Acilen geçsin dilerim.
Ağrısı sızısı kalmasın
Çok çok geçmiş olsun canım.

Nasıl yanlış alarm?? belki de başladı bazen olur öyle bir kaç saat sonra netleşir kahve rengi ise test al derim bennnnn, takvime baktın mı
bu ay tüp denemiştik zaten (benim tüplerim kapalı doktor blokajladı) yani normal şansım yok gibi
dün kanamam oldu ama bugün bişey yok biletleri iptal ettik
bekliyorum ama ağrım var belki bugün başlar

Üzme kendini kuzum. Her şey nasiple oluyor. Elbet bulunur birisi. Mesela ben seve seve gelirim
Sen gönlünü ferah tut. Ekmeğinizi bölüşecek hayırlı birisini gönderecektir Rabbim. İnşallah kısa zamanda, içine sinecek, gözünü arkada bırakmayacak birisiyle buluşursunuz...

Arkadaşım, geçmiş olsun. Uzun zaman önce, bir psikologun yazısında, alerjiye neden olan asıl sebebin hayatımızdan çıkarmak isteyip çıkaramadığımız birisi olduğunu okumuştum. Daha da derinine inince kendimizi olduğumuz gibi sevme ve kabullenme konusunda gelişmek gerektiğini farkettim. Belki seninki de öyle bir şeydir. Bir araştır istersen...

Lulinda Ali gelmiş, hoşgelmiş, sefalar getirmiş.. Maşallah ona.. Bahtı açık olsun... Sağlıkla mutlulukla ve anneli-babalı büyüsün inşallah.

kuddus canım değerlerin iyi çıktığını okudum, çok sevindim.. Biliyordum minik Kahramanın süper Süpermen olacağını.. Maşallah size..

Kızlar çok ihmal ediyorum sizi ;(
Akdeniz insanı rehaveti var.. Bir de kendimi pek iyi hissetmediğim için, güzel Şeyler yapamayacağım için, yazmıyorum.. Küçük ilçede yaşam psikolojisine tam alışamadım. Insanlarına da alışamadım.. Istanbul'daki yaşamımı özlüyorum ama gitmek de istemiyorum.. Yine acayipim işte

Canım gönlünü ferah tut. Inşallah bu Kadından da iyisi, Asya'nın çok seveceği, Asya'yı çok sevecek merhametli, iyi Yürekli bir çocuk bakıcısı gelsin bulsun sizi. Böyle Şeyler çok oluyor, arkadaşlarımdan biliyorum. Ki ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemem, Bebeğini emanet etmenin.. Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun kuzum.. Neye alerjin var?

Sağol canım amin diyorum iyi dileklerine

çok can sıkıcı bir durum ama neyseki ilaçlarla baskı altına alınıyor inşallah iki yıl onceki gibi terkeder beni ve bi daha uğramaz

cok doğru söylüyorsun canım yapilan testlerde hic birsey çıkmamıştı ve doktorum bunun psikolojik olduğunu söylemişti yıllar önce gorumceklerimi gormesem onlardan uzaga gitsem esimide alıp hicbir derfim kalmaz biliyorum ama buda simdilik mumkun görünmüyor

Kardeşimin düğününe annem bunlarıda davet etti ama hic geliriz yada gelmeyiz demediler benim gelin diye yalvarmamı beklemisler oyle bir kere cagirmayla gidemezlermis bende hic geliyormusunuz demedim bu yüzden esimle kavga etmisler bursaya gittigim gün alerji oldum şimdi sebeb bunlar degilmi her ne kadar takmiyorum bunlati desemde esimi huzursuz gördükçe bende huzursuz oldum insanlara karsida hep gülücük dagitmak zorunda kalmak vucudum boyle tepki veriyor işte

Sağol canım bende bilmuyorum inanki
Ah canım benim, böyle tuhaf insanlarla akraba olmak zor. Ne kadar takmayayım 'aman sende' desen de bazen insanı olması gerektiğinden fazla üzüyor ve kafasını meşgul ediyor. Bence en iyisini yapmışsın, yalvar yakar mı geleceklermiş. Samimi olsalar davet bile beklemezler.. Aslında Düğüne gelmek durumunda da değiller. Eşinle konuşup, ortada abes bir durum olmadığını, davet edildiklerini, isteselerdi gelebilecek olduklarını anlat. Ve üzülme, kendinden emin olduğunu net olarak hissettirmelisin. O zaman eşin de daha sağlıklı düşünüp, üzülmeyecektir. Siz eşinle birbirinize lazımsınız, onlarla da iyi ama sınırlı bir ilişki geliştirmenin yollarını bulabileceğini düşünüyorum. Yeter ki sen kendi içinde net ol. Aman üzülmesinler dedikçe işler daha sarpasarar bence.. Onlar için elinizden geleni, gerekeni yapmak ve fazlasından kaçınmak ilişki için en doğru Yöntem diye düşünüyorum naçizane. Bence bütün ilişkiler için de geçerli bu. Alan insan daha fazlasını talep ediyor, talebi karşılandıkça abartıyor. Bunun sınırını çizmek bize kalıyor. Evliliğinin sağlığı ve selameti için lütfen sınırlarını doğru çiz.

Canim yaa vücüdumuz her nedense bize karsi erkeni,geci hep plankari alt üst ediyor sabir lazim benimde 7 gün erken karnim agiriyor adet agrisi eylüle ttedaviye baslicam sacmalamamasi lazim deli olcam Allah yardim etsin senin gibi erteleme imkanimda yok cyclo progynova kulanmama ramen erken olursa yandim ki ne yandim sana tüm kalbimle bol sans diliyorum bende memorial de son deneme yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…