- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.021
Ankara çok sıcak, hazırlıklı ol :)adet oldum arkadaşlar yarın ankara yollarına düşecez inşallah hayırlısı olur
haydaaaaaaah..... kuzum çevre faktörünü hemmen devreye sokmak şart gibi görünüyor....herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
tabi kiiiiiii.... zamanı gelince hemmencik oluyor pamukummmmmm... hepimiz mutlu olalım hepimiiiizberceste_ bazen bende 3 gün öncesi bi lekelenme sonra başlıyo adet .üzülme hayırlı zamanda başlarsın tedavine bebişli olsun inşallah
kuddus canim cok sevindim hersey daha güzel ilerlesin umarim bunlar güzel şeylerr bende yaşarmıyım acepp ya gittikce heyecanlaşıyorm rabbim büyük inşallah hakkımızda hayırlısı
yeteeeeer canım hoşgeldin benim yerimede annene sarıl kokla, selamlar
magnesya canım ya bu kadar güvenecegin birini hemen bulursun inşallah kuzumm bebışıni öptümm
merhaba kızlar iki yıldır kurtulduğum alerjiler yeniden hortladı bir haftadır ve bugün tavan yaptı gözüm dudağım şişmiş olarak uyandım acile gittim iğne yaptırdım şimdi iyiyim ama halsizlik ve baş ağrısı var birde aşırı terleme inşallah geçer bir an önce üç yıl çok çekmiştim kurtuldum diye seviniyodum niye oldu anlamadım yine
bu ay tüp denemiştik zaten (benim tüplerim kapalı doktor blokajladı) yani normal şansım yok gibiNasıl yanlış alarm?? belki de başladı bazen olur öyle bir kaç saat sonra netleşir kahve rengi ise test al derim bennnnn, takvime baktın mı
15 gün önce çok sıcaktı eminim yine sıcaktırAnkara çok sıcak, hazırlıklı ol :)
herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
merhaba kızlar iki yıldır kurtulduğum alerjiler yeniden hortladı bir haftadır ve bugün tavan yaptı gözüm dudağım şişmiş olarak uyandım acile gittim iğne yaptırdım şimdi iyiyim ama halsizlik ve baş ağrısı var birde aşırı terleme inşallah geçer bir an önce üç yıl çok çekmiştim kurtuldum diye seviniyodum niye oldu anlamadım yine
Canım gönlünü ferah tut. Inşallah bu Kadından da iyisi, Asya'nın çok seveceği, Asya'yı çok sevecek merhametli, iyi Yürekli bir çocuk bakıcısı gelsin bulsun sizi. Böyle Şeyler çok oluyor, arkadaşlarımdan biliyorum. Ki ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemem, Bebeğini emanet etmenin.. Allah yardımcın olsun.herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
Geçmiş olsun kuzum.. Neye alerjin var?merhaba kızlar iki yıldır kurtulduğum alerjiler yeniden hortladı bir haftadır ve bugün tavan yaptı gözüm dudağım şişmiş olarak uyandım acile gittim iğne yaptırdım şimdi iyiyim ama halsizlik ve baş ağrısı var birde aşırı terleme inşallah geçer bir an önce üç yıl çok çekmiştim kurtuldum diye seviniyodum niye oldu anlamadım yine
sara_28 canım İnşallah kısa zamanda atlatırsın ((((( Neden olduğuna dair bir bilgi yok mu?
Hiç geçirmedim bilmiyorum ama göz dudak şişmesi boyutundaysa çok sıkıntılıdır. Acilen geçsin dilerim.
Ağrısı sızısı kalmasın
Çok çok geçmiş olsun canım.
Arkadaşım, geçmiş olsun. Uzun zaman önce, bir psikologun yazısında, alerjiye neden olan asıl sebebin hayatımızdan çıkarmak isteyip çıkaramadığımız birisi olduğunu okumuştum. Daha da derinine inince kendimizi olduğumuz gibi sevme ve kabullenme konusunda gelişmek gerektiğini farkettim. Belki seninki de öyle bir şeydir. Bir araştır istersen...
Geçmiş olsun kuzum.. Neye alerjin var?
Ah canım benim, böyle tuhaf insanlarla akraba olmak zor. Ne kadar takmayayım 'aman sende' desen de bazen insanı olması gerektiğinden fazla üzüyor ve kafasını meşgul ediyor. Bence en iyisini yapmışsın, yalvar yakar mı geleceklermiş. Samimi olsalar davet bile beklemezler.. Aslında Düğüne gelmek durumunda da değiller. Eşinle konuşup, ortada abes bir durum olmadığını, davet edildiklerini, isteselerdi gelebilecek olduklarını anlat. Ve üzülme, kendinden emin olduğunu net olarak hissettirmelisin. O zaman eşin de daha sağlıklı düşünüp, üzülmeyecektir. Siz eşinle birbirinize lazımsınız, onlarla da iyi ama sınırlı bir ilişki geliştirmenin yollarını bulabileceğini düşünüyorum. Yeter ki sen kendi içinde net ol. Aman üzülmesinler dedikçe işler daha sarpasarar bence.. Onlar için elinizden geleni, gerekeni yapmak ve fazlasından kaçınmak ilişki için en doğru Yöntem diye düşünüyorum naçizane. Bence bütün ilişkiler için de geçerli bu. Alan insan daha fazlasını talep ediyor, talebi karşılandıkça abartıyor. Bunun sınırını çizmek bize kalıyor. Evliliğinin sağlığı ve selameti için lütfen sınırlarını doğru çiz.Sağol canım bende bilmuyorum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?