Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok geçmiş olsun canım sende ihmal etme

Saracımm canımm çok geçmiş olsun öncelikle ama biliyorsun ki alarjinin diplerden çıkıp hortlamasının en büyük sebebi stres..
Dilerim sana stres veren, üzen, hırpalayan her şey etrafından tez zamanda yok olur..
Şu tayin için başvurulmuyor mu yawww.. Bekle bekle nereye kadar..

maşallah Allah bağışlasın mucizelere bir kez daha inandım bende 41 yaşından gün almaya başladım diye üzülüyordum hiçbişey için geç değil Allahım bizede evlat ver anneliği bize babalığı eşlerimize yaşat amin

sağol canım iki senedir yoktu kurtuldum diyordum ama beklemediğim anda hortladı ben yine onu gönderirimde çok yıpranıyorum işte kortizon ilaçları kullanıyorum onlarda kilo olarak dönüyor

tayin istesek bugün çıkar canım ama kayganam ve görümcekler eşimi öyle bir bağlıyorlarki eşim onları bırakıpta gidemem diyor hatta geçenlşerde eşim dediki bacılarım evlenmiş olsaydı hemen tayinimizi alır istediğimiz yerde ne güzel yaşardık ama onları nereye bırakayım diyor bende ne alakası var uzaktanda olsa bakarsın diyorum böyle tartışıyoruz işte

Ayyy deli delisin iste Istanbul cizz bosver ya tatlim gider gezersin istanbulu ama yasa yasayabildigin kadar orda dogasi yetiyordur sana alisacaksin tatlim zaman alacak belki ama alisacaksin ben Almanyaya Alistiysan sen oraya hayda hay alisirsin
Evet delimiyim neyim. Yırtındım İstanbul'dan kurtulmak için, şimdi özlüyorum.
Yok yok genel olarak memnunum. Ama yaşam Tarzı değiştirmek zormuş, çok basite almışım. Canım ben de cyclo proginova kullanıyorum, düzenli olsun diye. Bitti ama hala olmadım.. Karnım da kasıklarımda Çekilme oluyor özellikle yatarken.. Hiç adet belirtisi yok. Benim zaten oldum olası düzensiz. Bakalım Hakkımızda hayırlısı.. Öpüyorum canım. Bir de İstanbul'a gittiğinde bir doktorum var benim, devlet hastanesinde (tüp bebek değil ama infertilite bölüm sorumlusu) çok iyi biri. Istersen bir görün derim. Benim histereskopiyi yapmıştı.

Canım haklısın.. Sen de net tavrını koy ortaya. O zaman daha iyi başa çıkarsın. Onlarda seni öyle kabul etmek zorunda kalacaklardır, üzme lütfen kendini..

Alışmak zordur iyi insanlar olmadan umarım iş hayatın renkli geciyordur o zaman bi nebze bulundugun ortam
şartlar güzelleşsin
Inşallah.. Insanlar iyi burada. Sanırım yoğun tempodan yavaş tempoya Geçişi tam oturtamadık. olacak olacak çok güzel olacak inşallah hepimiz için herşey:)

Hayyy onunn bacılarınaaa.. Yani bilmiyorum ama bu erkeklerin ayarları yok sanırım...
Benim abim mesela karısına uyup 2 senedir benimle ve annemle hatta sülalemizle görüşmüyor.. hatta o kadar abartmışki
bazen instagram da görüyorum kayınvalidesini gerçek annesi sanıyor.. Kuzuların seni çok seviyor falan filan diyor..
Hahahah seninkine bakınca da tam tersi...
Bunun ortak bi noktası yok mu yaa offf çaresizlik çok zor..

Canım sende ihmal etme. Ve ulu manitunun dediği gibi kendi iç dünyanda barışırsan düzelir bence de..

Inşallah.. Insanlar iyi burada. Sanırım yoğun tempodan yavaş tempoya Geçişi tam oturtamadık. olacak olacak çok güzel olacak inşallah hepimiz için herşey:)

Canımmmmmmmm alışacaksın inşallahh.. İlk etapta zor olacak ama sonra İstanbul'a geldiğinde ayyy bune iyi ki gitmişim diyeceksin..

Ugffffccfc inanılmaz 17 çocuk mu .. !!!!!

Eşin için de zor bir durum, hatta senin durumundan da zor. Allah yardımcınız olsun..

Canımmmmmmmm alışacaksın inşallahh.. İlk etapta zor olacak ama sonra İstanbul'a geldiğinde ayyy bune iyi ki gitmişim diyeceksin..
Evet aynen olacağını ben de düşünüyorum. Şu da bir gerçekmiş yaşayınca anladım. Benim ki çok ciddi radikal bir kararmış:)
Canım bu arada kaç gündür seni düşünüyordum. Yazamadım bir türlü, şöyle ki; (belki de biliyorsun)
Incirin içini biliyorsun yüzlerce Çekirdek var içinde. Ve taze incire baktığında bu çekirdekler tamamen sperme benziyor. Ben bunu farkedince internetten bakayım dedim, benim adamın sipermenlere faydası olur mu diye. Gerçekten de inciri zeytinyağında bekleterek ve her sabah bu zeytinyağlı incirden bir tane yiyerek uygulanan bir uygulama var. Ben yapacağım onu. Sana ve ensu ya da bilgi vereyim dedim. Inşallah işe yarar. Ben daha yapmadım. Sen de bak istersen..

Tünaydın hanımlar tünaydın, pozitif motive olmaya çalışıyorum ama çok keyifsizim ben
Pazar'dan bu yana "4 patili minik misafirimize" gücünü toplasın diye ev sahipliği yapıyoruz. Bir deri bir kemik, tir tir titreyen, öksürsen nereye gizleneceğini bilemeden bildiğin ağlayan, yüzünden gözlerinden "çok perişanım" mesajı veren yavru için pervane olduk. Sürüsü nerede bilmiyorum. H.sonundan önce arayıp bulmamız imkansız. Uçsuz bucaksız araziler dolu bizim etrafımızda Sürüsünü bulana kadar doğal dengesini de bozmak istemiyoruz ama o kadar perişan ki güvende hissetmesi için temasta da kalıyoruz.

Fakat tüm perişanlığının dışında içimizi dağlayan bir ağlama sesi ile gece yarısı bahçemize gelen minik yavru galiba çok ama çok hasta... Şimdi koli vs ayarlıyorum, akşam üzerine kadar iyi kalsın ki veterinere götürelim, iyi şeyler söylesinler...

Umarım "iyileşmek" için bizi seçmiştir...

Hayat gerçekten enteresan, anlık gelişmelerle hayatınızın odakları değişiyor... Şu an; 2 gün önce varlığından bile haberdar olmadığımız bir yavrunun hayatta kalması en önemli şey.

Ayyyyy hayatın durma noktası benim için onlar...
Çok üzülüyorum ve kahroluyorum.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini..
Hemen geç kalmadan veterinere götür canım.. Sıcağıda çok sever onlar peluş ayarla kutunun içine...
Gelişmelerden haberdar et mutlaka.. oyyy yaaa

Canım benim aklımda olsun bi kür yapıyor şimdi o bitsin onuda deneriz :)

Sana siğinmiş olmalari ne güzel,demekki yaradan onlara senin derman olacagini bildigi için seçilmissin ve sana gonderilmiş,bu bile moral için yetmeli arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…