- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.061
sara_28 Geçmiş olsun balım biliyorsun benimde en büyük derdim alerji 2 ay kadar önce ünvrt gittim dr bazı testler istedi ama başka bir dr yapacağı için randevu almam lazım dı zorla aldım gideceğim gün kobani olayları yüzünden tren seferleri iptal oldu ve gidemedim şimdi yeniden randevu alacağim başarabilirsem hoş ne olacak onuda bilmiyorum ya
Komplekse girdim yaw. Annem 64 yaşında benim. İstesem bi kardeş daha yapar mı ki?
haklısın canım ihmal etmemem lazım zaten o kaşıntı yanma acı çok fena Allah düşmanıma bile vermesin yani
eşime gelince o gelip söylemez onların her söylediğini bu sefer o kadar huzursuz ve mutsuzdu ki baktım hiç konuşmamaya başladı ne oldu diye ben çok ısrar edince söyledi ancak oda onları haklı görüyor sen bir defa olsun hadi gelin demeliydin diyor benim canımı bu acıtıyor işte ama onun dışında bana karşı bir tavrı yok eşimin hatta istemiyorsan gidip gelme diyor takma kafana diyor eşimde arada kalıyor bunada üzülüyorum ailesi çok cadı çünkü birde tek erkek evlat olduğu için bizim senden başka kimsemiz yok baban bizi sana emanet etti diye duygusal yönden giriyorlar eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyorlar amaaaan hangi birini anltayım Rabbim beni bunlardan uzağa göndersin inşallah
65 yaşında dördüz bebek sahibi oldu
Bu bebekler çok şanslı çünkü dünya tarihine geçti ancak bir o kadar da şanssız çünkü dördüzlerin annesi tam 65 yaşında.
Sağlık Servisi18 Ağustos 2015
Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlı dördüz annesi" Annegret Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.
6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk ve dördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.
Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.
Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.
Saracımm canımm çok geçmiş olsun öncelikle ama biliyorsun ki alarjinin diplerden çıkıp hortlamasının en büyük sebebi stres..
Dilerim sana stres veren, üzen, hırpalayan her şey etrafından tez zamanda yok olur..
Şu tayin için başvurulmuyor mu yawww.. Bekle bekle nereye kadar..
Evet delimiyim neyim. Yırtındım İstanbul'dan kurtulmak için, şimdi özlüyorum.Ayyy deli delisin isteIstanbul cizz bosver ya tatlim gider gezersin istanbulu ama yasa yasayabildigin kadar orda dogasi yetiyordur sana alisacaksin tatlim zaman alacak belki ama alisacaksin ben Almanyaya Alistiysan sen oraya hayda hay alisirsin
Canım haklısın.. Sen de net tavrını koy ortaya. O zaman daha iyi başa çıkarsın. Onlarda seni öyle kabul etmek zorunda kalacaklardır, üzme lütfen kendini..hemde ne zor canım ne desen kendi işlerine geldiği gibi anlayıp sorun çıkarıyorlar onlar herkese herşeyi söyleme herşeyi yapma hakkına sahip ama kimse onlara bişey demeyecek yoksa darılırlar küserler sorun çıkarırlar sanki dünyaya sorun çıkarmak içi gelmişler o kadar haset o kadar kindar o kadar kıskançlarki evde kalmış olmalarında bile bunun payı var o kadar burunları havadaki oysa yüzlerinden şer akıyor ama istedikleri zaman özellikle eşimin yanında bi çocukça şımarıklıkları var kendilerini acındırmaları var bunlarla ancak Allah baş eder
annem onları davet etmesine rağmen annemi bi arayıp hayırlı olsun demediler hadi ben size gelin götüreyim demedim annem ne yaptıki size ama annemin davetinin altında bile art niyet arayıp öylesine davet etti demişlerdir kesin ama burada canlarının istediği düğüne davetsiz bile gidiyorlar neyse amaaaan Allahım hayırlısıyla eşimle ikimizin tayini bunlardan çok uzağa çıkarsada kurtulsam
Inşallah.. Insanlar iyi burada. Sanırım yoğun tempodan yavaş tempoya Geçişi tam oturtamadık.Alışmak zordur iyi insanlar olmadan umarım iş hayatın renkli geciyordur o zaman bi nebze bulundugun ortam
şartlar güzelleşsin
sağol canım iki senedir yoktu kurtuldum diyordum ama beklemediğim anda hortladı ben yine onu gönderirimde çok yıpranıyorum işte kortizon ilaçları kullanıyorum onlarda kilo olarak dönüyor
tayin istesek bugün çıkar canım ama kayganam ve görümcekler eşimi öyle bir bağlıyorlarki eşim onları bırakıpta gidemem diyor hatta geçenlşerde eşim dediki bacılarım evlenmiş olsaydı hemen tayinimizi alır istediğimiz yerde ne güzel yaşardık ama onları nereye bırakayım diyor bende ne alakası var uzaktanda olsa bakarsın diyorum böyle tartışıyoruz işte
Canım sende ihmal etme. Ve ulu manitunun dediği gibi kendi iç dünyanda barışırsan düzelir bence de..sara_28 Geçmiş olsun balım biliyorsun benimde en büyük derdim alerji 2 ay kadar önce ünvrt gittim dr bazı testler istedi ama başka bir dr yapacağı için randevu almam lazım dı zorla aldım gideceğim gün kobani olayları yüzünden tren seferleri iptal oldu ve gidemedim şimdi yeniden randevu alacağim başarabilirsem hoş ne olacak onuda bilmiyorum ya
:)) CAN'sınevet yaaa ihmal ediyorsunsen bizi canım benimmm hepimizde oluyor böyle durumlar rahat ol
Inşallah.. Insanlar iyi burada. Sanırım yoğun tempodan yavaş tempoya Geçişi tam oturtamadık.olacak olacak çok güzel olacak inşallah hepimiz için herşey:)
Ugffffccfc inanılmaz 17 çocuk mu .. !!!!!65 yaşında dördüz bebek sahibi oldu
Bu bebekler çok şanslı çünkü dünya tarihine geçti ancak bir o kadar da şanssız çünkü dördüzlerin annesi tam 65 yaşında.
Sağlık Servisi18 Ağustos 2015
Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlı dördüz annesi" Annegret Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.
6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk ve dördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.
Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.
Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.
Eşin için de zor bir durum, hatta senin durumundan da zor. Allah yardımcınız olsun..haklısın canım ihmal etmemem lazım zaten o kaşıntı yanma acı çok fena Allah düşmanıma bile vermesin yani
eşime gelince o gelip söylemez onların her söylediğini bu sefer o kadar huzursuz ve mutsuzdu ki baktım hiç konuşmamaya başladı ne oldu diye ben çok ısrar edince söyledi ancak oda onları haklı görüyor sen bir defa olsun hadi gelin demeliydin diyor benim canımı bu acıtıyor işte ama onun dışında bana karşı bir tavrı yok eşimin hatta istemiyorsan gidip gelme diyor takma kafana diyor eşimde arada kalıyor bunada üzülüyorum ailesi çok cadı çünkü birde tek erkek evlat olduğu için bizim senden başka kimsemiz yok baban bizi sana emanet etti diye duygusal yönden giriyorlar eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyorlar amaaaan hangi birini anltayım Rabbim beni bunlardan uzağa göndersin inşallah
Evet aynen olacağını ben de düşünüyorum. Şu da bir gerçekmiş yaşayınca anladım. Benim ki çok ciddi radikal bir kararmış:)Canımmmmmmmm alışacaksın inşallahh.. İlk etapta zor olacak ama sonra İstanbul'a geldiğinde ayyy bune iyi ki gitmişim diyeceksin..
Tünaydın hanımlar tünaydın, pozitif motive olmaya çalışıyorum ama çok keyifsizim ben
Pazar'dan bu yana "4 patili minik misafirimize" gücünü toplasın diye ev sahipliği yapıyoruz. Bir deri bir kemik, tir tir titreyen, öksürsen nereye gizleneceğini bilemeden bildiğin ağlayan, yüzünden gözlerinden "çok perişanım" mesajı veren yavru için pervane olduk. Sürüsü nerede bilmiyorum. H.sonundan önce arayıp bulmamız imkansız. Uçsuz bucaksız araziler dolu bizim etrafımızdaSürüsünü bulana kadar doğal dengesini de bozmak istemiyoruz ama o kadar perişan ki güvende hissetmesi için temasta da kalıyoruz.
Fakat tüm perişanlığının dışında içimizi dağlayan bir ağlama sesi ile gece yarısı bahçemize gelen minik yavru galiba çok ama çok hasta... Şimdi koli vs ayarlıyorum, akşam üzerine kadar iyi kalsın ki veterinere götürelim, iyi şeyler söylesinler...
Umarım "iyileşmek" için bizi seçmiştir...
Hayat gerçekten enteresan, anlık gelişmelerle hayatınızın odakları değişiyor... Şu an; 2 gün önce varlığından bile haberdar olmadığımız bir yavrunun hayatta kalması en önemli şey.
Evet aynen olacağını ben de düşünüyorum. Şu da bir gerçekmiş yaşayınca anladım. Benim ki çok ciddi radikal bir kararmış:)
Canım bu arada kaç gündür seni düşünüyordum. Yazamadım bir türlü, şöyle ki; (belki de biliyorsun)
Incirin içini biliyorsun yüzlerce Çekirdek var içinde. Ve taze incire baktığında bu çekirdekler tamamen sperme benziyor. Ben bunu farkedince internetten bakayım dedim, benim adamın sipermenlere faydası olur mu diye. Gerçekten de inciri zeytinyağında bekleterek ve her sabah bu zeytinyağlı incirden bir tane yiyerek uygulanan bir uygulama var. Ben yapacağım onu. Sana veensu ya da bilgi vereyim dedim. Inşallah işe yarar. Ben daha yapmadım. Sen de bak istersen..
çok geçmiş olsun canım sende ihmal etme
sağolun kızlar ihmal etmiyorumCanım sende ihmal etme. Ve ulu manitunun dediği gibi kendi iç dünyanda barışırsan düzelir bence de..
Tünaydın hanımlar tünaydın, pozitif motive olmaya çalışıyorum ama çok keyifsizim ben
Pazar'dan bu yana "4 patili minik misafirimize" gücünü toplasın diye ev sahipliği yapıyoruz. Bir deri bir kemik, tir tir titreyen, öksürsen nereye gizleneceğini bilemeden bildiğin ağlayan, yüzünden gözlerinden "çok perişanım" mesajı veren yavru için pervane olduk. Sürüsü nerede bilmiyorum. H.sonundan önce arayıp bulmamız imkansız. Uçsuz bucaksız araziler dolu bizim etrafımızdaSürüsünü bulana kadar doğal dengesini de bozmak istemiyoruz ama o kadar perişan ki güvende hissetmesi için temasta da kalıyoruz.
Fakat tüm perişanlığının dışında içimizi dağlayan bir ağlama sesi ile gece yarısı bahçemize gelen minik yavru galiba çok ama çok hasta... Şimdi koli vs ayarlıyorum, akşam üzerine kadar iyi kalsın ki veterinere götürelim, iyi şeyler söylesinler...
Umarım "iyileşmek" için bizi seçmiştir...
Hayat gerçekten enteresan, anlık gelişmelerle hayatınızın odakları değişiyor... Şu an; 2 gün önce varlığından bile haberdar olmadığımız bir yavrunun hayatta kalması en önemli şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?