Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canım bende bilmuyorum inanki
Canimm öncelikle Alerjikok dertlerden kurtulmani diliyorum bunun icin dua var canim bana yaradi sanada yarar oku üfle tek tek isimlerini söyle hergün oku kurtulursun basarcaksin tatlim herşeyi de icine atma var öyle cadilar malesef bendede iki tane var saf disi biraktim ikisinide ohhhhhh canima deysin

Ayyy deli delisin iste Istanbul cizz bosver ya tatlim gider gezersin istanbulu ama yasa yasayabildigin kadar orda dogasi yetiyordur sana alisacaksin tatlim zaman alacak belki ama alisacaksin ben Almanyaya Alistiysan sen oraya hayda hay alisirsin

Reactions: Eua

Gelde kizma sözde birsey ifade etmiyor artik insallah bulursun cabucak tatlim simdiden kolaygelsin

hayırlı olur inşallah canım benim adet hala gelmedi bu arada
inşallah senin içinde memorial harika olur canım

hemde ne zor canım ne desen kendi işlerine geldiği gibi anlayıp sorun çıkarıyorlar onlar herkese herşeyi söyleme herşeyi yapma hakkına sahip ama kimse onlara bişey demeyecek yoksa darılırlar küserler sorun çıkarırlar sanki dünyaya sorun çıkarmak içi gelmişler o kadar haset o kadar kindar o kadar kıskançlarki evde kalmış olmalarında bile bunun payı var o kadar burunları havadaki oysa yüzlerinden şer akıyor ama istedikleri zaman özellikle eşimin yanında bi çocukça şımarıklıkları var kendilerini acındırmaları var bunlarla ancak Allah baş eder

annem onları davet etmesine rağmen annemi bi arayıp hayırlı olsun demediler hadi ben size gelin götüreyim demedim annem ne yaptıki size ama annemin davetinin altında bile art niyet arayıp öylesine davet etti demişlerdir kesin ama burada canlarının istediği düğüne davetsiz bile gidiyorlar neyse amaaaan Allahım hayırlısıyla eşimle ikimizin tayini bunlardan çok uzağa çıkarsada kurtulsam

Geçmiş olsun canım vücud direncin düşmüştür ve alerjen bişey yemişde olabilirsin aman dikkat havalardan stresten canını sıkacak şeylerden uzaklaş unutma öncelik kendin

amin canım sağol herşeyi içime atmamayı başarabilsem keşke

Alışmak zordur iyi insanlar olmadan umarım iş hayatın renkli geciyordur o zaman bi nebze bulundugun ortam
şartlar güzelleşsin

Reactions: Eua

İhmal etme arkadaşım. Kendi içindeki sevgi ve mutluluğu keşfetmeye ihtiyacın var. Bırak başkalarının ne düşündüğünü. Eşin dışında kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Ki eşini bile bir yere kadar memnun edebilirsin. Aslında eşine kızdım açıkçası. Gelip sana yetiştirmemeliydi konuşmalarını. Kişisel gelişimini tamamlayamamış insanlar için kendini üzüyorsun. Ve o da bunu besliyor. Erkek milleti işte. Empati yetenekleri yok. Bu yüzden eşine uygun bir dille bundan sonra ailesinin laflarını taşımamasını söyle. Kendin için de bir güzellik yap, ruhun için destek al. Her şeyi kendimiz çözemiyoruz. Sistemli ve bilinçli bir destekle sağlık sorunlarının da üstesinden gelirsin. İçinde biriktirdiklerin hem sağlığını hem evliliğini etkilemesin...

sara_28 Geçmiş olsun balım biliyorsun benimde en büyük derdim alerji 2 ay kadar önce ünvrt gittim dr bazı testler istedi ama başka bir dr yapacağı için randevu almam lazım dı zorla aldım gideceğim gün kobani olayları yüzünden tren seferleri iptal oldu ve gidemedim şimdi yeniden randevu alacağim başarabilirsem hoş ne olacak onuda bilmiyorum ya

evet yaaa ihmal ediyorsun sen bizi canım benimmm hepimizde oluyor böyle durumlar rahat ol

65 yaşında dördüz bebek sahibi oldu
Bu bebekler çok şanslı çünkü dünya tarihine geçti ancak bir o kadar da şanssız çünkü dördüzlerin annesi tam 65 yaşında.
Sağlık Servisi18 Ağustos 2015

Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlı dördüz annesi" Annegret Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.

6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk ve dördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.

Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.

Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.

Komplekse girdim yaw. Annem 64 yaşında benim. İstesem bi kardeş daha yapar mı ki?

haklısın canım ihmal etmemem lazım zaten o kaşıntı yanma acı çok fena Allah düşmanıma bile vermesin yani

eşime gelince o gelip söylemez onların her söylediğini bu sefer o kadar huzursuz ve mutsuzdu ki baktım hiç konuşmamaya başladı ne oldu diye ben çok ısrar edince söyledi ancak oda onları haklı görüyor sen bir defa olsun hadi gelin demeliydin diyor benim canımı bu acıtıyor işte ama onun dışında bana karşı bir tavrı yok eşimin hatta istemiyorsan gidip gelme diyor takma kafana diyor eşimde arada kalıyor bunada üzülüyorum ailesi çok cadı çünkü birde tek erkek evlat olduğu için bizim senden başka kimsemiz yok baban bizi sana emanet etti diye duygusal yönden giriyorlar eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyorlar amaaaan hangi birini anltayım Rabbim beni bunlardan uzağa göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…