- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.041
Sana yazdimmmmmmm yukardakini15 gün önce çok sıcaktı eminim yine sıcaktır
Canimm öncelikle Alerjikok dertlerden kurtulmani diliyorum bunun icin dua var canim bana yaradi sanada yarar oku üfle tek tek isimlerini söyle hergün oku kurtulursun basarcaksin tatlim herşeyi de icine atma var öyle cadilar malesef bendede iki tane var saf disi biraktim ikisinideSağol canım bende bilmuyorum inanki
Ayyy deli delisin isteKızlar çok ihmal ediyorum sizi ;(
Akdeniz insanı rehaveti var.. Bir de kendimi pek iyi hissetmediğim için, güzel Şeyler yapamayacağım için, yazmıyorum.. Küçük ilçede yaşam psikolojisine tam alışamadım. Insanlarına da alışamadım.. Istanbul'daki yaşamımı özlüyorum ama gitmek de istemiyorum.. Yine acayipim işte
Ankara da yeni parkta piknik yapmaya gidicem bütün bir ramazan ordan resimlerle iyice kudurdum Eylül sonu insallah tedaviden firsat olursa ordayimkuddus 42200766 .!.:Ankara çok sıcak, hazırlıklı ol :)
herkese selam :) güzel günleri bekleyenler ,güzel günleriniz size usul usul gelsin... umutla bekleyenler... umudunuz usul usul göbüşlerinize gelsin... takip edemedim sizleriAsya mı bakacak olan hatun 1 hafta önce beni resmen alabora etti!! hamileliğimden bu yana okul açılınca bebeğime bakacağını söyleyen -ki büyük kızıma da o bakmıştı- kızım doğduğunda aynı fikirde olan ve 'ücreti şimdiden konuşalım' dediğimde ' ne verirseniz kabulum. sizin hakkınızı ödeyemem ' diyen kişi fikrini değiştirmiş. fakat bunu bana diyememiş. temizliğe gidiyor evlere. sabah 8 akşam 7 .yorgun oluyor haliyle!! o halde otururken ona ' hadi artık dinlen .çok yoruluyorsun kıza bakarken evde dinlenirsin' dedim. bana ' o iş olmayacak dedi yarım ağız!!!' kızdım tabi. ben bu saatte kimi bulur kime güvenirim el kadar bebeyi bırakmak için. ertesi gün bana geldi.temizlikten aldığı ücreti vereceğimi , çalışma saatinin 8 -4 olacağını , resmi tatillerde 15 tatil ve yaz tatilinde de ücretini vereceğimi ve 3 yıl kızıma bakacağını söyledim.. o bana 3 eve temizliğe gittiğini onlara söz verdiğini vs vs vs söyledi. e bana gebeliğimden buyana söz verdin... ve bu sözünü bebeğim doğduktan sonra da devam ettirdin.... kime emanet ederim????? sonuç: hanımefendi akşamına aradı ve bana olumsuz yanıtını iletti. hayırlısı deyip kapattım.... ahanda kaldım şap gibi.... bileydim. tabiki bulurdum birilerini .iş isteyen çok kişi var. ama ben o kişiyi 2 ay öncesinden başlatırdım..... a bayanlar nedem ben şimdi????????
hayırlı olur inşallah canım benim adet hala gelmedi bu aradaCanim yaa vücüdumuz her nedense bize karsi erkeni,geci hep plankari alt üst ediyor sabir lazim benimde 7 gün erken karnim agiriyor adet agrisi eylüle ttedaviye baslicam sacmalamamasi lazim deli olcam Allah yardim etsin senin gibi erteleme imkanimda yok cyclo progynova kulanmama ramen erken olursa yandim ki ne yandim sana tüm kalbimle bol sans diliyorum bende memorial de son deneme yapicam
Ah canım benim, böyle tuhaf insanlarla akraba olmak zor. Ne kadar takmayayım 'aman sende' desen de bazen insanı olması gerektiğinden fazla üzüyor ve kafasını meşgul ediyor. Bence en iyisini yapmışsın, yalvar yakar mı geleceklermiş. Samimi olsalar davet bile beklemezler.. Aslında Düğüne gelmek durumunda da değiller. Eşinle konuşup, ortada abes bir durum olmadığını, davet edildiklerini, isteselerdi gelebilecek olduklarını anlat. Ve üzülme, kendinden emin olduğunu net olarak hissettirmelisin. O zaman eşin de daha sağlıklı düşünüp, üzülmeyecektir. Siz eşinle birbirinize lazımsınız, onlarla da iyi ama sınırlı bir ilişki geliştirmenin yollarını bulabileceğini düşünüyorum. Yeter ki sen kendi içinde net ol. Aman üzülmesinler dedikçe işler daha sarpasarar bence.. Onlar için elinizden geleni, gerekeni yapmak ve fazlasından kaçınmak ilişki için en doğru Yöntem diye düşünüyorum naçizane. Bence bütün ilişkiler için de geçerli bu. Alan insan daha fazlasını talep ediyor, talebi karşılandıkça abartıyor. Bunun sınırını çizmek bize kalıyor. Evliliğinin sağlığı ve selameti için lütfen sınırlarını doğru çiz.
Geçmiş olsun canım vücud direncin düşmüştür ve alerjen bişey yemişde olabilirsin aman dikkat havalardan stresten canını sıkacak şeylerden uzaklaş unutma öncelik kendinmerhaba kızlar iki yıldır kurtulduğum alerjiler yeniden hortladı bir haftadır ve bugün tavan yaptı gözüm dudağım şişmiş olarak uyandım acile gittim iğne yaptırdım şimdi iyiyim ama halsizlik ve baş ağrısı var birde aşırı terleme inşallah geçer bir an önce üç yıl çok çekmiştim kurtuldum diye seviniyodum niye oldu anlamadım yine
Canimm öncelikle Alerjikok dertlerden kurtulmani diliyorum bunun icin dua var canim bana yaradi sanada yarar oku üfle tek tek isimlerini söyle hergün oku kurtulursun basarcaksin tatlim herşeyi de icine atma var öyle cadilar malesef bendede iki tane var saf disi biraktim ikisinideohhhhhh canima deysin
Alışmak zordur iyi insanlar olmadan umarım iş hayatın renkli geciyordur o zaman bi nebze bulundugun ortamKızlar çok ihmal ediyorum sizi ;(
Akdeniz insanı rehaveti var.. Bir de kendimi pek iyi hissetmediğim için, güzel Şeyler yapamayacağım için, yazmıyorum.. Küçük ilçede yaşam psikolojisine tam alışamadım. Insanlarına da alışamadım.. Istanbul'daki yaşamımı özlüyorum ama gitmek de istemiyorum.. Yine acayipim işte
Geçmiş olsun canım vücud direncin düşmüştür ve alerjen bişey yemişde olabilirsin aman dikkat havalardan stresten canını sıkacak şeylerden uzaklaş unutma öncelik kendin
Sağol canım amin diyorum iyi dileklerine
çok can sıkıcı bir durum ama neyseki ilaçlarla baskı altına alınıyor inşallah iki yıl onceki gibi terkeder beni ve bi daha uğramaz
cok doğru söylüyorsun canım yapilan testlerde hic birsey çıkmamıştı ve doktorum bunun psikolojik olduğunu söylemişti yıllar önce gorumceklerimi gormesem onlardan uzaga gitsem esimide alıp hicbir derfim kalmaz biliyorum ama buda simdilik mumkun görünmüyor
Kardeşimin düğününe annem bunlarıda davet etti ama hic geliriz yada gelmeyiz demediler benim gelin diye yalvarmamı beklemisler oyle bir kere cagirmayla gidemezlermis bende hic geliyormusunuz demedim bu yüzden esimle kavga etmisler bursaya gittigim gün alerji oldum şimdi sebeb bunlar degilmi her ne kadar takmiyorum bunlati desemde esimi huzursuz gördükçe bende huzursuz oldum insanlara karsida hep gülücük dagitmak zorunda kalmak vucudum boyle tepki veriyor işte
evet yaaa ihmal ediyorsunKızlar çok ihmal ediyorum sizi ;(
65 yaşında dördüz bebek sahibi oldu
Bu bebekler çok şanslı çünkü dünya tarihine geçti ancak bir o kadar da şanssız çünkü dördüzlerin annesi tam 65 yaşında.
Sağlık Servisi18 Ağustos 2015
Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlı dördüz annesi" Annegret Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.
6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk ve dördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.
Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.
Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.
İhmal etme arkadaşım. Kendi içindeki sevgi ve mutluluğu keşfetmeye ihtiyacın var. Bırak başkalarının ne düşündüğünü. Eşin dışında kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Ki eşini bile bir yere kadar memnun edebilirsin. Aslında eşine kızdım açıkçası. Gelip sana yetiştirmemeliydi konuşmalarını. Kişisel gelişimini tamamlayamamış insanlar için kendini üzüyorsun. Ve o da bunu besliyor. Erkek milleti işte. Empati yetenekleri yok. Bu yüzden eşine uygun bir dille bundan sonra ailesinin laflarını taşımamasını söyle. Kendin için de bir güzellik yap, ruhun için destek al. Her şeyi kendimiz çözemiyoruz. Sistemli ve bilinçli bir destekle sağlık sorunlarının da üstesinden gelirsin. İçinde biriktirdiklerin hem sağlığını hem evliliğini etkilemesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?