- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.081
çok şanslıymış seni çıkatmış karşısına yaradanTünaydın hanımlar tünaydın, pozitif motive olmaya çalışıyorum ama çok keyifsizim ben
Pazar'dan bu yana "4 patili minik misafirimize" gücünü toplasın diye ev sahipliği yapıyoruz. Bir deri bir kemik, tir tir titreyen, öksürsen nereye gizleneceğini bilemeden bildiğin ağlayan, yüzünden gözlerinden "çok perişanım" mesajı veren yavru için pervane olduk. Sürüsü nerede bilmiyorum. H.sonundan önce arayıp bulmamız imkansız. Uçsuz bucaksız araziler dolu bizim etrafımızdaSürüsünü bulana kadar doğal dengesini de bozmak istemiyoruz ama o kadar perişan ki güvende hissetmesi için temasta da kalıyoruz.
Fakat tüm perişanlığının dışında içimizi dağlayan bir ağlama sesi ile gece yarısı bahçemize gelen minik yavru galiba çok ama çok hasta... Şimdi koli vs ayarlıyorum, akşam üzerine kadar iyi kalsın ki veterinere götürelim, iyi şeyler söylesinler...
Umarım "iyileşmek" için bizi seçmiştir...
Hayat gerçekten enteresan, anlık gelişmelerle hayatınızın odakları değişiyor... Şu an; 2 gün önce varlığından bile haberdar olmadığımız bir yavrunun hayatta kalması en önemli şey.
haklısın canım ihmal etmemem lazım zaten o kaşıntı yanma acı çok fena Allah düşmanıma bile vermesin yani
eşime gelince o gelip söylemez onların her söylediğini bu sefer o kadar huzursuz ve mutsuzdu ki baktım hiç konuşmamaya başladı ne oldu diye ben çok ısrar edince söyledi ancak oda onları haklı görüyor sen bir defa olsun hadi gelin demeliydin diyor benim canımı bu acıtıyor işte ama onun dışında bana karşı bir tavrı yok eşimin hatta istemiyorsan gidip gelme diyor takma kafana diyor eşimde arada kalıyor bunada üzülüyorum ailesi çok cadı çünkü birde tek erkek evlat olduğu için bizim senden başka kimsemiz yok baban bizi sana emanet etti diye duygusal yönden giriyorlar eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyorlar amaaaan hangi birini anltayım Rabbim beni bunlardan uzağa göndersin inşallah
Hahahah bilemem annene sor...
Ay okurken içim titredi. Iyileşmesini diliyorum.Tünaydın hanımlar tünaydın, pozitif motive olmaya çalışıyorum ama çok keyifsizim ben
Pazar'dan bu yana "4 patili minik misafirimize" gücünü toplasın diye ev sahipliği yapıyoruz. Bir deri bir kemik, tir tir titreyen, öksürsen nereye gizleneceğini bilemeden bildiğin ağlayan, yüzünden gözlerinden "çok perişanım" mesajı veren yavru için pervane olduk. Sürüsü nerede bilmiyorum. H.sonundan önce arayıp bulmamız imkansız. Uçsuz bucaksız araziler dolu bizim etrafımızdaSürüsünü bulana kadar doğal dengesini de bozmak istemiyoruz ama o kadar perişan ki güvende hissetmesi için temasta da kalıyoruz.
Fakat tüm perişanlığının dışında içimizi dağlayan bir ağlama sesi ile gece yarısı bahçemize gelen minik yavru galiba çok ama çok hasta... Şimdi koli vs ayarlıyorum, akşam üzerine kadar iyi kalsın ki veterinere götürelim, iyi şeyler söylesinler...
Umarım "iyileşmek" için bizi seçmiştir...
Hayat gerçekten enteresan, anlık gelişmelerle hayatınızın odakları değişiyor... Şu an; 2 gün önce varlığından bile haberdar olmadığımız bir yavrunun hayatta kalması en önemli şey.
Günaydınnnn günaydınnnn tatlişkolarrr....
Öhö öhö lü günler geçiriyorumm aman allahım...
Seni değil, Rabbim sizi onlardan uzağa göndersin. Onlara da öyle güzel mucizeler yaşatsın ki, sizinle uğraşmayı gereksiz görsünler... İyi bir psikolog bul ve eşinle birlikte gidin. Hak vermeye başladıysa, bir süre sonra aranızdaki uçurum kapanmayacak kadar büyüyecek. Seni korumaktan vazgeçmeye başlayacak, onların yanına geçecek ve sen giden yılların, sağlığının ve umutlarının ardından bakıp kalacaksın. Lütfen yol yakınken tedbirini al. İleride daha çok acı çekmenizi istemem.
gözünü bekliyoruz ya gelmezsabahtan beri karnım ağrıyo oldum diye koşarak gidiyorum ama yok 3 gündür kesik kesik kanama oluyo ama adetim net başlamıyo
o bana gelmiyosa bende onu takmıyorum
amin canım evet bizi bunlardan uzağa göndersin çok fenalar zanorkcum bunlarla ancak yaşayan anlar bunların ne kadar fena olduklarını
eşim psikoloğa gitmeye hiç bir zaman yanaşmadı yanaşmazda çok söyledim ama kafasındaki doğrular yeterli ona göre annesigile hak vermeside yeni değil onun gözünde onlar hep haklı diyorum ya ne yapıp ne ediyorlarsa eşimi kendilerine bağlıyorlar üç tane kadın sürekli konuşuyor ve birisi annesi işi duygusallığa vuruyor diğerleri iş zora geldimi ağlayıp zırlayarak kendilerini haklı çıkarıyorlar ooooof ooooof
ben eşime hep diyorumki anan bacın senin için bukadar kıymetliydiyse evlenmeseydin benimle onlarda seni bu kadar sahiplenip benimle paylaşamayacaklardıysa evlendirmeselerdi eşimin bana dediği ama ben seni seviyorum senden önemli hiçbişey yok onlardan uzak olduğumuzda sadece eşimle ben olduğumuzda o kadar huzurlu ve mutluyuzki ama ne yapıp ne edip işlerimize burunlarını sokuyorlar
Sorunluların en büyük sorunu, sorunun kendileriyle ilgili olduğunu kabul etmemeleri. Genellikle "ben deli miyim?" benzeri tepkiler üretiyorlar. Doktorun da söyleyecektir. Sen kendini değiştirdiğinde, dünya değişecek. O zaman ilk adımı sen kendin için at. Ailesini boşver. Onlar dış kapının mandalı. Sen izin vermediğin sürece seni kanatamazlar. Ama bunun için, senin eteğindekileri bir uzmana dökmen iyi olur. Yılların birikimini hissediyorum sende. Sadece eşinin ailesi değil. Çok daha temelde kırgınlıkların var ve sonunda okların ucunu kendine saplamaya başlamışsın. Doğru kişiyle çalışıyorsan senin gelişimin başta eşin olmak üzere herkesi saygı duruşuna geçirecektir.
Umarım doğru desteği alır, önce kendine kocaman bir yürekle kavuşursun. Senin içindeki öz sevgi ve saygı açığa çıktıkça, çevrendeki herkes değişecek. Çünkü aslında biz kendimize ne yapıyorsak, başkaları da onu yapıyor. Kem söz sahibine aittir. Senin değerini düşürmez. Ne zaman ki o sözü üzerine alınır hayatını etkilemesine izin verirsin, o zaman değerin düşer. Onun için ısrarla uzman yardımı diyorum. Akıllı bir kadınsın. Tüm bunları tek başına da çözebilirsin ama neden kısa sürede ulaşmak varken hem yıllarını hem sağlığını kaybedesin? Netten takip edebileceğin Şafak Nakajima (F.B. ta bulabilirsin. Hint öğretisine uygun yumuşacık anlatımları var. Fırsat ve imkan bulsam yüzyüze terapi almak istiyorum) ve Sonsuz şifa (Hem F.B. hem de nette bulabilirsin. Gittiğim bioenerji uzmanının derlediği yazılar var. Hepsi çok sistematik olmasa da yol gösterici) sayfalarını önereceğim sana. Kendinle ilgili temelleri de, çevreyle olan iletişimini de değerlendirebilirsin. Yüreğindeki aydınlığı en kısa sürede keşfetmeni ve ışığını herkese yansıtmanı diliyorum. Sen çok değerlisin. Özelsin. İyi davranılmayı ve saygı duyulmayı hak ediyorsun. İnşallah bu dumanları dağıtıp, gerçek mutluluğa ulaşacaksın.
önerilerini dikkate alacam canım ve hakkımdaki iyi düşüncelerin için teşekkür ediyorum. buradaki diğer arkadaşlarım gibi senin fikirlerin çok değerli benim için yazılarını okumak beni hem rahatlatıyor hemde birbirimizi hiç görmememize rağmen hiç konuşmamıza rağmen hakkımdaki tespitlerin beni şaşırtıyor seni seviyorum ben arkadaşım
hoşbulduk canımberceste hoş geldin topiğimize kilo verebildinmi tedaviye başlıyorsun sanırım hayırlısı olsun
65 yaşında dördüz bebek sahibi oldu
Bu bebekler çok şanslı çünkü dünya tarihine geçti ancak bir o kadar da şanssız çünkü dördüzlerin annesi tam 65 yaşında.
Sağlık Servisi18 Ağustos 2015
Almanya'da yaşayan emekli İngilizce ve Rusça öğretmeni Annegret Raunigk'in 10 yaşındaki kızı oynamak için kendisine kardeş istediğinde annesinin yaşı bu iş için oldukça ilerlemişti. Ancak küçük kızın "kardeş sevgisi" o kadar ikna ediciydi ki anne Raunigk, kısırlık tedavisi görmeye karar verdi. Ardından tarihe geçecek bu "en yaşlı dördüz annesi" Annegret Raunigk, 19 Mayıs'ta bebeklerini doğurdu.
6.5 aylık hamilelikten sonra sezeryan ile bebeklerine sahip olan Raunigk ve dördüzler 3 ay hastanede kaldıktan sonra artık hastaneden çıkmaya hazır.
Ortalama 730 gram ağırlığında doğan bebeklerin bir dizi sağlık sorunu da oluştu. Çocukların doktoru profesör Christoph Buhrer, şimdi çocukların normal, sıradan çocuklar gibi olduğunu ve annelerinin bakımının onlar için yeterli olacağını belirtti.
Dördüzlerin annesi Annegret Raunigk ise çok uykusuz kalsa da çocuklarına bakabileceğini belirtiyor. Raunigk'in en büyük çocuğu 44 yaşında ve şu anda toplam 17 çocuğu, 7 torunu var.
Tatlim ilac bitikten 7 gün icinde adet olacaksin tasa yapma yani 7günlük süren var tahminen adetin 3 .günü baslamissindir dikkat et acayip kilo yapiyor önce anlamiyosun sonra nerden cikti bu kilolar diyorsunEvet delimiyim neyim. Yırtındım İstanbul'dan kurtulmak için, şimdi özlüyorum.
Yok yok genel olarak memnunum. Ama yaşam Tarzı değiştirmek zormuş, çok basite almışım. Canım ben de cyclo proginova kullanıyorum, düzenli olsun diye. Bitti ama hala olmadım.. Karnım da kasıklarımda Çekilme oluyor özellikle yatarken.. Hiç adet belirtisi yok. Benim zaten oldum olası düzensiz. Bakalım Hakkımızda hayırlısı.. Öpüyorum canım. Bir de İstanbul'a gittiğinde bir doktorum var benim, devlet hastanesinde (tüp bebek değil ama infertilite bölüm sorumlusu) çok iyi biri. Istersen bir görün derim. Benim histereskopiyi yapmıştı.
Ayyyyyyyyhoşbulduk canımverdim canım 15 kilo verebildim ama tedavide yinne kilo aldım
şu kilo almıyorum diyenleri anlamıyorum hemde 1 haftada yüzüm gözüm şişti
iptal oldu şimdi adeti bekliyorum gelirse tekrar başlayacaz sen ne yaptın peki verdinmi kiloları
FistikkkkkkkBen de seni seviyorum arkadaşım. Bir damlacık ta olsa faydam olursa ne mutlu bana.
Kız bende seni seviyorum ayol yani ne damlası her daim yardımcısın bize güzel insan iyi yüreklim benimBen de seni seviyorum arkadaşım. Bir damlacık ta olsa faydam olursa ne mutlu bana.
Seni fit kadın ayol ben 38 dogru yol aldım yani 36 da fitsin verirsin hemen bebek gelsinAyyyyyyyyBennnnn ben hep kilo alamiyorum derdim demez olaymisim martta 34 bedendim nisanda cyclo prognova sayesinde hizla kilo aldim 36 bedenim ama bana dahada almisim heryerim sis patlicakmisim gibi his var icimde
eski kilomu istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?