Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok şanslıymış seni çıkatmış karşısına yaradan

Seni değil, Rabbim sizi onlardan uzağa göndersin. Onlara da öyle güzel mucizeler yaşatsın ki, sizinle uğraşmayı gereksiz görsünler... İyi bir psikolog bul ve eşinle birlikte gidin. Hak vermeye başladıysa, bir süre sonra aranızdaki uçurum kapanmayacak kadar büyüyecek. Seni korumaktan vazgeçmeye başlayacak, onların yanına geçecek ve sen giden yılların, sağlığının ve umutlarının ardından bakıp kalacaksın. Lütfen yol yakınken tedbirini al. İleride daha çok acı çekmenizi istemem.

Ay okurken içim titredi. Iyileşmesini diliyorum.

gözünü bekliyoruz ya gelmez sabahtan beri karnım ağrıyo oldum diye koşarak gidiyorum ama yok 3 gündür kesik kesik kanama oluyo ama adetim net başlamıyo
o bana gelmiyosa bende onu takmıyorum

amin canım evet bizi bunlardan uzağa göndersin çok fenalar zanorkcum bunlarla ancak yaşayan anlar bunların ne kadar fena olduklarını

eşim psikoloğa gitmeye hiç bir zaman yanaşmadı yanaşmazda çok söyledim ama kafasındaki doğrular yeterli ona göre annesigile hak vermeside yeni değil onun gözünde onlar hep haklı diyorum ya ne yapıp ne ediyorlarsa eşimi kendilerine bağlıyorlar üç tane kadın sürekli konuşuyor ve birisi annesi işi duygusallığa vuruyor diğerleri iş zora geldimi ağlayıp zırlayarak kendilerini haklı çıkarıyorlar ooooof ooooof

ben eşime hep diyorumki anan bacın senin için bukadar kıymetliydiyse evlenmeseydin benimle onlarda seni bu kadar sahiplenip benimle paylaşamayacaklardıysa evlendirmeselerdi eşimin bana dediği ama ben seni seviyorum senden önemli hiçbişey yok onlardan uzak olduğumuzda sadece eşimle ben olduğumuzda o kadar huzurlu ve mutluyuzki ama ne yapıp ne edip işlerimize burunlarını sokuyorlar

gözünü bekliyoruz ya gelmez sabahtan beri karnım ağrıyo oldum diye koşarak gidiyorum ama yok 3 gündür kesik kesik kanama oluyo ama adetim net başlamıyo
o bana gelmiyosa bende onu takmıyorum

berceste hoş geldin topiğimize kilo verebildinmi tedaviye başlıyorsun sanırım hayırlısı olsun

Sorunluların en büyük sorunu, sorunun kendileriyle ilgili olduğunu kabul etmemeleri. Genellikle "ben deli miyim?" benzeri tepkiler üretiyorlar. Doktorun da söyleyecektir. Sen kendini değiştirdiğinde, dünya değişecek. O zaman ilk adımı sen kendin için at. Ailesini boşver. Onlar dış kapının mandalı. Sen izin vermediğin sürece seni kanatamazlar. Ama bunun için, senin eteğindekileri bir uzmana dökmen iyi olur. Yılların birikimini hissediyorum sende. Sadece eşinin ailesi değil. Çok daha temelde kırgınlıkların var ve sonunda okların ucunu kendine saplamaya başlamışsın. Doğru kişiyle çalışıyorsan senin gelişimin başta eşin olmak üzere herkesi saygı duruşuna geçirecektir.
Umarım doğru desteği alır, önce kendine kocaman bir yürekle kavuşursun. Senin içindeki öz sevgi ve saygı açığa çıktıkça, çevrendeki herkes değişecek. Çünkü aslında biz kendimize ne yapıyorsak, başkaları da onu yapıyor. Kem söz sahibine aittir. Senin değerini düşürmez. Ne zaman ki o sözü üzerine alınır hayatını etkilemesine izin verirsin, o zaman değerin düşer. Onun için ısrarla uzman yardımı diyorum. Akıllı bir kadınsın. Tüm bunları tek başına da çözebilirsin ama neden kısa sürede ulaşmak varken hem yıllarını hem sağlığını kaybedesin? Netten takip edebileceğin Şafak Nakajima (F.B. ta bulabilirsin. Hint öğretisine uygun yumuşacık anlatımları var. Fırsat ve imkan bulsam yüzyüze terapi almak istiyorum) ve Sonsuz şifa (Hem F.B. hem de nette bulabilirsin. Gittiğim bioenerji uzmanının derlediği yazılar var. Hepsi çok sistematik olmasa da yol gösterici) sayfalarını önereceğim sana. Kendinle ilgili temelleri de, çevreyle olan iletişimini de değerlendirebilirsin. Yüreğindeki aydınlığı en kısa sürede keşfetmeni ve ışığını herkese yansıtmanı diliyorum. Sen çok değerlisin. Özelsin. İyi davranılmayı ve saygı duyulmayı hak ediyorsun. İnşallah bu dumanları dağıtıp, gerçek mutluluğa ulaşacaksın.

önerilerini dikkate alacam canım ve hakkımdaki iyi düşüncelerin için teşekkür ediyorum. buradaki diğer arkadaşlarım gibi senin fikirlerin çok değerli benim için yazılarını okumak beni hem rahatlatıyor hemde birbirimizi hiç görmememize rağmen hiç konuşmamıza rağmen hakkımdaki tespitlerin beni şaşırtıyor seni seviyorum ben arkadaşım

Ben de seni seviyorum arkadaşım. Bir damlacık ta olsa faydam olursa ne mutlu bana.

berceste hoş geldin topiğimize kilo verebildinmi tedaviye başlıyorsun sanırım hayırlısı olsun
hoşbulduk canım verdim canım 15 kilo verebildim ama tedavide yinne kilo aldım
şu kilo almıyorum diyenleri anlamıyorum hemde 1 haftada yüzüm gözüm şişti
iptal oldu şimdi adeti bekliyorum gelirse tekrar başlayacaz sen ne yaptın peki verdinmi kiloları

masallah hobi yapmis bu teyzem kendine güvenmisde yapmis helal Alkislamak lazim bu bayani geride cocuklari var nasilsa onlar bakarlar ,Almanyadaki doktorlarim bana cilgin gözüyle bakiyor gözlerine sokcam bunu ,vay cilgin hatun vay
o yasata istermiyim halen bilmiyorum Asla deyip büyük lokmada yemiyorum hayirlisini versin yüce rabim

Tatlim ilac bitikten 7 gün icinde adet olacaksin tasa yapma yani 7günlük süren var tahminen adetin 3 .günü baslamissindir dikkat et acayip kilo yapiyor önce anlamiyosun sonra nerden cikti bu kilolar diyorsun
istanbuldaki Doktorun adi neydi tatlişkom....

Reactions: Eua
AyyyyyyyyBennnnn ben hep kilo alamiyorum derdim demez olaymisim martta 34 bedendim nisanda cyclo prognova sayesinde hizla kilo aldim 36 bedenim ama bana dahada almisim heryerim sis patlicakmisim gibi his var icimde
eski kilomu istiyommmm

Günaydın Eua canımmm sanada güzel bir gün dilerimm hadi insallah mutlu haberlerimiz olsunn
portakales canım gecmiş olsun benimkide hasta ama gece görüyorum adamı bakamıyorum cayını yapıyorum yatıyorumm
WishhDuygu ah kuzum seçilmişsin sen melek oldun onlara umarım tez zamanda iyileşsinler oyunlara başlasınlar sana daha iyi gelecek bu yavrular bak terapi gibi
sara_28 canım boşver onları kocanla mutlumusun ona bak romantik dakkikaların bol olsunn erkekler ailelerine düşkün oluyor sen kendine çekmeyi becer önce sen bunu ona hep hatırlat
kuddus caniskomm tatilinizde bitiyor az kaldı 1 eylüldemi başlıyorsun okula
Kizlar akapunktur dün beni mahvetti ya bi agrı kramp karnımda seyansa zor dayandım cin işkencesi bu ya nerdeyse şifaci adama saldıracam rahim filmi cekiliyor gibi nefes bile alamadım gazdan ve barsaktan olabilir herseye iyi gelir diyorr cekiyorum valla acaba kabız oldugumdan mı cok agrıdı dedim olur dedi bakalım kaç seyans dayanacagım daha 3 oldu 10 seyans diyo ben işkence çekiyorumm yanii

AyyyyyyyyBennnnn ben hep kilo alamiyorum derdim demez olaymisim martta 34 bedendim nisanda cyclo prognova sayesinde hizla kilo aldim 36 bedenim ama bana dahada almisim heryerim sis patlicakmisim gibi his var icimde
eski kilomu istiyommmm
Seni fit kadın ayol ben 38 dogru yol aldım yani 36 da fitsin verirsin hemen bebek gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…