Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunaydin... Haberleri bilahare paylasacagim, yanlis ifade ettim sanirim misafirimiz bir minik kopek yavrusu. Dun veteriner maceralarimiz oldu cok koyu degil gibi durum.
Simdi arabayi servise birakmam lazim randevuya gec kaldim ;(
portakales basucuma koydugumun yanibasina gidiyorum :)))) trafik yoktur oralarda insallah masalllaaah

Reactions: Eua

Öncelikle Günaydin Topikkkkk

Tatlim Akupunktur aci veriyosa bir yanlislik var demektir bende cok yaptirdim herseferinde agrin varmi diye sorarlardi yani agri oluyorsa söylemek zorundasin diyorlardi
tam olarak anlamadim igne batan yermi acidi cok önemli bu olay tatlim ignenin batigi sinyal verdigi yerler sinirlerimiz allah korusun
Akupunktur sonrasi Agriyi anlarim da Akupunkur yaparken agri olursa yani sana iskence oluyorsa yanlislik var lütfen iyice konus su adanla igneyi yanlis yere batirmistir aaaaa sabah sabah kizdim simdi birde oturmus isjenceyi bir güzel cekmis gel öpem de gecsin

Reactions: Eua
Ayyy kuzum sagol bende bilemedim yani igne batırırken başlıyo işte o kadar igne yagsız bölgede agrı gibi bu günde bakacam bakalımm cin işkencesine ama igneden sonra 5dk falan agrı geciyor ilk etapta dün fazla hissettim sanki mıknatıs gibi karnımın çekilmesi bide tüp bebek tedavisinde böyle kramplı agrı hissettim benzettim yani agrıyı ..evet ya sen kac seyans yaptırdın kac gün sürdü rahim bölgesi bikini den kasıklar mideyebile 2 tane toplam 20 yakındı sayamadım bide kulak ve 20lik dişlerin yakınına yapıyor igne sonrasında bi yarım saat igne batmasıda hissediyorumm hahhh ilginçtir kilotta igne kaldı zannettim ilk gün hahhh acılı mecara benimkii napam gülmeyimde

Bak benim doktor demistik akupunktur aci vermem eli verişe hata bizde söyleyin ignenin yerine degiselim ineler batirmistir islemler bitikten sonra kendinizi rahat birak in sakin birsekilde dinlenicem diyorlardi yani akupuntur relax olursan ise yariyo diye biliyorum benim adetin 5/6 günü kasik karin iki yanina igneler igneleri ucunada teker baglanir ve akimi verilir die iste ozaman acidi ama oda normal derdi doktor akimi hizi azalinca gelip yükseltirlerdi o an yumurtaliklari mi hisederdim birde korkar im patliyacaklar diye

Cansiniz hepiniz :) dun çok üzülmüştüm, şimdi daha iyiyim.... Kim şanslı bilmiyorum ama bizim hayatlarımız kesişti. Mutlaka karşımıza çıakrtmış olmasının vardır bir hikmeti....

Veteriner için dün ofisten erken çıktık. Zor olsa da koliye koyduk, gayri ihtiyari debelendi ama sonra sakin durdu... Tahmin ettiğimiz gibi henüz 2-2.5 aylık bir yavru. Kanli ishal de olabilirmiş (kakasini yapmıştır çimenden alalım diye bahçeyi arayıp bulamamıştık. O zaman gözlemlemiştik hortumdan akan su gibi kızıl turuncu yaptığını o yüzden kaka yokmuş yerlerde) zehirlenme, mide sorunu vs. De olabilirmiş.

Şanslıymış siz görüp yardım etmişsiniz dedi. İmuneks vermistim dun o biraz iyi gelmiş. Yürüyordu daha uzun süreli. Sokak köpeği olduğu için doğal olarak yaşamak üzere hayata geliyorlar dedi. Yaşayacaksa desteklerle yaşayacak ancak yaşamayacaksa ne yaparsak yapalım yaşayamaz dedi... Parazitleri olması yüksek ihtimalmiş. Bizim için şu an bir ley yapmanıza gerek yok dedi yine de parazit ilacını yaptı o misafirliği süresince bizi koruyacak. Ona da tedavi için iğnelerini yaptı. İmıneksi devam ettirin dedi. 1 hafta sonra daha iyi görünürse daha hareketlenirse atlatmış olur o zaman bırakırsınız bu sürede desteğinize ihtiyacı var bırakmayın, iyi beslensin dedi... Dişi olduğu için şanslı bıraktığımızda sürü varsa bölge sorunu yaşamaz dedi.

Doğal dengesini bozmamak için temastan kaçının ama ürkütmeyin de dedi... 1 hafta bizimle kalacak ve biz onu iyi edip özgürlüğüne kavuşturacağız, inanıyorum buna. Kötü bir şey olmayacak hayata tutunacak....

Ve sevgilim sevdiğim adam, ben ona yine aşık oldum :)) evimizde hiç kuzu pişmez girmez kimse ağzına sürmez. Gece yarılarına kadar et kaynattı kemiklerin küçüklerini ayırdı, büyüklerine patatesler kattı ishaline iyi gelsin, gücünü toplasın diye didindi. Sabah köründe kalkıp pirinç lapası pişirdi.... Sevmeden ama ürkütmeden bıraktık uslu ol diyerek çıktık evden.... Sonra sevgilimden sürprizzzz skype ayarlamış ara ara bağlan ya da istersen tüm gün bak ne yapıyor diye dedi. Ara ara bakıyorum şimdi usul usul yatıyor arada su içiyor arada kemiğin parçasını alıp kemirmeye çalışıyor.
İşte böyle.....

Öperim hepiniziiiii

portakales E elifdemirelif yeteeeeer Eua yase07
Teşekkürlerle öperim sizi :)

Sevgi pıtırcıkları sizi okuken coştum, ben ikinizi de çokkkkkk seviyorum :)))

Ben de seni seviyorum arkadaşım. Bir damlacık ta olsa faydam olursa ne mutlu bana.

yase07 acmila cızzzzz ettim ben burada iğne fobimin en gerilimli fantazisi akupunktur tedavisine mecbur kalirsam öldüm ben şeklinde ((

Acısını bilmiyorum ama minşcik 1 iğne öncesi kontrol edilemez kasılmalarımı düşünüyorum 20 tane batırılsaaaa ayh! allahımmmm sana geliyorummm...

İşe yarasın, derman olsun umarım bir de acımasın, cesur yaklaşımız için ikinizi de yürekten kutluyorum..

Tedavilerle alınan kilolarda bende varım. Şikayetim yok (henüzzz)
36'dan 38'e teşrif ettimmm hatta bazen slim kalıp ise 40 a da varım.
(Mevcut giysilerime girdiğim, yeni gardrop düzmediğim sürece sevgilim de memnunmuş. JLO lakabım olabilirmiş, sorun yokmuş hahahah)

Aaa buralara kadar geldin bi alo deseydin yawww :))
Çok sevindim köpeciğe ne güzell...
Sokak köpeği diye bir şey yoktur!! O veterinerin aklını alırım vallahiii... Çok yanlış yönlendirmişş hemdee çoooooookkk...
Hayatta evlat edinmenin ve yardımlaşmanın bir çok yolu var ve sokağa atılmış ve bir şekilde üremeye devam edip ırkları birbirlerine karışmış köpekler de bunlardan biri... Ben sizin yerinizde olsam harika bir köpeğe sahip oldum diye havalara uçardım.. Bence bunu bi düşün derim.. Muhtemel o size çoktaan alışmıştır ve bıraktığınız anda ağlamaya başlayacaktır..
Bahçe de balkonda biyer de yaşar gerektiğinde sizi korur ve hep pozitif enerji verir..
Şimdi sen bu köpeği aldın ya başına da beni bela aldın ahahahahahahah....
Bence düşün bunuuu... Ayy tatile gidince ne yaparım filan deme hepsinin yolu yöntemi var.. Köpek otelleri var misal.. Eş dost var hihihihi
Lütfen lütfen lütfenn onu salarsan sürü filan bulamaz o öldürürler onu söyliyim bu arada... Annesini bile bulsa bakmaz..
Salak veteriner neyi doğru biliyor acaba!!!

Kuaförde randevum var gitmem gerek şimdi...
Ama olmadı yanii kafamda deli sorularla kaldım ben...
Ayyy içime oturdu o köpeğin sokaklara tekrar geri dönecek olması..
offfff offff WishhDuygu yaktın beni...

Dün eşime yolladığım mesaj "daha fazla bağlanmadan önlemini al, ben yrılamam, ya da köyü bul evi al biz gidelim oda gelsin"

Daha öne 3 yıl bizimle yaşayan kuzumuzdan sonra ki evimiz bahçeli bile değildi çok katlı bir binaydı, yaşamak istediğimiz yere gidene kadar bir kuzu daha olmayacak diye söz verdik birbirimize.... Çok ama çok sancılı olmuştu ayrlışımız....

Bu velet kocaman kocamannn bir şey olacak o yüzden burada evde ki durum imkansıza yakın bir durum... Salak veterineri dikkate almıyorum bende, dişi de olsa zor olacak ona... O yüzden Çatalca tarafında çiftlikleri evi bahçesi olanlara haber saldım, mutlaka bir yer edineceğim ona... Salamam öylece dışarı ( Eylül de full tatilde olacağım o yüzden bizim çok süratli olmamız, onun da iyileşmesi gerekiyor (

Tatlım yoğun musun, hastayım demiştin ofiste misin bilemedim ondan :) akşama bitireceklerini söylediler 16.30-17.00 gibi dediler bakalım, bir arayayım durum neymiş. Almaya gelince uygun olursan bi kahve?

Korkar seniiii canim öyle sandigen gibi degil inaki senin igne lafina alejin var bence onu biran önce yenmeni diliyorum hem senin hem bizim icin yap bunu lütfen
Akupunktur altarnatif acizis bir terapi dir o igneleri Batarken hisediyosun okadar
Köpekcigin adini ne koydunuz koruyucu aile oldunuz ayyyy ne güzel cekirdek aile

Daha vakit var, biraz daha vakit...
O zaman bir tane değil, bir sürümüz olacak, sözümüz var...

(Hey kar taneleri...! Nilüfer'in aşağıda söylediği gibi okuyun, o çaresiz ruh haliyle derledim dizeleri... )

Vicdan yaptırır gibi, aklıma sokup durmayınnnnnn
El ele verip çaresizliğini vurmayın yüzümee kar taneleri
Ahhhh özledim hem de çok özledimmm ezberledim kavuşmayı beklemeyi
Köylerrrrrr benim umudumdur, şehirin şartlarını unutmayınnnn
Gelmeyin üstüme durunnnnnnnnn kar taneleri...

WishhDuygu seni düşünemiyorum hahhh ignelerle offf aman zor bi aylık tüpün ignesini bi günde yiyom bendeki deli cesareti ayoll ..ayyy cok tadlu bu yavv hemen iyileşsin yavruuumm kıyamam
acmila ah kuzum ya napcan dayanıyorumm bakalımmm ohhh portakales kuaförde keyifffli dakkilar dilerim dün akşamda ben kendim boyadım saclarımı hahh kuaför kadar anlar oldum yakında röflemi kendim yapacamm cok sıkıyor sac küvetlerii başıma agrılar giriyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…