- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.101
Kız bende seni seviyorum ayol yani ne damlası her daim yardımcısın bize güzel insan iyi yüreklim benim
İYİYİM kuzum yanımyeteeeeer kuzumm canım tatlişkommm keyifler nasılll
GünaydınEua canımmm sanada güzel bir gün dilerimm hadi insallah mutlu haberlerimiz olsunn
@portakales canım gecmiş olsun benimkide hasta ama gece görüyorum adamı bakamıyorum cayını yapıyorum yatıyorumm
WishhDuygu ah kuzum seçilmişsin sen melek oldun onlara umarım tez zamanda iyileşsinler oyunlara başlasınlar sana daha iyi gelecek bu yavrular bak terapi gibi
@sara_28 canım boşver onları kocanla mutlumusun ona bak romantik dakkikaların bol olsunn erkekler ailelerine düşkün oluyor sen kendine çekmeyi becer önce sen bunu ona hep hatırlat
@kuddus caniskomm tatilinizde bitiyor az kaldı 1 eylüldemi başlıyorsun okula
Kizlar akapunktur dün beni mahvetti ya bi agrı kramp karnımda seyansa zor dayandım cin işkencesi bu ya nerdeyse şifaci adama saldıracam rahim filmi cekiliyor gibi nefes bile alamadım gazdan ve barsaktan olabilir herseye iyi gelir diyorr cekiyorum valla acaba kabız oldugumdan mı cok agrıdı dedim olur dedi bakalım kaç seyans dayanacagım daha 3 oldu 10 seyans diyo ben işkence çekiyorumm yanii
İYİYİM kuzum yanımsağım solum yeğen doluonlarla koklaşıp oynaşıyorum bu günde bir kaçamak yapacağız yarın döneceğiz
Yaa bak kıskandımmm öppp ohhh mis mis bunlar maaşallah yavrularaİYİYİM kuzum yanımsağım solum yeğen doluonlarla koklaşıp oynaşıyorum bu günde bir kaçamak yapacağız yarın döneceğiz
Ayyy kuzum sagol bende bilemedim yani igne batırırken başlıyo işte o kadar igne yagsız bölgede agrı gibi bu günde bakacam bakalımm cin işkencesine ama igneden sonra 5dk falan agrı geciyor ilk etapta dün fazla hissettim sanki mıknatıs gibi karnımın çekilmesi bide tüp bebek tedavisinde böyle kramplı agrı hissettim benzettim yani agrıyı ..evet ya sen kac seyans yaptırdın kac gün sürdü rahim bölgesi bikini den kasıklar mideyebile 2 tane toplam 20 yakındı sayamadım bide kulak ve 20lik dişlerin yakınına yapıyor igne sonrasında bi yarım saat igne batmasıda hissediyorumm hahhh ilginçtir kilotta igne kaldı zannettim ilk gün hahhh acılı mecara benimkii napam gülmeyimdeÖncelikle Günaydin Topikkkkk
Tatlim Akupunktur aci veriyosa bir yanlislik var demektir bende cok yaptirdim herseferinde agrin varmi diye sorarlardi yani agri oluyorsa söylemek zorundasin diyorlardi
tam olarak anlamadim igne batan yermi acidi cok önemli bu olay tatlim ignenin batigi sinyal verdigi yerler sinirlerimiz allah korusun
Akupunktur sonrasi Agriyi anlarim da Akupunkur yaparken agri olursa yani sana iskence oluyorsa yanlislik var lütfen iyice konus su adanla igneyi yanlis yere batirmistir aaaaa sabah sabah kizdim simdi birde oturmus isjenceyi bir güzel cekmis gel öpem de gecsin
Ayyy kuzum sagol bende bilemedim yani igne batırırken başlıyo işte o kadar igne yagsız bölgede agrı gibi bu günde bakacam bakalımm cin işkencesine ama igneden sonra 5dk falan agrı geciyor ilk etapta dün fazla hissettim sanki mıknatıs gibi karnımın çekilmesi bide tüp bebek tedavisinde böyle kramplı agrı hissettim benzettim yani agrıyı ..evet ya sen kac seyans yaptırdın kac gün sürdü rahim bölgesi bikini den kasıklar mideyebile 2 tane toplam 20 yakındı sayamadım bide kulak ve 20lik dişlerin yakınına yapıyor igne sonrasında bi yarım saat igne batmasıda hissediyorumm hahhh ilginçtir kilotta igne kaldı zannettim ilk gün hahhh acılı mecara benimkii napam gülmeyimde
önerilerini dikkate alacam canım ve hakkımdaki iyi düşüncelerin için teşekkür ediyorum. buradaki diğer arkadaşlarım gibi senin fikirlerin çok değerli benim için yazılarını okumak beni hem rahatlatıyor hemde birbirimizi hiç görmememize rağmen hiç konuşmamıza rağmen hakkımdaki tespitlerin beni şaşırtıyor seni seviyorum ben arkadaşım
Ben de seni seviyorum arkadaşım. Bir damlacık ta olsa faydam olursa ne mutlu bana.
Cansiniz hepiniz :) dun çok üzülmüştüm, şimdi daha iyiyim.... Kim şanslı bilmiyorum ama bizim hayatlarımız kesişti. Mutlaka karşımıza çıakrtmış olmasının vardır bir hikmeti....
Veteriner için dün ofisten erken çıktık. Zor olsa da koliye koyduk, gayri ihtiyari debelendi ama sonra sakin durdu... Tahmin ettiğimiz gibi henüz 2-2.5 aylık bir yavru. Kanli ishal de olabilirmiş (kakasini yapmıştır çimenden alalım diye bahçeyi arayıp bulamamıştık. O zaman gözlemlemiştik hortumdan akan su gibi kızıl turuncu yaptığınıo yüzden kaka yokmuş yerlerde) zehirlenme, mide sorunu vs. De olabilirmiş.
Şanslıymış siz görüp yardım etmişsiniz dedi. İmuneks vermistim dun o biraz iyi gelmiş. Yürüyordu daha uzun süreli. Sokak köpeği olduğu için doğal olarak yaşamak üzere hayata geliyorlar dedi. Yaşayacaksa desteklerle yaşayacak ancak yaşamayacaksa ne yaparsak yapalım yaşayamaz dedi... Parazitleri olması yüksek ihtimalmiş. Bizim için şu an bir ley yapmanıza gerek yok dedi yine de parazit ilacını yaptı o misafirliği süresince bizi koruyacak. Ona da tedavi için iğnelerini yaptı. İmıneksi devam ettirin dedi. 1 hafta sonra daha iyi görünürse daha hareketlenirse atlatmış olur o zaman bırakırsınız bu sürede desteğinize ihtiyacı var bırakmayın, iyi beslensin dedi... Dişi olduğu için şanslı bıraktığımızda sürü varsa bölge sorunu yaşamaz dedi.
Doğal dengesini bozmamak için temastan kaçının ama ürkütmeyin de dedi... 1 hafta bizimle kalacak ve biz onu iyi edip özgürlüğüne kavuşturacağız, inanıyorum buna. Kötü bir şey olmayacak hayata tutunacak....
Ve sevgilim sevdiğim adam, ben ona yine aşık oldum :)) evimizde hiç kuzu pişmez girmez kimse ağzına sürmez. Gece yarılarına kadar et kaynattı kemiklerin küçüklerini ayırdı, büyüklerine patatesler kattı ishaline iyi gelsin, gücünü toplasın diye didindi. Sabah köründe kalkıp pirinç lapası pişirdi.... Sevmeden ama ürkütmeden bıraktık uslu ol diyerek çıktık evden.... Sonra sevgilimden sürprizzzz skype ayarlamış ara ara bağlan ya da istersen tüm gün bak ne yapıyor diye dedi. Ara ara bakıyorum şimdi usul usul yatıyor arada su içiyor arada kemiğin parçasını alıp kemirmeye çalışıyor.
İşte böyle.....
Öperim hepiniziiiii
portakales E elifdemirelif yeteeeeer Eua yase07
Teşekkürlerle öperim sizi :)
Sevgi pıtırcıkları sizi okuken coştum, ben ikinizi de çokkkkkk seviyorum :)))
yase07 acmila cızzzzz ettim ben burada iğne fobimin en gerilimli fantazisi akupunktur tedavisine mecbur kalirsam öldüm ben şeklinde ((
Acısını bilmiyorum ama minşcik 1 iğne öncesi kontrol edilemez kasılmalarımı düşünüyorum 20 tane batırılsaaaa ayh! allahımmmm sana geliyorummm...
İşe yarasın, derman olsun umarım bir de acımasın, cesur yaklaşımız için ikinizi de yürekten kutluyorum..
Kuaförde randevum var gitmem gerek şimdi...
Ama olmadı yanii kafamda deli sorularla kaldım ben...
Ayyy içime oturdu o köpeğin sokaklara tekrar geri dönecek olması..
offfff offffWishhDuygu yaktın beni...
Hahaha bende kuaförde gidiyorum sekerim bolll sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?