- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.121
Dün eşime yolladığım mesaj "daha fazla bağlanmadan önlemini al, ben yrılamam, ya da köyü bul evi al biz gidelim oda gelsin"
Daha öne 3 yıl bizimle yaşayan kuzumuzdan sonra ki evimiz bahçeli bile değildi çok katlı bir binaydı, yaşamak istediğimiz yere gidene kadar bir kuzu daha olmayacak diye söz verdik birbirimize.... Çok ama çok sancılı olmuştu ayrlışımız....
Bu velet kocaman kocamannn bir şey olacak o yüzden burada evde ki durum imkansıza yakın bir durum... Salak veterineri dikkate almıyorum bende, dişi de olsa zor olacak ona... O yüzden Çatalca tarafında çiftlikleri evi bahçesi olanlara haber saldım, mutlaka bir yer edineceğim ona... Salamam öylece dışarı( Eylül de full tatilde olacağım o yüzden bizim çok süratli olmamız, onun da iyileşmesi gerekiyor (
Tatlım yoğun musun, hastayım demiştin ofiste misin bilemedim ondan :) akşama bitireceklerini söylediler 16.30-17.00 gibi dediler bakalım, bir arayayım durum neymiş. Almaya gelince uygun olursan bi kahve?
Eki Görüntüle 1609945 Eki Görüntüle 1609948 Eki Görüntüle 1609951
Daha vakit var, biraz daha vakit...
O zaman bir tane değil, bir sürümüz olacak, sözümüz var...
(Hey kar taneleri...! Nilüfer'in aşağıda söylediği gibi okuyun, o çaresiz ruh haliyle derledim dizeleri... )
Vicdan yaptırır gibi, aklıma sokup durmayınnnnnn
El ele verip çaresizliğini vurmayın yüzümee kar taneleri
Ahhhh özledim hem de çok özledimmm ezberledim kavuşmayı beklemeyi
Köylerrrrrr benim umudumdur, şehirin şartlarını unutmayınnnn
Gelmeyin üstüme durunnnnnnnnn kar taneleri...
WishhDuygu seni düşünemiyorum hahhh ignelerle offf aman zor bi aylık tüpün ignesini bi günde yiyom bendeki deli cesareti ayoll ..ayyy cok tadlu bu yavv hemen iyileşsin yavruuumm kıyamam
acmila ah kuzum ya napcan dayanıyorumm bakalımmm ohhh portakales kuaförde keyifffli dakkilar dilerim dün akşamda ben kendim boyadım saclarımı hahh kuaför kadar anlar oldum yakında röflemi kendim yapacamm cok sıkıyor sac küvetlerii başıma agrılar giriyorrr
Oyyyyyyyyyy ne tatlııı bu masum şeyyyy!!!! Bahçeli evi görünce de yaşasın zengin oldum sanmıştır hahahaha :)
Misal benim kız görse hiç durmadan 3 tur koşardı ağzı kulaklarında.. Yavrum arabayı sattıgımızadan beri bağa bahçeye hasret kaldı..
E evlatlık vereceksen sokaklara salmayacaksan tabikii baskıı kurmam.. Kocaman bir ohhhhh çekerimmm datlumm...
Arım balım peteğim aksi yakışmaz zaten sana
Ahhh ben bir hastayımmm sanırsın kutuplarda sabahlamışım.. Kafa kazan gibi.. Haftaya hafta içi aramayı düşünüyordum bende seni eğer müsaitsen buluşalım diye... Güzell bir öğle yemeğii eşliğinde...
Bu akşam mazur gör beni olur muu
Sağol canım ben sevmem kuaförü.. O yüzden saçlarım orjinal :) Pedikür yaptırdım geldim :)
Ah ah o masum hallerine bir de takatsiz, yorgun, korkmuş, ürkek bakışlı, göz pınarlarında göz yaşı çapaklı, kuyruğu kıçının arasında ama kıçı ritimli sallamayı becerebilen halleri ekle, lokum :) Ama bir pati var maşallah! iri kız olacak :)
Senin kız çitleri atlar geçer :) zıpır
Eminim normalde onun da turluyor olması lazım bu bildiğin adım adım yürüyor ancak. Oturarak su içer mi hiç? Mecali yok oturarak içiyor Kıçını illa bir yere dayayacak, olmadı hemen yatacak...Ama iyileşecek mutlaka iyileşecek... Gözümüz gibi bakıyoruz :)
Evet biliyorum çok sıcak ama lütfen klimalara dikkat beni hep onlar hasta ediyor. Kesinlikle dediğin gibi kutupta sabahlamış gibi hasta ediyor. Üstelik yazın hastalığı kışın hastalığından fena! Senin de mecalin yok :)))) iyileş güzelce yeriz yemekleri en güzelinden :)
Öperim seni kocaman dikkat et kendine...
[Yazın hiç yaklaşmıyorum ben de kuaföre... Fön olmayınca da arada posteki haliyle genelikle de mecburen hep topuz hep topuz!
Pedikür ve manikürü ise yaptıramıyorummmmmmmm kim yaparsa yapsın, ister ittirsin sadece, ister azıcık diplere girsin, ister tam yapsın 2 gün sonra tüm kenarlar şeytan tırnakları gibi tiftik tiftik kalkıyor, bir yere takılınca kopuyor, kopunca kabuk oluyor vs vs. Daha sıkıntılı oluyor. Mecbur kalmadıkça, çok rahatsız olmadıkça, batık olmadıkça etli manikürsüz kalalım napalım :)
Anlıyorum, en güzeli çevre oluyor bu durumda. Bir arkadaşım çevreine sorarak buldu sosyal medyadan. Belki profesyonel yerler vardır bakıcı sağlayan. Umarım çabucak bulursunuz.
haydaaaaaaah..... kuzum çevre faktörünü hemmen devreye sokmak şart gibi görünüyor....
Üzme kendini kuzum. Her şey nasiple oluyor. Elbet bulunur birisi. Mesela ben seve seve gelirim
Sen gönlünü ferah tut. Ekmeğinizi bölüşecek hayırlı birisini gönderecektir Rabbim. İnşallah kısa zamanda, içine sinecek, gözünü arkada bırakmayacak birisiyle buluşursunuz...
Gelde kizma sözde birsey ifade etmiyor artik insallah bulursun cabucak tatlim simdiden kolaygelsin
Komplekse girdim yaw. Annem 64 yaşında benim. İstesem bi kardeş daha yapar mı ki?
maşallah Allah bağışlasın mucizelere bir kez daha inandım bende 41 yaşından gün almaya başladım diye üzülüyordum hiçbişey için geç değil Allahım bizede evlat ver anneliği bize babalığı eşlerimize yaşat amin
Ekimde 44 Olacak olan ben bir bebek yapmış ve doğumda dr.a tüplerimi bağlama 45 de bi daa doğurcam dediysem - ki hatırlatayım benim ilk kızım tüp bebiş - ve doğalından imkansız iken hemide!!!! sen hayde hayde yapasın canııııımmmmm
Amiiiiin.2220 den muhteşem teklif var!!!! bi de ablamın iş bulamaması için dua ediyom!!! bencilliğim tavan yaptı bu aralar
Cansiniz hepiniz :) dun çok üzülmüştüm, şimdi daha iyiyim.... Kim şanslı bilmiyorum ama bizim hayatlarımız kesişti. Mutlaka karşımıza çıakrtmış olmasının vardır bir hikmeti....
Veteriner için dün ofisten erken çıktık. Zor olsa da koliye koyduk, gayri ihtiyari debelendi ama sonra sakin durdu... Tahmin ettiğimiz gibi henüz 2-2.5 aylık bir yavru. Kanli ishal de olabilirmiş (kakasini yapmıştır çimenden alalım diye bahçeyi arayıp bulamamıştık. O zaman gözlemlemiştik hortumdan akan su gibi kızıl turuncu yaptığınıo yüzden kaka yokmuş yerlerde) zehirlenme, mide sorunu vs. De olabilirmiş.
Şanslıymış siz görüp yardım etmişsiniz dedi. İmuneks vermistim dun o biraz iyi gelmiş. Yürüyordu daha uzun süreli. Sokak köpeği olduğu için doğal olarak yaşamak üzere hayata geliyorlar dedi. Yaşayacaksa desteklerle yaşayacak ancak yaşamayacaksa ne yaparsak yapalım yaşayamaz dedi... Parazitleri olması yüksek ihtimalmiş. Bizim için şu an bir ley yapmanıza gerek yok dedi yine de parazit ilacını yaptı o misafirliği süresince bizi koruyacak. Ona da tedavi için iğnelerini yaptı. İmıneksi devam ettirin dedi. 1 hafta sonra daha iyi görünürse daha hareketlenirse atlatmış olur o zaman bırakırsınız bu sürede desteğinize ihtiyacı var bırakmayın, iyi beslensin dedi... Dişi olduğu için şanslı bıraktığımızda sürü varsa bölge sorunu yaşamaz dedi.
Doğal dengesini bozmamak için temastan kaçının ama ürkütmeyin de dedi... 1 hafta bizimle kalacak ve biz onu iyi edip özgürlüğüne kavuşturacağız, inanıyorum buna. Kötü bir şey olmayacak hayata tutunacak....
Ve sevgilim sevdiğim adam, ben ona yine aşık oldum :)) evimizde hiç kuzu pişmez girmez kimse ağzına sürmez. Gece yarılarına kadar et kaynattı kemiklerin küçüklerini ayırdı, büyüklerine patatesler kattı ishaline iyi gelsin, gücünü toplasın diye didindi. Sabah köründe kalkıp pirinç lapası pişirdi.... Sevmeden ama ürkütmeden bıraktık uslu ol diyerek çıktık evden.... Sonra sevgilimden sürprizzzz skype ayarlamış ara ara bağlan ya da istersen tüm gün bak ne yapıyor diye dedi. Ara ara bakıyorum şimdi usul usul yatıyor arada su içiyor arada kemiğin parçasını alıp kemirmeye çalışıyor.
İşte böyle.....
Öperim hepiniziiiii
portakales @elifdemirelif @yeteeeeer @Eua @yase07
Teşekkürlerle öperim sizi :)
Sevgi pıtırcıkları sizi okuken coştum, ben ikinizi de çokkkkkk seviyorum :)))
Hamileliliğiniz ve bebegin ilk yıllarını bir aile buyugunun yanında gecirin, ben oyle yapacagım.Yaşadığım Yer küçük. Hatta yakın merkeze bile uzak sayılır. Site içinde dağın dibinde sansarlerın domuzların kol gezdiği yerdeyim. Değil prof. Yer, sıradan berini bulmak zor .. Allah a emanet meleğim !!!!
Bakıcı için soylemiştim ben yazımı, daimi doktor kontrolu sart bi yastan sonra ihmale gelmez.Yaşadığım Yer küçük. Hatta yakın merkeze bile uzak sayılır. Site içinde dağın dibinde sansarlerın domuzların kol gezdiği yerdeyim. Değil prof. Yer, sıradan berini bulmak zor .. Allah a emanet meleğim !!!!
Aaa buralara kadar geldin bi alo deseydin yawww :))
Çok sevindim köpeciğe ne güzell...
Sokak köpeği diye bir şey yoktur!! O veterinerin aklını alırım vallahiii... Çok yanlış yönlendirmişş hemdee çoooooookkk...
Hayatta evlat edinmenin ve yardımlaşmanın bir çok yolu var ve sokağa atılmış ve bir şekilde üremeye devam edip ırkları birbirlerine karışmış köpekler de bunlardan biri... Ben sizin yerinizde olsam harika bir köpeğe sahip oldum diye havalara uçardım.. Bence bunu bi düşün derim.. Muhtemel o size çoktaan alışmıştır ve bıraktığınız anda ağlamaya başlayacaktır..
Bahçe de balkonda biyer de yaşar gerektiğinde sizi korur ve hep pozitif enerji verir..
Şimdi sen bu köpeği aldın ya başına da beni bela aldın ahahahahahahah....
Bence düşün bunuuu... Ayy tatile gidince ne yaparım filan deme hepsinin yolu yöntemi var.. Köpek otelleri var misal.. Eş dost var hihihihi
Lütfen lütfen lütfenn onu salarsan sürü filan bulamaz o öldürürler onu söyliyim bu arada... Annesini bile bulsa bakmaz..
Salak veteriner neyi doğru biliyor acaba!!!
GÜnaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr :)
magnesya bu bakıcı sorunu şehrin göbeğinde, etraftaki kalabalıklara rağmen sorun, seni düşünemiyorum bile Ben de kısa zamanda ettiğin dualar kabul olsun diliyorum :))))))))))) Canım inşallah çabuk çözüme ulaşırsınız. Bunların dışında her şey yolunda mı? Asya nasıl, cimcime bilgece ablamız nasıl? Sen iyi misin? Tatil işinizi ne yaptınız gittiniz mi bir yerlere... Havadisler sende anlayacağın.
Ayrıca kesinlikle2220 nin teklifi bence de muhteşem olmuş :) Harika kadın, bilge kadın daha ne olsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?