Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oyyyyyyyyyy ne tatlııı bu masum şeyyyy!!!! Bahçeli evi görünce de yaşasın zengin oldum sanmıştır hahahaha :)
Misal benim kız görse hiç durmadan 3 tur koşardı ağzı kulaklarında.. Yavrum arabayı sattıgımızadan beri bağa bahçeye hasret kaldı..
E evlatlık vereceksen sokaklara salmayacaksan tabikii baskıı kurmam.. Kocaman bir ohhhhh çekerimmm datlumm...
Arım balım peteğim aksi yakışmaz zaten sana

Ahhh ben bir hastayımmm sanırsın kutuplarda sabahlamışım.. Kafa kazan gibi.. Haftaya hafta içi aramayı düşünüyordum bende seni eğer müsaitsen buluşalım diye... Güzell bir öğle yemeğii eşliğinde...
Bu akşam mazur gör beni olur muu

Sağol canım ben sevmem kuaförü.. O yüzden saçlarım orjinal :)
Pedikür yaptırdım geldim :)

Ah ah o masum hallerine bir de takatsiz, yorgun, korkmuş, ürkek bakışlı, göz pınarlarında göz yaşı çapaklı, kuyruğu kıçının arasında ama kıçı ritimli sallamayı becerebilen halleri ekle, lokum :) Ama bir pati var maşallah! iri kız olacak :)

Senin kız çitleri atlar geçer :) zıpır
Eminim normalde onun da turluyor olması lazım bu bildiğin adım adım yürüyor ancak. Oturarak su içer mi hiç? Mecali yok oturarak içiyor Kıçını illa bir yere dayayacak, olmadı hemen yatacak... Ama iyileşecek mutlaka iyileşecek... Gözümüz gibi bakıyoruz :)

Evet biliyorum çok sıcak ama lütfen klimalara dikkat beni hep onlar hasta ediyor. Kesinlikle dediğin gibi kutupta sabahlamış gibi hasta ediyor. Üstelik yazın hastalığı kışın hastalığından fena! Senin de mecalin yok :)))) iyileş güzelce yeriz yemekleri en güzelinden :)

Öperim seni kocaman dikkat et kendine...

Yazın hiç yaklaşmıyorum ben de kuaföre... Fön olmayınca da arada posteki haliyle genelikle de mecburen hep topuz hep topuz!

Pedikür ve manikürü ise yaptıramıyorummmmmmmm kim yaparsa yapsın, ister ittirsin sadece, ister azıcık diplere girsin, ister tam yapsın 2 gün sonra tüm kenarlar şeytan tırnakları gibi tiftik tiftik kalkıyor, bir yere takılınca kopuyor, kopunca kabuk oluyor vs vs. Daha sıkıntılı oluyor. Mecbur kalmadıkça, çok rahatsız olmadıkça, batık olmadıkça etli manikürsüz kalalım napalım :)

Sağol canım ben sevmem kuaförü.. O yüzden saçlarım orjinal :) Pedikür yaptırdım geldim :)

oyyyy yavrummm kıyamamm yaa... İnşallahh iyileşir toparlar... Allah onu iyi insanlarla karşılaştırsın...
Benim ki pek zıpır canım fena..
Evet muhtemel metronun esen havasından oldu.. Yürüdüm terledim hopp klima yedimm.. Al sana deli öksürükler..
Allah sağlık versin vallahiii...
Ben de öperim balım kocamannn...

[
QUOTE="portakales, post: 42235858, member: 629199"]Sağol canım ben sevmem kuaförü.. O yüzden saçlarım orjinal :)
Pedikür yaptırdım geldim :)[/QUOTE]

yerim ben sizin citirliginizi yandan yönden beyazlarim cikmasa gitmem de cok siritiyor beyazlarim malesef ki irsi bir durum pedikürsüz bir hayata batiklardan dolayi bana iskence öyle ki Ekim de geldigin de ayak bas parmaklarima kilema taktirticam

Anlıyorum, en güzeli çevre oluyor bu durumda. Bir arkadaşım çevreine sorarak buldu sosyal medyadan. Belki profesyonel yerler vardır bakıcı sağlayan. Umarım çabucak bulursunuz.

Yaşadığım Yer küçük. Hatta yakın merkeze bile uzak sayılır. Site içinde dağın dibinde sansarlerın domuzların kol gezdiği yerdeyim. Değil prof. Yer, sıradan berini bulmak zor .. Allah a emanet meleğim !!!!

haydaaaaaaah..... kuzum çevre faktörünü hemmen devreye sokmak şart gibi görünüyor....

Ablam Şu ara işsiz. Fakat bir işyerinden sonuç beklemekte!!!! ben bakarım kızıma dedi sağolsun. Üstelik o manisada ben izmirde oturuyorum. hafta içi Kalırım ben dedi. Insan ablası işe alınmasın diye dua eder mi??? ediyorum ben!!!!!

Alllaaaaaaaaaaaah derim :) ulu bilgem sen gelirsen töbeler olsun göbek atarım ben :)

Ekimde 44 Olacak olan ben bir bebek yapmış ve doğumda dr.a tüplerimi bağlama 45 de bi daa doğurcam dediysem - ki hatırlatayım benim ilk kızım tüp bebiş - ve doğalından imkansız iken hemide!!!! sen hayde hayde yapasın canııııımmmmm

günaydın ...herkese uzun zamandır birçok şeyi takip edemedim.bu arada bende 9 .kez haziranda yumurta toplattım havuza karar verdi timur gürgan klinige gidiyorum .bir tane dondurduk .agutosta tekrar takibe başladım .bu 10 . onuncu tüp bebek denememdi.balanslama yöntemi dendi gebelik aşısı uygulandı ..timur gürgan gittim ama son iki denemede kendisini hiç görmedim.ne USG ne yumurta toplamada ne de transferde kötü bir deneyimdi .bunu yazmamın sebebi sizlerede tecrübe olsun .eğer oraya gidecekseniz çok şey beklemeyin.üzülürsünüz .son transverde beni sabah 10 da çağırdılar.saatlerce bekledim.transver 15:30 da oldu .saatlerce bekledim.transferide Timur bey yapmadı.balanslamada psikoloji durumu önemli diyorlarda hasta bu kadar bekletilirmi.......Gürgan klinikte tek doktor Ziya bey çalışıyor...yetişemiyor.sonuç negatif...çok üzgünüm .tavsiye etmemmmm.daha yazacak çok şey var ama bende o güç yok... moralim bozuk .çok inanmıştım... çok ta masraf yaptımmmm .her söylene teknige inanmayın iki kez gebelik aşısı uygulandı .

GÜnaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr :)

magnesya bu bakıcı sorunu şehrin göbeğinde, etraftaki kalabalıklara rağmen sorun, seni düşünemiyorum bile Ben de kısa zamanda ettiğin dualar kabul olsun diliyorum :))))))))))) Canım inşallah çabuk çözüme ulaşırsınız. Bunların dışında her şey yolunda mı? Asya nasıl, cimcime bilgece ablamız nasıl? Sen iyi misin? Tatil işinizi ne yaptınız gittiniz mi bir yerlere... Havadisler sende anlayacağın.

Ayrıca kesinlikle 2220 nin teklifi bence de muhteşem olmuş :) Harika kadın, bilge kadın daha ne olsun :))))

Amiiiiin. 2220 den muhteşem teklif var!!!! bi de ablamın iş bulamaması için dua ediyom!!! bencilliğim tavan yaptı bu aralar

Sevgiler karşılıklı güzel kadın
Köpecik için sevindim. Kaderi ne olursa olsun, paylaşacağı sevgi varmış içinde. O sevgi sizi de sarsın, o kuzuya da iyileşme gücü versin inşallah.
Yalnız, ishali olan köpeklere kemik vermemek iyi olur. İshalini artırır. Kırmızı et konusunda da çok seçici değiller. Bünyeleri farklı olduğu için bize iyi gelen, onlara yaramayabiliyor. Onun yerine hazır mama, düzene girmesine ve ihtiyacı olan gıdaları daha dengeli almasına yardımcı olur. et haşladığınız suyla karıştırıp verebilirsiniz. Hala süt dişlerini kullandığı için doğrudan verdiğinizde canı yanacaktır. Et suyu yoksa ılık su da işinizi görür. İlacını da içine karışıtırırsanız, bir taşla iki kuş vurabilirsiniz
Yine açtı ağzını çok bilmiş

Hamileliliğiniz ve bebegin ilk yıllarını bir aile buyugunun yanında gecirin, ben oyle yapacagım.

Bakıcı için soylemiştim ben yazımı, daimi doktor kontrolu sart bi yastan sonra ihmale gelmez.

Eski bir baytar eşi olarak sana ziyadesiyle katılıyorum arkadaşım. Çoğunlukla duygusuzluk boyutunda yaşıyorlar. Anne, gözünün önünde bile olsa belli bir süre emzirmediği, annelik yapamadığı yavruyu dışlıyor. Bu kadar küçükken de diğer köpeklerin saldırısına karşı savunmasız kalır. Belki sahiplendirmek bir çözüm olabilir...

Yazını Okurken şenleniyorum cemalinle muhabbet eylesem nolur bilmem :) Alya ' m okula başlayacak. Köy okuluna gidecek :) merkezdense aksini tercih ettik!!! Geçen gün narlıdere taraflarında piknik eylerken omzumuza muhabbet kuşu kondu. Artık car car öten bir kuşumuz var. Bir de yevru kedi buldu bizi. Adını zümrüt koyduk. Lakin erkek :) o da bahçede oynuyo :) Asya ile az önce emiştik.. uyudu. Deli gibi emekliyo teyzesiiii. Bu arada yataktan düşme rekoru da kırdık
tatil : yarın 4 günlüğüne didimde biyerlere gidicez :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…