Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok bilmişim sen açmayacaksın da kim açacak ağzını yahu :)
Aynı şeyi düşünüp veterinerdeyken mama da almak istedik (para da kazanacaktı ne güzel) hayır dedi. Bildiğimiz şeyleri değiştirdi yani. Mamaya alışması kolay olur, istemeyiz bunu dedi! Çok güçsüz düşmüş bedeni et verebilirsiniz dedi. Büyük kemikli olmasını söyledi sonrasında oynar zaman geçirir de dedi. Hakikatten kemiğe bildiğin yavrusu muamelesi de yapıyor. Arada güya saklıyor :) mecali olmadığından çiçeklerin dibine koyuyor ara ara da yattığı yere getirip patilerinin arasında sarıp sarmalıyor.

Bu arada dün gece gelişme oldu ama yetişemedik. Sitenin dış bahçe duvarından ağlama sesi geldi. Maalesef yeni başlayan inşaat olduğundan kamyonlar çok olduğundan korkup çok kalamadı sanırım, gittiğimizde yoktu... Görenler bizim misafirin aynısı olduğunu, annesi olabileceğini söyledi. Çok ama çok sevindim. Yarın akşam ve Cumartesi'yi bununla geçireceğiz, eğer ailesi ise ve onu kabul ederse ve ufaklık onların yanına gidip mutlu görünürse yaşadık. İzleyip göreceğiz. Annesiyle olması öncelikli tercihim eğer kabul edilirse, değilse yeni bir yuvaya gidecek. Büyüyüp koca kız olabileceği, güvende kalacağı...

Dur bakalım :)))) Önce tam iyileşsin... Önceki günlere göre gayet iyi, minik minik koşuyor bile diyebiliriz. Daha dik durabiliyor, minik bir top bırakmıştık onunla oynaşıyor :) Hareketleri arttı ama hareketlerle birlikte ağlamaları da başladı... Düzeliyor belirtileri bunlar di mi :)))))) (Henüz kaka kontrolünü yapamadık, sabah erken çıkmam gerekiyordu, akşama o da iyiyse yaşasınnnn)

İnşallah annesidir. Biraz destekle mutlu mesut kavuşur sağlığına.
Kemikle oynamayı seviyorlar. Yaş ne olursa olsun. Yemeye çalışınca sıkıntı oluyor. Neyse madem mutlu, en iyi ilaç mutluluk deyip susuyorum. Hareketlerinin artması iyiye işaret. Sıkıntısı varsa kuyruk hala bacak arasındadır. Sağlıklıyken havaya kaldırıyorlar. Bir kaç gün sürebilir iyileşmesi ama geçecek, inanıyorum. Onun adına ben dilemiş olayım, Allah ne muradınız varsa versin...

Amin hepimizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Senin söylediklerini veterinerden daha çok ciddiye alıyorum, Baytarlık bulaşmıştır zaten bilge olan ruhuna :)))))) Kuyruk havada ama halen korkumuz var hemen kıç arasına kaçabiliyor :)

Olur bir gün, ne güzel olur :))))
Köy okuluna giden çocuk kadar güzeli var mı hiç... Harika bir tercih olmuş, yürekten tebrik ederim :) İstanbul'dan sayfiyeye giden bir arkadaşımız var, oğlu kolejde okuyordu üstelik. Şimdi köy okulunda hayatının en mutlu günlerini yaşıyor dedi. Servis yerine sokağın köpeğiyle yürüyerek gidiyor okula dediğinde olmayan kıskançlığım pörtledi... O kadar isterim böyle bir şeyi :) Tek sorun yabancı dil olmuş onu da bir şekilde yaz okullarıyla dengeliyorlar. Sonrası allah kerim.

Sizin de misafirleriniz geldi demek :) Bizim de oldu... Ama isim koymadık çünkü ayrılamayız o zaman, misafir velet olarak çağırıyoruz... Kediyle kuş iyi anlaşsınlar e mi :)))))

Emme eyleminizde başarılar diliyorum, cork corklarınız çok olsun. Hareketlenmiş hallerine daha çok dikkat, tecrübeli annesin ama her çocuk aynı değil, Alya'ya göre Asya belki daha zıpır :) Rekorunuza yenilerini hiç eklemeyin lütfen ((

Didim taraflarında bol yüzmeler diliyorum, D dnzdry da o taraflarda göbeğindeki Güneş'ini yüzdürüyor :)
Çok güzel zamanlar diliyorum, bakıcı işinin de tez vakitte hale yola girmesini :)
Öperim kocaman seni ve prenseslerini

H hanke şu anda canın çok sıkkın Üzgün, yenilmiş, çaresiz hissediyorsun tüm bu yaşananlarla. Ama benzer ama farklı hepimizin benzer tecrübeleri oldu. Keşke iyi gelecek sözlerimiz, yöntemlerimiz, bir şeylerimiz olsa... En son doğum kontrol hapı kullanıyordun sanırım, havuz için yeni OPU olacaktı. Dondurmayı başarmışsınız, sonuç pozitif olmasa da transferin gerçekleşmiş ama merkezinle ilgili tatsız şeyler yaşamışsın. Galiba artık tüm merkezlerin ortak sorunu ilgisizlik, takipsizlik ve iyi hissetmemek... Doktorundan güven alıp, dediğin gibi moral depolanmak gerekiyor. Psikolojik savaşlarına bir de bekleyerek eklenen gerginlik seni kötü etkilemiş. Bundan sonrasında ne olur bilmiyorum ama inanmaktan vazgeçmene doktor sebep olmasın.

Uygulanabilecek teknikleri uygulamanın yanı sıra acaba iyi uygulandı mı stresi yer bitirir insanı... Biraz toparlanınca sakin kafayla değerlendirebilirsen, eğriyi doğruyu daha iyi tahlil edersen yolunu çizebilirsin sanırım. Maddi manevi hırpalanmadığın günlerin olmasını diliyorum çok... Hepsinden önemlisi sağlığın yerinde olsun.

Üzüntünü içinde tutma paylaştıkça azalıyor eminim bunu biliyorsun... Hayat sana ummadığın anda mucizeler getirir umarım.

Hanke'yi okurken aklıma geldi zozitos limon suları, akupunktur vb. kürlerden bahsediyordu sessiz kalmış, B belki37 son gelişmelerin nasıl merak ettim...

Sevgiler herkese

Canım en güzelli orjinal kal ben 28 başladım boyamaya beyazlar olmasa ahhhh

Evet canım şimdilik bi problemim yok çok şükür maşallah...
2tel beyazla idare ediyorum.. Onlara da kıymet veriyor kesmiyorum.. Muhtemel 5 yıl daha böyle olurum..
Dayanılmaz hal alana kadar yola devam..

Evet canım zaten çoğu hayvanların sadece baytarlık kısımlarını biliyor.. Başka bildikleride firmaların ürünlerini şart şurt diye kakalamak... Çok üzülüyorum vallahi şu hayvancıklara yapılanlara... Neyimiz doğru ki gerçi..

Hayırlısı demekten başka ne gelir elden bilmiyorum ki...
Giden para olsun ama umutlar, güzel düşünceler tükenmesin.. Allah çok büyük bitti dediğin yeerde gelsin mucizen inşallah.

Güzel tatiller dilerim miniğinlee...
Bol bol kokla teyzoşları için onuu

Baytarlıktan ziyade, sevginin iyileştirici gücünü keşfettim. Yüreğinden bir şeyler vermiyorsan, kimyasalların etkisi yarı yarıya düşüyor. Onca kedi ve köpekten öğrendiğim şey, sevgiyi karşılık beklemeden sunmanın hem alanı hem vereni iyileştirdiği. Onları hatırlayınca öyle mutlu oluyorum ki

Evet dogru bende selenyum kullanan biri olarak yazmak istedim tsh 1 ayda 7.54 0.338 düşürdü ama antikorları tedavi etmiyor yani hasimoto hastaları umut etmesin selenyum destekleyici takviye ilaçla beraber tedaviyi iyi etkiliyor

Bakım işi bile organize olmuş durumda artık beklenen tek şey sağlıkla dünyaya gelmesi
Her şey yolundadır umarım? Keyfiniz ve sağlığınız daim olsun her ikinizin de.
Bir doktor bile bulmam zor deyince ve bakıcı aradıgını soyleyince nacizane tavsiyemi paylaştım. Çok şükür herşey yolunda. Sen de iyisin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…