Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben senin için yazmıştım :) Aile büyüğünün yanında geçireceğim demiştin en güzelini organize etmişsin.
Ne mutlu, çok şükür müjdeni aldın... Bakım işi de organize olmuş hep güzel gitsin, beklendiği gibi sağlıkla, mutlulukla dünyaya gelsin Minik kuzun hayatını şenlendirip süt tokuşturmaya vesile olsun :)
Ben çok iyiyim inşallah daha da iyi oluruz bir beklenmedik sürprizle
Çok sevgiler

Bir doktor bile bulmam zor deyince ve bakıcı aradıgını soyleyince nacizane tavsiyemi paylaştım. Çok şükür herşey yolunda. Sen de iyisin umarım.

Pardon canım ben önceki sohbetin devamı olarak yazdın sanmıştım, sanal alemin gafletlerinden birine ugradım :) amin amin, ne guzel dilekler bunlar, günüm aydınlandı :) darısı tüm isteyenlerin başına...

Hayırlı bereketli cumalar dilerim rabbim cuma günü hürmetine bizi mucizelerle şereflendirsin
Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.

TE="LeYLa_21, post: 42272871, member: 240386"]Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.[/QUOTE]
Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin

Yetercim sanada hayırlı cumalar... Sara ve sen neden kendi topicinizede yazmıyorsunuz.site değişmiş sizi zor buldum.arada sabırla bebeğini bekleyenler saranın topicinede yazın ya....
hş geldin canım orada sara ve benden başka kimse kalmadı burası daha harektli diye buradayız DOSTLAR VAR sohbet var sende buradan devam edebilirisin ama oradada yazarız

hş geldin canım orada sara ve benden başka kimse kalmadı burası daha harektli diye buradayız DOSTLAR VAR sohbet var sende buradan devam edebilirisin ama oradada yazarız
Hoşbuldum canım... Öbür tarafta bir tek çilek ve ben yazıyoruz..sara bir kaç defa girip öyle uzaktan bakıp gitmiş.o yüzden bende burada bulup size yazdım.burada da yazarız sıkıntı yok. Yeni dostlar la tanışmak herzaman iyidir canım... Öpüyorum hepinizi...

Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin[/QUOTE]
Aminnnn canım ya.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım...bu topicte yeni olduğum için kim ne durumda bilmiyorum ama umarım bol bebişli bir topic oluruz..

BENDE ÖPÜYORUM SENİ VE EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNDENDE ÖPMEK İSTERİM DİLERİM

selam kızlar, umarım herkes iyidir..beni sorarsanız bende iyiyim :)) bu aralar gezmelerderdik, geçen hafta eşimin bir arkadaşı vardı bursada oraya gittik..bir gece kaldık, dönüşte cunda adası , ayvalık , sarımsaklı plajına uğradık..daha önce gitmemiştik, gezerek dönelim dedik..şimdi evdeyiz, eylül başı ortası gibi datça.. ama elbette aklımdasınız bu aralar giremememin sebebi bu ama cezama razıyım :))) hepinizi çok öpüyorum..

selam arkadaşlar ben çarşamba adet oldum ve ogün yola çıktık
ankaraya gittik doktorum muayene sonrası rahim içinde süzelme olmamış dedi eylülde gel dedi
ama ben ekimde gidecem tam bayrama denk geliyor hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda

hayırlısı olsun canım

geçen gün bir arkadaşıma mesaj attım (kk den bir arkadaş )2. ye hamile olduğunu öğrendim tebrik etmek için tedavi ile bir kızı olmuştu daha önce 1.5 yaşında kızını kaybettiğini yazdı konuştuk acısını paylaşmaya çalıştım ama ne mümkün ALLAHIM KİMSEYİ EVLAT ACISI YAŞATMASIN

O nedemekmis canim yaaa hayirlisi olsun bende Ekime kaldim da bu yüzden tedavi iptal hic duymamisiz allah yardimcimiz olsun

Günaydin canim cok zor arkadasini kimse teseli edemez allah kimseye böyle bir aci yasatmasin bizde halimize kötü diyoruz beterin beterin var iste Allah herkese hayirli evlatlar versin vermiyorsada buna dayanacak sabir ve yürek versin amin

Gez tatlim gez cezayi sonra düsünürüz
bende bir ay sonra gezmeye cikicam tedaviden artan zamanda gezebilirsem ne alagezmesemde sorun yok sonuc güzel olsun

Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin
Aminnnn canım ya.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım...bu topicte yeni olduğum için kim ne durumda bilmiyorum ama umarım bol bebişli bir topic oluruz..[/QUOTE]

Hayirli saglikli bebekli bir tedavi dilerim canim hosgeldin topige sana ugur getetirsin bu topik

O nedemekmis canim yaaa hayirlisi olsun bende Ekime kaldim da bu yüzden tedavi iptal hic duymamisiz allah yardimcimiz olsun
amin canlar benim işler biraz karışık canım yumurta toplamadan önce progesteronum yükselmeye başladı
ve buda rahim içinde su toplamaya neden oluyor bir sonraki adetle gel dedi bende ekimde gitmek istiyorum yoruldum biraz 2 ay off verecem

AMİN CANIMM AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…