- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.161
Bir doktor bile bulmam zor deyince ve bakıcı aradıgını soyleyince nacizane tavsiyemi paylaştım. Çok şükür herşey yolunda. Sen de iyisin umarım.
Pardon canım ben önceki sohbetin devamı olarak yazdın sanmıştım, sanal alemin gafletlerinden birine ugradım :) amin amin, ne guzel dilekler bunlar, günüm aydınlandı :) darısı tüm isteyenlerin başına...Ben senin için yazmıştım :) Aile büyüğünün yanında geçireceğim demiştin en güzelini organize etmişsin.
Ne mutlu, çok şükür müjdeni aldın... Bakım işi de organize olmuş hep güzel gitsin, beklendiği gibi sağlıkla, mutlulukla dünyaya gelsinMinik kuzun hayatını şenlendirip süt tokuşturmaya vesile olsun :)
Ben çok iyiyim inşallah daha da iyi oluruz bir beklenmedik sürprizle
Çok sevgiler
Yetercim sanada hayırlı cumalar... Sara ve sen neden kendi topicinizede yazmıyorsunuz.site değişmiş sizi zor buldum.arada sabırla bebeğini bekleyenler saranın topicinede yazın ya....Gün aydınlar hayırlı cumalar
Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.Hayırlı bereketli cumalar dilerim rabbim cuma günü hürmetine bizi mucizelerle şereflendirsin
hş geldin canım orada sara ve benden başka kimse kalmadı burası daha harektli diye buradayız DOSTLAR VAR sohbet var sende buradan devam edebilirisin ama oradada yazarızYetercim sanada hayırlı cumalar... Sara ve sen neden kendi topicinizede yazmıyorsunuz.site değişmiş sizi zor buldum.arada sabırla bebeğini bekleyenler saranın topicinede yazın ya....
Hoşbuldum canım... Öbür tarafta bir tek çilek ve ben yazıyoruz..sara bir kaç defa girip öyle uzaktan bakıp gitmiş.o yüzden bende burada bulup size yazdım.burada da yazarız sıkıntı yok. Yeni dostlar la tanışmak herzaman iyidir canım... Öpüyorum hepinizi...hş geldin canım orada sara ve benden başka kimse kalmadı burası daha harektli diye buradayız DOSTLAR VAR sohbet var sende buradan devam edebilirisin ama oradada yazarız
Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin[/QUOTE]TE="LeYLa_21, post: 42272871, member: 240386"]Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.
BENDE ÖPÜYORUM SENİ VE EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNDENDE ÖPMEK İSTERİM DİLERİMHoşbuldum canım... Öbür tarafta bir tek çilek ve ben yazıyoruz..sara bir kaç defa girip öyle uzaktan bakıp gitmiş.o yüzden bende burada bulup size yazdım.burada da yazarız sıkıntı yok. Yeni dostlar la tanışmak herzaman iyidir canım... Öpüyorum hepinizi...
Hamile ve çocuklu kaçakları cezadan muaf tutmakta fayda var :))) Ama merak ediyoruz sizi de arada ses verin... Kaçak olmayan çocuklu ve hamileleri de yüksek enerji ve performansları için bir daha kutluyoruz :)
Yukarıdaki istisnalar hariç @40Asistani bozuntusunun listesindeki herkesi dahil ediyorum kaçaklara :) Kaçaklar geldikçe tek ayak üstünde durma cezasını yeniden değerlendiririz :)
İyi olmanızı isteriz hep, iyi olduğunuzu bilmeyi ise daha çok isteriz...
Belki moladasınız, belki yeni bir sürecin devam eden yoğunluğundasınız her ne olursa olsun dilerim her şey yolundadır... Olası olumsuzluklara ve hatta bazen imkansızlıklara rağmen küskünlüğünüz olmasın, umutlarınız kaybolmasın.
Yaşam her şeye rağmen devam ediyor, çoğalmayı dileyerek ama hiç eksilmeyerek devam etsin
Yeni tedavilere ve süreçlere uygun topiklerde daha fazla zaman geçirilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hepimizin öncelikleri değişiyor çünkü. Arada bilgilerinizi almak, belki yeni detaylarınızla tecrübelenmek en çok da tedaviye şevk için ne yaptığınız, ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ne kadar kıymetli. "Hiçbir şey yapmıyor olunca ne yazayım" diyecekseniz eğer demeyin o zaman (Uzun süredir tedaviler ve süreçler hariç yazan birisi olarak) ben gevezenin teki oluyorum çünküsipermensiz @2220 ve @nisanduru öperim sizi de :)
Başta @sara_28 @Alara14 @celina1 @pembeumut olmak üzere (kendimde dahil listeyi alıntılıyorum)
@ummuseleme
@ALISALIS
@bebeklerve
@ensu
@guzbahar
acmila
monkey
@DuovaMutlu
@Alara14
@2220
WishhDuygu
@ismihan_sultan
@gulneva77
@celina1
@adigee1
@sara_28
@gullugullu
@pembe_umut
@yadigaryadi
@portakales
@Eua
@medusa76
@esnacan
@Herseyguzelolcak
yase07
@Meer7
@nisanduru
@kelebek7977
@zeynepconer
hayırlısı olsun canımselam arkadaşlar ben çarşamba adet oldum ve ogün yola çıktık
ankaraya gittik doktorum muayene sonrası rahim içinde süzelme olmamış dedi eylülde gel dedi
ama ben ekimde gidecem tam bayrama denk geliyor hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda
selam arkadaşlar ben çarşamba adet oldum ve ogün yola çıktık
ankaraya gittik doktorum muayene sonrası rahim içinde süzelme olmamış dedi eylülde gel dedi
ama ben ekimde gidecem tam bayrama denk geliyor hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda
geçen gün bir arkadaşıma mesaj attım (kk den bir arkadaş )2. ye hamile olduğunu öğrendim tebrik etmek için tedavi ile bir kızı olmuştu daha önce 1.5 yaşında kızını kaybettiğini yazdı konuştuk acısını paylaşmaya çalıştım ama ne mümkün ALLAHIM KİMSEYİ EVLAT ACISI YAŞATMASIN
selam kızlar, umarım herkes iyidir..beni sorarsanız bende iyiyim :)) bu aralar gezmelerderdik, geçen hafta eşimin bir arkadaşı vardı bursada oraya gittik..bir gece kaldık, dönüşte cunda adası , ayvalık , sarımsaklı plajına uğradık..daha önce gitmemiştik, gezerek dönelim dedik..şimdi evdeyiz, eylül başı ortası gibi datça.. ama elbette aklımdasınız bu aralar giremememin sebebi bu ama cezama razıyım :))) hepinizi çok öpüyorum..
Aminnnn canım ya.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım...bu topicte yeni olduğum için kim ne durumda bilmiyorum ama umarım bol bebişli bir topic oluruz..[/QUOTE]Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin
geçen gün bir arkadaşıma mesaj attım (kk den bir arkadaş )2. ye hamile olduğunu öğrendim tebrik etmek için tedavi ile bir kızı olmuştu daha önce 1.5 yaşında kızını kaybettiğini yazdı konuştuk acısını paylaşmaya çalıştım ama ne mümkün ALLAHIM KİMSEYİ EVLAT ACISI YAŞATMASIN
amin canlar benim işler biraz karışık canım yumurta toplamadan önce progesteronum yükselmeye başladıO nedemekmis canim yaaa hayirlisi olsun bende Ekime kaldim da bu yüzden tedavi iptal hic duymamisiz allah yardimcimiz olsun
AMİN CANIMM AMİNGünaydin canim cok zor arkadasini kimse teseli edemez allah kimseye böyle bir aci yasatmasin bizde halimize kötü diyoruz beterin beterin var iste Allah herkese hayirli evlatlar versin vermiyorsada buna dayanacak sabir ve yürek versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?