Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

KOLAY DEĞİL elbette canım inşş bu sefer son olsun beklediğine değsin

Gez tatlim gez cezayi sonra düsünürüz
bende bir ay sonra gezmeye cikicam tedaviden artan zamanda gezebilirsem ne alagezmesemde sorun yok sonuc güzel olsun

inşallah tedavin güzel sonuçlanır,güzel haberlerini alırız..sonrada içine sine sine tatile çıkarsınız..İzmir felaket sıcak, ara ara zaten gidiyoruz..gümüldür taraflarına..duramadık sıcakda..istanbula mı gidiyorsun tedavi için ? semra hanımmı ?

KOLAY DEĞİL elbette canım inşş bu sefer son olsun beklediğine değsin
yetercim sağol içimde bir boşluk var hiçbirşey hissetmiyorum iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum
acaba içim rahatta o yüzdenmi böyleyim onuda tam kestiremiyorum
bazen diyorumki bırak herşeyi ne uğraşıyorsun boş hayaller peşinden sonrada tövbe tövbe deyip umudun kesildiği yerde isyan vardır diyorum gerçekten ARAFTAYIM hiç böyle hissetmemiştim
en azından mutsuz oluyordum ağlıyordum şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
belkide iç huzurudur ne biliyim sana hayıtı soracaktım kullandın mı hiç acaba araştırdım ve benim hastalığımla alakalı gibi geldi bana canım ama tüp öncesi herşeyi mahvetmektende korkuyorum yardım edersen sevinirim

Rabbim acısına sabır verecek evlat nasip etsin insallah cok üzüldüm imtihanlar bitmiyorki inşallah 2cisi ona saglıklı evlat olurr amin rabbim evlat acısı göstermesin

Neler hissettiğini içindeki o boşluğu öyle iyi biliyorum ki sen gibi tanıyorum o hisleri hep diyorum ya içindeki iki ses birisi yeter artık dur der diğeri bırakma tut der akıl artık yeter der yürek ANNE olacaksın koş hep arada hep arafda sindir .... Canım hayıt yıllar önce denemiştir ama uzun kulanamadim mideme zarar verdi diye 2012 bu yana ( son denemeden )hormon takılı bile yaptırması çünkü doğal olmayacağını biliyorum tedavi içinde şartlar uygun degil boşuna Dr gitmek yeniden yeniden uğraşmak istemiyorum artık

hakkında hayırlısı olsun canım..
Biraz akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek.. İnşallah senin aleyhine işler elbet..
Süprizler mucizeler seni bulur..

Çok üzüldüm canım.. Allah kimseye yaşatmasın.

geçmiş olsun canım inşallah mucizen kendiliğinden gelir

merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.

tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları

Canım valla çok güzel bir haber...
Rabbim hakkında hayırlı kılsın.. Yeni yollar, yeni umutlar, yeni kapılar açsın...
Zaten seni seven peşinden gelecektir..
Gelmeyecekler yerinde oturup saymaya devam edecektir..
Sen güçlü ve kararlı oldugun sürece hep mutlu ve ışıklı olacaksın canım..
Sakın üzülme sakın...

Hoşgeldin LeYLa_21 Kardeş haberini muştular, ayağının tozuyla hamileyim yazarsın umarım... Bizlerde de bir bayram havası yaşanır :) Hayırlı, uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun :)

berceste_ biz didinip dursak da, hiçbir şey yapmasak da ne olacaksa o oluyor. Kontrolümüzün olmadığı bu zamanlarda da böyle türlü türlü ARAF hali yaşanıyor. Seni gayet iyi anlıyoruz. Niye böyle diye sorgulama sorgulayınca bir cevap çıkmıyor çünkü :) bu da böyle bir şey işte. Boşvermişlik de değil bu, nasıl olsa akışında oluyor her şey diye kabullenmek diyorum ben ona :)

Sakın benim gibi aşırı akışında bırakma, gücün olduğu sürece maddi manevi, istediğin şeyi yap... Vücudun da sana uyum sağlasın, üzmesin, yeni yeni şeyler çıkartmasın, mevcut durumlar düzelsin, bayrama ertelenen tedavin sana, size ve dolayısıyla bize "bayram" yaşatsın...

3 tur kelebek yüzme cezası yeter
Tatilden güzeli yok :) Sefanız olsun, yarasın :)))) Çok güzel yerlere ama bana göre yanlış zamanda gitmişsiniz. Dilerim deli kalabalıklar gezdiğiniz yerlerin güzelliklerini örtmemiştir :) Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bol bol güzel anı biriktirmişsinizdir umarım.

Eylül ayı boyunca biz de Datça'dayız :) Yerlisi olabilmek için her sene daha azimliyiz. Belki ilk bir haftasına aklımızda kalmasın iyice emin olalım diye başka bir rota sıkıştırabiliriz, sıkıştırmaz isek tamamında oradayız. Palamutbükü'ne kazık çakarız artık :) Yolunuz düşer de denk geliriz belki :))) Biz de öperiz çok

((( Allahım sabrını da versin.
Ne dense boş, kelimelerin, duyguların, tesellilerin, her şeyin kifayetsiz zamanları.

Bazen hani üzülüyoruz ya, işte bazen de böyle haberleri alınca beterin beteri var diyebiliyorum, ya tutup da böyle olsaydı diye içten içe şükür bile diyebiliyorum itiraf ederim
Hepimiz için hayırlısı olsun bu yüzden... Evlat acısıyla hiç sınanmayalım...

Umut umut umut daha çok umut, ışık ışık daha çok ışıkkkk :)))))
Ne güzel haberle geldin. Başvurun hayırlı olsun, sonucunda dilediğin gibi olsun inşallah.

Önce her şey bir belli olsun... Diğer kısımları sonraya bırak, şimdiden yorma güzel kafanı... Sınava hazırlık var, zihin açık kalsın :) Senin coşkunu paylaşmasını istediğin eşinin seninle aynı heyecanı duymamasına da "şimdilik" takılma. Üzülmekte haklısın ama bazen odunsu yapıları gereği zamanında söylemeleri gerekenleri ve/veya yapmaları gerekenleri yapamıyorlar.

Şartlarınız netleştiğinde her şey olması gerektiği gibi olacak... Hem gün doğmadan neler doğar demişler. Belli mi olur, belki görümcekin evlenir gider (bir odunsuya tebelleş olur seni unutur) kaynanacığın geç kalmış insanlık nasibini alır. Şu anda odunsu kişiliği etkin eşine akıl fikir, görümcekine hayırlı-hayırsız bir kısmet, kaynana hanımefendiye iyi niyet, sana da zihin açıklığı diliyorum.

Ettiğin duaların tümüne de Aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum.
Güzel gönlünün sınav dahil tüüüüüüüüüüüüüm dilekleri kabul olsun...

amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

herşey iyi olacak buna inanıyorum

sağol canım benim çok haklısın anın tadını çıkarmalı zihnimi böyle gereksiz insan müsveddeleriyle meşgul etmemeliyim biliyorum ama insan eşini böyle bir zamanda yanında istiyor be................... ben hep onun yanında oldum en istemediğim zamanlarda bile elini bırakmadığım eşimden çok şeymi bekledim.......................... ama o bana ne dedi sen kazanır gidersen ben emekli olurum çünkü buraya istediğim zaman gelip istediğim kadar kalabilmek için emekli olurum ki rahat olayım memur olarak kalsa senede en fazla bir ay gelebilir ama oda yetmez ne eşime ne cadı ailesine ben üzülmeyeyimde kim üzülsün arkadaşım

amaaaaaaaaaaaan eşinde olsa el oğluya ne yapacaksın boş vereceksin ben yükselip kariyerimin tadını çıkarmalıyım dimi

Arkadaşım, yeni umutlar her zaman güzel enerji verir. İnşallah sınavı kazanır ve eşinle birlikte gereksiz insanlardan uzaklaşırsınız. Hiç kimse için üzme kendini. Eşin sevincini paylaşamıyorsa, bu onun sorunu. Kendisiyle yüzleşip kiminle evli olacağına karar vermesi gerek. Kırılan egosuna karşılık seni ezmeye de üzmeye de hakkı yok. Sen gelecek güzelliklere odaklan. Düşüncelerinin ve çevrendeki asalakların seni yolundan çevirmesine izin verme. Birlikte yiyeceğiniz ekmeğiniz varsa, eşin seninle gelecektir. Hem bu çoook sonraki adım. Şimdi hedef, sınavı kazanmak. Ne yaparsan yap yaşanacak şeyi yaşayacaksın. Bu arada seni ayakta tutacak mutlulukların keyfini sür. Eşlik etmek isteyen gelsin peşinden. İstemeyenin canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…