- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.201
yetercim sağol içimde bir boşluk var hiçbirşey hissetmiyorum iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum
acaba içim rahatta o yüzdenmi böyleyim onuda tam kestiremiyorum
bazen diyorumki bırak herşeyi ne uğraşıyorsun boş hayaller peşinden sonrada tövbe tövbe deyip umudun kesildiği yerde isyan vardır diyorum gerçekten ARAFTAYIM hiç böyle hissetmemiştim
en azından mutsuz oluyordum ağlıyordum şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
belkide iç huzurudur ne biliyimsana hayıtı soracaktım kullandın mı hiç acaba araştırdım ve benim hastalığımla alakalı gibi geldi bana canım ama tüp öncesi herşeyi mahvetmektende korkuyorum yardım edersen sevinirim
sağol canım bende geçtiğimiz 1.5 yıl hiç takviye falan uygulamadım inşallah sanada hepimize Allahım kapıları tek tek açacak canımNeler hissettiğini içindeki o boşluğu öyle iyi biliyorum ki sen gibi tanıyorum o hisleri hep diyorum ya içindeki iki ses birisi yeter artık dur der diğeri bırakma tut der akıl artık yeter der yürek ANNE olacaksın koş hep arada hep arafda sindir .... Canım hayıt yıllar önce denemiştir ama uzun kulanamadim mideme zarar verdi diye 2012 bu yana ( son denemeden )hormon takılı bile yaptırması çünkü doğal olmayacağını biliyorum tedavi içinde şartlar uygun degil boşuna Dr gitmek yeniden yeniden uğraşmak istemiyorum artık
ahh ahh ben neden soruusunu bıraktım zaten sadece hayatın akışı biraz yorucu gelmişti dün bugün süperimHoşgeldinLeYLa_21 Kardeş haberini muştular, ayağının tozuyla hamileyim yazarsın umarım... Bizlerde de bir bayram havası yaşanır :) Hayırlı, uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun :)
berceste_ biz didinip dursak da, hiçbir şey yapmasak da ne olacaksa o oluyor. Kontrolümüzün olmadığı bu zamanlarda da böyle türlü türlü ARAF hali yaşanıyor. Seni gayet iyi anlıyoruz. Niye böyle diye sorgulama sorgulayınca bir cevap çıkmıyor çünkü :) bu da böyle bir şey işte. Boşvermişlik de değil bu, nasıl olsa akışında oluyor her şey diye kabullenmek diyorum ben ona :)
Sakın benim gibi aşırı akışında bırakma, gücün olduğu sürece maddi manevi, istediğin şeyi yap... Vücudun da sana uyum sağlasın, üzmesin, yeni yeni şeyler çıkartmasın, mevcut durumlar düzelsin, bayrama ertelenen tedavin sana, size ve dolayısıyla bize "bayram" yaşatsın...
amin hepimizi bulsun bu mucizelerhakkında hayırlısı olsun canım..
Biraz akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek.. İnşallah senin aleyhine işler elbet..
Süprizler mucizeler seni bulur..
gerçekten mucize olur benim tüpleri doktorlar tamamen kapattıgeçmiş olsun canım inşallah mucizen kendiliğinden gelir
sağol canım ama ben tamamen ot kullanacam hap istemiyorum :)hayıt içeriğine sahip agnucoston diye bir ilaç var tüp bebek doktorları kullandırıyor. bi araştırın...
oyy bende seni bi öpemmCanim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm
İNŞŞŞ CANIMMsağol canım bende geçtiğimiz 1.5 yıl hiç takviye falan uygulamadım inşallah sanada hepimize Allahım kapıları tek tek açacak canım
dün gelmişler işte bana biraz şuan daha iyiyim inşallah herşey dahada güzel olacak
GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inşmerhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.
tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
aminnn canım amin((( Allahım sabrını da versin.
Ne dense boş, kelimelerin, duyguların, tesellilerin, her şeyin kifayetsiz zamanları.
Bazen hani üzülüyoruz ya, işte bazen de böyle haberleri alınca beterin beteri var diyebiliyorum, ya tutup da böyle olsaydı diye içten içe şükür bile diyebiliyorum itiraf ederimHepimiz için hayırlısı olsun bu yüzden... Evlat acısıyla hiç sınanmayalım...
aminÇok üzüldüm canım.. Allah kimseye yaşatmasın.
Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin[/QUOTE]TE="LeYLa_21, post: 42272871, member: 240386"]Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.
Sağol bitanem.amin inşallah yeterim.. Dualarınızı eksik etmeyin... Öpüyorum canım..BENDE ÖPÜYORUM SENİ VE EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNDENDE ÖPMEK İSTERİM DİLERİM
Aminnnnn canım..Aminnnn canım ya.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım...bu topicte yeni olduğum için kim ne durumda bilmiyorum ama umarım bol bebişli bir topic oluruz..
Aminnnnnnnn canım.güzel dileklerin için çok sağol bitanem.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi öpüyorum canlarım....HoşgeldinLeYLa_21 Kardeş haberini muştular, ayağının tozuyla hamileyim yazarsın umarım... Bizlerde de bir bayram havası yaşanır :) Hayırlı, uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun :)
berceste_ biz didinip dursak da, hiçbir şey yapmasak da ne olacaksa o oluyor. Kontrolümüzün olmadığı bu zamanlarda da böyle türlü türlü ARAF hali yaşanıyor. Seni gayet iyi anlıyoruz. Niye böyle diye sorgulama sorgulayınca bir cevap çıkmıyor çünkü :) bu da böyle bir şey işte. Boşvermişlik de değil bu, nasıl olsa akışında oluyor her şey diye kabullenmek diyorum ben ona :)
Sakın benim gibi aşırı akışında bırakma, gücün olduğu sürece maddi manevi, istediğin şeyi yap... Vücudun da sana uyum sağlasın, üzmesin, yeni yeni şeyler çıkartmasın, mevcut durumlar düzelsin, bayrama ertelenen tedavin sana, size ve dolayısıyla bize "bayram" yaşatsın...
Hayırlı olsun saracım...İnşallah tüm isteklerin gerçekleşir..merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.
tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
3 tur kelebek yüzme cezası yeter
Tatilden güzeli yok :) Sefanız olsun, yarasın :)))) Çok güzel yerlere ama bana göre yanlış zamanda gitmişsiniz. Dilerim deli kalabalıklar gezdiğiniz yerlerin güzelliklerini örtmemiştir :) Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bol bol güzel anı biriktirmişsinizdir umarım.
Eylül ayı boyunca biz de Datça'dayız :) Yerlisi olabilmek için her sene daha azimliyiz. Belki ilk bir haftasına aklımızda kalmasın iyice emin olalım diye başka bir rota sıkıştırabiliriz, sıkıştırmaz isek tamamında oradayız. Palamutbükü'ne kazık çakarız artık :) Yolunuz düşer de denk geliriz belki :))) Biz de öperiz çok
3 tur kelebek yüzme cezası yeter
Tatilden güzeli yok :) Sefanız olsun, yarasın :)))) Çok güzel yerlere ama bana göre yanlış zamanda gitmişsiniz. Dilerim deli kalabalıklar gezdiğiniz yerlerin güzelliklerini örtmemiştir :) Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bol bol güzel anı biriktirmişsinizdir umarım.
Eylül ayı boyunca biz de Datça'dayız :) Yerlisi olabilmek için her sene daha azimliyiz. Belki ilk bir haftasına aklımızda kalmasın iyice emin olalım diye başka bir rota sıkıştırabiliriz, sıkıştırmaz isek tamamında oradayız. Palamutbükü'ne kazık çakarız artık :) Yolunuz düşer de denk geliriz belki :))) Biz de öperiz çok
Canim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm
Oyyyy maşallah tu tu sabah şekeri ayollll buBiz geldiiiiiiiiiikkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?