Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm

sağol canım bende geçtiğimiz 1.5 yıl hiç takviye falan uygulamadım inşallah sanada hepimize Allahım kapıları tek tek açacak canım
dün gelmişler işte bana biraz şuan daha iyiyim inşallah herşey dahada güzel olacak

ahh ahh ben neden soruusunu bıraktım zaten sadece hayatın akışı biraz yorucu gelmişti dün bugün süperim
ve söylediğin tüm herşeye içtenlikle amiiiin diyorum canım
bizler özel insanlarız çünkü en azından Allahım istediğimizden mahrum ediyo
ya bizlere merhamet vermeyipte acımasız annelerden olsaydık
ben hep diyorumki imtihanımı seviyorum ben Allahım bizlere daha büyük sıkıntı vermesin inşeAllah canım

hakkında hayırlısı olsun canım..
Biraz akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek.. İnşallah senin aleyhine işler elbet..
Süprizler mucizeler seni bulur..
amin hepimizi bulsun bu mucizeler
akışındayım şuan :) hayırlısı diyorum ve rabbime havale ediyorum AMİN

oyy bende seni bi öpemm omega 3 almıyorum sadece çörek otu yağı içiyorum aç karnına
qenzim alıyorum vitamin d yi de kendimmi almalıyım acaba
ben bugün hayıta başlayacam aslan pençeside içecem yani fsh düşürecem inşallah
eşimi gönderdim al diye akşam başlıyorum bunalıma girmem benim anlıktır bir bakmışsın enerjim tavan olmuş yani böyleyim şuan

İNŞŞŞ CANIMM

GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inş

aminnn canım amin

Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin[/QUOTE]
Amin canım..İnşallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul eder.
BENDE ÖPÜYORUM SENİ VE EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNDENDE ÖPMEK İSTERİM DİLERİM
Sağol bitanem.amin inşallah yeterim.. Dualarınızı eksik etmeyin... Öpüyorum canım..
Aminnnnn canım..
Hayirli saglikli bebekli bir tedavi dilerim canim hosgeldin topige sana ugur getetirsin bu topik[/QUOTE]
Amin bitanem. İnşallah müjdeli haber veririm sizlere. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hepiniz dualarımdasınız...
Aminnnnnnnn canım.güzel dileklerin için çok sağol bitanem.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi öpüyorum canlarım....

Hayırlı olsun saracım...İnşallah tüm isteklerin gerçekleşir..

çok kazıkcısın, bende mızıkcı :)) kelebek çok zor, sırt üstü olsun hemde dinlenirim :)))) hep dinlenirim :))

haklısın ayvalık sarımsaklı kalabalıkdı , sarımsaklıya ben gitmemiştim..bayağı bir kalabalıkdı..ama her gittiğimiz yerde 2 gece hatta tek gece kaldık...en beğendin ne dersen , ayvalık pazarı :))) oraya gidecekler yolu düşecekler perşembe gününe denk getirsinler, ayvalık pazarı gerçekten çok büyük ve güzeldi...pazarı sevmem ben diyen hiiiiiiiiiiç uğramasın, kaybolabileceğiniz kadar büyük..

eylülde eşimin arkadaşı yutdışından bodruma geliyor, bizde bodrumda onlarla buluşacağız ama bodrumda kalmayacağız, oradan direk feribotla datçaya, hemde direk ovabüküne çıkıyorsun..geçen sene ovabükündeydik, belki bu sene 2-3 gece kalırız sonra palamutbüküne geçeriz, geçensene öğleden sonra uğramıştık..ben böyle temiz , böyle bir deniz görmedim ..turkuaz ..çok güzeldi..neden olmasın ? belki aynı tarihlerde orda oluruz, tanışırız.

çok kazıkcısın, bende mızıkcı :)) kelebek çok zor, sırt üstü olsun hemde dinlenirim :)))) hep dinlenirim :))

haklısın ayvalık sarımsaklı kalabalıkdı , sarımsaklıya ben gitmemiştim..bayağı bir kalabalıkdı..ama her gittiğimiz yerde 2 gece hatta tek gece kaldık...en beğendin ne dersen , ayvalık pazarı :))) oraya gidecekler yolu düşecekler perşembe gününe denk getirsinler, ayvalık pazarı gerçekten çok büyük ve güzeldi...pazarı sevmem ben diyen hiiiiiiiiiiç uğramasın, kaybolabileceğiniz kadar büyük..

eylülde eşimin arkadaşı yutdışından bodruma geliyor, bizde bodrumda onlarla buluşacağız ama bodrumda kalmayacağız, oradan direk feribotla datçaya, hemde direk ovabüküne çıkıyorsun..geçen sene ovabükündeydik, belki bu sene 2-3 gece kalırız sonra palamutbüküne geçeriz, geçensene öğleden sonra uğramıştık..ben böyle temiz , böyle bir deniz görmedim ..turkuaz ..çok güzeldi..neden olmasın ? belki aynı tarihlerde orda oluruz, tanışırız.

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah ilk tranferinde bebişine kavuşursun.. Memoirial Semra Hanım a karar vermişsin..Bence doğru bi karar Semra hanımın hep ismini duyuyoruz, gerçi bu işler hep kısmet..... tedavi ücreti ne kadar acaba ?

arkadaşlar, burda bi arkadaşımız vardı 5 aylıkken sanırım bebeğini kaybetmişti..bende arkadaşımında başına geldiğini söylemiştim...uzun süredir giremedim, görüşen varsa , benim arkadaşım uzun araştırmalar sonunda kanda pıhtılaşma nedeniyle kaybetttiği anlaşıldı..şimdi iğne kullanıyor..umarım bu yazlarımı okur, yada o da çözüm bulmuştur ..

Güzellerr Günaydın
sara_28 çooook güzell kariyerr yap bebekte gelirrr kuzummm boşver onları stresleniyozda kendimize yapiyoz ayol ..kocalar ayrı hikayee beklemiyecen bisey yoksa kafa yediriyorlarr ben anlamadım kuzum14 yıldır adamı hahh yani bazen hormonlardan mı ne diyorum inan hic bişeye takmasak bebiş gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…