Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok haklısın canım önce sınavı kazanmalıyım sonrası Allah Kerim

GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inş

inşallah canım inşallah

Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk

oooooy maşallah tam ısırmalık

Haklısın canım erkek milletini anlamak çok zor çok

Evet arkadasim son tedavim diyorum
Canim bana Nisan ayi icin verilen fiyat 5750TL Nisan ayinda gitmediğim icin nekadar yükselmistir bilemicem ama asagi yukari fiyat bu canim

Hepinize merhaba kızlar. Bol enerjili geldim yine. İçimde bir coşku... İnsanın umuttan kanatları olmalı hayatta. Tutunup taaaaa bulutlara çıkmalı. Güneşe uzanmalı, kuşlarla birlikte uçmalı. Ayakları yerden kesilirken içinde hiç korku olmamalı...
Ay pek bi edebi gördüm kendimi. Allah sonumu hayır etsin

Merabalaaaar

Ben geldiiiiim, bu ara kız isteğim depreşti. Tabi annemin payı büyük bunda. Her gittiğimde bul birini vakit geç olmadan bi kız yap deyip duruyor. Hormonlarım da çok hareketli demek ki bu kadar etkileniyorsam ama onları harekete geçirecek bi sipermen yok işte. E hadi ama önce 2220 ciğime hemen sonra da (yaş geçiyor ya, ondan bu edepsizlik bana da bir sipermen kısmet et rabbim. WishhDuygu seni de öpmeden edemicem, sipermenlerin isim annesi

post: 42310436, member: 566539"]Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk

Abammmmmmmmmm Bu tatlilik neee
ayyy bir o yanaklaradan bir o kol bacaklardan birde o totoştan[/QUOTE]

2220 cim bu yiğen senin, alıntıda sıkıntı var ama olsun :) Maşallah kuzuma, Allah bağışlasın canım, şansını bahtını açık etsin. Önce hiç olmayan annelere sonra bana da bir kız kısmet etsin cömert rabbim (amin)

Aman ne güzel, maşallah maşallah :) Artsın bu edebi halin hep, hiç eksilmesin

Canııııım, öncelikle çok güzel bir haber bu, umarım çok çok başarılı bir sınavla üst ünvanınla dilediğin bir yere tayin olursun. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun yerde ünvan alamıyorsun diye anlıyorum. Sen son zamanlarda eşinin ailesi yüzünden çok üzüldün, en son da artık buradan gidemeyiz diyordun. Ne mutlu bak, rabbim kulunu asla yalnız bırakmıyor, unutmuyor. Hiç aklında yokken böyle bir umudun var artık :)

Eşin ister istemez kabullenmekte zorlanacaktır ama eninde sonunda buna razı olacak. Bencil yaratık onlar, artık biliyoruz. Onun içten içe üzülmesi de seni kamçılasın. Sen yaparsın güzel arkadaşım

Sen unutsan da rabbim kuluna yapılanı unutmaz, çoğu zamanda gösterir. Sen şimdi bütün enerjini sınava ver, herşey çok güzel olsun

Tünaydın tünaydın tünaydınn
Gecikmeli gün bugün :))))
Domino efekti gibi gecikmeli yattım, gecikmeli uyandım, gecikmeli kalktım, gecikmeli duş aldım, gecikmeli yola çıktım (kamyonlara kaldımmm) gecikmeli ofise geldim, gecikmeli toplantılar yaptım, gecikmeli yemek yedim, gecikmeli kahvemle geldimmm

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Yöneticilere şikayet edeceğim çok feci, çok yoğun, çok ama çok ağır "tahrik" var İyi ki yakın değil, kendimize mukayyet olamamaktan korkarım Olan yavrucağa olacak...
Isırmadan sev halası ısırmadan nasıl beceriyorsan artık :)

Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk

Hehe assolistsinnn ayoll gelde

2220 su seviyorsa ne güzel suda aglak cocuklar zor ya bilirim banyo yaptırmayı ay çok severimm sabah akşam 5 vakit iyi gelecek bir güzellik evet darısı başımıza inşallah. Senin bu mutluluğun daim olsun sanada bu yakışıyor kuzum yaaa

NASILMIŞ ama yeğen sevgisi baldır candır onlar

yase07 Canım benim :) Nağmeli olan sadece kelimelerim...
Sevgilimin çalamadığı müzik aleti yok, (kendimize sakladığı) besteleri, güfteleri var üstüne de harika sesi var... O der ki "sen yaz, sadece yaz..." Kibar ama çok açık mesajı Hahaha karga kaçırtanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…