- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.221
Arkadaşım, yeni umutlar her zaman güzel enerji verir. İnşallah sınavı kazanır ve eşinle birlikte gereksiz insanlardan uzaklaşırsınız. Hiç kimse için üzme kendini. Eşin sevincini paylaşamıyorsa, bu onun sorunu. Kendisiyle yüzleşip kiminle evli olacağına karar vermesi gerek. Kırılan egosuna karşılık seni ezmeye de üzmeye de hakkı yok. Sen gelecek güzelliklere odaklan. Düşüncelerinin ve çevrendeki asalakların seni yolundan çevirmesine izin verme. Birlikte yiyeceğiniz ekmeğiniz varsa, eşin seninle gelecektir. Hem bu çoook sonraki adım. Şimdi hedef, sınavı kazanmak. Ne yaparsan yap yaşanacak şeyi yaşayacaksın. Bu arada seni ayakta tutacak mutlulukların keyfini sür. Eşlik etmek isteyen gelsin peşinden. İstemeyenin canı sağolsun
GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inş
Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk
Güzellerr Günaydın
sara_28 çooook güzell kariyerr yap bebekte gelirrr kuzummm boşver onları stresleniyozda kendimize yapiyoz ayol ..kocalar ayrı hikayee beklemiyecen bisey yoksa kafa yediriyorlarr ben anlamadım kuzum14 yıldır adamı hahh yani bazen hormonlardan mı ne diyorum inan hic bişeye takmasak bebiş gelecek
Hayırlı olsun saracım...İnşallah tüm isteklerin gerçekleşir..
Yaaaaa bu çok tatlı yerim ben bunuBiz geldiiiiiiiiiikkkkkkk
Evet arkadasim son tedavim diyorumCanım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah ilk tranferinde bebişine kavuşursun.. Memoirial Semra Hanım a karar vermişsin..Bence doğru bi karar Semra hanımın hep ismini duyuyoruz, gerçi bu işler hep kısmet..... tedavi ücreti ne kadar acaba ?
Oyyyy maşallah tu tu sabah şekeri ayollll bu
çok haklısın canım önce sınavı kazanmalıyım sonrası Allah Kerim
inşallah canım inşallah
oooooy maşallah tam ısırmalık
Haklısın canım erkek milletini anlamak çok zor çok
Yaaaaa bu çok tatlı yerim ben bunu
AminnnnnnnnmSağol arkadaşım. Sabah, akşam, gece yarısı farketmiyor, her daim tatlı maşallah. Allah hepimize nasip etsin hiç değilse birer tane
Abammmmmmmmmm Bu tatlilik neeepost: 42310436, member: 566539"]Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk
Hepinize merhaba kızlar. Bol enerjili geldim yine. İçimde bir coşku... İnsanın umuttan kanatları olmalı hayatta. Tutunup taaaaa bulutlara çıkmalı. Güneşe uzanmalı, kuşlarla birlikte uçmalı. Ayakları yerden kesilirken içinde hiç korku olmamalı...
Ay pek bi edebi gördüm kendimi. Allah sonumu hayır etsin
merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.
tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk
Hehe assolistsinnn ayoll geldeTünaydın tünaydın tünaydınn
Gecikmeli gün bugün :))))
Domino efekti gibi gecikmeli yattım, gecikmeli uyandım, gecikmeli kalktım, gecikmeli duş aldım, gecikmeli yola çıktım (kamyonlara kaldımmm) gecikmeli ofise geldim, gecikmeli toplantılar yaptım, gecikmeli yemek yedim, gecikmeli kahvemle geldimmm
Hahhh bu kadar nameli yazan biri ezgili söyler ses vardırda dogru tonda okuyamadıgından öyle geliyordurr keşfetmek lazımmm ben gitarla başlayım diyorumm hehehKargalarırtan assolist olur benden :))))))) O kadar bet
NASILMIŞ ama yeğen sevgisi baldır candır onlarAnnesi de işe başladı, özledikçe yiyorum valla. Bir gülücük bahşediyor, bir de öpüyor sıpa, dünyalar benim oluyor. Ne tatlıymış insanın yeğenini kucaklaması. Seni şimdi daha iyi anlıyorum. İnsan saniye ayrılmak istemiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?