Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sıpayı öp, kokla benim yerime :KK15: Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
Ben de amiiin diyorum canım, hep beraber olsun :KK68:

BEN teyzemimin tontiğiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıt
dualarla dişimi kutladık
buda teyzelerimin süprizi diş pastam

Cokkkk sagol tatlim insallah insallah bizlerde anne oluruz canim Allah cabalarinizi bosa cikarmasin alabildigimce herşeyimi aldim canim birazda şans ihtiyacim var oda gelip beni bulur insallah Cok öpüyorum ve ayni dilekeri sana ve bu yolda caba harcayan herkese diliyorum

BEN teyzemimin tontiğiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıt
dualarla dişimi kutladık
buda teyzelerimin süprizi diş pastam

pasammm yerim senideee
teyzoşlar siraya girdi bizi kudurmayin ayol şu pasanin giydigi askili pantolona bakin yaaa
tamm tarz yani kuşu ucuralimm bari
Ayrica pastadan bir dilim alabilirim

Canimmmm
ALISALIS, post: 42335228, member: 432148"]Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur[/QUOTE]
Cabimmmm
Hosgeldin neler yapiyorsun cok özletiyorsun kendini arasira yaz lütfen sensiz birakma bizleri ben Eylül sonu tekrar tedaviye basliyorum sen neler yapiyorsun canim azcik anlat öpüyorum seni

Ayyyy okudum bende bunu burda bile gazetelere cikti ne diyelim bizler icin herşey
Bir ol demesi yeter Allah hepimizi güzelik ve hayila suprizlendirsin hepimizin basina gelsin böyle seyler

rica ederim..belkide yapılmıştır testler ama arkadaşımla senin yaşadıkların birebir aynısıydı, onun ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için sonradan aklıma sen geldin ...genetik ve kan pıhtılaşmasını da , dr.una bir sor derim..iyi tatiller, bol bol dinlen gez dolaş, hatta sabah erken yada akşam saatlerinde yürüyüşler yapmaya çalış..belki transfer öncesi faydası olur..vitaminlerinide unutma, bol şans...

Canimmmm
ALISALIS, post: 42335228, member: 432148"]Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur
Cabimmmm
Hosgeldin neler yapiyorsun cok özletiyorsun kendini arasira yaz lütfen sensiz birakma bizleri ben Eylül sonu tekrar tedaviye basliyorum sen neler yapiyorsun canim azcik anlat öpüyorum seni[/QUOTE]
Selam canım, bugün mutlu duovaile senden konuştuk, hissettin ki selam verdin sanki, iyiyiz kızlarla devamli görüşüyoruz, tedaviler dinlenmeler tatil vs vs
bu arada boyun fıtığı bel fıtığı ve tırnak çıkma kazası derken epey ara da verdim,

Eylül adetiyle duruma göre hareket edicem, ya transfer ya da yumi biriktirm, negatif korkusu ayrı sorun,
Tedavi hayırlı olsun bebiş li ve son olsun
Bu vesileyle tüm arkadaslara selam olsun, 40 topicgin nadide anne anne adaylari kocaman kicakliyorum

ALISALIS nasılsın ? neler yapıyorsun, umarım herşey yolundadır..Dr.İsrael devammı? yoksa sende benim gibi tatil modunda mısın ?
Canikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var

İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim
durumlar bu, öptüm cooook

GÜNAYDINLAR can dostlar tontiğim için söylediğiniz her güzelsöz için teşekürler kendim için yaptığım her duamda sizlerde varsınız bu güzel çocukları bebekleri paylaşırken ALLAHIM dostlarıma ve bana böyle güzel evlatlar nasip et diyorum sizi seviyorum

aminnnnnn canımmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…