Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun canım insallah cabucak iyileşir oglusun

Ol deyince olduran gönüllerimizi imanla dolduran ALLAHA hamd olsun.
Rabbim,
Bizi, hakk’ı bilenlerden, hakk’a tabi olanlardan ve hakk’ı yaşayanlardan eyle.
Bizi, batılı batıl bilip, batıldan kaçanlardan eyle.
Bizi, rızanı kazananlardan, rahmet’i rahman’a kavuşanlardan eyle.
Bizi, zikrinle dolup taşanlardan, senin yolunda ölenlerden eyle.
Bizi, cennetine girenlerden, cehenneminden azad olanlardan eyle.
Yalvarıyoruz, bizi, cemalini, rü’yetini görenlerden eyle YA RABBİ.

Amin! Hayırlı Cumalar

Amin canım

Selam kizlar Ben beril
Dün bir arkadasimla gorustum kendisi 48 yasinda ve 5 haftalik hamileymis
20. denemede sahip olmus bu duyguya
Cok uzun bu duyguyu bekledim dedi
Hemen aklima burasi geldi
Umut olsun diye yazmak istedim
Kusura bakmayin Pat diye sohbetinize daldim

Es konusu onemli aslinda benim icin cocugumun babasini sevmem cok onemli.

Hayırlısıyla kuçağına alır inşallah. 20 ci denene dediniz, her deneme de ödeme yapılıyor mu?

Merhabalar

bugun kadın doğum doktoruna gittim. Bana polıkistik over olabilirsin oyle bir yapı görünmüyor ama test sonuçlarına göre böyle birşey olabilir dedi. Amh değeri pco lularda yüksek çıkarmış bu arada. Tüp bebek yapmalısın bir an önce yaşında dolayı dedi. Yumurta dondurtmaktansa hemen tüp bebek dedi. Yumurta dondurtmak ayrı işlem, çözdürmek ayrı işlem dedi. 10 yumurtadan 7 sı anca kullanılabiliyormuş dediğimde sana çok bile demişler dedi. Acibadem de yaptırtmayı düşünüyordum ama bütün sorulara oradaki pskiolog bir bayan cevap veriyor. Prof un muayenesi 420 tlymiş. 5750+ilaçlar yaklaşık 1500 tl dondurtma işlemi dendi. 7000 tl çok yüksek geldi bana ama hala düşünüyorum.

Bugün doktora gittim yumurtayı göremedi. benim endişelendiğim sey yumurtaların döllenmesi için 18 mm olması gerekmiyor mu en az. benimki 14-16 mm demişti doktor. bilginiz var mı?

Anneannem için teşekkür ederim arkadaşım. Çok şükür aklı başında, işini kendi görebiliyor. Ama yemek yiyemiyor. İlaçlar ağır geliyor artık. Hep geceleri rahatsızlandığı için uyuyamıyor. İlgi istiyor artık. Dayım kalıyor yanında ama erkek ne de olsa. Üstelik o da kalp hastası. Rabbim biliyor artık. Ama ölümün bile hayırlısı diyecek haldeyiz açıkçası.
Sosyalleşme konusunda uğraşlar iyi ama zaman olarak kısa geliyor. Sonraki zamanlarda bakacağım, duruma göre sanat müziğine de el atabilirim. Bu yıl sınıflar kalabalık. Erken başvurmak gerekiyormuş, o zaman da ben yoktum burada.
Yeğen sevgisi kesinlikle hiç bir şeye değişilmiyor. O ilerleme kaydettikçe herkes bir başka seviniyor elbette ama benden bir şeyler öğrendiğinde aldığım keyfin tarifi yok. Bir de benim için attığı kahkahalara doyamıyorum. Her gördüğümde ayaklarını, parmaklarını öpüyorum tek tek ve sizlere dua ediyorum. Bir de güzel bebek maşallah. Reklam bebeleri gibi. Aaah, bitmez bu konu. Rabbim tez zamanda hepimize evlat sevinci yaşatsın

Es konusu onemli aslinda benim icin cocugumun babasini sevmem cok onemli.

Hayırlısıyla kuçağına alır inşallah. 20 ci denene dediniz, her deneme de ödeme yapılıyor mu?

Senin babasını sevmen kadar babasının, babalık vasfına ve isteğine sahip olması da önemli. İnşallah Rabbim tez zamanda gönderir yavrunu.

Fiyat olarak aslında piyasanın altında rakam vermiş. Dondurma ücreti yüksek geldi biraz ama ben embriyo dondurtmuştum. Belki onunla ilgili bir farktır. Hemen tüp bebek denemen elbette istenen durum. Ancak senin beklemede olan konularını gözönüne alınca yumurta dondurarak başlamak daha mantıklı. Yine söylüyorum, bu benim düşüncem. Hayatının diğer detaylarını bilemediğim gibi senin yerine böyle bir karar vermeye de yetkim yok. Pcos ile gebelik olmaz diye düşünme. Teyzem ve kuzenimde de var. Teyzem geçirdiği operasyondan 5 yıl sonra evlendi bir oğlu oldu. Şimdi üni. öğrencisi. Kuzenimde ek olarak şeker ve ardından tiroid de çıktı ama bir kızı var. İki yaşını bitirdi. Doğal gebelikler üstelik. Kararını verdikten sonra, endişeye kapılmadan sakin sakin yoluna devam edebilirsin. Tabi ki öncelikli dileğim, pcos olmaması. Hiç sorun olmaması. Ama bazılarımız böyle sınanıyoruz. Böyle zor yollardan geçmek zorunda kalıyoruz. Umarım hiç birisine gerek kalmadan, en kısa zamanda anne oluyorum yazarsın sen de. Topiktekiler birer birer yavrularını kucakladıkça, hem bekleyenlere umut oluyor, hem gelen bebekler neşemizi artırıyor...

Yegenine maşallah Allah ömrünü uzun bahtini açık etsin bir gulusleri bile insanin dünyasını güzelleştirmeye yetiyor

Inşallah bizde evlat sevgisini tadar kendi çocuklarımızı severiz birgün insallah

Canım gözün aydın nasıl mutlu oldum sağlıkla KUCAKLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…