Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bu sefer her şey güzel olacak inşşş

Umarım herşey cook güzel olsun

sara_28 canım cok sevindimmmm ya icime dogmuş gibi sevindim acmadan bi güzel haberle karşılaşsam diyordumm yaaa cok cok güzel bir haberrr sendende sessizligindende bi şüphe vardı hahhhh o suprizi daha güzel oluyorrrmuş yaaa umarım bende bi günnn veririmm suprizzz

Sayfayı açar açmaz mesajın çıktı karşıma, tüylerim diken diken oldu. Maşallah arkadaşım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Çoook sevindim senin için, çok

Sen iyi ol, hepimiz seni mazur görürüz arkadaşım. Geçerli mazeretin var

MaşallahCan'ım kendine iyi bak,geçer mutlaka bu zor günler,unutma daha zor günlerden geldin buralara

bizde öpüyoruz, dikkat et canım kendini ,bebişine..

Canım çok sevindim akadaşım, hayırlı uğrlu olsun..,inşallah güzel bi gebelik geçirirsin, ne güzel haberler valla sevinciniz sevincimiz oldu..

tebrik ederim arkadasim gozun aydin olsun cok sevindim haberini okuyunca

arkadaslar Q10 siparis vermek icin biraz arastirayim dedim. burda surekli sizlerden duyuyordum. ilginc olan ise hamile olanlar veya hamile kalmak isteyenler kesinlikle kullanmamalidir diye uyarida bulunmuslarben bu isten hic bisi anlamadim simdi. bi fikriniz var mi?

Tebrikler Saracımmm, çok sevindim. Sağlıkla kucakla inşallah.

Canımm, çok sevindim

Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…