- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.021
Ya aaaaaaaaaa hiç olurmu küslük genellikle telden gidiyorum yeğenlerim yanımda oluyor ya onlar eteklerimden ÇEKiştirirken gözden kacirıyorim tabi telefondan yazmak başka bir DERTKüsmüyüz kız nasılsın demiştim bişey dememissin
Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saracım, canım arkadaşım! Hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Can'ım. Çok ama çok sevindim senin adına. Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla geçen hamileliğin sonunda meleğine kavuşursun inşallah!Günaydın herkes için mutlu haberlerin alındığı bir gün olsun bugün
Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seni anliyorum. Benim esiminde cocuklari oldugu icin tedavilerimde zorluk cikarmasada hic benim kadar hevesli ve istekli olmadi. Sana tavsiyem birsekilde esini ikna edip tedaviye basla. Cunku sadece yumurta rezerviyle bitmiyo yas gectikce rahimde de tutunmada da sorunlar yasanabiliyo. Ben 43 yasindayim iki yildir tedaviyle ugrasiyorum. 4 yildir evliyim gorunurde hicbir sorun yokken tedaviyle hamile kaldiysam bile dusuklerle karsilastim. Bu yuzden sana tavsiyem sadece dondurmakla kalma tedaviye basla.
Saracım, canım arkadaşım! Hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Can'ım. Çok ama çok sevindim senin adına. Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla geçen hamileliğin sonunda meleğine kavuşursun inşallah!
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim gibi buraya yeni gelenler için geçmişi okumak çok kafa karıştırıcı. rica etsem sizeki problemi, prosedürü ve hastane doktor hikayenizi kısaca yazmanız mümkün mü?
Sarammmmmmmmmm bu habere dansöz getirilmezmi
canım ççook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin 9 ay hiç bırakmasın minişin senii..sen ne ara tedaviye başladın önceki tedavidenmi biriktirmiştin donmuş emriyoları..sen transfer olmuştun negatiıfti galiba doğru hatırlıyorum inş..canım o kadar yazı okuyoruzki inan geçmişi unutum kusura bakma..Canımsın sen biliyonmu
canım ççook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin 9 ay hiç bırakmasın minişin senii..sen ne ara tedaviye başladın önceki tedavidenmi biriktirmiştin donmuş emriyoları..sen transfer olmuştun negatiıfti galiba doğru hatırlıyorum inş..canım o kadar yazı okuyoruzki inan geçmişi unutum kusura bakma..
Çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahSağol canım geçen seneki tedavide negatif olmustu ama üç embriyomuzuda dondurmustuk iyiki dondurmusuz bu sene artık buz bebeklerimizi alalım dedik şükür olsun ki Allahım nasip etti darısı isteyen herkese olsun canım benim
Çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Sağol canım nefes aldığımız surece umut hep vardırNe güzel arkadaşim rabbim kucağina almayi ve sağlikla buyütmeyi nasip etsin dilerim,müjdeler kapimizi ne zaman çalar bilinmez,yeter ki ümidimiz hep olsun
Sağol canım geçen seneki tedavide negatif olmustu ama üç embriyomuzuda dondurmustuk iyiki dondurmusuz bu sene artık buz bebeklerimizi alalım dedik şükür olsun ki Allahım nasip etti darısı isteyen herkese olsun canım benim
Çok sevindim .Hayırlısıyla kucağına al kuzucuklarini inş.Amin arkadaşım darısı sizlere olsun inşallah
canım maşallah çok çok sevindimmm ne güzel bi haber oldu.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın cnm..
Çok sevindim .Hayırlısıyla kucağına al kuzucuklarini inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?