Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hatırladım kız hatırladım tabiki katkın var teyzesi olmazmı ama ben her anlamda çok unutkan oldum bu ara biliyomusun kilo sorunumu çözemedim ama tiroit değerim düşünce bebeğim geldi kızlar nolur tiroit değerlerini önemseyin

Canımm cok sevindim iyi olmana güneşi kokla öp benim içinde inşallah bizede rabbim kısmet eder
Kocaman öperim ikinizi

2220 waw bi yıldız doguyooor şimdi senin önün acıl kuzum kim tutar seni yolun starlı olsunnn kuzummmm sen eglen hep
sara_28 canımmmm ne güzel de yakıştı takvimmmmm maşallah rabbim hep güzellikler nasip etsinnn

Kuzum ne yaptın tedavide ne aşamadasın

bu h.sonu transferim olacaktı ,estrofemede başlamıştık ama 4 gün evvel acaip bir kasık ağrısıyla dr.gittim,enfeksiyon olabilir yada tüplerden gelen bir sıvı olabilir,bu durumda transfer yapamayız dedi ve ilacı kesti,yani aralığa kaldı ,20 kasımdan sonra adetle gitcem başlıcaz hazırlığa.sen nasıl oldun canım.

HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN

GEMİŞ OLSUN CANIM

Herşeyde bir hayır vardır canım inşallah bebegin kendiliginden gelir

Son düzenleme:
Selamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?

Allah anali babali buyutur saglikli uzun omurler verir insallah.

Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür mesajları okuyorum 400 ün üzerinde sayfa okudum. Rumuzumun 41 demesine bakmayın, geçen yıl kayıt olurken öyle yazmıştım, ben şu anda 42 yaşlarımın sonlarımdayım. Öncelikle muhteşem bir dostluk, dayanışma, paylaşma gerçekleştirdiğinizi görüyorum, ne mutlu... Ben eşimi çocuk sahibi olmaya daha bu yaz ikna edebildim, 2 aşılama yaptık olmadı. Geçen hafta bahçeci umut tüp merkezi Dr Cem bye muayene oldum. Muayenede tüplerde sıvı birikimi gördü ama apar topar rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı, fakat rahim filmi sonucunda arkuat uterus um oldugu ve rahmi yukarıdan baskılayan bir miyom olabileceği yazıyor, filmi çeken dr da hamile kalmakta sıkıntı olmayacağını ama düşüğe yol açabileceğini söyledi bu durumun. Dr.um ise temiz olarak yorumladı filmi ve adetin 2. Günü başlayabileceğimizi belirtti tüp bebeğe. Bu arada yaşıma göre muayenede iyi buldu bir yumurtalıkta 7-8 diğerinde 4-5 folikül görmüştü. Ben rahim filmi çeken dr un düşük olabilir dediğini aktarınca, olabilir ama biz öncelikle hamile kalıp kalamadığına bakacağız o sonraki iş dedi. Siz tecrübeli dostlar ne dersiniz? Bu arada bahçeci umut cem by için yorumunuz var mı? Sevgiler, bebişli uykusuz geceler

Selamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
kuzum genel cerahha gitmen gerekiyor yada meme usg yaptırman gerekiyor canım eşin ürolojiye gidecek canım eğer gittiğin merkezde üroloğ varsa senin dr yönlendirir

kuzum genel cerahha gitmen gerekiyor yada meme usg yaptırman gerekiyor canım eşin ürolojiye gidecek canım eğer gittiğin merkezde üroloğ varsa senin dr yönlendirir
ok genel cerrah,diğerini yanlış anlattım galiba,eşim gitmicek,ben kendim için sordum,tüp bebek doktorum erkek benim ama tüp tedavisi için usgye bakıyoya muaynede,ben kendim jinekolojik muayene olmak istiyorum anlatabildimmi bilemiyorum,ama erkek ya dr.çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…