- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.081
Ben de seni çok seviyorum arkadaşım. Her zaman gelemesem de her an yanımdasınız hepiniz. Benim için çok özelsiniz ve hep öyle kalacaksınız. Belki hiç görüşemeyeceğiz ama hiç değilse bir kalpte derin izleriniz, bir dilde hayır dualarınız var.
Unutman normal. Epey zaman geçti üzerinden. Kilo tek başına gebeliğe engel değildir, kilo almanın nedeni gebeliğe engel olabilir demiştim. Sonra tiroid konusu çıkmıştı, hatırladın mı? Taaa ondan bahsediyorum
Sara canım kutlarım Rabbim kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim
Canımm cok sevindim iyi olmana güneşi kokla öp benim içinde inşallah bizede rabbim kısmet ederGüneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
Kuzum ne yaptın tedavide ne aşamadasıntebrik ederim canım.Güneş'inle sana bol gülücüklü günler dilerim arkadaşım...
Kuzum ne yaptın tedavide ne aşamadasın
HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİNGüneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
GEMİŞ OLSUN CANIMbu h.sonu transferim olacaktı ,estrofemede başlamıştık ama 4 gün evvel acaip bir kasık ağrısıyla dr.gittim,enfeksiyon olabilir yada tüplerden gelen bir sıvı olabilir,bu durumda transfer yapamayız dedi ve ilacı kesti,yani aralığa kaldı ,20 kasımdan sonra adetle gitcem başlıcaz hazırlığa.sen nasıl oldun canım.
GEBELİK TAKVİMİNİ HAYIRLI OLSUNsağol canım darısı başına inşallah
GEBELİK TAKVİMİNİ HAYIRLI OLSUN
bu h.sonu transferim olacaktı ,estrofemede başlamıştık ama 4 gün evvel acaip bir kasık ağrısıyla dr.gittim,enfeksiyon olabilir yada tüplerden gelen bir sıvı olabilir,bu durumda transfer yapamayız dedi ve ilacı kesti,yani aralığa kaldı ,20 kasımdan sonra adetle gitcem başlıcaz hazırlığa.sen nasıl oldun canım.
kısmet...Herşeyde bir hayır vardır canım inssllsh bebegin kendiliginden gelir
yok bir sitemim hayatta her şey kısmetkısmet...
kısmetSağol canım inşallah tez zamanda seninde gebelik takvimini görecez
Allah anali babali buyutur saglikli uzun omurler verir insallah.Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
kuzum genel cerahha gitmen gerekiyor yada meme usg yaptırman gerekiyor canım eşin ürolojiye gidecek canım eğer gittiğin merkezde üroloğ varsa senin dr yönlendirirSelamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
ok genel cerrah,diğerini yanlış anlattım galiba,eşim gitmicek,ben kendim için sordum,tüp bebek doktorum erkek benim ama tüp tedavisi için usgye bakıyoya muaynede,ben kendim jinekolojik muayene olmak istiyorum anlatabildimmi bilemiyorum,ama erkek ya dr.çekiniyorumkuzum genel cerahha gitmen gerekiyor yada meme usg yaptırman gerekiyor canım eşin ürolojiye gidecek canım eğer gittiğin merkezde üroloğ varsa senin dr yönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?