- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.101
Canım dr çekinmesimi olur erkek dr özellikle istiyorum kadın dr gittim tabi pek verim olmayıncaok genel cerrah,diğerini yanlış anlattım galiba,eşim gitmicek,ben kendim için sordum,tüp bebek doktorum erkek benim ama tüp tedavisi için usgye bakıyoya muaynede,ben kendim jinekolojik muayene olmak istiyorum anlatabildimmi bilemiyorum,ama erkek ya dr.çekiniyorum
Hoşgeldin kuzum ohh maşallah yumurtalar iyi .bence fazla kafanı doldurmadan tüpü yaptır metkezde duydugumuz kadarıyla iyi bir yer..insallah bebişli olsunMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür mesajları okuyorum 400 ün üzerinde sayfa okudum. Rumuzumun 41 demesine bakmayın, geçen yıl kayıt olurken öyle yazmıştım, ben şu anda 42 yaşlarımın sonlarımdayım. Öncelikle muhteşem bir dostluk, dayanışma, paylaşma gerçekleştirdiğinizi görüyorum, ne mutlu... Ben eşimi çocuk sahibi olmaya daha bu yaz ikna edebildim, 2 aşılama yaptık olmadı. Geçen hafta bahçeci umut tüp merkezi Dr Cem bye muayene oldum. Muayenede tüplerde sıvı birikimi gördü ama apar topar rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı, fakat rahim filmi sonucunda arkuat uterus um oldugu ve rahmi yukarıdan baskılayan bir miyom olabileceği yazıyor, filmi çeken dr da hamile kalmakta sıkıntı olmayacağını ama düşüğe yol açabileceğini söyledi bu durumun. Dr.um ise temiz olarak yorumladı filmi ve adetin 2. Günü başlayabileceğimizi belirtti tüp bebeğe. Bu arada yaşıma göre muayenede iyi buldu bir yumurtalıkta 7-8 diğerinde 4-5 folikül görmüştü. Ben rahim filmi çeken dr un düşük olabilir dediğini aktarınca, olabilir ama biz öncelikle hamile kalıp kalamadığına bakacağız o sonraki iş dedi. Siz tecrübeli dostlar ne dersiniz? Bu arada bahçeci umut cem by için yorumunuz var mı? Sevgiler, bebişli uykusuz geceler
CANIM ben erekek dr daha anlayışlı olduklarını düşünüyorum yıllardır bu fikrim bir tek bayan dr haricide diğer her kadın dr tarafından onaylandı :) hiç takılma git kendi drok genel cerrah,diğerini yanlış anlattım galiba,eşim gitmicek,ben kendim için sordum,tüp bebek doktorum erkek benim ama tüp tedavisi için usgye bakıyoya muaynede,ben kendim jinekolojik muayene olmak istiyorum anlatabildimmi bilemiyorum,ama erkek ya dr.çekiniyorum
Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
sağol canım darısı başına inşallah
Şimdi sana yazacaktım acaba doğum yaptımı diye,gözün Aydın uzun Ömürlü hayırlı evlat olsun Hoşgeldin GÜNEŞ,duaların için aminnnn,
hatırladım kız hatırladım tabiki katkın var teyzesi olmazmı ama ben her anlamda çok unutkan oldum bu ara biliyomusun kilo sorunumu çözemedim ama tiroit değerim düşünce bebeğim geldi kızlar nolur tiroit değerlerini önemseyin
Benim sevindiğim kadar sevinemezsin kız
Hem hamile olmana sevindim, hem de haklı çıkmama. (Kendime pay çıkarmasam çatlardım)
Tebrik ederim canim hayranin oldugumu hic unutma nasil beceriyorsun bukadar aktif olmayi
iyi olmana sevindim Anneannene cok gecmis olsun Allah şifasini versin
haklısın aslında cuma gününe aldım randevu tüp doktorumdanCANIM ben erekek dr daha anlayışlı olduklarını düşünüyorum yıllardır bu fikrim bir tek bayan dr haricide diğer her kadın dr tarafından onaylandı :) hiç takılma git kendi dr
Canim cok tebrik ederim cok harika bir haber seni hamarat hatun basardin becerikli arkadasim dilerim hep böyle yüzün güler bebisinle kocanla beraber bütün cadalozlara inat siz mutlu cokkkk mutlu olacaksiniz sevincle coskuyla kucakliyorum seni ve minik bebegini (kizini diyecektim nerdeyse )
Eki Görüntüle 1685947
Unutkanlık çok normal. Biriktirdiğin ne kadar vitamin mineral vs. varsa hepsini bebeğine aktarıyorsun şimdi. Bir süre sonra o kendi üretimini yapmaya başlayınca rahatlarsın. Ayrıca bu tedavilerde kullandığımız ilaçlar da yapıyor aynı şeyi. Bir yeri onarırken diğerleri bozuluyor. Neyse, önemli olan sonuç. Kilo konusunu da takma fazla. Bebek dünyaya geldikten sonra erirsin nasıl olsa
İnşallah canım ya kafam o kadar karışık ki surekli gözlerim doluyo herşeye ağlamak geliyo içimden
Yakında ünlü olursan bizde zamanında kk da sohbet ediyoduk bu unluyle diye hava atariz6
İyiyim çok şükür. Konservatuara başladım, Halk müziği korosuna devam ediyorum, folklör öğrenmeye çalışıyorum. Dün bir arkadaş pilates için bir yer önerdi. Bir ara gidip konuşacağım. Böyle işte...
Aslında yorucu gelmiyor. İlkokula başladığımda okumayı biliyorum diye, annem de öğretmen olduğu için başladılar her aktiviteye sokmaya. Lise sonda okulun açılış konuşmasını yaptım. Hiç kimseyi tanımıyorken. Üniversite yıllarımda yerel bir kanalda skeçlerde oynadım. Lisedeyken hem bandoda hem korodaydım. Evde temizlik yaparken şarkı söylemediğim vaki değildir. Yoksa acaip sinirli olurum. Biraz disipline aldım sadece. Bana da iyi geldi ne yalan söyleyeyim. Daha makamına uygun söylemek, nefesi terbiye etmek. Birileriyle aynı şeyi yapıyor olmak... Keyif alınca hiç zor gelmiyor açıkçası. Haftada 2 gün halk müziği, bir gün sanat müziği, bir gün folklör. Pilates düşünüyorum şimdi. Bir de onu kesinleştirirsem güzel olacak
Anneannem için de teşekkür ederim. Rabbim kimseyi böyle bir bekleyişte bırakmasın. Çok şükür aklı yerinde. Kendi işini kendisi görüyor. Yalnız bırakmıyoruz artık. Hayırlısı diyoruz. Başka bir şey elmiyor elden...
Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
Sağol canım inşallah tez zamanda seninde gebelik takvimini görecez
Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür mesajları okuyorum 400 ün üzerinde sayfa okudum. Rumuzumun 41 demesine bakmayın, geçen yıl kayıt olurken öyle yazmıştım, ben şu anda 42 yaşlarımın sonlarımdayım. Öncelikle muhteşem bir dostluk, dayanışma, paylaşma gerçekleştirdiğinizi görüyorum, ne mutlu... Ben eşimi çocuk sahibi olmaya daha bu yaz ikna edebildim, 2 aşılama yaptık olmadı. Geçen hafta bahçeci umut tüp merkezi Dr Cem bye muayene oldum. Muayenede tüplerde sıvı birikimi gördü ama apar topar rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı, fakat rahim filmi sonucunda arkuat uterus um oldugu ve rahmi yukarıdan baskılayan bir miyom olabileceği yazıyor, filmi çeken dr da hamile kalmakta sıkıntı olmayacağını ama düşüğe yol açabileceğini söyledi bu durumun. Dr.um ise temiz olarak yorumladı filmi ve adetin 2. Günü başlayabileceğimizi belirtti tüp bebeğe. Bu arada yaşıma göre muayenede iyi buldu bir yumurtalıkta 7-8 diğerinde 4-5 folikül görmüştü. Ben rahim filmi çeken dr un düşük olabilir dediğini aktarınca, olabilir ama biz öncelikle hamile kalıp kalamadığına bakacağız o sonraki iş dedi. Siz tecrübeli dostlar ne dersiniz? Bu arada bahçeci umut cem by için yorumunuz var mı? Sevgiler, bebişli uykusuz geceler
Günaydııııııın
Nasılsınız, herkescikler iyi mi? Benim durum aynı, hala bir sipermen yoook ama bulduğum gibi testleri yaptırıcam ki boşa vakit geçmesin
Arı mayam, maşallahın var kuzum seninBen de çok istersim şarkı söylemeyi :)
Akşamki konserin minnacık bir bölümünü gördüm, çook güzel :) Ünlü olunca beni de yanına alsanaaa
Güneş bebek hoşgelmiş, annesi sana da çok geçmiş olsun
Allah sağlıkla, her anının keyfini çıkara çıkara büyütmeyi kısmet etsin canım. Şansı bahtı açık olsun
Ay ne güzel görünüyor hamilelik takvimin, hayırlı uğurlu olsun canım, ben de istiyorum ama :)
Takvimin hayırlı olsun çok yakışmış,darısı Başımıza,sende Sağol arkadaşım.amin canım çok sağol
Keyfin neşen Sağlığın bol olsun arkadaşım seviyoruz seniAslında yorucu gelmiyor. İlkokula başladığımda okumayı biliyorum diye, annem de öğretmen olduğu için başladılar her aktiviteye sokmaya. Lise sonda okulun açılış konuşmasını yaptım. Hiç kimseyi tanımıyorken. Üniversite yıllarımda yerel bir kanalda skeçlerde oynadım. Lisedeyken hem bandoda hem korodaydım. Evde temizlik yaparken şarkı söylemediğim vaki değildir. Yoksa acaip sinirli olurum. Biraz disipline aldım sadece. Bana da iyi geldi ne yalan söyleyeyim. Daha makamına uygun söylemek, nefesi terbiye etmek. Birileriyle aynı şeyi yapıyor olmak... Keyif alınca hiç zor gelmiyor açıkçası. Haftada 2 gün halk müziği, bir gün sanat müziği, bir gün folklör. Pilates düşünüyorum şimdi. Bir de onu kesinleştirirsem güzel olacak
Anneannem için de teşekkür ederim. Rabbim kimseyi böyle bir bekleyişte bırakmasın. Çok şükür aklı yerinde. Kendi işini kendisi görüyor. Yalnız bırakmıyoruz artık. Hayırlısı diyoruz. Başka bir şey elmiyor elden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?