- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.121
Merhaba Hoşgeldin,yolun açık olsun.Merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür mesajları okuyorum 400 ün üzerinde sayfa okudum. Rumuzumun 41 demesine bakmayın, geçen yıl kayıt olurken öyle yazmıştım, ben şu anda 42 yaşlarımın sonlarımdayım. Öncelikle muhteşem bir dostluk, dayanışma, paylaşma gerçekleştirdiğinizi görüyorum, ne mutlu... Ben eşimi çocuk sahibi olmaya daha bu yaz ikna edebildim, 2 aşılama yaptık olmadı. Geçen hafta bahçeci umut tüp merkezi Dr Cem bye muayene oldum. Muayenede tüplerde sıvı birikimi gördü ama apar topar rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı, fakat rahim filmi sonucunda arkuat uterus um oldugu ve rahmi yukarıdan baskılayan bir miyom olabileceği yazıyor, filmi çeken dr da hamile kalmakta sıkıntı olmayacağını ama düşüğe yol açabileceğini söyledi bu durumun. Dr.um ise temiz olarak yorumladı filmi ve adetin 2. Günü başlayabileceğimizi belirtti tüp bebeğe. Bu arada yaşıma göre muayenede iyi buldu bir yumurtalıkta 7-8 diğerinde 4-5 folikül görmüştü. Ben rahim filmi çeken dr un düşük olabilir dediğini aktarınca, olabilir ama biz öncelikle hamile kalıp kalamadığına bakacağız o sonraki iş dedi. Siz tecrübeli dostlar ne dersiniz? Bu arada bahçeci umut cem by için yorumunuz var mı? Sevgiler, bebişli uykusuz geceler
Ay benim tatli kuzum cok gecmis olsun AlimizeTebrikler Saracımmm, çok sevindim. Sağlıkla kucakla inşallah.
kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..
Kizlar canlar biri bana dondurulmus asamasi ni anlatabilir mi. ?
Burdaki en son tedavimde iki tane dondurulmusum vardi ya onlari alayim diyorum ama burdaki tüp ekip cok ilgisiz biri bilgi verse asamalar ne ve transfer zamania kadar ne kulaniyorsunuz adetin kacinci günü trasfer oluyor. ...vb.hic dondurulmusla trasfer yaptirmadim ki
Canım ya eminim o projeleri yapacaksın yolun acık olsun sende bi cevher var en azından birini ön plana cıkartırsınnn eeeee artık ilk önce bize dinletirsin kastetini hahh valla olurmu olur yaniAdile Naşit te 40 ından sonra şöhret olmuştu
Hız kazandırıyorum olaya. Bugün itibariyle sanat müziği de söylemeye başladım. Bu yıl solo çıkamam ama önümüzdeki yıllarda bakarız duruma. Bir arkadaş TRT Ankara' ya atandı. Başka projelerim de var. Bu yıl için değil ama önümüzdeki yıllar için sırayla gerçekleştirmek istiyorum. Dün akşam konser vardı. Atatürk' ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser. Şef, Selim Öztaş. Güz Gülleri Gibiyim parçasının söz yazarı ve bestecisi. Yılların sanatçısı. Çok doyurucu bir etkinlik oldu. Müthiş keyif aldım. Bakalım zaman neler gösterecek
Saracım hamile kalmışsın canım...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm... Çok sevindim ya...Allâh tamamına erdirsin inşallah... Allâh herşeye kadirdir...Gerçekten çok duygulandım..darısı yeterimin ve bizlerin başına...bizlerede dua et tatlım..Canım ben dondurulmuş embriyolarimla hamile kaldım
Adetin ikinci yada üçüncü günü doktora gidiyosun E2 değerine bakıp estrofem tablet veriyor dozajini senin durumuna göre ayarlıyor bir hafta sonra kontrole çağırıyor ultrason muayanesiyle rahim kalınlığına göre dozu artırıp eksiltebilir sonra bir hafta donra yine kontrole gidiyosun rahim uygun kalınlığa gelmisse ki bu deger 8 mm ve üzeri olmalı o zaman progestan jel veya ignelere basliyosun sonra transfer gününü kararlastiriyosunuz transferden sonrada ilaclara aynen devam test gunune kadar hamile olursan ilaclara yine devam canim kisaca böyle
Günaydııııııın
Nasılsınız, herkescikler iyi mi? Benim durum aynı, hala bir sipermen yoook ama bulduğum gibi testleri yaptırıcam ki boşa vakit geçmesin
Arı mayam, maşallahın var kuzum seninBen de çok istersim şarkı söylemeyi :)
Akşamki konserin minnacık bir bölümünü gördüm, çook güzel :) Ünlü olunca beni de yanına alsanaaa
Güneş bebek hoşgelmiş, annesi sana da çok geçmiş olsun
Allah sağlıkla, her anının keyfini çıkara çıkara büyütmeyi kısmet etsin canım. Şansı bahtı açık olsun
Ay ne güzel görünüyor hamilelik takvimin, hayırlı uğurlu olsun canım, ben de istiyorum ama :)
Keyfin neşen Sağlığın bol olsun arkadaşım seviyoruz senianneanne çok geçmiş olsun.
Canım ya eminim o projeleri yapacaksın yolun acık olsun sende bi cevher var en azından birini ön plana cıkartırsınnn eeeee artık ilk önce bize dinletirsin kastetini hahh valla olurmu olur yani
Saracım hamile kalmışsın canım...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm... Çok sevindim ya...Allâh tamamına erdirsin inşallah... Allâh herşeye kadirdir...Gerçekten çok duygulandım..darısı yeterimin ve bizlerin başına...bizlerede dua et tatlım..
Teşekkür ederim arkadaşım. Ben de sizleri seviyorum. Anneannem için de teşekkür ederim. Arkadaşlarım geçmiş olsun diyor dedikçe hayır duaları ediyor sizlere. Yeniden can buluyor, ben de mutlu oluyorum :)
Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.
KIZZZ hoş geldinSaracım hamile kalmışsın canım...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm... Çok sevindim ya...Allâh tamamına erdirsin inşallah... Allâh herşeye kadirdir...Gerçekten çok duygulandım..darısı yeterimin ve bizlerin başına...bizlerede dua et tatlım..
Anneannene Rabbim sifa versin canım Rabbim büyüklerimizi başımızdan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?