Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensucum iyi olmanıza çok sevindim :)

Benim de hemen mide bulantım olmuştu, sabahları çubuk kraker iyi geliyor canım, baş ağrısı için de sadece parol içmiştim.

İnşallah kısa sürede geçer ve sağlıklı, keyfini sürdüğün güzel bir hamilelik sonrasında kucağına alırsın meleğimizi

Ben de öpüyorum canım

Ensu canimm guzel haberini okudum cok sevindimm Rabbim bu sefer saglikla kucagina aldirsinn

Senin adına çok seviniyorum canım benim

Benim sevindiğim kadar sevinemezsin kız
Hem hamile olmana sevindim, hem de haklı çıkmama. (Kendime pay çıkarmasam çatlardım )

Sincik teyzesi biz anlamadık hangi konuda haklı ciktin galiba b vitaminim iyice dustu benim unutkanligim tavan yapıyor

Ayrica seni iyi gormek beni cok mutlu ediyor ben gercekten seni seviyorum ve deger veriyorum canim arkadaşım

Sincik teyzesi biz anlamadık hangi konuda haklı ciktin galiba b vitaminim iyice dustu benim unutkanligim tavan yapıyor

Ayrica seni iyi gormek beni cok mutlu ediyor ben gercekten seni seviyorum ve deger veriyorum canim arkadaşım
Sara canım kutlarım Rabbim kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim

Güneş'li günaydın kardeşler, Yaradan hayatımın hediyesini 22 Ekimde sezaryan yoluyla kucağıma verdi. Doğum sırasında da dua ettiğim gibi isteyen her kadına bu mutluluğu tattırsın. Biraz gaz sorunumuz var bitkisel şurup alıyoruz, geceleri mesaiye kalıyoruz ama bir bakışa değiyor.
Foruma bakınca dileklerimizin bir kısmının gerçekleşmiş olduğunu öğrendik ve çooookkkkk mutlu olduk. Ensu ve Sara tebrik ediyoruz, kızımın kuzenleri geliyormuş, inş diğer kuzenleri de gelmeye karar verirler.
Zanork teyzenin konserini dinlemeyi hayal ediyoruz, WichDuygu teyzemizi de merak ediyoruz. Kendinize iyi bakın güzel haberler bekliyoruz, sevgi gönderiyoruz.

Gözün Aydın,uzun Ömürlü hayırlı evlat olsun mis kokulu mucizeni öpüyorum.

Şimdi sana yazacaktım acaba doğum yaptımı diye,gözün Aydın uzun Ömürlü hayırlı evlat olsun Hoşgeldin GÜNEŞ,duaların için aminnnn,

tebrik ederim canım.Güneş'inle sana bol gülücüklü günler dilerim arkadaşım...

Ben de seni çok seviyorum arkadaşım. Her zaman gelemesem de her an yanımdasınız hepiniz. Benim için çok özelsiniz ve hep öyle kalacaksınız. Belki hiç görüşemeyeceğiz ama hiç değilse bir kalpte derin izleriniz, bir dilde hayır dualarınız var.
Unutman normal. Epey zaman geçti üzerinden. Kilo tek başına gebeliğe engel değildir, kilo almanın nedeni gebeliğe engel olabilir demiştim. Sonra tiroid konusu çıkmıştı, hatırladın mı? Taaa ondan bahsediyorum

Allah analı- babalı, hayırlı, bereketli, mutlu ve uzun bir ömür versin. Sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah. Bizim yerimize de izle o güzel yüzü. Ben buradan veririm konserimi sizin için

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün e çok teşekkür ederim teyzesi benim mucizemde geldi inşallah kucağıma almakda nasipte olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…