- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.781
sağolcanım amin dikat et kendineBütün topik arkadaşlarım hepinizi seviyorum çok giremiyorum sürekli uyuyorum ve kolumu kaldıramıyorum..Hepiniz için hayırlı evlatlar diliyorum kendimde dahil .Sizde bana dua edin bende sıkıntılı zamanlara girdim .
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah ...
sara_28 Arkadaşım hiç korkma o kanamalar hep oluyor .Ben hala P.dupont iğneyle geziyorum çantamda 6 aylık olmama rağmen her hafta 1 kez vuruluyorum doğuma kadar .Erken kasılmalarım olmasın diye ...O iğneden çantama stok yaptım çünkü bazen bulmak da sıkıntı çekiyorum sadece tüp bebek merkezleri hastaneleri çevresinde buldum .
Geçmiş olsun.Aman dikkat. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Sevgilerimle...
ne güzel ya,hayırlı olsun canım,inşallah bende güzel sonuç alırım ,bende perşembe yapcam test doktorum 15 gün sonrasına vermişti bakalım kısmet.KELEBEK0908 77 İdrar testine sakın güvenme ben transfers sonrası 9 .günüm yapmaya başladım tabiki hüsrandı ama aslında hamileymişim kanda betahcg 70-90 aralığına çıktığı anca idrarda belki görünür ve 9 gün arkadan kan verdim olmadı nasıl olsa diye değerim 12 idi ve sallantıda idi Allaha hamd olsun artarak devam etti.
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayın nasip etsin inş. canımKizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayın nasip etsin inş. canım
oo ne güzel heyecanlı bekleyiş sana bebiş olacak o yumurtana kavuşursun inşallah rabbim ol desin olsun kuzumKızlar bana heyecan bastı. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Perş toplarız demişti kan sonuçlarım gelince aradı dr.um çarş uygun dedi. Kısmetse geldi çattı yumurta toplama zamanı. Bana şans dileyin lütfen yumurtalarım kaliteli çıksın bu kervana ben de katılayım. Sevgiler herkese...
mucizen sana sımsıkı tutunsun canım hayırlısıyla bu zamanları atlat inşallah rabbim yar ve yardımcın olsunBütün topik arkadaşlarım hepinizi seviyorum çok giremiyorum sürekli uyuyorum ve kolumu kaldıramıyorum..Hepiniz için hayırlı evlatlar diliyorum kendimde dahil .Sizde bana dua edin bende sıkıntılı zamanlara girdim .
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah ...
merhaba
ben bu topiğe ilk kez yazıyorum. 40 yaşında anne olmak isteyenler sınıfına sanırım artık giriyorum. :) yaşım 36 fakat hormon değerlerim 40 yaşını geçmiş gibi. 2 tedavim oldu ikisinde de 2 yumurta toplandı. birincisinde sadece bir embriyo 3.gün kadar gidebildi. ikinci tedavim de de sadece bir embriyo gelişti onda da kromozom bozukluğu oluştu. Şimdi 3.tedavime şubatta başlamayı düşünüyorum. Fakat kafam çok karışık. Çünkü bir kaç aydır fsh değerim daha da yükseldi. 17. 13 12lerde.. tedavi zamanlarımda ise 9-10 civarlanrındaydı tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz. Sizce bir kez daha denemem mantıklımı. Çok kararsızım. aklımızda bir çok şey var mesela evlat edinmek gibi. hatta bazen diyoruz.parayı boşuna tedaviye harcamayıp evlat edinip çocuğumuza mı harcasak diye de düşünüyoruz. çok zaman geçmeden karar vermem lazım. ama benim durumumda olan arkadaşlar fikir verirmisiniz
Kızlar bana heyecan bastı. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Perş toplarız demişti kan sonuçlarım gelince aradı dr.um çarş uygun dedi. Kısmetse geldi çattı yumurta toplama zamanı. Bana şans dileyin lütfen yumurtalarım kaliteli çıksın bu kervana ben de katılayım. Sevgiler herkese...
Ben 41 yaşindayim arkadasim umitsiz olma derim,vitaminler takviyeler kullan ve dene derim bence,eger gercekten evlt edinmek istiyorsaniz bunu da yapin derim bazen psikolojik rahatlamalar insana iyi gelebiliyor ve bir bakmişiniz evlat edindikten sonra bir kardeş cikip geliverir daha geç devil 36 yaş denemeye devam,ben sein yasinda evli bile degildim 37 biterken evlendim,dugunden 1 ay sonra hamileydim o gunden beri 4 yildir doktorlardayim 3 dusuk kendiliginden 3 te negatif denememiz var onunuzdeki ay 4.ye başliycaz sanirim,bende zaman zaman umitsiz oluyorum ama bir taraftanda devam ediyorum,allah çok buyük en dogrusunu o bilir karsimiza çikarir,kal saglicakla...
Merhaba canım,Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Yaşım 41. İlk denemem ve dr 2 yumurtamın gelişmekte olduğunu söyledi. İğnelerim 5. Günü. Çatlata olmasın diye de ayrıca iğne verdi. Ancak konuşurken durum nedir toplanınca anlarız. Yumurtalar iyi mi kötü mü. Ya da döllenir de güzel embriyo olur mu. Bunlar 3. Veya 5. Güne ulaşır mı vs.dedi. Bu arada eşimde sorun yok dendi ki yok ben bununla 300 yumurta döllerim demişti. Şimdi de sizin yaşınızda fertile çip (mikro çip)le en iyi spermi isterseniz seçelim işte fiyatı da bu dedi. İçime kurt düşürdü. Bir de şu bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında uyguladıkları serum yönteminden sözetti. 12 aya kadar düşük olmasını önlüyor dedi ve fiyat da şuuuu. 6 kez yapılıyor dedi. Ama o rahatsızlıkların bende olup olmadığına bakılmadı testlerle. Hiç düşük vs yok zira hiç gebelik yaşamadım. Bu da sürekli düşük veya tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarından sonra uygulanan bir serum tedavisi. Sizlere böyle yöntemler uygulandı mı? Kafam karıştı ve moralim bozuldu. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü. Zaten bizim hassas noktamız tam da bu. Ama bu tedavi için zaten parasal olarak ayrılan bütçemiz belli. Sıkıştım kaldım. Eşimde diyor işin içime para girince dr.lara bile güvenmeyeceksin. Haklı da olabilir. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle önerilerle size de geldi mi dr.lar? Sırf bu yüzden stress oldum ve eşimle tartıştık. Acil yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...
Amiiiinnn İnşallah.Allah bize acısın.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Allah hepimize bunu yaşamayı kısmet etsin.
evet eurofertil izmir su hospitala gidiyorumMerhaba canım,
Siz eurofertil e mi gidiyorsunuz?
günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?