Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağolcanım amin dikat et kendine

merhaba
ben bu topiğe ilk kez yazıyorum. 40 yaşında anne olmak isteyenler sınıfına sanırım artık giriyorum. :) yaşım 36 fakat hormon değerlerim 40 yaşını geçmiş gibi. 2 tedavim oldu ikisinde de 2 yumurta toplandı. birincisinde sadece bir embriyo 3.gün kadar gidebildi. ikinci tedavim de de sadece bir embriyo gelişti onda da kromozom bozukluğu oluştu. Şimdi 3.tedavime şubatta başlamayı düşünüyorum. Fakat kafam çok karışık. Çünkü bir kaç aydır fsh değerim daha da yükseldi. 17. 13 12lerde.. tedavi zamanlarımda ise 9-10 civarlanrındaydı tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz. Sizce bir kez daha denemem mantıklımı. Çok kararsızım. aklımızda bir çok şey var mesela evlat edinmek gibi. hatta bazen diyoruz.parayı boşuna tedaviye harcamayıp evlat edinip çocuğumuza mı harcasak diye de düşünüyoruz. çok zaman geçmeden karar vermem lazım. ama benim durumumda olan arkadaşlar fikir verirmisiniz

Çok sagol canım bunları duyunca rahatliyorum inanki insallah sende saglikla kucagina alacaksın yavrunu bende gun asiri pruloton depot vuruyorum

ne güzel ya,hayırlı olsun canım,inşallah bende güzel sonuç alırım ,bende perşembe yapcam test doktorum 15 gün sonrasına vermişti bakalım kısmet.

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayın nasip etsin inş. canım

ben tekrar rahim filmi çektiricem sonraki adette yeni tedaviye başlıcam hayırlısı bakalım
KELEBEK0908 canım inş. hayırlı haber alacaksın düşünme bence bir şeylerle ugraşkafanı dağıtmaya bak

oo ne güzel heyecanlı bekleyiş sana bebiş olacak o yumurtana kavuşursun inşallah rabbim ol desin olsun kuzum

mucizen sana sımsıkı tutunsun canım hayırlısıyla bu zamanları atlat inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun

Ben 41 yaşindayim arkadasim umitsiz olma derim,vitaminler takviyeler kullan ve dene derim bence,eger gercekten evlt edinmek istiyorsaniz bunu da yapin derim bazen psikolojik rahatlamalar insana iyi gelebiliyor ve bir bakmişiniz evlat edindikten sonra bir kardeş cikip geliverir daha geç devil 36 yaş denemeye devam,ben sein yasinda evli bile degildim 37 biterken evlendim,dugunden 1 ay sonra hamileydim o gunden beri 4 yildir doktorlardayim 3 dusuk kendiliginden 3 te negatif denememiz var onunuzdeki ay 4.ye başliycaz sanirim,bende zaman zaman umitsiz oluyorum ama bir taraftanda devam ediyorum,allah çok buyük en dogrusunu o bilir karsimiza çikarir,kal saglicakla...

Hadi hayirlisi olsun inşallah bu tedavi kuzucuk olarak dönsün sana,allah yardimcin olsun,güzel haberlerini bekliyoruz...

evet ya arkadasim evlat edinip hamile kalan ve kac cocuk doguran taniyorum :) bugun itibariyle basladim hayit tohumuna da belki fsh i düşürür. cok sey kullandim hic biri etki etmedi insallah bu etki eder

Merhaba canım,
Siz eurofertil e mi gidiyorsunuz?

merhabalar kızlar; yumoşlarım (2 adet) embriyolog ablalarına teslim edildi. Ne durumdalar bilmiyorum. Yarın haber veririz dediler. Hayırlısı olsun inşallah. OPU sonrası ağrı ve gaz sıkıntısı çekiyorum evimdeyim şükür. Narkoz biraz fazla vermek zorunda kaldıkları için biraz fazla dinlendim hastanede. Şimdi güzel haberleri bekleme aşamasındayım. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım vakti saati gelmiştir sağlıklı bir evlat sahibi olmanın. Herkese sevgilerimi ve bana iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaslar birsey soracam size. Negatif sonuclanan transferden sonra iki haftadir kanamam var. Regl olduktan sonra iki veya uc gun ara vermisti kanamam sonra tekrar basladi. Bazen koyu bazen acik renk kanamam eksilmeden ve cogalmadan devam ediyo. Yarin doktora gidecem, birde size soruyum dedim. Hic boyle durum yasayan varmi aranizmi?

günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere

Hadi inşallah güzel hbrler verirsin arkadaşim sende bir kelebek kadar hafiflersin o zaman,ama olmazsa da uzülme olur mu demiycem çunku uzuluyoruz ama geciyor,olmazsa da şoyle düsun bizim çocuklar cok nazli hemen gelmiyolar diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…