- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.801
merhabalar kızlar; yumoşlarım (2 adet) embriyolog ablalarına teslim edildi. Ne durumdalar bilmiyorum. Yarın haber veririz dediler. Hayırlısı olsun inşallah. OPU sonrası ağrı ve gaz sıkıntısı çekiyorum evimdeyim şükür. Narkoz biraz fazla vermek zorunda kaldıkları için biraz fazla dinlendim hastanede. Şimdi güzel haberleri bekleme aşamasındayım. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım vakti saati gelmiştir sağlıklı bir evlat sahibi olmanın. Herkese sevgilerimi ve bana iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Pozitiffffffff
Cok sukur cnm cok sevindim Allahim sesini duydu cok sevindim.Kucagina da almak nasip etsinKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Ayy cok mutlu oldum cokkkkPozitiffffffff
Pozitiffffffff
Ayyy nasıl sevindim anlatamam. 8 ay sonra aramıza bekleriz:)Pozitiffffffff
OooooooKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Ahh canım çok zor bir sreçteyim. Hiçbir diyet cevap vermiyor. Sütüm olmasına ragmen mecburen tedavi amaçlı mamaya başladım. Kucağımda meme ararken o kadar zor ki. Ağlaya ağlaya mama veriyorum. Ancak gece emziriyorum. Bu da çare olmazsa sadece mamaya gececegiz, o da olmazsa kolonoskopi.Merhabalarrrr :)
Yine uzun bir aradan sonra fırsat bulup bir uğrayayım dedim :)
2015 ilk bebeği Beren uğurlu gelmiş olsa gerek ki peş peşe hamilelik haberleri geliyor.
ensu canım nekadar sevindiğimi tahmin edebilirsin,çok çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına alman dileğimle.Çok öpüyorum...
sara_28 arkadaşım senide kutluyorum ve ne olur biraz rahat ol demek istiyorum,bende hamileliğimde proluton kullandım hemde 24.haftama kadar,çok şükür kızım şimdi yanımda uyuyor,darısı başına...
adigee1 sağlıkla kucağına alman dileğimle,en son uykulu halinden söz etmişsin,klasik olacak belki,ama sonra bu günlerini arayacaksın uyu uyuyabildiğin kadar :)
Diğer hamilelerimizede sağlıklı günler ve günü yaklaşanlarada hayırlı doğumlar diliyorum.Beren her an uyanır endişesiyle tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın.
WishhDuygu Güzel kadın(her ne kadar görmesemde seni öyle canlandırdım) hadi bakalım saldım çayıra modundan çıkıp 2016 nın başlamasıyla sende bir başlangıç yap derim :)) Hem iğne fobin yüzünden ortalık şenlensin,yeni maceralar gelsin...
2220 Bilge kadın,ne güzel şeylerle uğraşıyorsun kutluyorum ve başarılar diliyorum.Yolun İzmir'e düşer illaki seninle tanışmak isterim,bekliyorum...
Lulinda Ben yazana kadar Ali büyüdü bile,çok da yakışıklı maşallah,güle güle büyüt... Alerji olayı ise zor bir durum,ama rejimle,biraz dikkatle kolayı bulunuyor neticede,Allah başka dert vermesin...
KELEBEK0908 Heyecan dorukta :) inşallah güzel haberlerle gel...
Bana gelince bütüüün vaktimi Beren'le geçiriyorum,işe güce ara verdim,kızım büyüdü bile 10 aylık oldu,yalnız kalmasın diye kardeşi olsun istiyorum,ama biryandanda bu isteğimden dolayı millet bana deli misin sen dedikçe acaba haklılar mı ki diyorum :)
Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Canim,cok cok sevindim,Allah tamamina erdirsin,Masallah MasallahKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Nasıl sevindim anlatamam şuan sevinç gözyaşları dokuyorum cook sukur canım değer kac çıktı bizede bilgi ver meraktan catliycamKızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Merhaba teşekkür ederim iyi dileklerinize. Nuray hanım dr.um. Evet haber verdiler 1 yumurtam döllenmiş. Yarın bölünme durumuna göre yine haber vereceklermiş. Heyecanla beklemekteyim. Embriyoyu çok tutmayacalar anladığım kadarıyla 2. gün embriyosu transfer etmeyi düşünüyorlar sanırım tek olmasından dolayı. Hayırlısıyla diyorum. Çok heyecanlıyım daha çok da korkuyorum. Kötü düşünmek istemiyorum hepiniz biliyorsunuz ne umutlarla ne heyecanla başlanıyor ve elbette başta eşim olmak üzere ailelerimizi de bu umudun peşinden sürüklüyoruz, yarıda kalmasından korkuyorum. Ama tek embriyo ile çok kişinin hamile kalıdığını okudum ve en nihayetinde hepimiz 1 embriyodan dünyaya geldik deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bakalım yarın olsun hayır olsun. Herkese kucak dolusu sevgilerimle...Aramıza hoşgeldin arkadaşım,
Hayırlı ve bebekli olsun tedavin :)
Var mı haber ? Bugün bilgi vermişlerdir herhalde,güzel haberler olsun...
Doktorun kim Su hastanesinde ?
Hayırlısı olsun. Çok çok tebrik ederim.Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
Çok sağolun canım. 14. Gün bugün 134 çıktı. 2. Gün embriyosuna göre çok iyi dedi güvenç bey. Ama saglamciyim biliyorsun dedi önce 2 gün sonra testi tekrarla katlanması lazim dedi sonrada 15 gün sonra kalp atışını duyalim Inşallah dedi. Inşallah seninle birlikte diğer tüm bu uğurda emek veren isteyen arkadaslarimda pozitif sonuçlar alıp sağlıkla sonuna ulaşır. UlaşırızNasıl sevindim anlatamam şuan sevinç gözyaşları dokuyorum cook sukur canım değer kac çıktı bizede bilgi ver meraktan catliycam
Harika ,isine karismak gibi olmasin ama lutfen bir hematologa gidip kanda pihtilasma hizina baktir,gerekirse kan sulandirici clexan al.Tup bebek doktorlarinin bir kismi pihtilasma sorun degil diyor diger kismi cok onemli diyor,bir kismi da belki de birgun onemli oldugu kanitlanir diye ilk gun itibariyla kan sulansirci,clexan veriyor,aspirin ise yaramaz.Ben ilk seferine cok yuksek sayiyla gebe kaldim,sekizinci hafta kalbi durdu,keske kan sulandirici alsaydim ve aklimda hic soru isareti kalmasaydi...cok basit kan testinden pihtilasma hizina ayda bir kez baktirabilirsin,tekrar tebrik ederim.Guzel haberin gunumu aydinlatti,sevgilerÇok sağolun canım. 14. Gün bugün 134 çıktı. 2. Gün embriyosuna göre çok iyi dedi güvenç bey. Ama saglamciyim biliyorsun dedi önce 2 gün sonra testi tekrarla katlanması lazim dedi sonrada 15 gün sonra kalp atışını duyalim Inşallah dedi. Inşallah seninle birlikte diğer tüm bu uğurda emek veren isteyen arkadaslarimda pozitif sonuçlar alıp sağlıkla sonuna ulaşır. Ulaşırız
Önerin için sağol bende var zaten pıhtılaşma coraspin kullanıyorum zaten normalde tüp dr.um biliyo durumu Clean iğne de oluyorum aynı zamandaHarika ,isine karismak gibi olmasin ama lutfen bir hematologa gidip kanda pihtilasma hizina baktir,gerekirse kan sulandirici clexan al.Tup bebek doktorlarinin bir kismi pihtilasma sorun degil diyor diger kismi cok onemli diyor,bir kismi da belki de birgun onemli oldugu kanitlanir diye ilk gun itibariyla kan sulansirci,clexan veriyor,aspirin ise yaramaz.Ben ilk seferine cok yuksek sayiyla gebe kaldim,sekizinci hafta kalbi durdu,keske kan sulandirici alsaydim ve aklimda hic soru isareti kalmasaydi...cok basit kan testinden pihtilasma hizina ayda bir kez baktirabilirsin,tekrar tebrik ederim.Guzel haberin gunumu aydinlatti,sevgiler
Rabbim hayırlısı ile kucağına almaya nasip etsin inş.Kızlar çok şükür pozitifffffff inşallah artarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?