Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inş sağlıklı kucağına aldığın günleride görürsün canım ben kız tahmin etmiştim yanıldım..bende hep bir prensim olsundiye hayaler kuruyorum önce sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil..darısı başımıza canım inş 2016 yıllı uğurlu gelsin bebişlerimizi getirsin..

Sagol canım sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmiyo inanki ama heyecanla bekliyorum prensmi prensesmi

Yeni yılda dilerim sende mucizene tez vakitte kavusursun canım

GÜZEL dostlarım yeni yıl dilekletinizde beni unutmadığınız için teşekür EDERİM 2016 bizlerin yılı olsun tüm beklentetimizi karşilasin. Bir kaç zamandır pek geliyorum moralim çok bozuk kardeşim eşi işten çıkartılmıştı şimdi istb kristal_iş sendikası genel merkezlik önünde açlık GREVİ yapıyolardı bir haftayı aşkın süredir dün eylem yaptıkları sendika merkezinden çevik kuvvet desteği ile dışarıya atıldılar bu karda kışta çok üzgünüm yeni sene böyle GELİYOR BİZE kızlar

Yetercim cok üzüldüm insallah bu kotu gunleri en kisa zamanda atlatir guzel gunlere ulasirsiniz Rabbim bir kapiyi kaparsa bin kapıyı acar canım Rabbim yardımcınız olsun

Tatlim benim öldüm bitim şu otlardan ama iyiki var olarda bir yapar bir birakirim canim su adetim geldi gelecek onunla bereber tedaviye baslicam kismet iste
Bu yill bizim yillimiz olsun biz bekleyenlerin yill olsun insallah

Mutlu yıllar,

Yeni yıl sizin için,
Güneş olsun,
Sevgi olsun,
Destan olsun,
Dostluk olsun…
Dilerim ki,
En başta sağlık olsun,
Kazancınız bol ve bereketli olsun,
Sabrınız çok, yüreğiniz ferah olsun
Yolunuz, bahtınız hep açık, gönlünüz şen olsun.
Sevdikleriniz sizinle beraber olsun
Sıkıntılar sizde uzak olsun
Rabbim daima yardımcınız olsun
İsterim ki,
Yüzünüze bir gülümseme yerleşir yeni yıl boyunca.
Özlemlerinizde, düşlerinizde, tutkularınızda
Her güzelliği yaşarsınız, yeni yılın her anında…
Herkese Sağlıklı, Huzur Dolu, Mutlu Yıllar...

ensucum tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...hep kızın olur diye düşünmüşüm, olsun erkek olsun bizi olsun dimi ? çok öpüyorum .

bu sene bir çok arkadaşımız hamiş kaldı birçocuğu bebeklerini kucaklarına aldı.benim gibi 4-5 arkadaşımız kaldı kavuşmayı bekleyen, sabrın sonu selamet diyorum..2016 da bebek sahibi olmak herkesin dileklerinin gönlünce olmasını isterim önce sağlıklı,mutlu bereket dolu sevdiklerimizle bebişlerimizle nice seneler dilerim,hoşgelsin 2016 sefalar getirsin herkese mutlu yıllar..

Ensu'mmm,çooook tebrik ederim,sağlıkla kucağına al arkadaşım.Öperim...

Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah kardeşinin eşine çok daha güzel hayırlı gelir kapıları açılır. Sabırlı olun. Allah mükafatını verecektir. İnşallah sen de sabret. Allah gönlündekini verir inşallah bu sene. Çok güzel bir sene olur inşallah senin ve ailen için.

İyi mutlu sağlıklı huzurlu ve bebişli geçecek 2016 yılı diliyorum herkeslere.
Kızlar ben dr gittim veeee çok şükür rabbime folikül var ve iğnelere başladım.Allahın izniyle inşallah ve dualarımızla bebisimizi kucağımıza almak için harekete geçmiş bulunmaktayız.
Ne olur duanızı esirgemeyin benim yaşım ileri biliyorsunuz buna çok ihtiyacım var.
Çok heyecanlı ve mutluyum. İnşallah bu şekilde sonuca ulaşır ve güzel haberlerimizi sizinle paylaşabilirim. Şimdiden teşekkürler hepinizi çok öpüyorum.
"Rabbi heb li mines Salihin.Amin"

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyorum. 2016 hepinize uğurlu gelsin inşallah. Ben ayın 30 aralıkta ilk testimi yaptım bhcg değerim çok düşük çıktı (3.63) ama yine de dr.um hala ümit var tutunmaya çalışan bişey var gibi dedi. İlaçlarımı kesmek istemedi. Çünkü 2. gün embriyosuydu geç tutunma olabilir testi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bugün tekrar test yaptırdım maalesef değerim 0.18 e düşmüş. Sonuç negatif. Bunun yanısıra tsh da baktırdık. Orada da sorun yok. Başlangıçta da yaşım dışında bir sorunumuz yoktu. Ne yazık ki bu kez olmadı. Üzüldüm ama değerim düşük çıkınca geriden gelen bir gelişmenin olmasından ve bunun aylar sonra beni daha da üzebileceğini düşündüğümden sanırım şimdiden olsa daha iyi dedim. Savunma mekanizmam mıdır bilmiyorum ama hayırlısı neyse o olsun hep dedim. Demek ki hayırlısı buymuş. Kendimizi hazır hissettiğimizde hem maddi hem de manevi olarak yine deneyeceğiz bakalım. Allah hepimizin gönlündekini bu yıl kucaklarımıza vermesini diliyorum. Hoşca ve sevgiyle kalın.

Canım benimde adetim 3 gün geçince beta 4.77 çıktı testi iki gün sonra tEkrarladik 4.27 çıktı iki gün sonra yine tEkrarladik 3.57 çıktı benimde minosum bağlanmaya calismis daha önce bu değerleri görmemiştim umutlandim nedense..

umudunu yitirme, belli olmaz. Dr.um bazen mucizeler oluyor ve sonradan değerler yükselebiliyor demişti. benim öyle olmadı ama belki senin güzel gider. inşallah öyle olur

umudunu yitirme, belli olmaz. Dr.um bazen mucizeler oluyor ve sonradan değerler yükselebiliyor demişti. benim öyle olmadı ama belki senin güzel gider. inşallah öyle olur
canım inş bu değerim yükselmez değer düşünce tomografi çektirdim artı dişimde apse var antibiyotik hap kulanamadığım için iğne yaptırıyorum sabah akşam günde iki kere inş bu ay hamiş kalmam zaten değerde düştü canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…