Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bert gulneva77 kızlar ikiniz içinde üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekten başka bişi gelmiyor elimden umarım en kısa sürede kavuşursunuz bebişlerinize.

bert gulneva77 kızlar ikiniz içinde üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekten başka bişi gelmiyor elimden umarım en kısa sürede kavuşursunuz bebişlerinize.
canım ben transfer olmadım ara vermiştik tedavime bazı rahatsızlıklarım yüzünden aslında bu ay yumoşumda yoktu sürpriz bir değerdi yani belkide tutnmaya çalışan bir miniş vardı hakımızda hayırlısı canım..

Günaydın kızlar ,
Bugün tekrar dr gideceğim iğnelerim bitti dua edin bana inşallah içimde olması gereken herşey olmuş olsun güzel haberlerle döneyim eve.Allahım ne olur yanımda ol benimle ol.Yine herşey üst üste çarşamba günü annem anjiyo olacak eşimin iş problemi ve paramız yok ne yapıcaz bilmiyorum ama rabbim isterse olur. Yaş problemim var zaman çok değerli stresten ölücem.Allah benim gibi olanların yar ve yardımcımız olsuninşallah.Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler,iyilikler bizlerle olsun.

inş birsürü yumoşun büyümüştür canım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşş...

canım inş pıt pıtları duyarsın bugün güzel haberlerle gel canımcığım..
selam canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç bey,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,herşey yolunda dedi şükür.

Gözün aydın canım 6+3 çok erken ama ben buradayım demiş küçük mercimek

inş birsürü yumoşun büyümüştür canım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşş...
Amiiiinnn İnşallah.
Maalesef iki folikülüm vardı ve sadece bir tanesi büyümüş oda yeterli ölçüde değil tekrar iğne verdi cuma günü durumum netleşecek. dr bunun kötü olmadığını ikisininde büyümeme ihtimalinin olacağını ve bir tanenin yeterli olduğunu söyledi.Yaş faktörünün bu durumları getirdiğini söylüyor.Hayırlısı Allahtan inşallah kalan bir yumoşum büyür de kucağıma gelir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sevgiler...

Allahım ol dedi oldu bak canım ne kadar umutsuzdun ne yalan söyleyeyim bende umutsuzdum aslında.. ben 3 tüp bebek negatif yaşadım çook yıprandım sen ilk tüpte kavuşcan inş yavruna darsıs bizlere olsun Allahtan umut kesmemek gerekmiş bir daha anladık canım..ççok mutlu oldun senin adına..

bazen inatçı olabiliyor yumoşlar canım ama bu savaşta Allah izniyle biz galip gelicez o bebekler göbüşe konacaklar inş..

stres yapmamaya çalış arkadaşım elinden geldiğince sakin ol dualarımız seninle.

Kızlar büyütme iğnesi yaparken aslan pençesi içilebilir mi?veya ne yapılmalı?
Bilgisi olan varmı?

Kızlar büyütme iğnesi yaparken aslan pençesi içilebilir mi?veya ne yapılmalı?
Bilgisi olan varmı?
Hormon ilaçları kulanırken kür çok fazla önerilmez çünkü ters etki yapabilir tedvi öncesi yada sonrası denemesi uygundur

Ah canim tuylerim diken diken oldu. Saglikla gelsin. Ali yi ogrendigim gun aklima geldi. Cok sevindim. Hadi bakalim anneyi babayi uzmeden hosgelsin Cem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…