- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.041
Canım benimde adetim 3 gün geçince beta 4.77 çıktı testi iki gün sonra tEkrarladik 4.27 çıktı iki gün sonra yine tEkrarladik 3.57 çıktı benimde minosum bağlanmaya calismis daha önce bu değerleri görmemiştim umutlandim nedense..
canım ben transfer olmadım ara vermiştik tedavime bazı rahatsızlıklarım yüzünden aslında bu ay yumoşumda yoktu sürpriz bir değerdi yani belkide tutnmaya çalışan bir miniş vardı hakımızda hayırlısı canım..
inş birsürü yumoşun büyümüştür canım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşş...Günaydın kızlar ,
Bugün tekrar dr gideceğim iğnelerim bitti dua edin bana inşallah içimde olması gereken herşey olmuş olsun güzel haberlerle döneyim eve.Allahım ne olur yanımda ol benimle ol.Yine herşey üst üste çarşamba günü annem anjiyo olacak eşimin iş problemi ve paramız yok ne yapıcaz bilmiyorum ama rabbim isterse olur. Yaş problemim var zaman çok değerli stresten ölücem.Allah benim gibi olanların yar ve yardımcımız olsuninşallah.Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler,iyilikler bizlerle olsun.
canım inş pıt pıtları duyarsın bugün güzel haberlerle gel canımcığım..Canim sağlıkla güzel günlerde gelsin ve büyüsün olgusun. Gözünüz aydın
selam canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç bey,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,herşey yolunda dedi şükür.
selam canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç bey,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,herşey yolunda dedi şükür.canım inş pıt pıtları duyarsın bugün güzel haberlerle gel canımcığım..
selam canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç bey,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,herşey yolunda dedi şükür.
Amiiiinnn İnşallah.inş birsürü yumoşun büyümüştür canım.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşş...
Allahım ol dedi oldu bak canım ne kadar umutsuzdun ne yalan söyleyeyim bende umutsuzdum aslında.. ben 3 tüp bebek negatif yaşadım çook yıprandım sen ilk tüpte kavuşcan inş yavruna darsıs bizlere olsun Allahtan umut kesmemek gerekmiş bir daha anladık canım..ççok mutlu oldun senin adına..selam canım bugün gittim öğlen,keseyide gördük çok şükür,kalp atışını önce duyamadık ama var dedi güvenç bey,son anda duyduk,6h 3 g dedi,10 gün sonra kontrol yine,herşey yolunda dedi şükür.
bazen inatçı olabiliyor yumoşlar canım ama bu savaşta Allah izniyle biz galip gelicez o bebekler göbüşe konacaklar inş..Amiiiinnn İnşallah.
Maalesef iki folikülüm vardı ve sadece bir tanesi büyümüş oda yeterli ölçüde değil tekrar iğne verdi cuma günü durumum netleşecek. dr bunun kötü olmadığını ikisininde büyümeme ihtimalinin olacağını ve bir tanenin yeterli olduğunu söyledi.Yaş faktörünün bu durumları getirdiğini söylüyor.Hayırlısı Allahtan inşallah kalan bir yumoşum büyür de kucağıma gelir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sevgiler...
İnşallah canım inşallah brnde inaniyorum. Önce göbüşler sonra kucaklarımız dolacak.bazen inatçı olabiliyor yumoşlar canım ama bu savaşta Allah izniyle biz galip gelicez o bebekler göbüşe konacaklar inş..
Günaydın kızlar ,
Bugün tekrar dr gideceğim iğnelerim bitti dua edin bana inşallah içimde olması gereken herşey olmuş olsun güzel haberlerle döneyim eve.Allahım ne olur yanımda ol benimle ol.Yine herşey üst üste çarşamba günü annem anjiyo olacak eşimin iş problemi ve paramız yok ne yapıcaz bilmiyorum ama rabbim isterse olur. Yaş problemim var zaman çok değerli stresten ölücem.Allah benim gibi olanların yar ve yardımcımız olsuninşallah.Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler,iyilikler bizlerle olsun.
Hormon ilaçları kulanırken kür çok fazla önerilmez çünkü ters etki yapabilir tedvi öncesi yada sonrası denemesi uygundurKızlar büyütme iğnesi yaparken aslan pençesi içilebilir mi?veya ne yapılmalı?
Bilgisi olan varmı?
Tşkler cnmHormon ilaçları kulanırken kür çok fazla önerilmez çünkü ters etki yapabilir tedvi öncesi yada sonrası denemesi uygundur
Ah canim tuylerim diken diken oldu. Saglikla gelsin. Ali yi ogrendigim gun aklima geldi. Cok sevindim. Hadi bakalim anneyi babayi uzmeden hosgelsin Cemkizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?