Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar büyütme iğnesi yaparken aslan pençesi içilebilir mi?veya ne yapılmalı?
Bilgisi olan varmı?

yemene içmene dikkat et derim,beslenmenin de etkisi oluyor bence yani sabahları yumurta,bal, burada ensu arkadaşımız var şimdi hamiş arısütü kullanmıştı.nar,incir,et süt ,brokoli,ayçekirdeği v.b.şeyler yemeye çalış.kür faydadan ziyade zarar getirebilir,bol şans.

Insallah bizimde kucaklarikiz dolacak sabırla bekliyoruz rabbim 2016da mucizemizi versin kuzumm

İyi geceler canlar bugün 3 gün tahlil yaptırdım Tsh 0.77 FSH 8.82 LH 22 estedrol e2 286 prolaktin 14.5 çıktı

Yani kist var bide adet sonu gidecegim sogan kürü şart
ilk defa e2 yüksek geldi tabiki tüp bebekten sonra 3 ay oldu , düşük olalı 2, ay denge bozuk tabi fsh çok şaşırdım iki aydır 8 cıkıyo demek biestron günde 3 kullanmak etkili ama oynak olabiliyor degerler yani ,ben kistte taktım şimdilik agrılar oluyordu bende gaz sancısı bagırsak tembelligi kasıklara vuruyor diyordum bakalım
Adet bitimi bakacagız bakalım
Mevlam neylerse güzel eyler vardır bi bildigi sebebli sebebsiz vermek istesin tek...kün fe yekün desin hayırlısıyla, inşallah bizde kavuşalımm bebişimize

Fsh yüksek miydi önce? Biesteron işe yarıyo demişsiniz. Benim de yüksek merak ediyorum dhea ile düşer mi acaba diye.

bu ay benim fsh 15 çıktı aile hekimi yaşımla iligi bakınca normal dedi

Fsh yüksek miydi önce? Biesteron işe yarıyo demişsiniz. Benim de yüksek merak ediyorum dhea ile düşer mi acaba diye.
Bence etkili ama 3 adet icersen daha faydali 35 yaş üstü ölçmeden veriuorlar ilacı bende korkarak kullandım sanki vitamin önce 2 kullandım 20lerde seyiren fsh 14 düştü sonra tek kullandım tüp bebek öncesi 29 falandı
Düşükten hemen sonra 3 adet kullanmaya başladım bir ay sonra 8lerde şimdi bu ayda 8 cıktı ama e2 ihmal etmemek gerek sonucta e2 bakılarak tüpe başlıyorlar birde ben safran suyu kullannıyorum şifa amaçlı bu ay kullanmadım tekrar başladım deneme yanılma gibi ne iyi geliyor adet 3 günden anlaşılıyor yoksa kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum rabbim kısmet etmesi en önemlisi inşallah bizimde evatlarımız olsun

Hormonalarla ilgili bilmem iş stresi cogaldı nerdeyse istifayı vercektim ya üstüme üstüme geliyor herşey
Sen ses cıkartmadınmı bide
sara_28 seni andım az önce görümcem yüzünden o evimde bense misafir gibi

Kolayliklar tedavide ama bence aşilama zaman kaybi ozellikle bizim yaşlarimizda...

Evet haklıymışsın :)... Dün adetimin 3, gününde doktora muayeneye gittik ve dr'um 9 tane yumurta göründüğünü yaşıma göre iyi olduğunu bu yüzden aşılama ile hiç vakit kaybetmememi söyledi. Bizde ne olduğunu anlamadan bile daha kendimizi tüp bebeğe karar vermiş halde bulduk. Dün hemen GONAL F 450 lik ünitenin 300'lüğü ile iğnelere başladık. C.tesi kontrole gidicem. Hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum hem aşırı duygusalım ...Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu yaşlarda çok zor oluyormuş bunu anladım .....

Biestronun ne gibi yan etkisi olur bilmiyorum ama dr ısrarla veriyo
canımcığım banada önermişti dhea dr ama bakmadı kandan kulanmaya başladığımda baş döneleri terlemler denge sorunu sürekli uyku hali vs sıkıntılarım oldu ünvrt dr gitmiştim dr değerleirne bakmadan kulanmadan kaynaklı dedi

adetle birlikte bende yaptırdım demiştim fsh 15 lh 10 e2 38 lerdeydi dr yaşınla oratnlılı olar iyi dedi sorun yok kızım dedi

hayırlı olsun sonu güzel bitsin yaşı genç olanalar (25 li yaşlar için )için aşılamanın zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum evet biz yaşlarda beklemenin manası yok zaman çok önemli yumurt sayın çok güzel inş hepside dolu dolu olgun toplanır ve dölenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…