Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aminn inşallah isteyen çabalayan herkesin Allahım yardımcısı olsun

Kızlar merhaba, dünden beri benim moralim çok bozuk. Negatif sonuçtan sonra dün ilk defa ağlama krizine girdim eşim sakinleştiremedi beni bir türlü. Fena tutmuşum kendimi ancak 1 hafta sonra ağlamaya başladım. Dün bir başka dr.la görüştüm, hemen "oooo yaşınız geç vakit kaybetmeyin, tedaviye başlamak için en fazla 2 ay bekleyin, zaten bu yaşlarda eve bebek götürme oranı düşer iyice, embiryo niye 2. gün konuldu saçma, niye bu ilaçları bu oranlarda kullanmışlar ki biz böyle uygulamıyoruz, embriyoya genetik test yaptırmanız lazımdı, bioesteron omega koenzim q10 kullanmasan da olur sadece folik asit yeterdi vs. vs. "anlattı benim moral indi sıfıra. Kendimi kaybolmuş hissediyorum. Hangi dr.a hangi uygulamaya inanacağım bilemedim. Yeni dr. arayışına girmek mantıklı mı yoksa aynı yerle 2. denememi de yaptırmalı mıyım? Eşim sen karar ver ben uyarım hepsine diyor. Dr. hem diyor üzerindeki baskıyı azaltmalısın hem de moralimizi bozacak cümleler kuruyorlar. Tamam gereksiz ümit vermiyorlar ama bu şekilde de negatif düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl olacak bu stressle nasıl başa çıkılacak. Burada defalarca denemeler yapan arkadaşlarım bana akıl verin lütfen. Dr.lar arasında pingpong topuna dönüp, bir dolu para harcayıp sonuçsuz kalmaktan endişe diyorum. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin, yolumuzu açık etsin. Sevgilerimle...

Canım hiiiç moralini bozma herşey ilk önce Allah'tan ol derse olur...Benim yazdıklarımı okursan ne kadar çaresizce başladığımı anlarsın. Tek tüp tıkalı,TSH 100, YAŞ 41 ,maddi zorluklar vs....
Hangi doktora gittiğini yazmamışsın bilemiyorum ama ben doktoruma karar vermeden ve buraya daha üye olmadan buradan hep araştırdım. Hem işime yakın olması nedeniyle hem de burada yazılan güzel şeylerle BAHÇELİEVLER MEDICAL PARK- LATİF KÜPELİOĞLUNA gidiyorum. Çok yoğun bir doktor ama bana inanılmaz bir pozitif enerji ve güven verdi.
Benim de çok fazla şansım yok, bu tutmazsa belki 1 tane daha deneme yapabilirim ( maddi açıdan ) ama o kadar...O kadar çaresiz kalıyor ki insan yani Önüme gelenden dilenci gibi dua istiyorum :) o kadar yani.
Herşeyin hayırlısı Allah'tan bol bol dua et. ben meryem suresini de okuyorum hergün 1 tane toplam 41 tane olacak şekilde.
Allahım seni bir an önce bebişlerine kavuştursun inşallah. Dualarım seninle

Canım yorgun çok denemiş bir hastanın karşısında Dr BİR önceki tedaviyi eleştirmek yerine şunu da yapabiliriz konuşmalı BENCE ZATEN NEGATİF almış yaşı ilerlemiş bir has NORMAL bir tüp bebek hastasindan DAHA yorgun DAHA panik olarak arayış içinde oluyor YENİ Dr YENİ merkez KONUSUNDA İYİ araştırıp iyi karar vermek gerekiyor Dr çok önemli ama.merkez LABRATUVAR ORADA kullanılan yöntemler EMBİRYOLOG vs vs bütün bunlarda çok önemli SENİ önceki merkezin drun tatmin etmedi ise içine dönmedi ise TABİKİ değiştir ama Dr memnunsan ve yukarda yazdığım diğer faktörlerden de memnunsan aynı MERKEZDE DEVAM edebilirsin

yaaa genciz hemde çokkk genç yolun yarısı 35 biz olmuşuz 40 bizim yaşımızdakiler torun sahibi olma yolunda biz evlat sahibi olacağız diye tırmalıyoruz
Aysorma şekerim geçen ay çocukluk arkadaşımın kızının düğününe gittim.
Dört çocuğu var üçü evlilik çağında

Canım hayırlısı olsun inşallah. Bende cuma günü karar için gidicem bakalım inşallah sonuç iyidir.Dualarınızı eksik etmeyin. Selametle...

Canım hayırlısı olsun inşallah. Bende cuma günü karar için gidicem bakalım inşallah sonuç iyidir.Dualarınızı eksik etmeyin. Selametle...

Hayırlısyla inşallah en dogru vericeksiniz. İnşallah hepimiz yılmadan gücümüzün yettiği kadar devam edip evlatlarımızı kucağımıza alıcaz

Aysorma şekerim geçen ay çocukluk arkadaşımın kızının düğününe gittim.
Dört çocuğu var üçü evlilik çağında
yaaa benim yeğenlerim var ben büyütüm işlerinden dolayı annesi bana bırakırdı şimdi ünvrt de kız yeğenim 22 yaşında ablamla aramda 4 yaş var bende çocuk sahibi olabilseydim evlenecek kadar olmasada kocaman çocuk olacaktı

canım 3 negatif transfer 4 opu yaşadım ilk tüp bebek hayatına atılınca kaç kere yumoşum büyümedi tedavim iptal oldu isstanbul tüp bebek aret beyle..sonrası merkez değiştirmeye karar verdim şimdi bahçeci erbil bey doktorum havuz yapıldı 1 senede 4 opu 3 emriyom oldu çook şükür ama hiç vazgeçmedim inatçı kişiliğimede vardır madi yönden çöktük nerdeyse ama herşeye ramen vazgeçmedim çalışmaya başladım maaşım hep tedavime gidiyor bebiş için değer canım sağlık osun para yerine gelir..ççok zor günler atlatım negatiflerde Allahım sabrınıda veriyor canım duayla altından kaltım herşeyde vardır bir hayır dedim..bence vazgeçme bahçeci iyi bir merkez doktorlarıda çook iyi ama erbil beyin bizim gibi hastaları çook uraşmayıda seviyor vazgeçmiyor bence düşün araştır canım fulya bahçeci..

Aminn inşallah isteyen çabalayan herkesin Allahım yardımcısı olsun

Ben de Bahceci Fulyaya gidiyorum Gulnevacim.Benim Mustafa Bahceci.Cok korkuyorum strese giriyorum bi de yurtdisinda olup calisiyorum ve izin almak cok zor oluyor. Gulnevacim sen nezaman gidiceksin?Bakarsin karsilasiriz.Bana regli olduktan sonra kullanmam gereken ilaclar verdi regliden 13 gun sonra orda olmam lazimmis.Senin de oylemi?Birde her hangi bi ilac kullaniyormusun?

Merhaba 41 yaşındayım geç evlendim ben 2 yıllık evliyim umarım herkes gibi bende anne olabilirim Allah tedavilerinizde başarıya ulaşmanızı sağlasın inşallah

CanimUOTE="bert, post: 44499809, member: 713353"]Kızlar merhaba, dünden beri benim moralim çok bozuk. Negatif sonuçtan sonra dün ilk defa ağlama krizine girdim eşim sakinleştiremedi beni bir türlü. Fena tutmuşum kendimi ancak 1 hafta sonra ağlamaya başladım. Dün bir başka dr.la görüştüm, hemen "oooo yaşınız geç vakit kaybetmeyin, tedaviye başlamak için en fazla 2 ay bekleyin, zaten bu yaşlarda eve bebek götürme oranı düşer iyice, embiryo niye 2. gün konuldu saçma, niye bu ilaçları bu oranlarda kullanmışlar ki biz böyle uygulamıyoruz, embriyoya genetik test yaptırmanız lazımdı, bioesteron omega koenzim q10 kullanmasan da olur sadece folik asit yeterdi vs. vs. "anlattı benim moral indi sıfıra. Kendimi kaybolmuş hissediyorum. Hangi dr.a hangi uygulamaya inanacağım bilemedim. Yeni dr. arayışına girmek mantıklı mı yoksa aynı yerle 2. denememi de yaptırmalı mıyım? Eşim sen karar ver ben uyarım hepsine diyor. Dr. hem diyor üzerindeki baskıyı azaltmalısın hem de moralimizi bozacak cümleler kuruyorlar. Tamam gereksiz ümit vermiyorlar ama bu şekilde de negatif düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl olacak bu stressle nasıl başa çıkılacak. Burada defalarca denemeler yapan arkadaşlarım bana akıl verin lütfen. Dr.lar arasında pingpong topuna dönüp, bir dolu para harcayıp sonuçsuz kalmaktan endişe diyorum. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin, yolumuzu açık etsin. Sevgilerimle...[/QUOTE]
Canim doktorlarin safsatalarina inanma .sana ve buradakilerekisaca hikayemi tekrar Anlatacagim.
Beni burada taniyanlar var .bende senin gibi büyük bir moral bozukluğu sonucu burada bulmustum kendimi.ben su an 42yasinda yim.39yasinda evlendim hemen 5ay sonra hamileydim. Cok mutlu olmustum.ancak 6bucuk hafta likkenn kontrole gittigimde kalbi durmustukurtaj oldum. Sonra yine hamile kaldim ama yine husran çocuk gelismedi .arkasindan yine kurtaj.4ay sonra yine hamile kaldim. Dusugun sebepleri icin bir sürü test yapild.hic bir sey cikmadi.kanimda pihtilasma ya yatkınlık hariç. Bu gebelikte bana kan sulandirici igne verdi ler .ama ona ragmen cocuk gelismedi ve yine 4.kez kjrtaj.hep yasima bahane buldular.cocukklarin genetikleri hep iyi cikti.doktorum bana tup bebek onerdi .binbir zorlukla tup bebek yaptidik bir suru para doktukk.senin gibi her zaman hamile kalan ben hamile bile kalamadim. Sok oldum.bana bu son sansin demislerdi.fsh degerim 9a cikmisti.ve aleyhimeydi hersey. Radikal bir karar verdim ankarada ulusta ulus carsisinda mustafa kırıcı amca ya tahlillerimi ve esimin tahlilleri ni alip gittim.bize cay ve maccun yapti.esim kullanmadi ama ben bir bucuk ay lullandim.esime sigarayi birakmasini ve macun ve caylari kullanmasini soyledi .ama o yapmadi.bir bucuk ay sonra ben kendiliginden hamile kaldim.fakat kalp atisi olmadi ve cocugun genetigi patoloji si normal geldi. Bana bu son sansin diyenler beni hamile kalmami bile saglatamadilar oysa ben vbu macunla ve caylar ile h em hamile kaldim hemde embriyo kalp atimina kadar gelisti.doktor degistirdim ve arastirmaya basladim.SPerm dna hasari diye bir şey buldum. Eger sperm hasarliysa hamilelik olusmuyor olussada gelisemiyor .ve spermin yapisi normal gorundugu icin hasarli spermleri tup bebekte kullandiklarini öğrendim. Bu testi sperm dna hasar ve fish testi yaptirdik esime .spermler yuzde 53 hasarli cikti.doktorum ancak tup bebek dedi. Bende arastirdimm tedavisi olduguni ve dr.kaan aydos hocanın bir numara oldugunu öğrendim. Hemen randevu aldik gittik.hasari gorunce bu yapabilir dwdi.esime bir tedavi ve oberilerde bulundu.sigarayi bıraktı esim .ben aktarrin verdigi macun ve caya devam ettim bes ay.esimin degeri dustu .spermle ilgi li artik bir problem olmadigono soyledi doktorr bes ayda duzeldi.hemen yeni doktorum a gitt fsh 6.4olmusti ve yumirtalarim sayica fazlaydi.korunmayi birktim sadece doktoru m beraber olacagimiz gunleri soyledi ve ben hamileyim ve 10.haftadayim.insaallahta ıyi gider
Moralinizi bozmayin yasinizda problem yok doktorunuzda vr moral bozutorlar bu aktarin macunu ve caylarini neriyorum ve hala macunu kullaniyorum cunku kalite ve sayiyi artırıyor .sevgilerimle

Senin moralini s bozan doktoru unut gitsin bence,hangi ildesin bilemiyorum ama ben İstanbul'da bahceci Fulya'yı öneririm ,hem tüm doktorları alanında uzman,başarılı hem embriyolojı laboratuarı 1 numara.başındada da Necati bey var tatlı dilli çok pozitif bir insan,2,gün niye saçmaymış,bak benim ilk denemede 2,gün konulan tek embriyom tuttu bende şans vermemiştim ama çok şükür benimle,ben de kendi dr.umu önerebilirim sana Güvenç Karlıkaya.tek kelime ile hem insan olarak hem doktor hem başarı olarak benim için 1 numara.bence kendi toparlayınca hemen başla aklına yatan yerde tedaviye,hatta İstanbul.dışındaysan bahçcecinin sitesinde doktora mesajını iletebilirsiniz hemen geri dönüyorlar durumunla ilgili.ona görene karar verebilirsin.

Arkadaşlar hepiniz cansınız. Nasıl da moral verip benim derdime ortak olmuşsunuz. KELEBEK0908 , S sulepelin R RUZGAR-GUL-TAYFUN yeteeeeer gulneva77 Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim. Ben izmirdeyim.İzmir Eurofertil (su hospitalda) tedavi oldum. Aslında dr.umdan bu zamana kadar memnunum diyoloğumuzda bir sıkıntı da yok şükür. Diğer illere gitmem mümkün değil çalıştığım için. Önerileriniz için sağolun. Yarın randevm var kendi dr.umla bakalım neler diyecek nasıl bir yol çizecek bana. Sanırım ondan sonra derin bir nefes alıp 1 ay sonra yeniden koşturmacalara başlayacağım. Bu ayı es geçeceğim. Bol dua ile kendimi rahatlatmaya çalışacağım artık. Ve bu ay kendiliğinden olur diye ümit edeceğim ikimizde de net sorun bulmadıkları için. keşke öyle olsa da tüp bebek parasını doğum parası diye harcasak. Her şey bir yana maddi olarak fena köşeye sıkıştırıyor bu süreç S sulepelin cim bu macun ve çaylar nedir bizimle paylaşabilir misin? Yoksa kişiye özel hazırlandığı için farklı mı oluyor?

QUOTE="bert, post: 44515056, member: 713353"]Arkadaşlar hepiniz cansınız. Nasıl da moral verip benim derdime ortak olmuşsunuz. KELEBEK0908 , S sulepelin R RUZGAR-GUL-TAYFUN yeteeeeer gulneva77 Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim. Ben izmirdeyim.İzmir Eurofertil (su hospitalda) tedavi oldum. Aslında dr.umdan bu zamana kadar memnunum diyoloğumuzda bir sıkıntı da yok şükür. Diğer illere gitmem mümkün değil çalıştığım için. Önerileriniz için sağolun. Yarın randevm var kendi dr.umla bakalım neler diyecek nasıl bir yol çizecek bana. Sanırım ondan sonra derin bir nefes alıp 1 ay sonra yeniden koşturmacalara başlayacağım. Bu ayı es geçeceğim. Bol dua ile kendimi rahatlatmaya çalışacağım artık. Ve bu ay kendiliğinden olur diye ümit edeceğim ikimizde de net sorun bulmadıkları için. keşke öyle olsa da tüp bebek parasını doğum parası diye harcasak. Her şey bir yana maddi olarak fena köşeye sıkıştırıyor bu süreç S sulepelin cim bu macun ve çaylar nedir bizimle paylaşabilir misin? Yoksa kişiye özel hazırlandığı için farklı mı oluyor?[/QUOTE]
Canim tahlil sonuçları na gore veriyor.tam kan adetin 3.gunu hormonlar esinin spermiyogrami.ankaraya gelmene gerek yok internette n yaz istanbul baharat ankara ve Mustafa amcaya derdini anlat .cumartesu gunu baya bir kuyruk vat.bu arada macunu sutle karistirip sabah aksam ictim caylarida öyle .su an hamileyim macunu gunde uckez alabilirsin dedi be n günde birkez hamilelik döneminde de kullaniyorum
Ben bir dene derim hormon ilaclari ndan daha iyi .

Canim tahlil sonuçları na gore veriyor.tam kan adetin 3.gunu hormonlar esinin spermiyogrami.ankaraya gelmene gerek yok internette n yaz istanbul baharat ankara ve Mustafa amcaya derdini anlat .cumartesu gunu baya bir kuyruk vat.bu arada macunu sutle karistirip sabah aksam ictim caylarida öyle .su an hamileyim macunu gunde uckez alabilirsin dedi be n günde birkez hamilelik döneminde de kullaniyorum
Ben bir dene derim hormon ilaclari ndan daha iyi .[/QUOTE]

Ben bir dene derim hormon ilaclari ndan daha iyi .[/QUOTE]Macunun icinde bal kudret nnari zerdacaal daha bir suru madde var birde formülü vermediği özel birvkarisim var. Caylarda hayit tohumu ndan tut bir suru cay var karistirip iciyorsun.internette telefonu var.

Canım hakkında hayırlısı olsun elbette merkez dr önemli ama biz 2006 da bir kadınla tanışmıştık gittiğim merkezde sanırım 9 yada 10. denmesiydi (yanlış hatırlamıyorsam )istb çok iyi merkezlerde denemiş olmamış en son adanaya geldiğin kayın valdesi ve kayın pederi hacca gitmeleri için bir miktar para vermiş kadına ve eşine onlarda hacca mı gidelim son defa tüp bebekmi deneyelim diyip bu seferde adanada deneyelim en iyi merkezlerde denedik te ne oldu diyip benim gittiğim merkezde denemişler ve o gün kalp atışını duymuşlardı oysa adanadaki o merkezde defalrca denyen arkadaşımında orada olmayıp (bir önceki anlattığım kadının gidip sonuç alamadığı merkez )ist bir merkezden bebeği dünyaya geldi her şey kısmet inşşş BİZİM KISMETİMİZDEDE İSTEDİĞİM ŞEYLER VARDIR VE BİZLER İÇİN HAYIRLIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…