- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.101
Evet canım folukulerin durumuna ve bu duruma bağlı olarak doz ayarlaması yapılacakGünaydın herkese...Hayırlı Cumalar hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda inşallah... Hepimiz gülelim,hepimiz sadece sevinçten ağlayalım inşallah....
Kızlar iğnelerimi 3 gün kullandım yarın (4,gün) kontrole çağırdı doktor.Şimdi neye bakacaklar ? ne kadar büyüdüğüne mi? Buna göre doz arttırıp düşürecek mi? Bana biraz bilgi verir misiniz?
Canım İzmirde kaan. Bozkurt var oda çok başarılı bir doktor bahar arkadsimiz Var çok zorlu bi surec yaşadı oda aylarca yumurtası buyumedi havuz yapıldı onada şimdi hamis canım inş okursa yazar belki..ben bile ona gitmeyi düşünmüştüm Sayfasini arastirabilirsin..Arkadaşlar hepiniz cansınız. Nasıl da moral verip benim derdime ortak olmuşsunuz.KELEBEK0908 ,@sulepelin R RUZGAR-GUL-TAYFUN yeteeeeer gulneva77 Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim. Ben izmirdeyim.İzmir Eurofertil (su hospitalda) tedavi oldum. Aslında dr.umdan bu zamana kadar memnunum diyoloğumuzda bir sıkıntı da yok şükür. Diğer illere gitmem mümkün değil çalıştığım için. Önerileriniz için sağolun. Yarın randevm var kendi dr.umla bakalım neler diyecek nasıl bir yol çizecek bana. Sanırım ondan sonra derin bir nefes alıp 1 ay sonra yeniden koşturmacalara başlayacağım. Bu ayı es geçeceğim. Bol dua ile kendimi rahatlatmaya çalışacağım artık. Ve bu ay kendiliğinden olur diye ümit edeceğim ikimizde de net sorun bulmadıkları için. keşke öyle olsa da tüp bebek parasını doğum parası diye harcasak. Her şey bir yana maddi olarak fena köşeye sıkıştırıyor bu süreç @sulepelin cim bu macun ve çaylar nedir bizimle paylaşabilir misin? Yoksa kişiye özel hazırlandığı için farklı mı oluyor?
Canım İzmirde kaan. Bozkurt var oda çok başarılı bir doktor bahar arkadsimiz Var çok zorlu bi surec yaşadı oda aylarca yumurtası buyumedi havuz yapıldı onada şimdi hamis canım inş okursa yazar belki..ben bile ona gitmeyi düşünmüştüm Sayfasini arastirabilirsin..
evet ben gittim, geçen ay görüştüm meşhur kaan beyle :)) ismini okadar çok duydumki , merak ettim, ilk görüşme ücretsiz oluyor, bana bayağı bi liste verdi tahliller ve vitaminler..egede 2 embriyom var bakalım bu ay egeye gideceğim inşallah herşey yolunda gider .o zaman kaan beye gitmeye ger kalmaz ..bakalım benim maratonum başlıyor yavaş yavaş..bugün fox tvyi seyreden oldumu ? haberlerde tüp bebekle ilgili bi haber vardı yeni teknoloji diyorlardı, bugünkü haberlerin tekrarını mutlaka bulun bi izleyin arkadaşlar ilk defa duyduğum bi yöntem bizim gibi deneyip bebek sahibi olamayanlar vardı izleyin derim.
NET yıkılıyor bu haberle ne olur neler olur bilemiyorum bu yugulma başarılımı iyi sonuç alınırmı biz yaşlardaki insanlara faydası olur mu bizim yaşadığımız şehirlere gelirmi imkanı olanlar uygulamayı deneyebilirdoğurganlık :))) sanırım uyku vakti gelmiş..yanlış yazmışım..
NET yıkılıyor bu haberle ne olur neler olur bilemiyorum bu yugulma başarılımı iyi sonuç alınırmı biz yaşlardaki insanlara faydası olur mu bizim yaşadığımız şehirlere gelirmi imkanı olanlar uygulamayı deneyebilir
Soyledigin gibi insallah baska bir yere daha gitmeye gerek kalmasin arkadasim,bir suru seyler verdi tahlil vitamin demistin neler oldugunu yazarsan sevinirim ...
yumurtalık rezervi az topiğinde bahar arkadaşımız var onada vermişti vitaminler 3 ay kullandı 3 emriyo biriktirdi binbir zorluklarla şimdi hamiş ben yakın olsan kaan beye gitmek isterdim..inş gerek kalmaz buz bebişlerinle hamiş kalırsın canım..banada eşim söyledi canım neyin nesi ççok merak ettim bende hangi doktor çıktı ismini hatırlıyormusun şimdi bende ilzliycem ...evet ben gittim, geçen ay görüştüm meşhur kaan beyle :)) ismini okadar çok duydumki , merak ettim, ilk görüşme ücretsiz oluyor, bana bayağı bi liste verdi tahliller ve vitaminler..egede 2 embriyom var bakalım bu ay egeye gideceğim inşallah herşey yolunda gider .o zaman kaan beye gitmeye ger kalmaz ..bakalım benim maratonum başlıyor yavaş yavaş..bugün fox tvyi seyreden oldumu ? haberlerde tüp bebekle ilgili bi haber vardı yeni teknoloji diyorlardı, bugünkü haberlerin tekrarını mutlaka bulun bi izleyin arkadaşlar ilk defa duyduğum bi yöntem bizim gibi deneyip bebek sahibi olamayanlar vardı izleyin derim.
Dr un adı Timur Gürgan Ankara'da çalışıyoryumurtalık rezervi az topiğinde bahar arkadaşımız var onada vermişti vitaminler 3 ay kullandı 3 emriyo biriktirdi binbir zorluklarla şimdi hamiş ben yakın olsan kaan beye gitmek isterdim..inş gerek kalmaz buz bebişlerinle hamiş kalırsın canım..banada eşim söyledi canım neyin nesi ççok merak ettim bende hangi doktor çıktı ismini hatırlıyormusun şimdi bende ilzliycem ...
Yavaş yavaş bendede başladı napak yani ruhumuz 25 ...Allah istese oluryaaa genciz hemde çokkk gençyolun yarısı 35 biz olmuşuz 40 bizim yaşımızdakiler torun sahibi olma yolunda biz evlat sahibi olacağız diye tırmalıyoruz
Maşallah ya ben 3 kilo fazla var derken tüpten sonra bu 5 kiloya cıktı dahada vercemFit mi:) 20 kilo verdim dogum kilolariyla da dahil. (12 si hamilelikten)
esnacan kuzum nasıl gidiyor hamilelelik kaç hafta oldu ne isim düşünüyorsun
KELEBEK0908 canım mucizenle nasılsın aman dikkat et kuzum
ya aslında ben cok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama bir bakıyorum hoopppppp düşmüşüm bu düşüncelerin içine hayal gibi rüya gibi gelyor yaşadıklarım bir filim izliyor gibi oluyorum sonra silkeleniyorum kendime geliyorum yapma diyorum her şey kısmet olacağı varsa olur nasiple kavga edilmez diyorum ama insanız işteYavaş yavaş bendede başladı napak yani ruhumuz 25 ...Allah istese olur
hergün ama hergün aynı acı dogursam şu yaşta olurdu falan offffff umud işte
evet 40 yaşına kadar olan has uygulanıyormuşDoğurganlık aşısıyla ilgili haberleri okudum, 40 yaşa kadar uygulanabiliyor diyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?