Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın herkese...Hayırlı Cumalar hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda inşallah... Hepimiz gülelim,hepimiz sadece sevinçten ağlayalım inşallah....
Kızlar iğnelerimi 3 gün kullandım yarın (4,gün) kontrole çağırdı doktor.Şimdi neye bakacaklar ? ne kadar büyüdüğüne mi? Buna göre doz arttırıp düşürecek mi? Bana biraz bilgi verir misiniz?

Evet canım folukulerin durumuna ve bu duruma bağlı olarak doz ayarlaması yapılacak

Canım İzmirde kaan. Bozkurt var oda çok başarılı bir doktor bahar arkadsimiz Var çok zorlu bi surec yaşadı oda aylarca yumurtası buyumedi havuz yapıldı onada şimdi hamis canım inş okursa yazar belki..ben bile ona gitmeyi düşünmüştüm Sayfasini arastirabilirsin..

evet ben gittim, geçen ay görüştüm meşhur kaan beyle :)) ismini okadar çok duydumki , merak ettim, ilk görüşme ücretsiz oluyor, bana bayağı bi liste verdi tahliller ve vitaminler..egede 2 embriyom var bakalım bu ay egeye gideceğim inşallah herşey yolunda gider .o zaman kaan beye gitmeye ger kalmaz ..bakalım benim maratonum başlıyor yavaş yavaş..bugün fox tvyi seyreden oldumu ? haberlerde tüp bebekle ilgili bi haber vardı yeni teknoloji diyorlardı, bugünkü haberlerin tekrarını mutlaka bulun bi izleyin arkadaşlar ilk defa duyduğum bi yöntem bizim gibi deneyip bebek sahibi olamayanlar vardı izleyin derim.

Soyledigin gibi insallah baska bir yere daha gitmeye gerek kalmasin arkadasim,bir suru seyler verdi tahlil vitamin demistin neler oldugunu yazarsan sevinirim ...

doğurganlık :))) sanırım uyku vakti gelmiş..yanlış yazmışım..
NET yıkılıyor bu haberle ne olur neler olur bilemiyorum bu yugulma başarılımı iyi sonuç alınırmı biz yaşlardaki insanlara faydası olur mu bizim yaşadığımız şehirlere gelirmi imkanı olanlar uygulamayı deneyebilir

dün tvde gördüm bayanlar 35 yaş civarı gibiydi, hatta ikiz bekleyenler vardı.Dikkatimi çeken bizim gibi birçok deneme yapıp başarılı sonuç alamayan kadınlar pozitifi görmüşler ,genelde hep İstanbulda bu konuda öncü drlar oluyor.Umarım hepimize umut olurlar bizde kavuşuruz bebişlerimize.

Soyledigin gibi insallah baska bir yere daha gitmeye gerek kalmasin arkadasim,bir suru seyler verdi tahlil vitamin demistin neler oldugunu yazarsan sevinirim ...

canım reçeteler bende bu hafta alacağım, dr.un yazdıklarından bişi anlamadığım için yazamadım :))) ama bu hafta alacağım alınca söz yazacağım.

yumurtalık rezervi az topiğinde bahar arkadaşımız var onada vermişti vitaminler 3 ay kullandı 3 emriyo biriktirdi binbir zorluklarla şimdi hamiş ben yakın olsan kaan beye gitmek isterdim..inş gerek kalmaz buz bebişlerinle hamiş kalırsın canım..banada eşim söyledi canım neyin nesi ççok merak ettim bende hangi doktor çıktı ismini hatırlıyormusun şimdi bende ilzliycem ...

Dr un adı Timur Gürgan Ankara'da çalışıyor

yaaa genciz hemde çokkk genç yolun yarısı 35 biz olmuşuz 40 bizim yaşımızdakiler torun sahibi olma yolunda biz evlat sahibi olacağız diye tırmalıyoruz
Yavaş yavaş bendede başladı napak yani ruhumuz 25 ...Allah istese olur
hergün ama hergün aynı acı dogursam şu yaşta olurdu falan offffff umud işte

Fit mi:) 20 kilo verdim dogum kilolariyla da dahil. (12 si hamilelikten)
Maşallah ya ben 3 kilo fazla var derken tüpten sonra bu 5 kiloya cıktı dahada vercem
Guluten diyetine başladım sanırım bende guluten alerjisi var
Kizlar bi araştırın guluten kısırlıga ve düşüge sebeb yeni bulunmuş bagışıklık fasa fiso diyorlar ekmegi kestim sadace karabugday ekmegi paket yiyecek yok ve pakette gulutensiz yazacak
Bugday iceren her üründe var eser miktar var bile olmaz
Alerjen iceerirde yazarsa yemeyin çölayak hastalarının diyeti
Bi 15 gün deneyecem sonra gercekten bagırsaklarımda işe yarayıp yaramadıgına bakacam
Bende hep bagırsak sorunu oluyordu çölayaklar ishal oluyor ama ben guluten alerjisi olabilirim bazen dudaklarımın şiştigini hissediyorum teşhis zor ama deneme yoluyla anlaşılıyor bi araştırın zahide yetişin programında konu işlenmiş

Ben düşükten sonra adetlerim bitmiyor ya e2 de yüksek cıkınca kist oldugunu anladım adet bitmiyecek gibi 9 gün devam siyah geliyor gecen ay oldum 12 e kadar lekelenmeler oldu sonra tekrar adet başladi 6 günde o sürdü bi temizlensin mi gitsem yoksa kanama varken mi

Yavaş yavaş bendede başladı napak yani ruhumuz 25 ...Allah istese olur
hergün ama hergün aynı acı dogursam şu yaşta olurdu falan offffff umud işte
ya aslında ben cok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama bir bakıyorum hoopppppp düşmüşüm bu düşüncelerin içine hayal gibi rüya gibi gelyor yaşadıklarım bir filim izliyor gibi oluyorum sonra silkeleniyorum kendime geliyorum yapma diyorum her şey kısmet olacağı varsa olur nasiple kavga edilmez diyorum ama insanız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…