Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

CANIM MALESEF 40 Yaş a kadar yapılıyormuş canım evet bende gördüm hatta (hatta hürüyetti galiba gazete okudum ) haberi aynı gün tv de idi

CANIM MALESEF 40 Yaş a kadar yapılıyormuş canım evet bende gördüm hatta (hatta hürüyetti galiba gazete okudum ) haberi aynı gün tv de idi
iki defa gebelik aşısı gürgan klinikte yaptırdım .ne yazıkki sonuç alamadım .asla pes etmeyin .ama illaki olacak diyede düşünmeyin ..sonrası çok yıpratıcı oluyor .aynı klinik araştırın balanslama teknigi ni de çok anlatıyor inanın onuda bende denediler olmadı kısmet se oluyor değilse ne yaparsan yap olmuyor ne yazıkki .ama ben hala denemeye devam ediyorum ..sağlığım ve maddi gücüm elverdiği ölçüde devam edecegim ..ama çooook yıpranıyorum bu da bir gerçek .yazacak çok şey var ama neyse Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

geçmiş olsun canım, umut bizde duyduğumuzu paylaşıyoruz..ama sen denemişsin tecrübeni paylaşırmısın bizlerle nasıl bi işlem yapıldı, balanslama tekniği nedir daha önce duymadım.

timur gürgan ankara canım..40 yaşa diyor arkadaşlar nufüsumu değiştereceğim :))) dr.la ay sonu görüşmeye gittiğimde sorayım bakayım..belki benim dr.bişiler söyler.

timur gürgan ankara canım..40 yaşa diyor arkadaşlar nufüsumu değiştereceğim :))) dr.la ay sonu görüşmeye gittiğimde sorayım bakayım..belki benim dr.bişiler söyler.
Değiştir valla :)))canım sınır ölüyorum devlet 40 RAPOR desteği vermiyor Dr yöntemleri 40 yaşlara denemiyorlar bu nasıl bir şey genç insanların zamanı şansı daha yüksek (onlarla yapılmasın bize yapılsın demiyorum TABİKİ )BİZ gözden çıkartılmış ANNE olmayacak gurupmuyuz neymiş tıp ilerlemiş benim derdime çare olamayan tıp BENCE ilerleyememiştir ne zaman yarama ÇARE OLURSUNUZ o zaman inanacagim

M
Merhaba,bana birkac tup bebek doktorunun soyledigi magazin hepsi,ben denedim bu arada gebelik asisini,sagliksiz embryoya bir sey yapilamazmis ki benim de olmadi.Deneyerek ne kaybederim diyerek baslamistim ama giden zaman,hayal kirikligi ve para bir sure sonra kotu hissettiriyor.Duydugum tek cozum,40 yas ve ustu icin donasyon...

Tüp bebek Tedaviniz ve kendiniz meditasyon yapin

Bu bölüm belki hepsinden güç olan bölüm olacak. Çünkü kendi iradenizle başbaşa kalacaksınız. Kendi kendine söz geçirmek dünyanın en zor şeyidir.

Herşeyin içimizden geldiğini bilmek zorundayız. Kendi kendimize inanma, neticeye ulaşacağımızı bilme ve mücadele etmeye kararlı olma. Gerçekten öz benliği ile inanma bütün korkuları saf dışı eder.

Nelerden Çekiniyoruz ?

Kişinin kendine güvenini yitirmesine neden olan korkular
…Başarısızlığa uğrama,
..Alaya alınma,
…İncitilme,
…Reddedilme,
…Onaylanmama ve
…İstenilmeyen sonuçlarla karşılaşma korkusudur.

Kendiniz ile hesaplaşın

Aslında neyi istediğinizi ve ne kadar istediğinizi sorun?
Yapmak istediğiniz şeyler:

Çocuk Sahibi olmak istiyorsunuz .Uğraşıyorsunuz olmuyor. Daha derinden düşünün .benliğinizle başbaşa duygularınızı kendinize çıplak bırakın.
Siz aslında bu bebeği ruhunuzun ta derinliklerinde gerçekten istiyor musunuz?
Sadece eşiniz için istiyor olabilir misiniz ?
Daha iyi bir yer edinme için mi?
Aslında çok çalışmış gibi görünüp ama olmuyor işte mi demek?
Başkalarının bizi daha çok sevmesinimi sağlamak istiyoruz.?
Daha çok saygımı edinmek istiyoruz.?
Aslında sorumluluk almak istiyor muyuz.?
Sadece çevreden olmazsa ne derler kaygısı mı yaşıyorsunuz?
Sağlıklı beslendiniz mi?
Vücudunuz sağlıklı ruhsal olarak mutlu musunuz?
Onu gerçekten elde etmek için neler yaptınız?
İhtiyacımız olan şey nedir?
Başkaları için yaşamak mı yoksa kendimiz için yaşamak mı?
En zor ama mutlaka kişinin kendi içinde cevaplaması gereken bir sorudur bu..

Eğer bunların hepsine açık yüreklilikle cevap verebiliyor ve şöyle diyebiliyorsak ;

”Bütün yapmak istediğim şeyleri kendim için yapıyorum.Daha iyi bir kariyeri yada toplumda daha iyi bir yer edinmeyi ben kendi kişiliğimlede yapabilirim.Hayır gerçekten mücadele ediyorum ve bunun sonuçlarını mutlaka bir gün alacağım.Kocamın veya başkalarının beni daha çok sevmesi veya saygısını kazanmak için değil kendim için mücadele edeceğim.Önemli olan benim onları sevmem ve benim istemem.Sorumluluk almaktanda korkmuyorum.Yaptığım yada yapacağım herşeyin sonuna kadar arkasında olacağım.”

İLK ADIMI ATMIŞ SAYILIRSINIZ…

İkinci adım : İlk olarak beyninizi çocuk için hazırlayın

….Kendinizi aldatmayın.Gerçek özbenliğiniz yani vicdanınız zaten size yalan söylüyorsun diye haykıracaktır.

….Mücadele etmeye karar vereceksiniz.Ve bu kararlara sonuna dek sadık kalacaksınız.

….Düşüncelerinize hakim olacaksınız.Hakim olamıyanlar bir müddet sonra davranışlarına da hakim olamazlar.Ünlü bir atasözü vardır.Gideceği yeri bilemeyen yerine de varamaz.

….Yapacağınız şeye mutlaka ilk başta beyninizdeki son hücrenize kadar siz inanacaksınız ve bilinçaltınıza bunu bildireceksiniz..Bilinçaltı sürekli olarak bilinçten gelen emirleri yerine getirir.İnanılan her emre ve duygulara cevap verir.Kararlılıkta bunlardan biridir.

….Başarmak istediğiniz fikri aklınıza koyun.Başarmak için neler yapmak gerektiğini kendinize liste yapın.Sonra da birinciden vakit kaybetmeden başlayın.

….Asla yalnız değilsiniz,Sizin gibi olan ve sizin gibi mücadeleye devam eden ve edecek olan milyonlarca kadın ver. Birbirinizden de güç alabilirsiniz.Unutmayın ki herzaman bir çıkış yolo vardır ve alternatifler asla tükenmez..

….Kendinizi yaşamak istediğiniz hayata adım atmış gibi görün.Sağlıksız ,yorgun ve mutsuz görüyorsak hemen bu tabloyu değiştirmeliyiz. Bu çok önemlidir. Çünkü düşünce yapımız yarınlarımızı hazırlamaktadır. Düşündüğünüz, inandığınız ve güvenle beklediğiniz herşey mutlaka gerçekleşecektir.

Emmet Fox un” Yapıcı düşünce yoluyla elde edilen güç adlı kitabında şöyle bir bölüm var”:

….Her tohumun kendi cinsinden meyva vermesi kaçınılmazdır.ve her düşünce de kaderin tohumudur….

Havuç tohumundan turp olamıyacağına göre başarısızlık düşüncesinin arkasında da başarı olamaz.Kendimiz hakkındaki inancımız kaderimizi belirler.Yaşam yasası sahip olabileceğimize inandığımız kendimiz için kabullenebildiğimiz herşeyi şaşmaz bir doğrulukla bize geri verir.-ne eksik ne de fazla.

”Pekala şimdiye kadar yanlış yaptım. Bundan sonra ne yapabilirim?” derseniz. İşte ipucu:Bu günden başlıyarak gerçekten yaşamak istediğiniz hayatı yaratmaya koyulun.

Üçüncü Adım :Başarısızlığı kabullenmeyi red edin.

Neticeye ulaşmak için binlerce yol varsa hepsini denemeyi göze alacaksınız.Olmadı ise tekrar yeni baştan başlamadan önce önceki denemenizde nerede yanlışınızın olduğunu kontrol edin.

Bugün rahatlıkla kullandığımız nesneler ,buluşlar, şu andaki konumumuz elektriğimiz arabamız modern tıp da birtakım insanların yılmadan mücadele etmesi neticesinde bu noktaya geldi.Neden sizde belirleyici olmayasınız? Şöyle düşüneceksiniz:

…Her problemin çözümü vardır ve bu çözüm benim içimde yatmakta.
…Karşılaştığım güçlük ne olursa olsun onun içindeki nimeti bulur ve daha güçlü bir insan olurum
…Hiçbirşey beni yenemez,Çünkü biliyorumki hiçbirşey içimdeki gücü yenemez.

Dördüncü Adım : Stresten Kurtulma- Meditasyon

Meditasyon bir aktivite değildir. Rahatlama sağladığından stresden kurtulmanın en iyi yollarından biridir.Sakin ve huzurlu düşünceler yine sakin ve duygusal tepkilere ve küçük fizyolojik değişikliklere gergin düşünceler büyük fizyolojik tepkiler doğururlar.
Eğer yeterince alıştırma yapılabilinirse meditasyon ağrı ve rahatsizlıklar geçirdiği söylenmektedir.Meditasyon felsefesi,kişinin ağrılara neden olan gergin ve sinirli düşüncelerinin farkına varması ver bunlarla baş etmesini sağlamaktır.
Hergün istediğiniz bir saatte yalnız ve sessiz bir yere oturun Rahat giysiler giyin.İlk önce rahatlamak için soluk alıp verin.Bağdaş kurarak oturun Sırtınızı dik tutun Elleriniz bacaklarınızın üsründe olsun. Bir sandalye yada rahat ettiğiniz bir koltukta da bunu yapabilirsiniz.Çünkü amaç rahatlamanızdır.

İçinizden bir kelime seçin ve yüksek sesle söyleyin ve içinizde yarattığı sesi izleyin.Bu sesi tekrar tekrar çıkarın ve sanki ses bütün vucudunuzda duyuluyormuş yada dolaşıyormuş gibi gelecektir.Sessizlik sırasında düşüncelerinizin boşaldığını düşünündüşüncelerinizin kafanızı ve konsantrasyonunuzu bozmasına müsade etmeyin..Eğer zihniniz karışırsa sözcüğü tekrarlamaya yeniden başlayın.

Bu bittikten sonra başka bir rahatlama tekniğine geçin. Aşağıda okuduklarınızı eğer yapabilirseniz bir teybe kaydedin .Gevşemiş bir halde otururken teybe daha önce kaydetmiş olduğunuz sözleri unutmadan tekrar etmiş olursunuz.

Rahatlama ve gerginlik huzur ve denge bir ruh halidir.
Bilinç fikri oluşturur bilinçaltı kesinlikle takip eder.

Yüksek Sesle Söyleyin :

Vücudunumun her bölgesine hakimim.Vucudum bana itaat edecektir.

Gevşedim vucudumun her kası her atomu gevşedi.Ayak parmaklarım gevşedi (Ayak parmaklarınızı eğin gerin yukaru aşağı oynatın.Sonra bilinçli olarak serbest bırakın.

Ayak bileklerim gevşiyor.(Ayaklarınızı gerin ve sonra gevşek bırakın.)
Dizlerim Gevşiyor.(Dizlerinizi gerin ve serbest bırakın)
Baldırlarım gevşiyor( Gerin ve gevşetin)
Kalçam gevşiyor.(Gerin ve gevşetin)
Parmaklarım gevşiyor.(Gerin ve gevşetin)
Ellerim gevşiyor.(Gerin ve gevşetin)
Kollarım gevşiyor.(Gerin ve gevşetin)(Ses tonunuzu artık iyice yumuşatın.)

Omuzlarım gevşiyorOmuzlarımdaki yükten kurtuluyorum.Boyun kaslarım gevşedi gerin ve gevşetinBaşımın üst kısmı gevşedi başım gevşedi beynim gevşedi tüm vucudum gevşedi aklım gevşedi .Şimdi gevşemiş durumda içimdeki mükemmel güce kendimi teslim ediyorum.

Tamamen ve mükemmel olarak gevşedim.Vucudumun tüm kaslarını sinirlerini ve kemiklerini rahat bırakıyorum.Biliyorumki içimdeki zeka vucudumun nasıl kusursuz işliyeceğini hayatımın nasıl kusursuz işliyeceğini bilir .İçimdeki zekayı neyi nasıl yapacağımı söylemesi için rahat bırakıyorum. Doğru şeyleri doğru zamanda yaparak hayatımı kolaylıkla sürdürüyürum.Hayatla uyum içindeyim. Hiçbirşey beni sinirlendiremez.Kimse beni kızdıramaz: Kendimi suçlamıyorum. Gelecekten endişe duymuyorum. Yapmak istediğim herşeyi yapmak için güç başarmak için güç alıyorum. Korkularımı üzüntülerimi içimdeki mutlak güçe havale ediyorum. Tamamen rahatım.

Cesaretimi yitirmeyi reddediyorum.Her duruma gögüs gerecek güç içimde Doğru seçimler yapmak için yönetiliyor ve yönlendiriliyorum.Hiçbir şeyin onun için imkansız olmadığı güç içimde. Yaptığım herşeyde içimdeki Kusursuz güce güveniyorum.. Şu anda içimde bulunan güce engel olabilecek hiçbir insan yer,nesne durum yada ortam yok,hiçbirşey beni rahatsız edemez. Şu anki iyi düşüncelerle geleceğimi hazırlıyorum.

Tüm hayatın benim iyiliğim için elele verdiğine inanıyorum.. Rahatım. Huzurluyum.

Yase canım amniyosen
esnacan kuzum nasıl gidiyor hamilelelik kaç hafta oldu ne isim düşünüyorsun
@kelebek7977 canım mucizenle nasılsın aman dikkat et kuzum
tez
yasecim iyi olmaya çalışıyorum. Biraz zor geçiyor.amniyosentez yaptırdım.risk çıktı sonucu bekliyoruz .sen nasılsın

Yase canım amniyosen

tez

yasecim iyi olmaya çalışıyorum. Biraz zor geçiyor.amniyosentez yaptırdım.risk çıktı sonucu bekliyoruz .sen nasılsın
Canım inşallah herşey iyi olacak saglıkla gelsin ....sen amniyo sonucuna kafayı takma kan sonuçların nasıldı kuzum ...bizim yaşlarda riksler tabiki var ama millette saglıkla doguruyor sende doguracaksın stres bebişkoyu etkiler kaç haftalık oldu bebiş..rabbime emanet olun cancazım

Okurken transa geçtim eline koluna saglık canım yarasın hepimize

Canım ya pes etme kazanacan inşallah az kaldı bebiş haberlerine

Rabbim fazla aratmasın mucizemiz konsun

Tıp gec ilerliyor kuzum bize yaramayacak

İnan aynıyız hepimiz polyana gibiyim bazen eşim gerçekleri yüzüme vursa ayrılsakmı bile diyorum kafa bombi
Yillara baıkıyorum uçmuş rabbim başka acılarla imtihan etmesin başkalarına bakınca kendime kızıyorum elbet rabbimin bildigi var , zamanı var yinede her gördügümüz meded umuyoruz ve para döküyoruz

Tıp gec ilerliyor kuzum bize yaramayacak

BEN cocuk sıkıntısı haricinde başka sıkıntılarda yaşamış yaşamaya devam eden birisiyim tek derdim evlat değil ama elbette rabbim yaşadıklarımızdan daha büyük imtihanla sınamasın bizleri ... söyle bir bakıyorum (FACEDE GRUPLARIMIZ VAR BU KONULARIN KONUŞULDUĞU ) aman allahım neler yapmışım ben oradaki tüm insanların bakın ben şunu duydum dediği her şeyi yapmışım denemeişim dr medet umuşum olmamış hacıdan hocadan medet umuşum olmamış ot çöp ten medet umuşum olmamış aklına ne gelirse bu açıdan bakınca dur artık diyorum kendime ama yüreğimin yarası kanadığında eksik tarafım oratya çıktığında ben her zaman yaşananın en hayırlısı olduğuna inanırım ama insanız duygular karışıyor bazen

geçmiş olsun canım, umut bizde duyduğumuzu paylaşıyoruz..ama sen denemişsin tecrübeni paylaşırmısın bizlerle nasıl bi işlem yapıldı, balanslama tekniği nedir daha önce duymadım.
yumurta gelişim aşamaları aynı kan usg takibi yapılıyor gonal f vb ilaçlarla ve destek tedavi (co enzimq10,dhea ,ben coraspirin 100 mg ,colostrom 250 mg kullandırıyor ) yumurta toplama günü kan alınıyor ve kan ayrıştırılarak emrio gelişimi onun içinde gerçekleşiyor ..transver günü yine alınan kanla rahim içi hazırlanıyor ..yıkanıyor gibi düşünün..sonrasında embriolar rahme transfer ediliyor ..moral balanslama daçok önemli hep pozitif düşünceler için hasta ile iletişim kuruluyor .umarım yardımcı olmuşumdur.

Rabbim fazla aratmasın mucizemiz konsun
aslında sen de çok haklısın .yapılan işlem çoğu tüp bebek merkezinde aynı ben timur gürgan için gittim ama hiç usg yapmadı .kendisini klinikte seyrek gördüm .ilk görüşme sonrası bidaha zor görüyorsunuz bunu da bilmenizde fayda var

Merhaba kızlarr hepinizi çok özledim...
Hiç vakit bulamıyorum. Kalan zamanlarda nefes almaya çıkıyorum.. Evde derseniz koşturmaktan oturmuyorum bile (
Ama bıraktığınız yerdeyim zamanı durdurmuş aynı anları yaşıyorum...
Çok şükür tabii her halimize...
Hamişler var aramızda sanırım ve doğumlar hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
Dilerim olmayanlara da nasip olsun en kısa zamanda...

Hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum...
Şimdi yemeğe çıkıyorum...
Hoş kalın mucuksss...

Butun arkadaşlara selam olsun. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar biraz gecte olsa. 2016 hepimize önce sağlık sıhhat sonra da bebek getirsin. Birde güzel ülkeme barış. Bu sıkıntılı günler biran önce geçsin bitsin.
Kelebek arkadaşım seninde gözün aydın olsun darısı isteyenlere olsun insallah. Saglikla kucağına alman dileğiyle cnm.
Bizde durumlar aynı ikinciyi halen tutturamadik. Bütün gün kızımın arkasında kosturuyorum. Kismetten öteye gidilmiyor herşeyin hayırlısı.

seni burada görmek ne güzel kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…