- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.141
portakal cicegiiiiiiiMerhaba kızlarr hepinizi çok özledim...
Hiç vakit bulamıyorum. Kalan zamanlarda nefes almaya çıkıyorum.. Evde derseniz koşturmaktan oturmuyorum bile(
Ama bıraktığınız yerdeyim zamanı durdurmuş aynı anları yaşıyorum...
Çok şükür tabii her halimize...
Hamişler var aramızda sanırım ve doğumlar hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
Dilerim olmayanlara da nasip olsun en kısa zamanda...
Hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum...
Şimdi yemeğe çıkıyorum...
Hoş kalın mucuksss...
Kanda sorun çıktı canım.ultrason normal.burda en iyi ultrason Dr gittim o sorun yok dedi ama tabi biz de yaş var malesef.2 gün sonra 5. Ay bitiyor sen nasılsınCanım inşallah herşey iyi olacak saglıkla gelsin ....sen amniyo sonucuna kafayı takma kan sonuçların nasıldı kuzum ...bizim yaşlarda riksler tabiki var ama millette saglıkla doguruyor sende doguracaksın stres bebişkoyu etkiler kaç haftalık oldu bebiş..rabbime emanet olun cancazım
CANIM BENİM SAĞLIKLA SIHATLE GELSİN İNŞ gelsin ve bitirsin bu yıllardır süren özlemi hasreti10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim Allahim size de yasatsin ennn kisa zamanda guzel dostlarim....
10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim Allahim size de yasatsin ennn kisa zamanda guzel dostlarim....
Cok cok sevindimmm ayyy kayramızı öperim kokulu öper amin inşallah bizde yaşarız bu mucizeyi10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim Allahim size de yasatsin ennn kisa zamanda guzel dostlarim....
Canım rabbim büyük inşallah sag salim dogacak ve büyüyecekKanda sorun çıktı canım.ultrason normal.burda en iyi ultrason Dr gittim o sorun yok dedi ama tabi biz de yaş var malesef.2 gün sonra 5. Ay bitiyor sen nasılsın
Portakalım olsun arada bi ses versen de yeter sen iyi ol yeter öptümmmmMerhaba kızlarr hepinizi çok özledim...
Hiç vakit bulamıyorum. Kalan zamanlarda nefes almaya çıkıyorum.. Evde derseniz koşturmaktan oturmuyorum bile(
Ama bıraktığınız yerdeyim zamanı durdurmuş aynı anları yaşıyorum...
Çok şükür tabii her halimize...
Hamişler var aramızda sanırım ve doğumlar hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
Dilerim olmayanlara da nasip olsun en kısa zamanda...
Hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum...
Şimdi yemeğe çıkıyorum...
Hoş kalın mucuksss...
Oyyy yerim ben onu koşturmak güzeldir canımmm maşallahButun arkadaşlara selam olsun. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar biraz gecte olsa. 2016 hepimize önce sağlık sıhhat sonra da bebek getirsin. Birde güzel ülkeme barış. Bu sıkıntılı günler biran önce geçsin bitsin.
Kelebek arkadaşım seninde gözün aydın olsun darısı isteyenlere olsun insallah. Saglikla kucağına alman dileğiyle cnm.
Bizde durumlar aynı ikinciyi halen tutturamadik. Bütün gün kızımın arkasında kosturuyorum. Kismetten öteye gidilmiyor herşeyin hayırlısı.
Karışık duyguları def edelim kış kış edelim canımmmBEN cocuk sıkıntısı haricinde başka sıkıntılarda yaşamış yaşamaya devam eden birisiyim tek derdim evlat değil ama elbette rabbim yaşadıklarımızdan daha büyük imtihanla sınamasın bizleri ... söyle bir bakıyorum (FACEDE GRUPLARIMIZ VAR BU KONULARIN KONUŞULDUĞU ) aman allahım neler yapmışım ben oradaki tüm insanların bakın ben şunu duydum dediği her şeyi yapmışım denemeişim dr medet umuşum olmamış hacıdan hocadan medet umuşum olmamış ot çöp ten medet umuşum olmamış aklına ne gelirse bu açıdan bakınca dur artık diyorum kendime ama yüreğimin yarası kanadığında eksik tarafım oratya çıktığındaben her zaman yaşananın en hayırlısı olduğuna inanırım ama insanız duygular karışıyor bazen
Çok şükür ALLAH SAĞLIK VERSİN ne diyeyim Rabbim DEN gelen için Rabbime SIĞINDIMKarışık duyguları def edelim kış kış edelim canımmm
yani yine yaşıyoruz hayattayızzz
şükürrr
Beni bilemiyorum ama ALLAH kısmet EDERSE
atibiyortik gecikme yapabilir canım oyyy o dişlerden be neler çektim ALLAH kolaylık versinyeteriim Allahın izniyle bizde hamiş kalıcaz sırayla...hamiş kalanlarda bebişlerini sağlıklı kucağına alsın inş...canlar benim adett çook gecikti ikinci adet tarihim geldi sayılı iki aydan beri tık yook TOMOGRAFİ ÇEKTİRMEK İÇİN KANDAN GEBELİK BAKILMIŞTI 4 ÇIKMIŞTI 1 HAFTA SONRA 3 DÜŞMÜŞTÜ BETA ..DİŞ TEDAVİME DEVAM EDİYORUM BİR YANDANDA haftalarca gitmeyen dşi apsem var intibiyotik aldım iki kere biri iğne olmak üzere..antibiyotik adeti geciktiririmi canlar..söktürücü kullandım bugün bitti yinede gelen giden yokk..
Selam arkadaslar,
Uzun süredir girmiyorum topige biraz kendimden bahsedeyim. 16 kasimda 8+4 günlükken kürtaj olmak zorunda kaldim. 7. haftada kalp atimi durmustu. Yase arkadasin ve Güzbahar arkadasinda sanirim ayni sekilde olmustu. Daha evvelde benim düsügüm oldugu icin, doktor genetik testlerimi ve pihtilasma testlerimi yaptirmami istedi haftaya onlari yaptiracagim. Ensu, Sara, Kelebek ve Volin bebeginizi saglikla kucaginiza alin diliyorum.
Yeterrrrr arkadasim, iyi niyetin ve objektif yorumlarinla, burada arkadaslara cevap vermeni takdir ediyorum. Dilerim sen ben hepimiz anne olalim.
Gülneva, gecmis olsun dis tedavin ve böbrek icin ugrasiyorsun. Tam dogalindan gebelik haberini aliyoruz diye sevindik, ama olmadi hayirlisi olsun.
Selam arkadaslar,
Uzun süredir girmiyorum topige biraz kendimden bahsedeyim. 16 kasimda 8+4 günlükken kürtaj olmak zorunda kaldim. 7. haftada kalp atimi durmustu. Yase arkadasin ve Güzbahar arkadasinda sanirim ayni sekilde olmustu. Daha evvelde benim düsügüm oldugu icin, doktor genetik testlerimi ve pihtilasma testlerimi yaptirmami istedi haftaya onlari yaptiracagim. Ensu, Sara, Kelebek ve Volin bebeginizi saglikla kucaginiza alin diliyorum.
Yeterrrrr arkadasim, iyi niyetin ve objektif yorumlarinla, burada arkadaslara cevap vermeni takdir ediyorum. Dilerim sen ben hepimiz anne olalim.
Gülneva, gecmis olsun dis tedavin ve böbrek icin ugrasiyorsun. Tam dogalindan gebelik haberini aliyoruz diye sevindik, ama olmadi hayirlisi olsun.
yumurta gelişim aşamaları aynı kan usg takibi yapılıyor gonal f vb ilaçlarla ve destek tedavi (co enzimq10,dhea ,ben coraspirin 100 mg ,colostrom 250 mg kullandırıyor ) yumurta toplama günü kan alınıyor ve kan ayrıştırılarak emrio gelişimi onun içinde gerçekleşiyor ..transver günü yine alınan kanla rahim içi hazırlanıyor ..yıkanıyor gibi düşünün..sonrasında embriolar rahme transfer ediliyor ..moral balanslama daçok önemli hep pozitif düşünceler için hasta ile iletişim kuruluyor .umarım yardımcı olmuşumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?