Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

40 yaş üstü kadını bebek sahibi yapamayan dr.a ben doktor demem :)))) umarım gaza gelirler.

Sagol arkadasim haftaya doktor randevum var, testleri yaptiracagim eger sorun cikarsa ne yapilacak bilmiyorum. sorun cikmazsa anne olma cabalarim baslayacak. Senin icinde üzülmedim o arkadaslarina üzüldüm. insani duygulari azalmis insanlar, bizimde güzel günlerimiz gelecektir yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim.

Duova'mmm,çok üzüldüm böyle acı bir tecrübe yaşadığına,ama doktorlar böyle durumlarda hamile kalabilmeyi çok olumlu buluyorlar,umarım sorun bulunur ve tez zamanda 9 ay sağlıkla tamamlayacağın hamilelik haberini paylaşırsın bizimle.
Kendine dikkat et...Muckksss

atibiyortik gecikme yapabilir canım oyyy o dişlerden be neler çektim ALLAH kolaylık versin
cevap için çook teşekkür ediyorum canım çook dirençli bir vicudun var dedi dişçi o kadar antibiyotie ramen apse geçmedi bakalım canım diş tedavim geçsin hayırlısıyla sıra bebişleri almaya gelicek..inş seninde bebişin en doalından gelsin..

canım çook üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır diyoru herzmanki gibi inş bebeşin en uygun zamanda sağlıklı gelicek..evet canım 4 küsür hiç görmedim kanda bende umutlandım inş bebişlerimiz en doğru zamanda gelicek..

sağol kuzum inş senin bebeişlerde tutunup seni anne yapar

teşekürederim canım benim amin amin inş

Contente canım cok üzüldüm rabbim inşallah bize anne diyecek evlatları göndersin
Testleri yaptır hayırlı sonuclar olsun canımm en azından bulunsun bende bişey cıkmadı ama takdir Allahın

Canım antabiyotikten dir kafana takma gelcegi zaman geliyor

Canım Allah böylelerinden uzak tutsun ici fesat
Benim hep hamileyim diye takılan bi eltim var fesat işte uzak dursunlar bizden zaten
Ve en önemlisi en cok ne istersen bu tür insanlar yarana basar

Canım Allah böylelerinden uzak tutsun ici fesat
Benim hep hamileyim diye takılan bi eltim var fesat işte uzak dursunlar bizden zaten
Ve en önemlisi en cok ne istersen bu tür insanlar yarana basar

aynen canım, ya saflığıma yanıyorum,aslında kendime kızdım..dediğin gibi bizden uzak olsunlar, Allah diyorum başka bişey demiyorum .

Insallah.. ne guzel dedin oyle. Bazen umudu yitirsemde Bizde hamile kalip doguracaz insallah.. diyelim ve allahim ol desin olsun.

Merhaba kızlar bir hafta önce ikili test yapmıştık ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı ultrasonda ama kan tahlili sonucunda yüksek risk çıkmış doktorum Harmony testini önerdi ama ben sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem deyince o zaman hiç testlerle uğraşma akısına bırak zaten yaştan dolayı bu sonucu bekliyorduk kalbini ferah tut dedi içim çok rahat bu testlere güvenmiyorum zaten Allah ne dediyse o olur

Canım geçmiş OLSUN bu sonuçların net olmadığını dusunen çok kişi VAR inş SAGLİKLA GELSİN kuzun

Ah canim tuylerim diken diken oldu. Saglikla gelsin. Ali yi ogrendigim gun aklima geldi. Cok sevindim. Hadi bakalim anneyi babayi uzmeden hosgelsin Cem

sağol canımm, zor bi süreçmiş,bu 4 ay oldukça ağır geçti belkide çalıştığım için çok zorlandım.. eşimin işten ayrılmama dair ısrarlarına rağmen ben sonuna kadar çalışmak istedim ama işyerimle evimin arasındaki mesafe çok uzak olduğu için sanırım 28. hafta itibari ile izne ayrılacağım.. güzel dileklerin için teşekkürler.. Ali bebeğimizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…