- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.421
canım yarıya az kalmışsın maşallah... nasıl gidiyor hamilelil... aşermeler başladı mı... valla en çok görümcelerini merak ediyorum canım ya... değiştiler mi sana karşı....:)) sevgi ve dua ile kal canımAmin canım darısı sana olsun inşallah
Troit belirtisi olarak ben aşırı kiloluyum tırnaklarım gec uzamaya başlamıştı sncak ben troit hastası değilim cunku deferletim normal referans aralığında ancak tüp bebek tedavisinde TSH degerinin 2.5 un altında olması gerekiyor bu yuzden ilac kullanarak degerimi düşürdük birde arkadaşım nolur d vitaminine baktırin bu deger cok onemli Bebek konusunda ihmal etmeyin
İnşallah kucağına aldığın bebeğin olur bu embriyolar canım... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah40 üstü güzeller4.deneme bahcecide opu yapildi ve 4 adet 5.gun embriyosu donduruldu kapsamlai kromozom analizine gidicek insallah biopsiler alindi,bu sekilde saglikli gebelik yasyan varmi bilgilendiriseniz sevinirim guzel bir pazar olssun:)
İnşallah kucağına aldığın bebeğin olur bu embriyolar canım... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
canım yarıya az kalmışsın maşallah... nasıl gidiyor hamilelil... aşermeler başladı mı... valla en çok görümcelerini merak ediyorum canım ya... değiştiler mi sana karşı....:)) sevgi ve dua ile kal canım
Canı gönülden tebrik ediyorum ve inanki çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah tamamina erdirsin inşallah.Allah ol dediği anda oluyor ötesi değil.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.
Dondurulmus 3.gun embriyosu canim.Sizin hamilelliğiniz nasıl gerçekleşti? Dondurulmuşlarla mı? Kaçıncı gün embriyosu ? Paylaşırsanız, bize de umut olursanız çok sevinirim..
Ins sen de baskasina umut olacaksin. Sabret ugrasinca ins olacaktirÇok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin bende 39 yaşına girdim 37 yasinda evlendim ve doğal üç düşügum oldu bir kez tüp bebek yaptım tutmadı inanki bana çok umut oldunuz yaşımdan dolayi çok üzülüyorum
Guzbahar tesekkur ederim. Darisi hepinizin basina. Hamilelikten şoyle ; ilk gunler heyecan vardi simdi normal hayata dondum. Bazen unutuyorum hatta. Mide bulantisi vs yok. Bundan dolayi da insan suphe duyuyor acikcasi. Insallah Allahim tamamina erdirir ve sizlere Umut olmaya devam edrim. Benden mutlu haberi alan bir arkadasim, tedaviyi birakmisti tekrar basladi. Bu beni cok mutlu etti.aliscim senin adına çoook çoook mutluyum canım... ne kadar harika bir haber... Allah hamileliğini en güzel şekilde doya doya yaşamanı, bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah... hamileliğin nasıl geçiyor canım.
sevgi ve dua ile
Çok tebrik ediyorum, çok düşük amh ve yüksek fsh ile ben de zorlu bir süreçteyim. Umut oluyorsunuz bizim gibilere, maşallah diyorum.Dondurulmus 3.gun embriyosu canim.
Ins sen de baskasina umut olacaksin. Sabret ugrasinca ins olacaktir
Guzbahar tesekkur ederim. Darisi hepinizin basina. Hamilelikten şoyle ; ilk gunler heyecan vardi simdi normal hayata dondum. Bazen unutuyorum hatta. Mide bulantisi vs yok. Bundan dolayi da insan suphe duyuyor acikcasi. Insallah Allahim tamamina erdirir ve sizlere Umut olmaya devam edrim. Benden mutlu haberi alan bir arkadasim, tedaviyi birakmisti tekrar basladi. Bu beni cok mutlu etti.
Opuyorum
S sulepelin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.Bende 43 yaşındayım 14 aylık evliyim hiç korunması evliliğinin 6. Ayında plansız programsız bilgisiz kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk apar topar tüp bebek yaptık gebelik oluştu fakat düştü.Dr herhangibir sebep bile söylemedi olabilir yaştandir dedi bizi yolladı.O sırada eşim bundan çok etkilendi ve biz aşağı yukarı 3-4 ay biraraya gelemedik bile beni suçladı hep hala bazen yapıyor bunu ve yine ilk günlerimiz gibi değil özelimiz. Birkaç ayda folikül olmadı şimdi bir macun kullanıyorum burada okumuştum senin yazdıkların yanılmıyorsam.Bakalım şimdi doğal yoldan hamile kalmak için dua edip yalvarıyorum rabbime. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.Hemen anlatayim canim
1-pihtilasma ile ilgili test yaptirdim mthfr 1298 677 heterozigot oldugumu ogrendim bunun icin igne ilac onermiyorlardi .yani kanim pihtilasma ya yatkin. En son gebelikte kan sulandirici igne kullanmama rağmen kalp atimina kadar geldi ve kurtaj oldum. Doktorum u degistirdim doc.dr.cihangir cakici bana gebelikten 3ay once corasprin baskatti. Gebeligi düşündüğüm ay o.4cllexan başlattı ve yumurta takibi yapip beraber olacagimiz günleri söyledi o ay hamile kaldim.
2-sperm dna hasarinin dusuk yaptigini okumustum esime yapilmasini istedim. Tup bebekte bile gözde n kaçıyor. Basarisiz tup bebeklerin sebebinin cogunun bu olduğunu öğrendim. Yeni doktorum bu testi istedi ve esimin hasari yuzde 53 geldi .cogu doktor bilmiyor yada para kazanmak icin onemsemiyorlar. Sperm dna hasari varsa cocuk olmaz olsada gelisemez ve düsük olur
Prof. Dt.kaan aydos hocaya gittik esimle hoca bunun yapabilecegini soylefi.esim sigarayi birakti ve tedavi gordu 4ay.sonra hasar yuzde 7ye düştü. Dokyor artik spermle ilgili bir sorun olmadı gini normal yolla denememizi soyledi ve iki ay sonra hamileydim
3-esim tedavi olurken rahim filmi cektitdim rahimde perde yafa miyom varsa fuduk yapıyor temiz cıktı. Ankarada ulusta ulus carsisinda istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya gittim yumurta kalitemi artıracak macun ve caykaridimi verdi .esim tedavi olurken 4ay kafar onlari kullandim ve doktora gittim rahmim ve yumurtalarimi cok iyi buldu .hotmomlarimda cok iyiyfi.9 olan fshim 6.4 olmustu.tavsiye ederim hamileliktede macunu kullaniyorum.
4.herkes ummu subyan muskasi yaptir mami söylüyordu onuda bildik tanidik esimin cocukluk cami hocasina bel ve boyun muskasi yapyidim.hamileligimde cok kotkardim ve dusuk olurdu. Cok korkulu dusler ve uzerime bilmedigim bir seyler başardı. Muskada cok iyi geldi bana .cok dukur 15haftaya girdik.
Canim moralini bozma inşaallah sanada nasip olur.doktorlarin safsatalarina inanma insan her yaşta hamile kalabilir yeter ki allah diledin
S sulepelin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.Bende 43 yaşındayım 14 aylık evliyim hiç korunması evliliğinin 6. Ayında plansız programsız bilgisiz kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk apar topar tüp bebek yaptık gebelik oluştu fakat düştü.Dr herhangibir sebep bile söylemedi olabilir yaştandir dedi bizi yolladı.O sırada eşim bundan çok etkilendi ve biz aşağı yukarı 3-4 ay biraraya gelemedik bile beni suçladı hep hala bazen yapıyor bunu ve yine ilk günlerimiz gibi değil özelimiz. Birkaç ayda folikül olmadı şimdi bir macun kullanıyorum burada okumuştum senin yazdıkların yanılmıyorsam.Bakalım şimdi doğal yoldan hamile kalmak için dua edip yalvarıyorum rabbime. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.
S sulepelin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.Bende 43 yaşındayım 14 aylık evliyim hiç korunması evliliğinin 6. Ayında plansız programsız bilgisiz kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk apar topar tüp bebek yaptık gebelik oluştu fakat düştü.Dr herhangibir sebep bile söylemedi olabilir yaştandir dedi bizi yolladı.O sırada eşim bundan çok etkilendi ve biz aşağı yukarı 3-4 ay biraraya gelemedik bile beni suçladı hep hala bazen yapıyor bunu ve yine ilk günlerimiz gibi değil özelimiz. Birkaç ayda folikül olmadı şimdi bir macun kullanıyorum burada okumuştum senin yazdıkların yanılmıyorsam.Bakalım şimdi doğal yoldan hamile kalmak için dua edip yalvarıyorum rabbime. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.
Merhaba arkadaşlar,forumu hamile kalmadan önce ziyaretlerim olmuştu yazmak bugüne kısmetmiş.Ben de 41 yaşını dolduracağım yakında ve 23 haftalık hamileyim.Allahım herkese hayırlı,sağlıklı evlat versin inşallah.
Merhaba hanimlar. Yasim 33 ama amh degerim 0.60. Fsh 7. Folikul sayisi 10 civari. Doktor bu degerlerle yumurtalik yasimin 40 in cok uzerinde oldugunu soyledi. Mini tup tedavisine basladim bu hafta. Kimseyle dertlesemedigim icin buraya yazmkmistedim. Ne bilim yazmk rahatlamak istedim. Etrafimda ole konusacagim akil alacagim kimsem yok. Full tup bebek hem cok pahali olacakti hemde bu amh degeriyle yumurtaliklarim cevap vermeyecekti. Onyuzden bu yolu sectik. Simdi basit bi kac ilacla basladik. Bu ctesi ultrason icin gidecegim. Kac folikul buyumus yada buyumemis. Ona gore bi plan cizecekler. Boyle boyle 3 ay deneyecek doktor. Eger yeterli yumurta bulup tabdollenirse donduracak. En sn transfer.
Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum. Ne mutlu sizlere. Sizin yerinizde olmayi isterdm inanin. Hayirli evlatlar olsunlar ins. Ins hepimize bir gun guzel hikayeler yazmak nasip olur
Merhaba,Merhaba hanimlar. Yasim 33 ama amh degerim 0.60. Fsh 7. Folikul sayisi 10 civari. Doktor bu degerlerle yumurtalik yasimin 40 in cok uzerinde oldugunu soyledi. Mini tup tedavisine basladim bu hafta. Kimseyle dertlesemedigim icin buraya yazmkmistedim. Ne bilim yazmk rahatlamak istedim. Etrafimda ole konusacagim akil alacagim kimsem yok. Full tup bebek hem cok pahali olacakti hemde bu amh degeriyle yumurtaliklarim cevap vermeyecekti. Onyuzden bu yolu sectik. Simdi basit bi kac ilacla basladik. Bu ctesi ultrason icin gidecegim. Kac folikul buyumus yada buyumemis. Ona gore bi plan cizecekler. Boyle boyle 3 ay deneyecek doktor. Eger yeterli yumurta bulup tabdollenirse donduracak. En sn transfer.
Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum. Ne mutlu sizlere. Sizin yerinizde olmayi isterdm inanin. Hayirli evlatlar olsunlar ins. Ins hepimize bir gun guzel hikayeler yazmak nasip olur
Merhaba arkadaşlar, burda yeniyim. Yurt dışında yaşıyorum. Benim yaşım 42. Burada yani yaşadığım yerde eşim ile bana hiç ümit vermediler sizin çocuğunuz olmaz dediler. Eşimde de sorun vardı bendede. Birde şansımızı türkiyede deneyelim dedik ve ekim 2015 de türkiyede bir tüp bebek denememiz oldu, çünkü türkiyedeki doktorlar bu konuda çok daha ileride. Ama maalesef tutmadı. Akabinde histereskopi oldum ve fazla beklemeden tekrar denedik. Şimdi transferden sonraki 6.günüm. İnşallah busefer tutar. Benim için dua edin kızlar
Merhaba inşallah rabbim nasip eder hepimizeMerhaba hanimlar. Yasim 33 ama amh degerim 0.60. Fsh 7. Folikul sayisi 10 civari. Doktor bu degerlerle yumurtalik yasimin 40 in cok uzerinde oldugunu soyledi. Mini tup tedavisine basladim bu hafta. Kimseyle dertlesemedigim icin buraya yazmkmistedim. Ne bilim yazmk rahatlamak istedim. Etrafimda ole konusacagim akil alacagim kimsem yok. Full tup bebek hem cok pahali olacakti hemde bu amh degeriyle yumurtaliklarim cevap vermeyecekti. Onyuzden bu yolu sectik. Simdi basit bi kac ilacla basladik. Bu ctesi ultrason icin gidecegim. Kac folikul buyumus yada buyumemis. Ona gore bi plan cizecekler. Boyle boyle 3 ay deneyecek doktor. Eger yeterli yumurta bulup tabdollenirse donduracak. En sn transfer.
Insallah mucizenizi kollarınıza alırsınizMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim. Yurt dışında yaşıyorum. Benim yaşım 42. Burada yani yaşadığım yerde eşim ile bana hiç ümit vermediler sizin çocuğunuz olmaz dediler. Eşimde de sorun vardı bendede. Birde şansımızı türkiyede deneyelim dedik ve ekim 2015 de türkiyede bir tüp bebek denememiz oldu, çünkü türkiyedeki doktorlar bu konuda çok daha ileride. Ama maalesef tutmadı. Akabinde histereskopi oldum ve fazla beklemeden tekrar denedik. Şimdi transferden sonraki 6.günüm. İnşallah busefer tutar. Benim için dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?