Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım yarıya az kalmışsın maşallah... nasıl gidiyor hamilelil... aşermeler başladı mı... valla en çok görümcelerini merak ediyorum canım ya... değiştiler mi sana karşı....:)) sevgi ve dua ile kal canım

40 üstü güzeller 4.deneme bahcecide opu yapildi ve 4 adet 5.gun embriyosu donduruldu kapsamlai kromozom analizine gidicek insallah biopsiler alindi,bu sekilde saglikli gebelik yasyan varmi bilgilendiriseniz sevinirim guzel bir pazar olssun:)
İnşallah kucağına aldığın bebeğin olur bu embriyolar canım... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Iyi gidiyor canım insallah sonuda iyi olur asermeler cok fazla yok gorumcekler aynı huylu huyundan vazgecermi hiç

Sen nasılsın neler yapıyorsun

Canı gönülden tebrik ediyorum ve inanki çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah tamamina erdirsin inşallah.Allah ol dediği anda oluyor ötesi değil.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.

Sizin hamilelliğiniz nasıl gerçekleşti? Dondurulmuşlarla mı? Kaçıncı gün embriyosu ? Paylaşırsanız, bize de umut olursanız çok sevinirim..
Dondurulmus 3.gun embriyosu canim.
Ins sen de baskasina umut olacaksin. Sabret ugrasinca ins olacaktir
Guzbahar tesekkur ederim. Darisi hepinizin basina. Hamilelikten şoyle ; ilk gunler heyecan vardi simdi normal hayata dondum. Bazen unutuyorum hatta. Mide bulantisi vs yok. Bundan dolayi da insan suphe duyuyor acikcasi. Insallah Allahim tamamina erdirir ve sizlere Umut olmaya devam edrim. Benden mutlu haberi alan bir arkadasim, tedaviyi birakmisti tekrar basladi. Bu beni cok mutlu etti.
Opuyorum

Çok tebrik ediyorum, çok düşük amh ve yüksek fsh ile ben de zorlu bir süreçteyim. Umut oluyorsunuz bizim gibilere, maşallah diyorum.

slm kızlar ben mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım.41 yaşındayım.bir buçuk yıllık evliyim.bir aşılama yapıldı ama olmadı.şimdi reg dönemimi bekliyoruz.dr.um konya da novafertil özel tüp bebek merlezine yönlerdirdi.muayenede 3 tane yumurtam vardı.martta ne olur bilemiyorum.çok stresliyim.bu arada sigarada içiyorum her ne kadar azaltsamda bırakamadım.tedavimizde 40 yaş üstünü devlet karşılamıyormuş.devlet bile sanki yaşınız geçmiş boş verin diyor ayrıca ben panik atak tedavisi görüyorum 10 yılı geçti ilaç kullanıyorum.içinizi kararttım biliyorum ama yazılarınızda hamile olanları okuyunca umut doğdu içime.böyle işte kızlar.allah hepimize hayırlı hamilelik ve doğumlar nasip etsin.

S sulepelin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim bebişini.Bende 43 yaşındayım 14 aylık evliyim hiç korunması evliliğinin 6. Ayında plansız programsız bilgisiz kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk apar topar tüp bebek yaptık gebelik oluştu fakat düştü.Dr herhangibir sebep bile söylemedi olabilir yaştandir dedi bizi yolladı.O sırada eşim bundan çok etkilendi ve biz aşağı yukarı 3-4 ay biraraya gelemedik bile beni suçladı hep hala bazen yapıyor bunu ve yine ilk günlerimiz gibi değil özelimiz. Birkaç ayda folikül olmadı şimdi bir macun kullanıyorum burada okumuştum senin yazdıkların yanılmıyorsam.Bakalım şimdi doğal yoldan hamile kalmak için dua edip yalvarıyorum rabbime. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.

Canim trombofili paneli p muhakkak k yaptir
Esine sperm dna hasar testi muhakkak yaptir
Rahim filmi cektir
Bağışıklık Siste ile ilgili testleti aptor
Ulasabiliuirsan bu a ktar amcaya ulas
Yasla alakası yok tup bebekle daha fazla para kazanmak icin oyke soyluyorlar.

Canim duaya saril namaza basla çünkü bu sadece alahin elinde
Insaallah sanada nasip etsin dualarimdasin

CanimUOTE="guzbahar, post: 45134635, member: 525109"]canım sana da gözün aydın... pes etmedin maşallah kazandın... Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...[/QUOTE]
Canim cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyenlere olsun. Yasa hiç takillmayon bu doktorlarin elibde egil alllahim inzin elinde.

Merhaba hanimlar. Yasim 33 ama amh degerim 0.60. Fsh 7. Folikul sayisi 10 civari. Doktor bu degerlerle yumurtalik yasimin 40 in cok uzerinde oldugunu soyledi. Mini tup tedavisine basladim bu hafta. Kimseyle dertlesemedigim icin buraya yazmkmistedim. Ne bilim yazmk rahatlamak istedim. Etrafimda ole konusacagim akil alacagim kimsem yok. Full tup bebek hem cok pahali olacakti hemde bu amh degeriyle yumurtaliklarim cevap vermeyecekti. Onyuzden bu yolu sectik. Simdi basit bi kac ilacla basladik. Bu ctesi ultrason icin gidecegim. Kac folikul buyumus yada buyumemis. Ona gore bi plan cizecekler. Boyle boyle 3 ay deneyecek doktor. Eger yeterli yumurta bulup tabdollenirse donduracak. En sn transfer.
Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum. Ne mutlu sizlere. Sizin yerinizde olmayi isterdm inanin. Hayirli evlatlar olsunlar ins. Ins hepimize bir gun guzel hikayeler yazmak nasip olur

Maşallah rabbim saglikla dogurmayi buyutmeyi nasip etsin arkadaşim,kendiliginden ve ilk bebeginse çok şanslisin ,yaptigin özel kürler yiyecek icecwkler varsa paylasirmisin,tekrar gözün aydin,allah nazarlardan saklasin..

YPyigim herhangibir kür yok canım.
Allahım en kısa zamanda ve hayırlısıyla isteyen herkese evlat versin.

Merhaba,
Doktorunun soylediklerine cok sasirdim,10 folukulle nasil 40 yas ustunde gibisin demis.Yerinde olsam Bahceci,Memorial gibi tup bebekte iddiali bir kuruma giderdim,muhtemelen ilk seferde gebe kalirsin,yasin harika,zaman kaybetme.Doktorun fazla karamsar konusmus,havuz yapmaya gerek bile kalmayacaktir.Endiselenecek bir sey yok bence,sevgiler

Merhaba arkadaşlar, burda yeniyim. Yurt dışında yaşıyorum. Benim yaşım 42. Burada yani yaşadığım yerde eşim ile bana hiç ümit vermediler sizin çocuğunuz olmaz dediler. Eşimde de sorun vardı bendede. Birde şansımızı türkiyede deneyelim dedik ve ekim 2015 de türkiyede bir tüp bebek denememiz oldu, çünkü türkiyedeki doktorlar bu konuda çok daha ileride. Ama maalesef tutmadı. Akabinde histereskopi oldum ve fazla beklemeden tekrar denedik. Şimdi transferden sonraki 6.günüm. İnşallah busefer tutar. Benim için dua edin kızlar

inşallah bebeğiniz tutar ve sizinle buluşuru

Merhaba inşallah rabbim nasip eder hepimize
Yumurta sayısına takılimayin rabbim ol dese olur

Insallah mucizenizi kollarınıza alırsıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…