- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.541
Benim vaziyet senin "yumurta toplandı döllenme olmadı hiçbirinde tüm yumurtalar çöp oldu" tarifinde malesef!! Ne kotu bir vaziyet.. Ne oldu niye oldu anlayamadim bile.. Acaba diyorum cok az ilac dozda igne verildi ondan mi oldu!! Birde labaratuarin pekde goreceli olarak iyi olmadigini dusunmeye basladim. Bu islerde doktor kadar onemli faktor.. Simdi 14 gun sonra kismet olur adet olursam hemen baslayayim mi yoksa arami vereyim. Yas ileri olunca kaybedilecek zaman yok ama kendimi hirpaliyormuyum diye aklima geliyor...
canım bende çikolata kisti var doktorum erbil bey sonrası menopozdan çıkamasam dedim kendisine oda senin emriyoların var şuan dedi sonrası için bişey demedi bende sormadım..ben zaten menopoz evresindeyim canım ya benim için bişey farketmez herhalde yumurtam olmadığı zaman ilaçla adet oluyorum..senin doktorun kim canım..bende perşembe gideceğim ve büyük ihtimal bende geçici menopoza gireceğim benim sorunum rahimle ilgili( geçici menopoz sonrası yumurta sayısında yada rezervinde bi değişiklik oluryormu ? benim en çok merak ettiğim aslında benide biraz endişelendiren bi konu..dr.un bu konuda bişi dedi mi?
canım bende çikolata kisti var doktorum erbil bey sonrası menopozdan çıkamasam dedim kendisine oda senin emriyoların var şuan dedi sonrası için bişey demedi bende sormadım..ben zaten menopoz evresindeyim canım ya benim için bişey farketmez herhalde yumurtam olmadığı zaman ilaçla adet oluyorum..senin doktorun kim canım..
Canim yaa amh degerin cok iyiymis senin. Benimki sifira yakin nerdeyse. Hersey nasip evet ama sen bu degerlerle bu kadar ugrastiysan benim hic sansim yok galiba. Yinede rabbimden umut kesmiyorum. Kader. Dualrini bekliyrumTransfer olmadan derken iki şekilde yaşadım.
Birinde ilk denemede bir yumurta önde gitti diğer gelişmedi tedavi iptal oldu .
1 ay doğum kontrol.hapı tekrar başladık.
Diğer sekildr yumurta toplandı döllenme olmadı hiçbiri tüm yumurtalar çöp oldu.
Diğer ay adetle kontrol etti doktor kist olmayınca gene başladık.
Transfere gelmeden bu şekilde yaşadım.
Umarım yardımcı olabilirim.
Amin çok tesekkur ederim.
İmkânınız varsa İstanbul daki merkezleri lablavutarlari iyi olan merkezleri secmenixi tavsiye ederim.
2013 yılındaki amh değerim 1,3 tu.
Son transferde 2016 12 yumurta toplandı
8 ne işlem yapılabildi.
Bu değer tabiki bir gösterge ama inanın çok bağlayicı değil.1 yumurta 1 spermle olacak
Allahım insh nasip etmiş olsun.
Her zaman duamdasiniz şuan ki duruma bakıp geçtiğimiz hiçbiri yeri unutmadim
Yaşadığım bu durumu 2 defa yaşadım.
Yumurta ksunakliysa yapılacak birşey cevabını aldık.
Sperm kaynakliysa birkaç şey denenebiluyor.
Kalsiyum iynofor denendi ve en son yumurtalığın da sperm çekildi eşimin.bunlar la döllenme yapıldı.
Bu işlem olmadan 3 aylık bir ilaç tedavisi oldu.
Bununla başarı sağlandı şuan hamileyim insh sağlıklarını ise devam eder.
Labatuarin gerçekten iyi olması lazım bu şart gibi.
İlk bunu yaşadığında ikinciyi hemen denedik.
Ama ikincide de olmayınca boşluğa düşmüş gibi oldum
Bekledim biraz silkelendim kendime geldim son kez diye bir daha başladık.
İnsh sizinde diğer denemenizde bizim gibi olur .
Bayagi guc asamalardan gecmis ama sonuca ulasman harika!! Peki bana onerecegin klinik veya doktor isimleri ne olabilir! Bu amaclar icin!!
Canim yaa amh degerin cok iyiymis senin. Benimki sifira yakin nerdeyse. Hersey nasip evet ama sen bu degerlerle bu kadar ugrastiysan benim hic sansim yok galiba. Yinede rabbimden umut kesmiyorum. Kader. Dualrini bekliyrum
Transfer olmadan derken iki şekilde yaşadım.
Birinde ilk denemede bir yumurta önde gitti diğer gelişmedi tedavi iptal oldu .
1 ay doğum kontrol.hapı tekrar başladık.
Diğer sekildr yumurta toplandı döllenme olmadı hiçbiri tüm yumurtalar çöp oldu.
Diğer ay adetle kontrol etti doktor kist olmayınca gene başladık.
Transfere gelmeden bu şekilde yaşadım.
Umarım yardımcı olabilirim.
Amin çok tesekkur ederim.
İmkânınız varsa İstanbul daki merkezleri lablavutarlari iyi olan merkezleri secmenixi tavsiye ederim.
2013 yılındaki amh değerim 1,3 tu.
Son transferde 2016 12 yumurta toplandı
8 ne işlem yapılabildi.
Bu değer tabiki bir gösterge ama inanın çok bağlayicı değil.1 yumurta 1 spermle olacak
Allahım insh nasip etmiş olsun.
Her zaman duamdasiniz şuan ki duruma bakıp geçtiğimiz hiçbiri yeri unutmadim
canım bende çikolata kisti var doktorum erbil bey sonrası menopozdan çıkamasam dedim kendisine oda senin emriyoların var şuan dedi sonrası için bişey demedi bende sormadım..ben zaten menopoz evresindeyim canım ya benim için bişey farketmez herhalde yumurtam olmadığı zaman ilaçla adet oluyorum..senin doktorun kim canım..
Nasilsin Gulnevacim.Benim transferim oldu 6.gundeyim.Ise basladim bugun.Beklemek gercekten zor.Hayirlisiyla pespese olumlu sonuçlar aliriz insallah..
Güvenç bey test sonuçlarına takılma dedi bana
önemli olan ultrasonda ne görüldüğü
Ins canim. Zaten azcik umit olmazsa yasayamaz insan inanki. Bazen olmayacak bile olsa hayal kuruyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Iyiki umut edebiliyorum. Herseye ragmen sukrediyorum aldigim nefese, gordugum guzelliklere, yedigim nimetlere. Biliyorum bu bi sinav hem de en zorlarindan...ama ben sirtimi rabbime dayiyorum. Eger evladim olmazsada yurekten Lutfuda hos kahrida hos diyebilmeyi istiyorum..Seni karamsarlastirmak için değil umut oldun diye yazdım.
Kesinlikle kesme ümidini ama ben sonuncusu denerken kabul etmiştim olmazsa yoluma devam etmeye.
Tabi ki Dualarimdasin....
sagol cnm daha iyi geciyor, evle ugrasiyorum bu gunlerde.. tum evi degistiriyorum.. bakalim ins istedigim gibi olur.. sanada az kalmis cnm, hepsinimi transfer edecek.. ins cnm sendende guzel haberler gelecek.. cok optum.canım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik son hamişimiz kiim merak ettim şimdi eskilerden hamiş kalmayan az kaldı inş bizde sıradayızdır benimde kısmetse nisan sonu gibi transferm olucak inş şimdi iğneyle geçici menopozdayım..
merhaba canim, alerjik bi bunyen var demekki.. banada bazi urunleri agir geliyordu.. tedavi surecine baslamissin cok sevindim insallah sonuda guzel gelecek cnm. hep aklimdasin arada seni merak edip yazilarini takip etmeye calisiyorum..merhaba ensu , ne güzel arka arkaya haberleri alıyoruz seviniyoruz...bende geçen ay eğriçayır arı sütü aldım ben heer sabah alamıyorum bana biraz ağır geldi..2 günde bir alıyorum, vitaminlerede başladım dün bir dr.a gittim perşembe bir dr.daha gideceğim bebim süreçde başlıyor, hayırlısı umarım bende size güzel haberler veririm.. kendine iyi bak, tüm hamiş arkadaşlarımız kendilerine iyi baksın, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öpüyorum.
bu arada eski arkadaşlarımızın bir çoğu gitti bir iki arkadaşımızın sağlık sorunları vardı nasıllar acaba bilgisi olan varmı ? umarım iyilerdir @WishhDuygu biri bana kaçak demişdi bi ara :)))
merhaba canim, alerjik bi bunyen var demekki.. banada bazi urunleri agir geliyordu.. tedavi surecine baslamissin cok sevindim insallah sonuda guzel gelecek cnm. hep aklimdasin arada seni merak edip yazilarini takip etmeye calisiyorum..
ben yorucu bi is temposu ile ev arasinda kosturuyorum.. sabah 06.30 da evden cikip aksam 20.00 de giriyorum.. aslinda hamilelere erken cikis hakki var 16.00 da cikabiliyorum ama isyerim evime cok uzak oldugu icin hamileyken hic araba kullanmak istemedim mecburen gec cikiyorum servisten dolayi.. yorgun, tedirgin ve saskinim ama yinede mutluyum sukurler olsun.. sizleri dusunuyorum sonra icimden diyorumki hepimiz sirayla anne olacagiz bunu biliyorum.. bu yil cok ugurlu gelecek hepimize.. cok optum canim benim..
merhabalar cnm oglusunla nasilsinizz.. benimde oglusum olacak.. Allah izin verirse Cem bebek haziran basi gibi dogacak.. Alimiz nasil annesi:)
canım sıkı sıkı tutnsun minişlerin Allahım kan can versin sağlıklı doğsunlar..inş canım peş peşe güzel haberler verelim..Nasilsin Gulnevacim.Benim transferim oldu 6.gundeyim.Ise basladim bugun.Beklemek gercekten zor.Hayirlisiyla pespese olumlu sonuçlar aliriz insallah..
inş canım sen hamişsin dua et benim için herşey yolunda gitsin sağlıklı çözünsünler tutnsun minişlerim hepsini transfer edicek erbi bey..sende fazla yorma kendini canım kolay elde etmedik biliyorsun bebişin ve sen Allaha emanet olun canımcığım..sagol cnm daha iyi geciyor, evle ugrasiyorum bu gunlerde.. tum evi degistiriyorum.. bakalim ins istedigim gibi olur.. sanada az kalmis cnm, hepsinimi transfer edecek.. ins cnm sendende guzel haberler gelecek.. cok optum.
canım kaan beyin sayfasını takip ediyorum ben çook istemiştim kaan beye gitmeyi yakın olsa orayı ilk tercihlerim arasındaydı..bebeğimizin kavuşmamıza vesile hangi merkez olucaksa Allahım oraya yönlendirsin bizleri inş..bence kaan bey doğru karar diye düşünüyorum..hayırlsı olsun canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun ..benim 2 tane dondurulmuş embr. var..aslında geç bile kaldık transfere, eşim durdurdu beni yaparız ederiz dedi olmadı..ön görüşme için yarın ege ün.gideceğim, ama diğer yandan pazartesi adetimin 3.günü kaan beye gittim görüşmeye, o şuanda yumurta görüyorum bunları toplayalım sonrada geçeci menopoza girmen lazım dedi..geçici menopoz olayı egede olacak,ebriyoyu ordan oraya transfer etmek istemiyorum, bakalım yarın görüşme nasıl geçecek umarım bu 2 embr.tutunur başka bi yere gitmeme gerek kalmaz..
yinede önümüzdeki ay sanırım yumurta toplayacağız sonrasında geçici menopoz ve trsnsfer..belkide dr.iyi şeyler söyler hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?