Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaşadığım bu durumu 2 defa yaşadım.
Yumurta ksunakliysa yapılacak birşey cevabını aldık.
Sperm kaynakliysa birkaç şey denenebiluyor.

Kalsiyum iynofor denendi ve en son yumurtalığın da sperm çekildi eşimin.bunlar la döllenme yapıldı.
Bu işlem olmadan 3 aylık bir ilaç tedavisi oldu.
Bununla başarı sağlandı şuan hamileyim insh sağlıklarını ise devam eder.

Labatuarin gerçekten iyi olması lazım bu şart gibi.
İlk bunu yaşadığında ikinciyi hemen denedik.
Ama ikincide de olmayınca boşluğa düşmüş gibi oldum

Bekledim biraz silkelendim kendime geldim son kez diye bir daha başladık.

İnsh sizinde diğer denemenizde bizim gibi olur .

canım bende çikolata kisti var doktorum erbil bey sonrası menopozdan çıkamasam dedim kendisine oda senin emriyoların var şuan dedi sonrası için bişey demedi bende sormadım..ben zaten menopoz evresindeyim canım ya benim için bişey farketmez herhalde yumurtam olmadığı zaman ilaçla adet oluyorum..senin doktorun kim canım..

Nasilsin Gulnevacim.Benim transferim oldu 6.gundeyim.Ise basladim bugun.Beklemek gercekten zor.Hayirlisiyla pespese olumlu sonuçlar aliriz insallah..

Canim yaa amh degerin cok iyiymis senin. Benimki sifira yakin nerdeyse. Hersey nasip evet ama sen bu degerlerle bu kadar ugrastiysan benim hic sansim yok galiba. Yinede rabbimden umut kesmiyorum. Kader. Dualrini bekliyrum

Bayagi guc asamalardan gecmis ama sonuca ulasman harika!! Peki bana onerecegin klinik veya doktor isimleri ne olabilir! Bu amaclar icin!!

Bayagi guc asamalardan gecmis ama sonuca ulasman harika!! Peki bana onerecegin klinik veya doktor isimleri ne olabilir! Bu amaclar icin!!

Ben tüm denemelerini tek.bir merkez ve doktorda gerçekleştirdim
Fulya Bahcecideydi...Doktorun Guvenc Bey.

Memorial Şişli ve Acıbadem de çok memnun olan arkadaşlarım var.

Canim yaa amh degerin cok iyiymis senin. Benimki sifira yakin nerdeyse. Hersey nasip evet ama sen bu degerlerle bu kadar ugrastiysan benim hic sansim yok galiba. Yinede rabbimden umut kesmiyorum. Kader. Dualrini bekliyrum

Seni karamsarlastirmak için değil umut oldun diye yazdım.
Kesinlikle kesme ümidini ama ben sonuncusu denerken kabul etmiştim olmazsa yoluma devam etmeye.
Tabi ki Dualarimdasin....

Güvenç bey test sonuçlarına takılma dedi bana
önemli olan ultrasonda ne görüldüğü

hayırlsı olsun canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun ..benim 2 tane dondurulmuş embr. var..aslında geç bile kaldık transfere, eşim durdurdu beni yaparız ederiz dedi olmadı..ön görüşme için yarın ege ün.gideceğim, ama diğer yandan pazartesi adetimin 3.günü kaan beye gittim görüşmeye, o şuanda yumurta görüyorum bunları toplayalım sonrada geçeci menopoza girmen lazım dedi..geçici menopoz olayı egede olacak,ebriyoyu ordan oraya transfer etmek istemiyorum, bakalım yarın görüşme nasıl geçecek umarım bu 2 embr.tutunur başka bi yere gitmeme gerek kalmaz..
yinede önümüzdeki ay sanırım yumurta toplayacağız sonrasında geçici menopoz ve trsnsfer..belkide dr.iyi şeyler söyler hayırlısı bakalım..

Güvenç bey test sonuçlarına takılma dedi bana
önemli olan ultrasonda ne görüldüğü

Aynen canım öyle.Ve her ay değişiklik.gösteriyor buay hiç olmadı diye olacak diye birşey yok.
Ben müzikle ilgileniyordu daha yoğunluk verdim hep istediğim arkadaşlarımla gorustuk.kendimi rahat hissettiğim yerde oldum.
Bu beyini hormonları vs..gerçekten çok etkiliyor.
Biyoenerji uzmanına gittim.psikologdan daha iyi geldi.

Seni karamsarlastirmak için değil umut oldun diye yazdım.
Kesinlikle kesme ümidini ama ben sonuncusu denerken kabul etmiştim olmazsa yoluma devam etmeye.
Tabi ki Dualarimdasin....
Ins canim. Zaten azcik umit olmazsa yasayamaz insan inanki. Bazen olmayacak bile olsa hayal kuruyorum. Kendimi mutlu hissediyorum. Iyiki umut edebiliyorum. Herseye ragmen sukrediyorum aldigim nefese, gordugum guzelliklere, yedigim nimetlere. Biliyorum bu bi sinav hem de en zorlarindan...ama ben sirtimi rabbime dayiyorum. Eger evladim olmazsada yurekten Lutfuda hos kahrida hos diyebilmeyi istiyorum..

sagol cnm daha iyi geciyor, evle ugrasiyorum bu gunlerde.. tum evi degistiriyorum.. bakalim ins istedigim gibi olur.. sanada az kalmis cnm, hepsinimi transfer edecek.. ins cnm sendende guzel haberler gelecek.. cok optum.

merhaba canim, alerjik bi bunyen var demekki.. banada bazi urunleri agir geliyordu.. tedavi surecine baslamissin cok sevindim insallah sonuda guzel gelecek cnm. hep aklimdasin arada seni merak edip yazilarini takip etmeye calisiyorum..
ben yorucu bi is temposu ile ev arasinda kosturuyorum.. sabah 06.30 da evden cikip aksam 20.00 de giriyorum.. aslinda hamilelere erken cikis hakki var 16.00 da cikabiliyorum ama isyerim evime cok uzak oldugu icin hamileyken hic araba kullanmak istemedim mecburen gec cikiyorum servisten dolayi.. yorgun, tedirgin ve saskinim ama yinede mutluyum sukurler olsun.. sizleri dusunuyorum sonra icimden diyorumki hepimiz sirayla anne olacagiz bunu biliyorum.. bu yil cok ugurlu gelecek hepimize.. cok optum canim benim..

canım benim ben de seni çok öpüyorum inşallah ensucum güzel dileklerin için teşekkür ederim ,kendine dikkat et lütfen fazla yormamaya çalış ..aslında çalışmak sabah kalkmak işe gitmek akşam eve gelmek hem insanın kafasını dağıtır, hemde vakit nasıl geçiyor anlamıyorsundur..keyfini çıkar canım..çok öpüyorum ensucum..

merhabalar cnm oglusunla nasilsinizz.. benimde oglusum olacak.. Allah izin verirse Cem bebek haziran basi gibi dogacak.. Alimiz nasil annesi:)

Sanirim siz topikteki eskilerdensiniz ,hayirli olsun hamileligimiz rabbim kucaginiza saglikla almayi ve buyutmeyi de nasip etsin dilerim,benimde yasim 42 olmak uzere 4.denemede bahcecide 4 embriyo cgh(kapsamli kromozom taramasi) testi icin amerikaya gitmisti ancak bugun malesef hicbirinin saglikli olmafigi haberi geldi,çok uzgun ve artik yolun sonuna gelmis jissediyorum kendimi benli yaslarda olanlarin hamileleiklerini kendim icin bir umut olarak almak istiyorum her ne kadar bugun umut edecek gucum bile olmasada...

Nasilsin Gulnevacim.Benim transferim oldu 6.gundeyim.Ise basladim bugun.Beklemek gercekten zor.Hayirlisiyla pespese olumlu sonuçlar aliriz insallah..
canım sıkı sıkı tutnsun minişlerin Allahım kan can versin sağlıklı doğsunlar..inş canım peş peşe güzel haberler verelim..

sagol cnm daha iyi geciyor, evle ugrasiyorum bu gunlerde.. tum evi degistiriyorum.. bakalim ins istedigim gibi olur.. sanada az kalmis cnm, hepsinimi transfer edecek.. ins cnm sendende guzel haberler gelecek.. cok optum.
inş canım sen hamişsin dua et benim için herşey yolunda gitsin sağlıklı çözünsünler tutnsun minişlerim hepsini transfer edicek erbi bey..sende fazla yorma kendini canım kolay elde etmedik biliyorsun bebişin ve sen Allaha emanet olun canımcığım..

canım kaan beyin sayfasını takip ediyorum ben çook istemiştim kaan beye gitmeyi yakın olsa orayı ilk tercihlerim arasındaydı..bebeğimizin kavuşmamıza vesile hangi merkez olucaksa Allahım oraya yönlendirsin bizleri inş..bence kaan bey doğru karar diye düşünüyorum..

Güzel arkadaşlarım merhaba. Transferin iptaliyle sonuçlanan ilk tüp bebek denememiz sonrası şu an 2. Deyiz ve 5. Güne giden sağlıklı bir embriyomuz oluştu. Şimdi kapsamlı kromozom testine gidecek. Bu deneyimi yaşayanlar var mı? Kimisi diyor ki kan hastalıkları vb durumlarda olumsuz çıkıyormuş test yoksa genelde iyi çıkıyormuş doğru mu bu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…