Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel sen başardın canım inşallah çok daha güzel haberlerinide alacağız. Değerli desteğin içinde ayrıca teşekkürler.Yazılarından biliyorum boş çıkan opularını, çabalarını...Rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah. Ben son denememi Memorail de olmuştum, fakat orası havuz yöntemi yapmıyor, bende rezevrler iyice azaldı, Erbil bey ve Güvenç bey arasında kalmıştım ama yorumlardan Güvenç beyin daha iyi olduğunu düşündüm. Hastasını düşünen doktor bulmak çok önemli, ne güzel hep destekçin oldu kendisi..
Eğerki yeniden denemek istersek ki şuan ne yapacağız hiç bilmiyorum aylardır hiç bir şey yapmıyoruz, aklımda orası var. Çok teşekkürler canım...

Canıımmmmm benim çok sok çok sevindim,sessiz ve derinden geldİn,tedaviylemi hamilesin?bu topicteki ilk destekçilerimdendin merak ediyorum epeydir göremedim,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.

tüylerim diken diken oldu mutluluktan Allahım çok şükür...ilk arkadaşlarımdansın k.k da

Çok tesekkur ederim canım.
Aynen öyle de de bende bir mucize yakaladık çok sukur.
Allah kucağımıza almayida nasıp etsin.
Benim sessiz sedasız oldu çünkü annem ve hastalık sureci aralarında anca kendine vakit bulabildim.
Senin için de çok sevindim.
İnsh tüm bekleyen arkadaşlarımizada olsun.

Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz o kadar içten diliyoruzki bunu samimiyetini hissetmemek mümkün değil allah razı olsun...
Bugün sabah oğlumu okula gönderirken futbol oynamak için kramponlarını giymek istedi ...kramponlarıda çok yıpranmış bende bunları atıcam artık dedim...ne dedi biliyo musun; atma sakın onları kardeşim olcak ona vercem o giycek dedi bana
Çocuklarımın amcası olmasını istiyorum anne dedi...
gözyaşlarımı ona göstermemek için çok uğraştım...

Kızlar benimde yarın yumurta toplama.bişii sormak istiyorum bu iğneler ve süreç bende ruhsal değişimler iç sıkıntısı yaptı.sizlerdende böyle olan var mı.

Kızlar merhaba. Güzel haberleri takip etmeye çalışıyorum ama karışıyor. Öncelikle bebiş bekleyen herkesi tebrik ediyorum, sağlıkla gelsinler kucaklara. Ve tedavilerinde yol almış olanların da güzel haberler getirmelerini diliyorum.
Ben yeni yıla tüp bebek denememin negatif olduğu sonucuyla girmiştim. Ardından yumurta takibi yaptırdım yine olmadı. Geçtiğimiz ay dr. yüzü görmek istemiyorum dedim, gitmedim tabii yine bir mucize gerçekleşmedi. Sonuç artık dr.a gitme kararı aldım ama dr. değiştirme kararı da almıştım, öyle yaptım. Şimdiye kadar tedavi sürecimde hep sebepsiz infertilite dediler ve yaşımdan dolayı (41) dediler. Ama bu yeni dr. ilk muayenede birkaç adet küçük ve bir adet 3 cm kadar bir miyom tespit etti. Histeroskopi olma yolu gözüktü bana. Özelde yapmamıza gerek yok gel Egede yapalım dedi. Şimdi şaşırdım kaldım. Eski dr.uma kalsa hemen ikinci denemeye başlayacaktım çoktan. Ben bu işi hiç anlamıyorum nasıl olur da görmez ve görüyorsa da miyomun tutunmaya engel olduğu, düşüğe veya doğum sırasında risklere neden olduğunu nasıl umursamadan ikinci tedavi sürecine başlayalım der? Oysa dr.umu çok sevmiştim ama eşim bir daha ona asla gitmeyeceksin dedi ki haklı bu durumda. İçimde hem korku hem de bir miktar rahatlama var ya bu miyomlar engel olmuşsa bu zamana kadar tutunmaya, bundan sonrası iyi olacaksa diye. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu şekilde miyom tedavisi olup mutlu sona ulaşanlar oldu mu merak ediyorum. Bir de histeroskopi olanlar nasıl bir operasyon? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgilerimle...

Selam. Bende de myom vardi. Acik ameliyat oldum. 1 derken ameliyatta iki kucuk daha gorulfu ve alindi. Myomlarin bulundugu yere gore gebelige engel durumu degisiyor. Benimki intramual myom imis ve engelmis . O yuzden ameliyat olfum. Bazi arkadaslar ise ameliyat olmadilar gerek gorulmedi.
Su an 12 haftalik hamileyim. Insallah kucagimiza saglikla almak nasip olur
Ditecegim su ki bir kac dr dan fikir alin. Yolunuz acik olsun

bu arada kızlar ben tedavideyim. luveris kullanmaya başladım aranızda kullanan varmı ? özellikle bu sayfaya yazdım. 40 lı yaşlar okuyunca :))) ben de 37 olacağım ama yumurtalar 45 yaşındakinin yumurtası gibi

ne güzel yazmışşın, ben de 2 sorunlu yumurtayla uğraşıyorum. hangi yola gitsem bilemedim. en sonunda bir kez daha şansımı denemek istedim. elbet rabbim alacağı nefesi nasip ettiyse bir yumurta bir sperm yeter. ama işte şansımız artar diye çok yumurta derdindeyiz :) rabbim bebebğine sağlık versin.inşallah bizlere de nasip olur

benim de aynı durum oldu.ilk tedavide 3.güne ancak bir tanesi gitti. ikinci tedavimde bozuk döllenme oldu. şimdi de 3.üncü tedavideyim çok umudum yok. son bir kez şansımı deniyorum

senin amh kaç canım? ve yumurtalık kaç tane yumurta gösteriyor? ben de birazdan 37 yumurta bir ay 5 başka ay 10 gösteriyor

benim de aynı durum oldu.ilk tedavide 3.güne ancak bir tanesi gitti. ikinci tedavimde bozuk döllenme oldu. şimdi de 3.üncü tedavideyim çok umudum yok. son bir kez şansımı deniyorum

Dilerim.bu tedavide başarılı olunur esinle ilgili bir sıkıntı var mi
Hayirliyla sonuclansin insh darısı basina.

senin amh kaç canım? ve yumurtalık kaç tane yumurta gösteriyor? ben de birazdan 37 yumurta bir ay 5 başka ay 10 gösteriyor

AMH 1 ve 1 in altında çıktı.yumurta 2 tedavimde de 2 yumurta vardı.bu kez de 2 yumurtam var maalesef daha fazlasını göremedim. zaten onun da biri gelişiyor.

Dilerim.bu tedavide başarılı olunur esinle ilgili bir sıkıntı var mi
Hayirliyla sonuclansin insh darısı basina.

evet var canım varikosel varmış eşimde o da sperm sayısı şekli ve hızını etkiliyormuş.artık onun sorunu benim sorunum karşısında sorun olarak görülemiyor maalesef.

evet var canım varikosel varmış eşimde o da sperm sayısı şekli ve hızını etkiliyormuş.artık onun sorunu benim sorunum karşısında sorun olarak görülemiyor maalesef.

Yok yok öyle deme
Bak bizim asil sorun o gibi oldu.
Varikosel ameliyattır oldu esim faydası olmadı.

Sana havuz sistemi yapılır teker teker toplanır olur ana iyi dollenede spermde çok önemli.

3 ay bir ilaç tedavisi ve yumurtaliktanda sperm çekilmesiyle son aşamaya ulaştık.

Akıl vermek olmasın ama tecrübeyle sabit
Yaşadığım için bir urologla mutlaka gorusun derim.

Art ardami oldu tedavilerin arkadasim,bende 41 yasindayim 4 embriyom blast oldu ama cgh tarama yapildu ve saglikli gelmedi,daha oncede 3 dusuk yaptim,3 tup,yumurta kalitesi icin yaptiklariniz varmi acaba farkli kullandiginiz kürler filan,ben omega3,ari sutu bal polen,qenzimq10,elevit kullanmistim...

Merhaba arkadaşım geçmiş olsun, maalesef hepimizin hatası , bazen bir dr.un peşine takılıyoruz..bazı miyom türleri yada miyomun bulunduğu yer gebeliğe engel bazılarıda olmuyor, bununda kararını dr.lar veriyor. Bende birkaç dr.a gittim, bazen kafan karışssada araştırma yapınca kafanda bazı şeyler belirginleşiyor, bende histeroskopi oldum..anestezi alıyorsun yanına mutlaka ped al derim uyandığında ayağa kalktığında ihtiyacın olacaktır.Histeroskopi genelde transfer öncesi yapılıyor, embriyonun tutunmasının daha kolay olması için.Ama miyom için de histeroskopi yapıyormu bilmiyorum, mr istedimi doktorun birde eskiden hangi dr.a gidiyordun şimdi hangi dr.a gideceksin ? umarım herşey yolunda gider, bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…