Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

mart ve mayıstaki denemelerimde döllenme olmayınca bende artık vazgeçmiştim.sonra bir arkadaşım bir doktoru tavsiye etti mutlaka git bir görüş diye...kafamdan tamamen çıkarmıştım bebek fikrini...adetimin 2.günü o doktora gittiğimde 5 yumurta gördü...
gerçekten stres çok etkiliyor..rahat relax olmak gerek
Biyo enerjiyi tavsiye ediyorsun o zaman canım?

Benimde 4 embriyo gitmisti arkadasim ama dun hbri geldi malesef saglikli cikmamiş,rabbim dilerim sana saglikli embriyolar versin 4.denememiz transfersiz iptal oldu 4 embriyom çöpe gitti( çok özür dilerim moralini bozmak degil asla maksadim sakin yanlis anlama

Ensucum selam dogumuna hayirsiyla az kalmis. Araba kullanmak sakincalimi niye kullanmiyorsun yoksa senin kararinmi ben transferdein 6.gununden sonra kullanmaya basladim. Bi de sen tecrubeli transferden sonra cok bilinen soruyu sana soracagim herhangi birsey hissettinmi ttututguna dair. Benim transferim oldu inan her bir agri benim icin umut iyice siyiriyorum

Elif çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini.
Bir şey sorabilir miyim? Doktorun nasıl yorumladı bu durumu? Yaştan dolayı mı olduğunu düşünüyorlar?

Elif çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda kucaklarsın bebeğini.
Bir şey sorabilir miyim? Doktorun nasıl yorumladı bu durumu? Yaştan dolayı mı olduğunu düşünüyorlar?
Doktorla yuz yüze gorusmedik henuz ama esime sagliksiz geldiler demis tekrar deneyelim elof hanimin rezervi ve yuvartalari yasina gore gayet iyi demiş oyle iste biz konyadayiz istanbula gitcez insallah yakinda

cnm benim yolum uzak 40 km sabah 40 km aksam o yuzden tercih etmedim ama yakinda olsa tutunana kadar kullanmayabilirdim tabi belkide hic etkisi yoktur sadece tedirginlik.. hicbirsey hissetmedim cnm.. belirti sifirdi ama 6. gunde idrarda cok net cikmisti bende..

guzel dileklerin icin tskk canim.. umut konusunda ben herzaman karamsar biriyim kendime karsi.. yasin cok kucuk henuz yolun sonu demek icin.. tek yapmamiz gereken yilmadan hastane hastane dolasip tedaviye devam etmek cnm, sonunda guzel bi kapi mutlaka acilir cnm..

Sagol cnm ben daha goremedim o cift cizgiyi hayirlisi artik cok sagol

arkadaşlar kapsamlı kromozon testi yaptırmakla çok iyi yapıyorsunuz.Sakın pes etmeyin.
Vucut her ay sağlıklı büyütmeyebiliyormuş.Benim 3 ayrı sefer gönderildi her seferinde sorunlu çıktı.En son gönderdiğimizden bir tane sağlam geldi ve allaha şükür gebeyim.İnşallah sağlıklı kucağıma almayıda nasip eder.İnşallah sizlerede nasip eder.

Gerçekten tavsiye ediyorum.
Kendimizi rahatlatacak birseylerle ilgilenmeliyiz bulmaliyiz.
İnan ki olmasaydı da esimle bu yeni hayatıma alisacaktim bunu kabul ettim.
Herşey o an değişiyor bence işte.

Ayy ne kadar guzel maşallah rabbim nazarlardan korusun,saglikla dogsun,arkadasim yas oldu 41 bundan sonra saglikli embriyo bulma sansim çooook düsuk 4 yildir evliyim evlendik 2 ay sonra doktordaydik hala doktordayoz bitmedi imtihanimiz rabbim yerer artik diorum bitsin bizim sinavimiz insallah herkese icindede bize versin

Karamsarlik konusunda kimse elime su dökemez sanirim sizin tedavi nerde ve nasil olmuştu....

Canıımmmmm benim çok sok çok sevindim,sessiz ve derinden geldİn,tedaviylemi hamilesin?bu topicteki ilk destekçilerimdendin merak ediyorum epeydir göremedim,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.

Hoşgeldin Canım,tedavin hayırlı olup güzel sonuçlar getirsin sana,çok sevindim emin ellerdesin inan bana,evet okuduğun ve burda birçok arkadaşımın da yaşadığı gibi kendime göre bende çok çok zor günler geçirip,çok uzun bir tedavi süreci geçirdim ama hep inandım en başından beri önce Allah'a,sonra Güvenç beye,kendisini anlatamam kelimelerle,başka bir doktor olsaydı devam edecek gücü bulamazdım,senin,Güvenç beyin ve hemşirelerimin dediği gibi mucize oldu benimki,kendi bile inanamadı Dr.benden fazla sevindi ,şok olduk resmen.tek yumurtam embriyo olmuştu ancak 1 yıl içinde ,oda tedaviye başladığım ilk ay şubat 2015 te,kasım 2015 e kadar 2.embriyoyu bulmak için uğraştık ,olmayınca deneyelim Dedi Güvenç bey şansını görelim Dedi ama hiçbirimizde umut yok,ama tek embriyom Muş benim bebeğim çok şükür,beni soran hastalarına Selda mucize gibi bir olay diyorsağlıkla gelsin benimki ve tüm bekleyen arkadaşlarımın bebekleri,bu uğurda uğraşanlar içinde hep duacıyım.o kadar iyi anlıyorum ki...ama hiç vazgeçme,inan başaracağına,olacak göreceksin.

tüylerim diken diken oldu mutluluktan Allahım çok şükür...ilk arkadaşlarımdansın k.k da

Seni uzun zamandır takip ediyorum, söylediğin gibi bir mucize..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim nazarlardan korusun. Ben tedavi olmayı bıraktım aslında, eğerki bu gücü tekrar bulursam Güvenç beyi düşünmeye başladım fakat orası hakkında çokda olumsuz yorumlar var, ticarethane gibi olduğu, hastaya değer verilmediği gibi şeklinde...sen ne dersin bu konuda canım, gerçi bir taraftanda heryer hakkında olumsuz yorumlar var diye biliyorum..

Çok teşekkür ederim,Amin,Allahım sizede en hayırlı Zaman'da verecektir inanıyorum ben...Aslında benim araştırdığım Zaman içinde geçen yıl memorial ,acıbadem ile filan aşağı yukarı aynıydı fiyatları,ben Bahçeciyi tercih ettim çünkü etrafımda çok kişi vardı Bahçecide tedavi olup memnun kalan.ben Güvenç beyden çok memnunum halen ona devam ediyorum ve sonunda ipi beraber göğüsleyeceğiz inşallah ,çünkü şu ana kadar 1,5 yıl boyunca hep yanımızdaydı,beni hep o toparladı yıkıldığım anlarda,aslında soğuk görünen bir Dr.ama tam bir pırlanta kalp...Birkere hastası için her yolu deniyor,net,açık sözlü bir insan,çok çok başarılı,emin adımlarla ilerliyor ve kesinlikle paracı değil,çoğu kez bana bu ay es geçelim ,tek yumurta iki yumurta boşa para ödeme filan Dedi ,sonuçta bir iş yapıyorlar ve karşılığında alıyorlar,ben ilgiyi alakayı çok güzel buldum,hep Güleryüz vardı.bence denemelisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…