Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günlük gelişim için aradım o arada cevapladı.
Yüzde oranı toplamda tup bebek

Tup Bebek yaptiranlar icinde 100 kisiden 20 kisi basarili.. Pgt ye kadar vardiysa 5. Gün iyi kalite bu 20 kişiden 10 kisi hamile dedi.

Zaten Beklemek istemiyor doktor. Her ay 1 adet dahi olustuysa emrio hemen transfer edilsin diyor. Toplamak uzun süren bir işlem onun yerine her sağlam emrio transfer edilmeli şans verilmeli dedi.

ys3m haber bekliyoduk senden. Yazmışsın görmemişim. Naptı acaba diye girdim şimdi. Çok sevindim 2 yumurta olmasına. Hadi umarım ikisi de döllenir. Pgt/cgh de yaptırmayı düşünüyo musun?
Tesekkur ederim gnowee , benim de umudum ikisinin de döllenmesi yönünde :)
Pgt ve cgh testleri su asamada yaptirmayacagim. Gelismeler neyi gösterir bilmiyorum
Hayal kurabiliyorum ve hayallerim icin de Dua ediyorum.
Bizim yapabilecegimiz bu kadar. Transfer sonrasinda hersey Allaha kalmis.
Dualarimizi duyar ve kucagimizi bos birakmaz insallah : )
hepimiz icin hayirlisi en iyisi olsun insallah

Hadi inşallah sağlıklı gelecek. Bize de test süresi 15-20 gün demişlerdi ama 10 günde çıkmıştı.

Heyecanlandım şimdiden.

Adımımi atmadan korkmaya basladim
Forumu okuya okuya bu hale dondum.
Esimde kizmaya basladi
Super , insallah bir aksilik cikmaz transferin gerceklesir. 5.güne gittiyse hayirlisiyla ben oldu gözüyle bakiyorum insallah : )

Bu arada benim bir arkadasim ki benden birkac ay büyüktür. Dogum kontrolunu bir gece unuttu ve sonrasinda Birkac ay önce dogum yapti yani kendiliginden hamile kaldi.
Bu sadece bendeki örnek. Böyle birsürü var. Ama kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. Saglikli beslenmek kendimizi sicak tutmak , Vb..bize düsen bunlar , gerisi Rabbim ol deyince oluyor..

Hadi inşallah sağlıklı gelecek. Bize de test süresi 15-20 gün demişlerdi ama 10 günde çıkmıştı.

Heyecanlandım şimdiden.
Evet hergün ayri bir heyecanmis. Artık en son bölümler dahada stresli olur herhalde. Test sonucunda senin nasıldi birde kac gün sonra transfer olacak. Mart ayinin bubgunleri dimi?

evet ys3m doğru söylüyor. bu aşamada kendimize yapabileceğimiz en önemli iyilik pozitif olmak :)

bu arada illusive nerelerde acaba?

:) Buradayım canım hafta sonu yoğun geçti internette yavaştı giremedim.. Aslında toparlanmaya çalışıyorum işin gerçeği. Umutlarım azalıyor ve anne olmama fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi ne yalan söyliyim

Canım hayırlısı olsun inşallah test sonucu güzel gelir...

Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…