- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.321
Günlük gelişim için aradım o arada cevapladı.Embriyologla görüşebilmen ne güzel. Bizde görüştürmüyorlardı. Bizimle de paylaştığın için sağol. Ama ben şu kısmını anlamadımgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor.
Yani pgt normalde %20 olan şansı %50 ye mi çıkarıyor yoksa yoksa zaten %20 olan şansı %10 a mı düşürmüş oluyor? Ne demek istemiş?
Bir de yumurta azken toplama yapmak istemiyorlar mı? Ama zaten biz 40 yaş üstüyüz ve yumurta rezervimiz gittikçe azalıyor. Beklemek daha riskli değil mi
Embriyologla görüşebilmen ne güzel. Bizde görüştürmüyorlardı. Bizimle de paylaştığın için sağol. Ama ben şu kısmını anlamadımgt ye giden emriyo tutunma sansi daha mi fazla. Yanıt toplamda tup bebek basarisi %20 bunlarin yarisi pgt ye gider basarisi %50 yani yüzde oranı 10 denk geliyor.
Yani pgt normalde %20 olan şansı %50 ye mi çıkarıyor yoksa yoksa zaten %20 olan şansı %10 a mı düşürmüş oluyor? Ne demek istemiş?
Bir de yumurta azken toplama yapmak istemiyorlar mı? Ama zaten biz 40 yaş üstüyüz ve yumurta rezervimiz gittikçe azalıyor. Beklemek daha riskli değil mi
Tesekkur ederimys3m haber bekliyoduk senden. Yazmışsın görmemişim. Naptı acaba diye girdim şimdi. Çok sevindim 2 yumurta olmasına. Hadi umarım ikisi de döllenir. Pgt/cgh de yaptırmayı düşünüyo musun?
:))) al benden de o kadarNe zor islermis bunlar
:))) al benden de o kadar
Bildigim ; sonuna kadar pozitif olmaliyiz : )
Evet kizlar gunun raporunu veriyorum 5. Gun Genetik teste 1 Embrio kaldi ve teste karar verdik. Şimdi 15 20 gün bekleyip hersey yolunda giderse Mart ayında transfer olacak.
Bu arada 42 yaşında bir arkadaşım doğal olarak hamile kaldı herkese umut olsun iyi pazarlar
Evet kizlar gunun raporunu veriyorum 5. Gun Genetik teste 1 Embrio kaldi ve teste karar verdik. Şimdi 15 20 gün bekleyip hersey yolunda giderse Mart ayında transfer olacak.
Bu arada 42 yaşında bir arkadaşım doğal olarak hamile kaldı herkese umut olsun iyi pazarlar
Adımımi atmadan korkmaya basladim
Forumu okuya okuyabu hale dondum.
Esimde kizmaya basladi
Super , insallah bir aksilik cikmaz transferin gerceklesir. 5.güne gittiyse hayirlisiyla ben oldu gözüyle bakiyorum insallah : )Evet kizlar gunun raporunu veriyorum 5. Gun Genetik teste 1 Embrio kaldi ve teste karar verdik. Şimdi 15 20 gün bekleyip hersey yolunda giderse Mart ayında transfer olacak.
Evet hergün ayri bir heyecanmis. Artık en son bölümler dahada stresli olur herhalde. Test sonucunda senin nasıldi birde kac gün sonra transfer olacak. Mart ayinin bubgunleri dimi?Hadi inşallah sağlıklı gelecek. Bize de test süresi 15-20 gün demişlerdi ama 10 günde çıkmıştı.
Heyecanlandım şimdiden.
Teşekkür ederim saol canim benim ağzından bal damliyor.Super , insallah bir aksilik cikmaz transferin gerceklesir. 5.güne gittiyse hayirlisiyla ben oldu gözüyle bakiyorum insallah : )
Cok kaptirdim yaseminP Pilumunus07 sana da cevap yazacaktim unutmusum : )))
Zaman gecmesi acisindan iyi de Cok fazla kaptirmamak gerek
Canım hayırlısı olsun inşallah test sonucu güzel gelir...Günlük gelişim için aradım o arada cevapladı.
Yüzde oranı toplamda tup bebek
Tup Bebek yaptiranlar icinde 100 kisiden 20 kisi basarili.. Pgt ye kadar vardiysa 5. Gün iyi kalite bu 20 kişiden 10 kisi hamile dedi.
Zaten Beklemek istemiyor doktor. Her ay 1 adet dahi olustuysa emrio hemen transfer edilsin diyor. Toplamak uzun süren bir işlem onun yerine her sağlam emrio transfer edilmeli şans verilmeli dedi.
Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç olur...P Pilumunus07 , sali günü transferim olacak, hayirlisi bakalim ne olacak : )
bir önceki de ayni sekilde olmustu belki de dedigin sebep yuzunden dusuk yasadim. Hayirlisi artik. Insallah tez zamanda karar verip olumlu sonuclar alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?