- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.861
merhaba arkadaşim bizi cok güzel bilgilendirdin bende umut olduğunu düşünüyorum sağol.hamileligin hayırli olsun tebrik ederim maşallahUmutsuzluğa kapılmayın ne olur, size umut olsun diye paylaşıyorum yaşadıklarımı, bu arada benim uzayan tedavi sürecimde yakın bir arkadaşımı daha yönlendirdim Yücel bey'e onların sorunu sperm morfolojisi bözukluğu idi, o benden önce evladını kollarına aldı.Darısı hepimizin başına. Anlattıklarım biraz reklam yapmak gibi gelebilir ama gerçek ben bu doktora çok güveniyorum, kesinlikle paragöz biri değil, mütevazi ve güleryüzlü bir doktor. Brüksel'de kliniği var ayın 1 haftası orada oluyor, Brüksel de senelerce çalışmış tüp bebek konusunda ve şunu da öğrenmiştim Brüksel kraliyet ailesinin doktorluğunu yapıyormuş orada çalıştığı süreçte.
merhaba arkadaşim bizi cok güzel bilgilendirdin bende umut olduğunu düşünüyorum sağol.hamileligin hayırli olsun tebrik ederim maşallah
Bende bahceciye gidiyorum erbil beye ankaradan geliyorum hatta.sizin doktor mustafa bahceci olup negatifi onda mi aldın ? Bence de mustafa beye bende gitmem baskası bakarak vs. Hepsinde haklısın.senin doktoru burada okumustum ama senden daha iyi tanıdik.tüm detayları anlatmıssın.bence de gidecek arkadaşlara iyi bir rehberlik oldu iyi bir doktormuş.bütün iyi doktorlar ve lab.lar istanbulda sanırımankarada bilmıyorum aynı hava yok sanki.bizde böyle 43 yasında kolay hasta deģiliz
O nedenle doktorunun iyi olduğuna canı gönülden inanıyorum.anlayabiliyorum.bizim erbil beyde iyi orada da bahçeci de 40 yaşında hastaya kadın ve erkeğe genetik test yapıldı.o kıza " embriyosunu genetiğe gönderelim " dememiş erbil bey (oradanda arkadaş edindim ) bana ise embriyo genetige gitti yaşa göre bunu söylüyorlarmış.insallah cnm 2. Denemem olan bu tedavimde buradaki cok sevdigim arkadaslarım ile birlikte hamile kalırız.zaten ilki pek tutmuyor deniyor.brukselde bu hoca nasıl bir hafta duruyor diyorsun ve ücret nasıl
Merhaba cok tesekkür ederim güzel dilegine.güvenç beyi burada bahceci forumunda cok övüyorlardı oysa ki.bende nöturüm olabilir tabi . 5.. gün transferi mi dendi sana ? O ilginc geldi.bir de laparoskopiye de 12.000 mi harcamıştın.havuz yapılmamıştı degil mi ?İnşallah siz de güzel haberle mutlu olursunuz allah tamamına erdirsin.
Ben Bahçeci kliniğinde ilk tedavimi Güvenç Karlıkaya ile yapmıştım, olmadı negatif sonuç aldık, bana o süreçte oluşan emriyoların gelişim süreci ile ilgili çok detaylı bilgi vermemişlerdi gelişimi devam ediyo demişlerdi sadece, Yücel beyle tedaviye başladığımda Bahçecideki denememizin raporlarını götürdüm ve bana dedi ki tutunmamaları normal 3 gün kalitesinde imiş embriyolar dedi, oysa 5.ci gün transfer edilmişti.
Yücel bey'in Brükselde de kliniği var ve ayda 1 hafta orada oluyor, buradaki klinikte onun olmadığı zamanlar Hüsamettin bey ilgileniyor, örneğin benim transfer işlemimi Hüsamettin bey yaptı, tüm hastaların bilgilerine ve süreçlerine hakimler, ben hatta transfer konusunda takıntılıydım Yücel beyin yapması konusunda, Yücel beyle konuştum o da dedi ki içiniz rahat olsun başarısına güvenmesem hastamı ben emanet etmem başka bir doktora dedi, bende dedim herşeyde bir hayır vardır, belki de böylesi hayırlıdır, şimdilik herşey yolunda şükür.
Ücretlendirme konusunda tedavi, ilaçlar, testler 10 000 civarında tuttu, bana ayrıca laparaskopi yapıldı onu da Memorial hastanesinde Yücel bey yaptı yine o da 12 000 civarında idi, tabi bunlar geçen yılın fiyatlarıdı, bu yıl değişti mi bilmiyorum.
Ben başarı veya başarısızlığı sadece doktora bağlamıyorum tabi, bu hem şans hem deneyim hem koşullara hemde anne adayının fizyolojisine bağlı, Güvenç bey gayet ilgili bir doktor, ama negatif sonuç aldığımızda bunun sebebini bir araştırmalarını beklerdim, insan kendini hırpalıyor birşeyi yanlış mı yaptım diye, hiçbir açıklama yok araştırma yok öylece negatif sonucumuzla başbaşa kaldık.Merhaba cok tesekkür ederim güzel dilegine.güvenç beyi burada bahceci forumunda cok övüyorlardı oysa ki.bende nöturüm olabilir tabi . 5.. gün transferi mi dendi sana ? O ilginc geldi.bir de laparoskopiye de 12.000 mi harcamıştın.havuz yapılmamıştı degil mi ?
Bende tedavi sonrasinda bir arastirma veya yeni bir yontem bekliyorum.sizin rakamlarda cok yüksek ama tabi ki önemli olan tedavinin olumlu sonuçlanması.benim de aynı rakamlar zaten.sana 3. Gun embriyosu yapilmış oysa su an 5. Gün ile hamilesin.tekrar sagol cnm ...Ben başarı veya başarısızlığı sadece doktora bağlamıyorum tabi, bu hem şans hem deneyim hem koşullara hemde anne adayının fizyolojisine bağlı, Güvenç bey gayet ilgili bir doktor, ama negatif sonuç aldığımızda bunun sebebini bir araştırmalarını beklerdim, insan kendini hırpalıyor birşeyi yanlış mı yaptım diye, hiçbir açıklama yok araştırma yok öylece negatif sonucumuzla başbaşa kaldık.
Şimdi tekrar Bahçecinin embriyo raporuna baktım, şöyle imiş durum OPU 16.Eylül Transfer tarihi 20 Eylül, Transfer edilen 2 embriyo 13H-P.COMP
Havuz işlemi yapılmadı, ve evet laparaskopi için 12000 ödedik.
İnşallah siz de güzel haberle mutlu olursunuz allah tamamına erdirsin.
Ben Bahçeci kliniğinde ilk tedavimi Güvenç Karlıkaya ile yapmıştım, olmadı negatif sonuç aldık, bana o süreçte oluşan emriyoların gelişim süreci ile ilgili çok detaylı bilgi vermemişlerdi gelişimi devam ediyo demişlerdi sadece, Yücel beyle tedaviye başladığımda Bahçecideki denememizin raporlarını götürdüm ve bana dedi ki tutunmamaları normal 3 gün kalitesinde imiş embriyolar dedi, oysa 5.ci gün transfer edilmişti.
Yücel bey'in Brükselde de kliniği var ve ayda 1 hafta orada oluyor, buradaki klinikte onun olmadığı zamanlar Hüsamettin bey ilgileniyor, örneğin benim transfer işlemimi Hüsamettin bey yaptı, tüm hastaların bilgilerine ve süreçlerine hakimler, ben hatta transfer konusunda takıntılıydım Yücel beyin yapması konusunda, Yücel beyle konuştum o da dedi ki içiniz rahat olsun başarısına güvenmesem hastamı ben emanet etmem başka bir doktora dedi, bende dedim herşeyde bir hayır vardır, belki de böylesi hayırlıdır, şimdilik herşey yolunda şükür.
Ücretlendirme konusunda tedavi, ilaçlar, testler 10 000 civarında tuttu, bana ayrıca laparaskopi yapıldı onu da Memorial hastanesinde Yücel bey yaptı yine o da 12 000 civarında idi, tabi bunlar geçen yılın fiyatlarıdı, bu yıl değişti mi bilmiyorum.
Oncelikle gebeligi iz hayirli olsun ama asa gida yazdiginiz cevapta opu ve transfer tarihiiz var ya opu yapilan gu sayilmiyor dolllenmede yani 5.gun transferi olmasi mumkun degil,ancak yanlis anlaminizi istemiyorum kesinlikle ama bir noktaya degincem ben de bahcecide hali hazirda tedavideyim henuz olumlu sonuc alamasakta,siz mustafa beye muayene olup kubra hanim asistanim size herkonuda yardimci olur demis ve orda bozulmussunuz yanlis hatirlamiyorsam aslinda ayni sey sizin yucel bey yerine husamettin beyde transfer olmaniz,mustafa hocada guvenmese asla o yardimcisini yaninda calistirmaz sanirim,herseyin bir sebebi ve vakti saati var,yanlis anlamayin sakin amacim sizi elestirmek ve klinigi savunmak degil,allah saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah...
Merhaba umarım sizde biran önce güzel sonuca ulaşırsınız, güzel dilekleriniz için teşekkürler, benim amacım Bahçeci kliniğini kötülemek değildi zaten, benim içime sinmeyişinin birkaç sebebini anlattım, ben ilk tedavimi orada olmuştum, ikinciyi planlarken de tekrar görüşme gereği duymamın sebebi başarılı olduklarını düşünmemdi, benim tek rahatsız olma sebebim Mustafa bey'in tavrı değildi, benim durumumla ilgili tedavi planı içime sinmedi, muayene sırasında başka bir hastayı araya alması, muhasebenin durumuma hakim olmadan gaf yapıması ve eski hastaları olduğumun bile farkında olmayışı(eski hastalarıyım ve ilk tedavimin olumlu sonuçlandığını söylemesi, ki gebelik oluşmadı). Tedavi olduğum klinikte, ki tedavi süreci neredeyse 1 yıl sürdü bekleme süresiyle, transfer hariç tüm süreci Yücel bey yürüttü. Belki herşeyin bir sebebi vardır, hayırlısı böyle olacakmış burda olacakmış diye düşünüyorum, Bahçeci nin içime sinmemesinin bir sebebi varmış diyip geçiyorum.
Umarım hepimiz için herşey yolunda gider, bu sürecin her aşaması risklerle dolu birimiz için doğru olan bir başkası için olmayabilir, bunlar deneyimlerimiz ve yaşadıklarımız...
İyi şanslar tekrar.
Gecmiş olsun baktır insallahHanımlar fena halde kasık ağrım var. Sol tarafta. Batma gibi. Karnımda su dolu bir balon var sanki. Bir ara gidip Bhcg me baktıracağım bugün. Adetime 5 gün var.
Haremizcim insallah hamilesindir de ondandir bu agrilar.Bence 1-2 daha sabret oyle yaptir.Erken yaptirip da hayal kirikligi yasama canim.Insallah guzel haberler verirsin bizlere.Gecmiş olsun baktır insallahHaremiz
canım bıraksam mı dediğine göre hala bitmemiş ilaç. Doktor 7. günde yumurtalarının boyutunu iyi bulmuş demekki bırak demediğine göre. Ama bana yine hızlı büyüyolar gibi geldi. İlacın bitmediyse doktora sor canım. 7. günde 7-8 mm. olmaları gerekiyo sanki bilemem yinede.Benimki 16-17 mm de çatlamıştı. belki seninki o büyüklüğe geldiğinde doktor çatlatma iğnesi ile çatlatacaktır. Sana şu gün gel tekrar bakalım falan demedi mi?Kiscelerim az once dr dan geldim.Bu ay yine buyuk umutlarla yola devam.Bugun adetimin 7.gunu,klomenin 3.gunu.Toplam 5 tane klomen ictim.Tam 6 tane yumurtam olmus.16 mm,17 mm,13 mm,13.5 mm.Diger ikisini soylemedi.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Gecen ay klomenle adetin 9.gunu 26 mm olmustu.Catlayana kadar 30 oldu.Bu arada Klomenin tamamini bitirmistim.Zaten 10 tane var.Catlatma ignesi yaptirmiyorum kendi catliyor.Kalan ilacimi artik icmesem diyorum ne dersiniz.Zaten yeteri kadar buyumusler.Icersem yine 26-30 lara gelcek.Yumi buyudukce kalitesizlesiyo.Bu ayda boyle denesem diyorum.Dr da sormayi unutmusum.Zaten bizde yari dr olduk.Ne yapayim yardimmm!!!
Evet canım inşallah. Bende öyle yapacağım zaten hafta sonu adet olmazsam test yaparım.Haremizcim insallah hamilesindir de ondandir bu agrilar.Bence 1-2 daha sabret oyle yaptir.Erken yaptirip da hayal kirikligi yasama canim.Insallah guzel haberler verirsin bizlere.
yok canım yapma. doktorun bir bildiği var demekki. bazen 2-3 ay klomen kullandırıyorlarmış. hem yumurtan çatlıyor sonuçta kendi kendine. sen sadece çatladığı günü bil yeter.Adetin 14. Gunu gel bakalim dedi.Catlatma ignesini soyledim,iki ay boyle deneyelim sonra igneye gecicez zaten dedi.Yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum dedigim halde kabul etmedi.Vucuda hormon yuklemeye gerek yok,ne guzel kendi catliyor diyo.Ama 30 mm catliyo.
Haremiz pregnyl alsam kendim yaptirsam ne olcak ki.Yumurtalarin boyutu belli zaten.Ne zarari olcak.
Bence doktora yeniden git yarın.bu soruları doktora sor ve olmazsa doktor degiştir. Cnm geçen aylarımız veya yumurtan çok büyümüş doktorların umurlarında degil.öyle olsa bu yanlışları yapmazlar.gecen ay zaten saçma olmuş bu ayı da tekrar konuş doktor çözüm bulsun. kendi başına iğne olma zaten çok yanlış olur.Kiscelerim az once dr dan geldim.Bu ay yine buyuk umutlarla yola devam.Bugun adetimin 7.gunu,klomenin 3.gunu.Toplam 5 tane klomen ictim.Tam 6 tane yumurtam olmus.16 mm,17 mm,13 mm,13.5 mm.Diger ikisini soylemedi.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Gecen ay klomenle adetin 9.gunu 26 mm olmustu.Catlayana kadar 30 oldu.Bu arada Klomenin tamamini bitirmistim.Zaten 10 tane var.Catlatma ignesi yaptirmiyorum kendi catliyor.Kalan ilacimi artik icmesem diyorum ne dersiniz.Zaten yeteri kadar buyumusler.Icersem yine 26-30 lara gelcek.Yumi buyudukce kalitesizlesiyo.Bu ayda boyle denesem diyorum.Dr da sormayi unutmusum.Zaten bizde yari dr olduk.Ne yapayim yardimmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?