Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haremiz cim sagol cnm.moral verdigin destegin icin.ileri yasta deyince bir bak cnm ne hastaliklar o kadar agır ki down sendromu en hafifi.bu nedenle düsük oluyor hic uzulmemeli düsüge.konuyu şöyle bağlamak için yazdım.bende bana engelli cocugum olmaz gibi gelirdi.simdi korktum.anladım ileri yaş neymiş.
Sana cok moral verdim degil mi tamam uzulme bu son karamsarlık.
Cnm senin cok iyi gecebilir.her koyun kendi bacağindan asilır deyimi gibi bir sèy bu
Sen tüp bebekten hoslanmıyorsun ama yapacak birsey yok.evlilikle ilgili cocukla ilgili tum düsuncelerin beni de anlatıyor[/QUOTE]

Ayy evet kizlar benimde en gicik oldugum cumle doktorlarin agzindan,yaş faktörü bu yaş itibariyle saglikli embriyo zor,yasinizdan dolayi dogurganlik zamanlariniz gecmis gibi,sanki biz bilmiyoruz yasimizin olumsuzluklarini,bende 37 biterken evlendim 3 dusuk yaptim kendiliginden 3 tup olumsuz simdide 10.gundeyim bekliyoruz ,ama icimde umut sifir,öyle beynimi kandirmaak gibi bir becerim yok,belirtim sifir,ne gogus agrim,ne şislik ne akinti hicbirsey yok kupkuruyum,hemde,adet belirtilerimin hepsi var ama sol boslugumda surekli bir guruldama,yuzumun kasinmaai,evde iki test var ama cesaret yok malesef yapamiyoeum,cgh den saglikli bir 5.gun embeiysuydu transfer edilen ama olmadi bence,allah buyuk...

Ayy evet kizlar benimde en gicik oldugum cumle doktorlarin agzindan,yaş faktörü bu yaş itibariyle saglikli embriyo zor,yasinizdan dolayi dogurganlik zamanlariniz gecmis gibi,sanki biz bilmiyoruz yasimizin olumsuzluklarini,bende 37 biterken evlendim 3 dusuk yaptim kendiliginden 3 tup olumsuz simdide 10.gundeyim bekliyoruz ,ama icimde umut sifir,öyle beynimi kandirmaak gibi bir becerim yok,belirtim sifir,ne gogus agrim,ne şislik ne akinti hicbirsey yok kupkuruyum,hemde,adet belirtilerimin hepsi var ama sol boslugumda surekli bir guruldama,yuzumun kasinmaai,evde iki test var ama cesaret yok malesef yapamiyoeum,cgh den saglikli bir 5.gun embeiysuydu transfer edilen ama olmadi bence,allah buyuk...[/QUOTE]
Olmadı deme, dur bakalım, ümitsizliğe kapılma, her hamilelik belirtisi aynı olmuyor ki, belki seninki hiç belirti vermiyordur.
Ne zaman test günün?

Olmadı deme, dur bakalım, ümitsizliğe kapılma, her hamilelik belirtisi aynı olmuyor ki, belki seninki hiç belirti vermiyordur.
Ne zaman test günün?[/QUOTE]

poppy73 canim 28 mart ama 5.gun embriyosu oldugu icin bugun bile ogrenilir 10.gunum ama cok ümitsizim

Ne zaman test günün?

poppy73 canim 28 mart ama 5.gun embriyosu oldugu icin bugun bile ogrenilir 10.gunum ama cok ümitsizim [/QUOTE]
Valla ben de aynıyım her ay negatif görmekten bıktım fobi oldu artık. O yüzden ben de yapmıcam test. Pazar günü çıkar ama beklicem. Hiç te umudum yok zaten.

sağol cnm evet 37 ama sanki 50 yaşına geldim inan ki bende çok yoruldum ama hala umudum var o kadar acıya rağmen devam ediyorum çok istiyorum bir evlat ya allah biliyor ya bende bugün çok duygusalım bir kötü oldum valla işte bunlar hep olan şeyler sadece burda bir birimize anlatabiliyoruz bunları en yakınına bile bazen söylenmiyor başına gelmeyen bilmez bu durumları cnm.. am aüstesinden gelicez inş. benim de rezervim çok az amh--0,06 fsh ilk defa bu tedavide 7,94 e düşmüş normal de hep 17-23 arası idi bilmiyorum inş bu sefer olur bakalım benim ssk da şuan devam ediyor tedavim burda direk taze transfer yapıyorlar 3 veya 5.gün hemen beklemeden zaten 1 ve ya 2 yumurta çıkıyor oda kaliteli olursa tabi ....ama özel de havuz yapılıyor du ..burda da bu yöntem deneniyor bakalım hayırlısı artık ...2 aya kadar iğnelere başlınacak onu bekliyorum....şuan

E elifdemirelif bu konuda senin de cok denemen olmuş.çaba sarf etmişsin.bu denemen olumlu olabilir bence. moralini yuksek tut...sağliklı embriyon var ve % 70-75 olma ihtimali.era testin vb var mıydı tekrar olacak ama? Benim doktorum cok olumlu bu 5. Gün embriyosuna.ocak 2017 annelerinde yeni hamile olan bir kız 5. Gun embriyosundan 4 embriyodan 2 si yerleştirilip 1 i tuttugunu okudum.genetik test yapılmiyor ama 5. Gun transferi yapılıyor ona.bakalım rabbim neyleyse guzel eyler.kucagını doldursun hemen.senin olsun ki sira bize gelsin

Haklisin canim,destegin icin tesekkurler ama elimde degil,yok era testi yapilmadi bu test genellikle hiç hamile kalamayanlara yapiliyor,benim daha once kendiloginden 3 gebeligim var,6.haftalarda düsen,bana cd56 yapildi,rahim filmi cekildi,histereskopi cok israr ettim gerek yok dedi doktor,bakalim insallah dedigniz gibidir...

E elifdemirelif Yani bence de hem 5. gün hem genetik testten geçmiş. Simdi uzulme, olmazsa üzülürsün olursa sevinirsin

Haklisin arkadaşim ama sanirim ben pozitif olmayi bilmiyorum en azindan bu konuda,çunku cok fazla negatif sonucum var malesef,3 kendiliginden gebelik kaybi,3 tup bebek negatif,bunlarin hepsini 5 yilda yasadim ve yasimda artik 43 e dayandi,bu kosullarda pozitif olmak cok da kolay olmuyor,allah buyuk vardir bir bildigi...

Allah cifter cifter versin insallah

Bahceci fulya sayfasinda da en son ef.. dan olumlu haber aldık ya.o hic beklemiyormuş olumlu olacağını.test super cikinca cok şasırmıs ya.

Allah cifter cifter versin insallah

Sağol cnm çok teşekkür ederim...inş sende bu sefer olumlu sonuç alacaksın bak çok az kalmış kafana takmama ya çalış ve belirti hiç arama herkeze göre çok farklılıklar oluyor çok gördük çünkü adet olucakmış gibi hissedip te çok hamile olan duyduk düşünmeme ye çalış inşallah olucak ve bize umut olmuş olucaksın... sen

hanımlar tüp bebek tedavisine başlayacağım ya az önce doktorla görüştüm. bana cvd kardiyovasküler hastalık testi yaptırmamı söyledi. Kanda pıhtılaşma olup olmadığı ile ilgiliymiş. ben de genetik testine gerek var mı biz eşimle akrabayız dedim. Gerek olursa yaptırısınız ama isterseniz onu da yaptırın dedi. Bu CVD testini yaptıran var mı aranızda?

Hayırlısı olsun inş cnm sana da.. benim en zgeçen ay işte bütün tahlillerim tekrar dan yapıldı....MPV testi buna kan pıhlılaşması varmı yokmu diye bakılan bir tahlil 10 üzeri çıkarsa pıhtılaşma var deniyormuş...benim 11,08 çıktı yani ..ama cvd gibi birşey istenmedi sadece bu yapıldı cnm...bununla ilgili de koraspirin kan sulandırıcı hap veriyorlar

Çok bilmiyorum ama akrabaysaniz embriyoya genetik test mantıklı geliyor bana

Aaa esinle akraba mıydın.sasırdım cnm.bu testleri isteyen olmadı tabi...bir yandan arkadaşımın ısrarıyla hacettepe has.de genetik bolumunden direk bakilmayacagı cunkü düşüğüm olmadıgı ama dahiliye doktorunun isteyeceği pıhtılaşmayı gösteren kan testi verebildim.onda da pıhtilaşmaya dair sıkıntım yok dedi doktor.

Ben bu dedigin testleri duymadim pihtilasma testleri de trombofili testi diye geciyor biliyorum digeride eşinde ve sende kromozomlariniza bakiliyor...

Tüp bebekten negatif sonuç alan kader arkadaşlarım geçen yıl bugün bende negatifi görmüştüm.sizleri eeeen iyi anlayanlardan biriyim.o zamanlar bana hiç bir teselli kar etmiyordu çok zordu zor.allah hepimizin yüzünü güldürsün yüce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…