- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.301
Amiin cnm.destegini canı gönülden hissediyorum.(benim transfer degil tabi) ilk tup bebek denemesinde bende üzüldüm cidden.sende cok üzülmüşsün bir de tarih atmışsın ilahi sen de cok hossun kader arkadasimTüp bebekten negatif sonuç alan kader arkadaşlarım geçen yıl bugün bende negatifi görmüştüm.sizleri eeeen iyi anlayanlardan biriyim.o zamanlar bana hiç bir teselli kar etmiyordu çok zordu zor.allah hepimizin yüzünü güldürsün yüce rabbim
elbet göreceksin, sabır arkadaşım, kaçıncı denemen?Az önce bhcg sonucumu aldım. Malesef yine negatifçok sirlendim, üzülmedim. Belkide korktum hiç pozitifi göremeyeceğim diye.
Normal yoldan deniyoruz şimdilik.Henüz tüpe geçmedik. 7 aylık evliyim.elbet göreceksin, sabır arkadaşım, kaçıncı denemen?
o zaman daha iyi :) doktora gittiniz mi?Normal yoldan deniyoruz şimdilik.Henüz tüpe geçmedik. 7 aylık evliyim.
Ben de 40 yaşındayım. 9 aylık evliyim. Amh 1.09 çıkmasına rağmen yumurta rwzervim daha düşük. Geçen ay 1 yumurta toplanabildi. Genetik yapıldı. Anormal geldi. Yatın yine toplama yapılacak. Bu ay 3 yumyrta var dedi doktor. Bakalım üçü de döllenebilir mi, döllense de beşinci güne gider mi. Beşinci güne gidebilen embriyoya genetik yapılacak yine. Ta ki genetik sonucu normal olan iki yumurta bulana kadar havuz işlemine devam dedi doktor. Hem maddi hem psikolojik olarak yıpranıyoruz. Allah yardımcımuz olsun inşallahEvet 2. Aydan itibaren. Bir ay klomen denememiz var. Benim yaşım 43 eşim 39. Bende yumurta zayıflığı var yaştan dolayı. Eşimin morfoloji de biraz düşük. Gelecek ay tüp tedavisine başlıcaz inşallah.
Bol şans diliyorum. Nerede tedavi goruyorsun?Ben de 40 yaşındayım. 9 aylık evliyim. Amh 1.09 çıkmasına rağmen yumurta rwzervim daha düşük. Geçen ay 1 yumurta toplanabildi. Genetik yapıldı. Anormal geldi. Yatın yine toplama yapılacak. Bu ay 3 yumyrta var dedi doktor. Bakalım üçü de döllenebilir mi, döllense de beşinci güne gider mi. Beşinci güne gidebilen embriyoya genetik yapılacak yine. Ta ki genetik sonucu normal olan iki yumurta bulana kadar havuz işlemine devam dedi doktor. Hem maddi hem psikolojik olarak yıpranıyoruz. Allah yardımcımuz olsun inşallah
[/QUOTE]Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.
Kızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi
Benden de masallah.zaten 40 yaşta olmaz diye birsey yok.benim amh degerım de 0.90 dı.gayette iyiydi.sanslisin ikizlerin geliyor.insallah en guzel sekilde devam etsin.2017 ocak ayı tüp bebek anneleri sayfasında daha genc bir kızin midesi cok fazla sürekli bulanıyordu."ikiz olunca daha zor oldu"Kızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi
Hangi aktar acaba ? B BumeranqqqKızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi
Allah yardımcın olsunBen de 40 yaşındayım. 9 aylık evliyim. Amh 1.09 çıkmasına rağmen yumurta rwzervim daha düşük. Geçen ay 1 yumurta toplanabildi. Genetik yapıldı. Anormal geldi. Yatın yine toplama yapılacak. Bu ay 3 yumyrta var dedi doktor. Bakalım üçü de döllenebilir mi, döllense de beşinci güne gider mi. Beşinci güne gidebilen embriyoya genetik yapılacak yine. Ta ki genetik sonucu normal olan iki yumurta bulana kadar havuz işlemine devam dedi doktor. Hem maddi hem psikolojik olarak yıpranıyoruz. Allah yardımcımuz olsun inşallah
Insallah tüp bebek denemen hayırlara vesile olurAz önce bhcg sonucumu aldım. Malesef yine negatifçok sirlendim, üzülmedim. Belkide korktum hiç pozitifi göremeyeceğim diye.
Aslına bakarsanız tam aktar gibi de değil,hoca desem hoca değil bir ofisi var gidiyorsun ebced alfabesiyle nir hesaplar yapıo teşhis koyuyor sanki ,sonrasında bana ve eşime bir kavanoz kür verdi içinde ne olduğunu asla söylemez 3kuşaktır bu işi meslek olarak yapan insanlarmış lokman hekim tarzı çalıştığını söylüyor ,Hangi aktar acaba ? B Bumeranqqq
Şükrü Erciyes adı üsküdar daAslına bakarsanız tam aktar gibi de değil,hoca desem hoca değil bir ofisi var gidiyorsun ebced alfabesiyle nir hesaplar yapıo teşhis koyuyor sanki ,sonrasında bana ve eşime bir kavanoz kür verdi içinde ne olduğunu asla söylemez 3kuşaktır bu işi meslek olarak yapan insanlarmış lokman hekim tarzı çalıştığını söylüyor ,
Çok teşekkür ederim darısı başına :) üsküdar da şükrü erciyes adıMaşallah subhanallah allahim sağlikla dogmalarini da nasip etsin kucakla sağlikla omürleri uzun bahtlari da hep acik olsun arkadasim,allahın hikmetinden sual olunmazmıß ne zaman kime veriri bilinmez,bu naharatçi şu pendik yaniklar baharat dedikleri yermi merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?