- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.341
Bahceci fulyadayım biliyorsun zatenBebegimhadi sen hangi Acıbadem de tedavi görüyorsun? Bir sürü şubesi var sanırım.pardon ya sen bahçeci fulya daydın.
@Haremiz cim güzel bir secim.istanbulda tedavin degil mi. Allah yardımcin olsun hepimize insallah.iyi doktorlarda hep istanbulda bence.simdi merkezde bir kız söýluyor recai papuçcu ankarada bir doktormus kız memnun kalmamış embriyo sayısı hakkında iyi bilgi alamamış sonuç negatif.konyadan geliyormuş o da.konyadan cok gelen var merkeze.bir bayanda bursadan geliyormus 180 tl.ye anlaşmalı otelde kalıyormus esiyle.hem de 2 cocuğu varmış.bu 3. Cocugu icin uğraşiyormuş 34 yasında.cocuklarindan biri % 90 ile ağır zihinsel engelliymiş.3. Cocugu bu sebeple istiyormuş.engelli cocuguma bir kardeş bakamaz sorumlulugu cok diye.İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar da başlıyorum. Pazartesi ilk kontrolüme gideceğim inşallah. Allah yardımcım olsun.
ne dicemi bilemiyorum vallahi. allah yardımcısı olsun. çok zor. ama kardeşlere de zor onlara böyle bir sorumluluk yüklemek için dünyaya çocuk getirmese keşke. kendisi bilir tabi. evet istanbulda. ama şimdi uçak tarifelerine bakıyorum da saatler hiç uygun değil. tek başıma gideceğim eşim gelmesin izin almasın yazık. otobüsle gece çıkıp sabaha orda olsam iyi olabilir.off. şimdiden gerildim.Haremiz cim güzel bir secim.istanbulda tedavin degil mi. Allah yardımcin olsun hepimize insallah.iyi doktorlarda hep istanbulda bence.simdi merkezde bir kız söýluyor recai papuçcu ankarada bir doktormus kız memnun kalmamış embriyo sayısı hakkında iyi bilgi alamamış sonuç negatif.konyadan geliyormuş o da.konyadan cok gelen var merkeze.bir bayanda bursadan geliyormus 180 tl.ye anlaşmalı otelde kalıyormus esiyle.hem de 2 cocuğu varmış.bu 3. Cocugu icin uğraşiyormuş 34 yasında.cocuklarindan biri % 90 ile ağır zihinsel engelliymiş.3. Cocugu bu sebeple istiyormuş.engelli cocuguma bir kardeş bakamaz sorumlulugu cok diye.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, şimdiden yolunuz açık, şansınız bol olsunne dicemi bilemiyorum vallahi. allah yardımcısı olsun. çok zor. ama kardeşlere de zor onlara böyle bir sorumluluk yüklemek için dünyaya çocuk getirmese keşke. kendisi bilir tabi. evet istanbulda. ama şimdi uçak tarifelerine bakıyorum da saatler hiç uygun değil. tek başıma gideceğim eşim gelmesin izin almasın yazık. otobüsle gece çıkıp sabaha orda olsam iyi olabilir.off. şimdiden gerildim.
amin canım benim. Allah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin tez zamanda inşallah ne diyeyim.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, şimdiden yolunuz açık, şansınız bol olsunHaremiz
Oyle yap esine ihtiyac yok su an.bende oyle yapıyorum.esim gelmiyor canım.ilk sefer otobüsle bir gel bakalım ucak pahalı mi diye soramiyorum.bilinmezlik geriyor doktordan cikınca mutlu ayrılacagını düşünüyorumne dicemi bilemiyorum vallahi. allah yardımcısı olsun. çok zor. ama kardeşlere de zor onlara böyle bir sorumluluk yüklemek için dünyaya çocuk getirmese keşke. kendisi bilir tabi. evet istanbulda. ama şimdi uçak tarifelerine bakıyorum da saatler hiç uygun değil. tek başıma gideceğim eşim gelmesin izin almasın yazık. otobüsle gece çıkıp sabaha orda olsam iyi olabilir.off. şimdiden gerildim.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, şimdiden yolunuz açık, şansınız bol olsunHaremiz
Ben de femara ve 1 iğne ile tedavi görüyorum bahçeci de. Bakalım havuz işlemi ne kadar işe yarayacak. Allah yardım etsin hepimizeiki prensesin annesi söylediğin gibi doktorlar, merkezler bir vesile.biz bildigimizin en iyisini yapalım da ondan sonrasını Rabbim verecek. Bende Allah yardımcimiz olsun diyorum dua etmek istemek cok önemliymiş.kanseri nasıl yendim diye bir kitap varmış tam adını bilmiyorum.tüm süreci hep gülümseyerek pozitif düşünerek geciren bir ćocuk ve ailesi.bizde öyle biraz rahatlayalım insallah pozitif düşünelim.doktoruma güveniyorum zaten.
Kızlar dönüş yolundayım da ...ben tam doktorla az ilaclı tedaviyi konusacaktım ki o bunu uyguladı bile.femara ve bir igne yanında, 5 gun kullanacagım.cumartesi kontrol.haftaya oradayım kısmetse...72 dogumlu bir kızdan embriyo elde etmisler.benim embriyo olusturmam icinde iyi olacakmış.72 dogumlu 45 yaşında.doktor cok bilgili hastasinı iyi degerlendiriyor.taktir ettim Allah ondan razı olsun bir de hanımlar 1 yumi daha erken geliyordu.onun icini bosalttilar kist olmasın diye.yumi kac var bilmiyorum bizi biliyorsunuz fazla cikmiyor.ama tedaviye baßlayacak kadar var.önden gelisen bu yumiyi bizlerin bal arı sütü polenine bağlıyorum.daha önce boyle olmuyordu.zayıf zayıf zorla büyüyordu.
Oyle mi ilk kez femara kullandığım ićin ne olur bilmiyorum.başıma ne gelecekBen de femara ve 1 iğne ile tedavi görüyorum bahçeci de. Bakalım havuz işlemi ne kadar işe yarayacak. Allah yardım etsin hepimize
Merak etme canım. Femera etkili bir ilaçtır. Klomen gibi kist yapma riski de yok.Beraberinde gonal F iğne vermişti doktorum. 5 gün kullanıp kontrole çağırıyor. duruma göre 2 gün daha ilaç veriyor ve bidaha kontrol diyor. yani ben ilaca başladığım gün dahil 10. gün toplama yapıldı. Zaten bahçecinin umut ve fulya klinikleri ortak çalışıyo. Uygulamaları da aynı. Sürekli hasta durumları istişare ediliyordur diye düşünüyorum. İmkanım olsaydı mustafa bahçeciye gelmek isterdim ama anadolu yakasında olduğum için zor. o yüzden cem çelik olsun dedim.Oyle mi ilk kez femara kullandığım ićin ne olur bilmiyorum.başıma ne gelecekbir bilgin oldugunda haber verirsin bakalım herseyimiz aynı iki prensesin annesi cım
Çok sagol güzel bilgilerin için..klomenin kist yaptığını sende biliyorsun.. insallah güzel haberler almak umuduylaMerak etme canım. Femera etkili bir ilaçtır. Klomen gibi kist yapma riski de yok.Beraberinde gonal F iğne vermişti doktorum. 5 gün kullanıp kontrole çağırıyor. duruma göre 2 gün daha ilaç veriyor ve bidaha kontrol diyor. yani ben ilaca başladığım gün dahil 10. gün toplama yapıldı. Zaten bahçecinin umut ve fulya klinikleri ortak çalışıyo. Uygulamaları da aynı. Sürekli hasta durumları istişare ediliyordur diye düşünüyorum. İmkanım olsaydı mustafa bahçeciye gelmek isterdim ama anadolu yakasında olduğum için zor. o yüzden cem çelik olsun dedim.
Hayırlısı olsun hakkında Allahım bizim kadar çok isteyen insanları kapısından geri çevirmez bol bol dua et ,benim de ilk gebeliğim tüpbebek yöntemiyleydi ,kaybettim ama umudumu hiç yitirmedim ve stres yapmadım ,bıraktığım yerden devam etmeye karar verdim ,hiç gerilme herşey güzel olacak:)İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar da başlıyorum. Pazartesi ilk kontrolüme gideceğim inşallah. Allah yardımcım olsun.
Tabiki. Mimarsinan mahallesi Selami Âli efendi caddesi islamoğlu apartmanı no 36 /2 üsküdar 05317805900 şükrü erciyes adıTelefon verirsen çok sevinirim bursadayım bende maranki macunu yaptidim ama henüz bir ay bile olmadı telefonu özelden yaz istersen bu arada bebisleri ni allah hayırlısı ile eline almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza. ..
İnşallah. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve desteğin için.Hayırlısı olsun hakkında Allahım bizim kadar çok isteyen insanları kapısından geri çevirmez bol bol dua et ,benim de ilk gebeliğim tüpbebek yöntemiyleydi ,kaybettim ama umudumu hiç yitirmedim ve stres yapmadım ,bıraktığım yerden devam etmeye karar verdim ,hiç gerilme herşey güzel olacak:)
Canim sagol teşekkür ederim...Tabiki. Mimarsinan mahallesi Selami Âli efendi caddesi islamoğlu apartmanı no 36 /2 üsküdar 05317805900 şükrü erciyes adı
@haremiz Biraz önce okudum ve önce şaşırdım, sonra sevindimİnşallah. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve desteğin için.
Canım benim çok teşekkür ederim. Yarım saat sonra adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrılarım vardı bir haftadır. Bu sebeple dün doktora gittim. Öylesine bir kadın doğum doktoruydu yani. Sürekli gittiğim değil. İlk evlendiğim ay gitmiştim.Doktor miyomumun biraz büyüdüğünü ve kistim olduğunu söyledi. Ben de klomen kullandığımı bu kistin arkadan geç gelişen bir yumurta olabileceğini söyledim (artık okuya okuya öğrendik her şeyi). oda, evet muhtemelen öyledir, Adetle atarsın, Tüp bebek düşünmüyor musun dedi. Düşünüyorum Gaziantep'te bir merkez var dedim. Orayı tavsiye etmem yeni açıldı çünkü, en iyi yerler İstanbulda neden İstanbul düşünmüyorsun dedi. Hocam gidiş geliş yapamam dedim. Sen bilirsin dedi. Tabi moralim bozuldu biraz ağladım. Sonra aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşla paylaştım olayı. O İstanbul tüp bebek Aret beyden çok memnun. Benim de ona gitmemi söyleyip duruyordu. Hatta halkla ilişkilerde Ediz bey var direk onu ara dedi arkadaşım ve numarasını verdi. O kadar tatlı ve ilgili biri ki, Urfadan anlaşmalı bir doktorla tüm takiplerimi yaptırtabileceklerini sadece opu ve transfer için İstanbul'a gelebileceğimi söyledi. Tabi ilk önce Aret hocanın muayenehanesine gidip muayene olmam gerekiyormuş. Adetimin ilk günü arayıp 3. gününe randevu vereceklerini ve gitmişken hemen tedaviye başlayabileceklerini söyledi. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Büyük ihtimalle cuma günü olacağım, pazartesi gibi merkezde olurum sanırım.Haremiz Biraz önce okudum ve önce şaşırdım, sonra sevindim . Neler olmuş iki günde, Aret Kamar'a başlamana gerçekten sevindim. Doktoru tanıyınca doğru seçimi yaptığını anlayacaksın. Nasıl karar verdin Aret Hocaya, merak ettim. Pazartesi geleceğini yazmışsın, kontrol değil mi sadece? Adet günün mü pazartesi? Aret Bey önce rahim filmi istiyor, bazen de genetik test ve bir de tabi kan tahlilleri.
Rahim filmi Şişli Ekomar'da 500 TL, kan tahlilleri 400 TL. Sormak, danışmak istediğin ne varsa istediğin zaman arayabilirsin. Numaram var sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?