- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.321
İkiz cidden bulantı anlamında zor ,biraz kiloluydum zaten kilo almamış oldum iyi oldu gerçi :)ama bebekler haftasına göre önden gidiyor boy ve ağırlık olarak ilk 3 ay doktorum senden beslenmez zaten demişti,içeriğini vermez adam lokman hekimvari çalışan biri ben fayda gördüm yemi bir arkadasım gitti 41 yasında o da onun sonucunu bekliyorum bakalım gelişme olursa yazarım :)Benden de masallah.zaten 40 yaşta olmaz diye birsey yok.benim amh degerım de 0.90 dı.gayette iyiydi.sanslisin ikizlerin geliyor.insallah en guzel sekilde devam etsin.2017 ocak ayı tüp bebek anneleri sayfasında daha genc bir kızin midesi cok fazla sürekli bulanıyordu."ikiz olunca daha zor oldu"
demisti.sen nasilsınnn
Sagooll cnm. Fikir iyi ancak mersin toroslardan gelen bal arı sutü polen yiyorum.buradan bir arkadastan gonderildi sagolsun.onun için, seninkinin icinde ne vardı bu arada....?? almasam diyorum tabiii cok iyi fikir yine de sagol
Evet cok önemli sonucu yazarsın bize.senin ikizler masallah umut oluyor bize aferin onlaraİkiz cidden bulantı anlamında zor ,biraz kiloluydum zaten kilo almamış oldum iyi oldu gerçi :)ama bebekler haftasına göre önden gidiyor boy ve ağırlık olarak ilk 3 ay doktorum senden beslenmez zaten demişti,içeriğini vermez adam lokman hekimvari çalışan biri ben fayda gördüm yemi bir arkadasım gitti 41 yasında o da onun sonucunu bekliyorum bakalım gelişme olursa yazarım :)
B Bumeranqqq ozelden yazdim bakabilir misiniz?Aslına bakarsanız tam aktar gibi de değil,hoca desem hoca değil bir ofisi var gidiyorsun ebced alfabesiyle nir hesaplar yapıo teşhis koyuyor sanki ,sonrasında bana ve eşime bir kavanoz kür verdi içinde ne olduğunu asla söylemez 3kuşaktır bu işi meslek olarak yapan insanlarmış lokman hekim tarzı çalıştığını söylüyor ,
Yazdım:)B Bumeranqqq ozelden yazdim bakabilir misiniz?
Umut tüp bebek bahçecide tedavi görüyorum cnm.Bol şans diliyorum. Nerede tedavi goruyorsun?
Biz sadece vesile arıyoruz canım. Tabii ki işimiz Allaha kalmış. Dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallahAllah yardımcın olsuniki prensesin annesi bende gecen hafta seninle aynı sonucu aldım okuduysan .burada bir arkadas yazmıstı embriyonun 5. Güne gitmemesinden korkma bu yasta sağlıkli gelmemesi olabiliyor bundan kork diye.senin yasinda iyi, 40 yaş insallah bundan sonrakinde yuzumüz gülsün bende bu hafta muayeneye gideceģimmm cok heyecanlı işler insallah elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın.Allahtan istiyoruz da, sağlıklı bebeklerimiz olsun tüm isteyenlerin.
Simdi show tv.de hacettepe unv.prof.hakan yaralı vardı ebru akelin programında.esimde dalgasinı geciyor.bak ileri yaş diyor olma ihtimali zayıfa getiriyor.hoca tv.de bu genetige kadar konuyu getirdi embriyoyu genetige gönderdi.pgt.den sonrada % 3 veya 4 mü dedi olmama ihtimali var.labaratuvar ortamı %80 etkili dedi.bende esime "bak ben en iyi tedaviyi bulmusum tv.ye gore daha ne yapayım bana bunlar yapiliyor en azindan"diye düsunuyorum.
Sonra esiminde para sömürüsü olarak gördügu tüp bebek tedavi sayısina aynı prof. 6 denemeden sonra artık yeterli dedi kızlar.bugün saat 9.30 da izledim
Telefon verirsen çok sevinirim bursadayım bende maranki macunu yaptidim ama henüz bir ay bile olmadı telefonu özelden yaz istersen bu arada bebisleri ni allah hayırlısı ile eline almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza. ..Kızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi
Biraz daha farklı gelişmişti Hoca bana macunu verdi ben 1aydan biraz fazla kullandım bitince gel konuşalım dedi ,gittim ve şuan için bana çocuk görmediğini söyledi ama gittiğimde hamileymişim 3 haftalık, yani macunu kullandıktan bir ay sonra hamile kalmışım :) benim tavsiyem hoca değil yani o bile bebeğim olmayacağını söyledi,fakat eşimde bende macundan fayda gördükSevgili bumeranq allah sağlıkla kucağına almayı masip etsin inşallah bebişlerini. Hatırladığım kadarıyla sen bu aktara yada hocaya gittiğimde meğer hamileymişim demiştin. O zaman bu macuun hikmeti değil yanlış mı hatırlıyorum? Tüp nebek tedavisinden sonra kendiliğinden gebe kalmıştın sanki
Diyarbakırda Bahçeci nin tüp bebek kliniği varmış canım. Maddi durumun elveriyorsa bir bak derimArtan sancılarım için az önve doktordaydım. Gözüm aydın 2,5 cm lik bir miyom ve kistim varmış. Tüp bebek için gaziantepteki merkezi pek onaylamadı doktor. Daha yeni açışdı neden istanbul düşünmüyorsun dedi. Kendisi acıbademle çalışıyormuş. Uzak hocam nasıl gidip geleyim dedim. O zaman diyarbakıra bak dedi kafam allak bullak oldu ağlayarak çıktım doktordan. Bunlarla uğraşmaktan bu halde olmaktan...moralim sıfır
GünaydınArtan sancılarım için az önve doktordaydım. Gözüm aydın 2,5 cm lik bir miyom ve kistim varmış. Tüp bebek için gaziantepteki merkezi pek onaylamadı doktor. Daha yeni açışdı neden istanbul düşünmüyorsun dedi. Kendisi acıbademle çalışıyormuş. Uzak hocam nasıl gidip geleyim dedim. O zaman diyarbakıra bak dedi kafam allak bullak oldu ağlayarak çıktım doktordan. Bunlarla uğraşmaktan bu halde olmaktan...moralim sıfır
orayı araştırdım canım pek tavsiye etmediler.Diyarbakırda Bahçeci nin tüp bebek kliniği varmış canım. Maddi durumun elveriyorsa bir bak derim
Öyle mi ? Ben istanbulda bahçecinin umut tüp bebek kliniğinde tedavi görüyorum. İstanbulda bence bahçeci alanında 1 numara. Ama diyarbakırdaki kliniği ne durumdadır bilmiyorum.orayı araştırdım canım pek tavsiye etmediler.
Bende istanbul icin iyi duyuyorum.ama diyarbakirı @Haremiz den olumsuz duyduk.gönlunün gittigi yerde tedavi olmak en iyisiÖyle mi ? Ben istanbulda bahçecinin umut tüp bebek kliniğinde tedavi görüyorum. İstanbulda bence bahçeci alanında 1 numara. Ama diyarbakırdaki kliniği ne durumdadır bilmiyorum.
canım benim ya inan çok sevindim. çok güzel bir haber. küre devam öyleyse:) ben aşırı sancım olduğu için evimin yakınındaki bir hastaneye gittim. iki haftadır sanki adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım vardı.Evlendiğim ilk ay da o doktora gitmiştim ve birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek yaparız deyince doktoru bırakmıştım. Klomen falan da işe yaramadı ne yapacağım bilmiyorum. Bazen yani çoğu zaman Urfada olduğum için nefret ediyorum, sinir oluyorum buraya. Ama naparsın ekmek parası:)GünaydınHaremiz bende gözüm aydın 2.5 haftalık diyince aaaaa hamileee dedim degilmissin.Allah allahh bu doktorunda kim ve nerede...biraz da o doktorundan bilgi alsan hangisi iyiymis acıbadem, antep, diyarbakır ? Esinle bir karar verirsin.kist olabilir canım.hem doktorlar söylemiyor o klomen kist yaptı.klomen yumurta yapmiyor ancak kist yapiyor bende oyle oldu canım eskiden iyi bile dayandın simdiye kadar kist cıkmadı.simdi uzül ama adet oldugun icin sevin umudun var henüz.seni nasıl teselli edecegimi bilmiyorum.gecmis olsun.bende biraz gergindim.su an istanbulda bahceci fulyadayım.Erbil bey mükemmel bir doktor cok zeki.ben buralarda az ilac igne okuyup tup tedavisinin fayda verdigine denk gelip doktora soracakken su an az igneye dönüyorum.daha tam konusmadık.bir yumi önden gidiyormuş kist olmasın diye icini bosaltacaklar.senle aynıyız
Arkadaşlar hiç kontrollerde bir yumim önden gitmemişti.tamamen, bunu dogal arı sütü bal polen yememe bağlıyorum.yumi gelistiriyor.ha onu kiste cevirmesin diye alacaklar ama gelistiriyor bu kür.gorüsünce yazarım
Sagol canım sonuçlar iyi olur umarım.bende menepoza girmekten vb cekindigim icin hic durmayalım deneyelim.esin böyle soyleyince ondan da cok etkilenme kalbini dinle bence.Aret beyi aramakla cok iyi yapmıssın...tanımam bilmem ama burada yazan kız arkadas cok araştirmıştı.tabi cok pahalı 400 her muayenede mi...??? Bahcecide bir sefere mahsus 350 tl. Muayene sonra alınmıyor.bu en güzeli alınmaması gerekir.Aret beyin nasıl tedavi uygulayacaginı ögrenirsen ... bir yandan aret bey seni görmeden olmaz biliyorsun aynı sey degil.bakalım arkadaslar ne yorum yapacak veya doktorla bunu konussan mı kicanım benim ya inan çok sevindim. çok güzel bir haber. küre devam öyleyse:) ben aşırı sancım olduğu için evimin yakınındaki bir hastaneye gittim. iki haftadır sanki adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım vardı.Evlendiğim ilk ay da o doktora gitmiştim ve birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek yaparız deyince doktoru bırakmıştım. Klomen falan da işe yaramadı ne yapacağım bilmiyorum. Bazen yani çoğu zaman Urfada olduğum için nefret ediyorum, sinir oluyorum buraya. Ama naparsın ekmek parası:)
kafam çok karışık. Bir yanım git İstanbula diyor diğer yanım gidince oralarda rezil olursun nerede konaklayacaksın sürekli sürekli nasıl gidip geleceksin otur oturduğun yerde diyor. Eşime kalsa normal yolla olacak bekleyelim en en son tüp bebek yaparız diyor. bense korkuyorum her an menepoza girmekten. Bir an önce başlamak istiyorum. Az önce istanbul tüp bebek merkezini aradım. Aret bey için. Muayenehanesine gitmem gerekiyormuş ve muayene ücreti tek seferlik 400 tl. ben gelemem dedim. O zaman Urfada anlaşmalı olduğumuz bir doktor takibinizi yapsın sadece transfer ve opu için buraya gelirsiniz dediler. Bakalım anlaşmalı olduğu doktor iyi bir doktorsa o yolu deneyebilirim.
evet canım ben eşime bakmıyorum zaten o fazlasıyla relax biri. bense tam tersi tez canlıyım. ve evet aret bey tek sefere mahsus 400 tl alacakmış. Bazen diyorum ki doktorda mı hikmet, laboratuvarda mı, bizde mi, embriyologda mı? Birisi gitmiş malatyada alelade bir yerde tüp bebek yaptırmış ve olmuş. Bunları duyunca da üzülüyorum. Biz özel hastalarız ama diyorum çünkü yaşımız ileri malesef.Sagol canım sonuçlar iyi olur umarım.bende menepoza girmekten vb cekindigim icin hic durmayalım deneyelim.esin böyle soyleyince ondan da cok etkilenme kalbini dinle bence.Aret beyi aramakla cok iyi yapmıssın...tanımam bilmem ama burada yazan kız arkadas cok araştirmıştı.tabi cok pahalı 400 her muayenede mi...??? Bahcecide bir sefere mahsus 350 tl. Muayene sonra alınmıyor.bu en güzeli alınmaması gerekir.Aret beyin nasıl tedavi uygulayacaginı ögrenirsen ... bir yandan aret bey seni görmeden olmaz biliyorsun aynı sey degil.bakalım arkadaslar ne yorum yapacak
Biz sadece en iyi vesileyi bulmaya çalışıyoruz. Ama en iyisine bile gitsek rabbim ol demeden olmayacak. O yüzden çok çok dua etmek tek çare...evet canım ben eşime bakmıyorum zaten o fazlasıyla relax biri. bense tam tersi tez canlıyım. ve evet aret bey tek sefere mahsus 400 tl alacakmış. Bazen diyorum ki doktorda mı hikmet, laboratuvarda mı, bizde mi, embriyologda mı? Birisi gitmiş malatyada alelade bir yerde tüp bebek yaptırmış ve olmuş. Bunları duyunca da üzülüyorum. Biz özel hastalarız ama diyorum çünkü yaşımız ileri malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?