- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.381
Kişiye göre değişir tabi ama taze transferi tercih ediyor. 3. gün ya da embriyolar 5. güne gidecek gibi görünüyorsa 5. gün transfer ediyor. Genetik testte bozuk çıkan anne karnında kendini onarabiliyor diyor. Bu onun görüşü tabi, bu işte şu doğrudur diye birşey yok tabi.Aret bey gentik test filan yapmiyormu arkadaslarim embriyolara,benxe tv de gorurum ve pozitif bir enerjisi var gercekten...
BEN DE BİZİM YAŞIMIZDAKİLERİ 5. GÜNE BIRAKMIYORAR, ANNE RAHMİ ORTAMINDA DAHA İYİ GELİŞEBİLİR DİYE HEMEN TRANSFER EDİLİYOR DİYE DUYMUŞTUM.Arkadaşlar bu arada yakın zamanda iki arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü. Biri Aret Kamar'da transferi geçen hafta yapıldı, şu anda bekliyor. 41 yaşında, 7 yumurtası döllendi, 5 adet embriyosu 5. güne gitti. 2 adet tranfer edildi, 2 adet donduruldu. Transferi 3. gün yapılacaktı, ancak son anda 5. güne karar verdiler. Önce panik oldu, hatta ben de anlamadım. Sonradan öğrendik ki embriyologlar zaten embriyonun 5. güne gidip gitmeyeceğini anlıyormuş. gidecek gibiyse 5. gün yapıyorlar transferi.
Diğer arkadaşım da yaşı daha genç, 30 bile yok sanırım ama yumurta kalitesi sorunu vardı. Döllenmiyordu bir türlü. Sadece iki embriyosu oluştu. Onda da 5. gün transferi yapıldı. Onun hastanesi de Florence Nightingale. Sordum bu kadar az embriyoya niye riske girdiler diye. O da dedi embriyolog anlıyor diye. Bu arada hamile kendisi.
Yeni öğrendiğim bir şeydi, sizlerle de paylaşmak istedim.
hayır canım, biz bu bilgiyi yeni öğrendik. O geçen aylarda transfer yaptırdı ancak nedense tutunamadı bebek. Belkide prolaktini falan yüksekti o ara bilmiyorum. Şimdi havuz yöntemi deneyecek ama bir kaç ay dinlenmek istiyor.Haremiz aret beye giden işyeri arkadasın takiplerini de istanbulda mı yapıyor.herseyini aret bey mi yapiyor.bak yalnız degilsin orada
hayır canım, biz bu bilgiyi yeni öğrendik. O geçen aylarda transfer yaptırdı ancak nedense tutunamadı bebek. Belkide prolaktini falan yüksekti o ara bilmiyorum. Şimdi havuz yöntemi deneyecek ama bir kaç ay dinlenmek istiyor.Haremiz aret beye giden işyeri arkadasın takiplerini de istanbulda mı yapıyor.herseyini aret bey mi yapiyor.bak yalnız degilsin orada
Hmm benim 4 toplandı gonal f de bende yok aynenEvet, önce laparoskopi maalesef, bir ay da dinlensem Mayıs 20 gibi başlar tedavim. Bakalım ben de merak ediyorum arı sütü nasıl etki edecek, çünkü ilk tedavide sağ tarafımdaki yumurtalar hiç gelişmedi, soldan da 3 adet çıktı sadece. Hatta doktor ilk gün yaklaşık 10 adet yumurta toplarız demişti, ilaçlar etki etmedi herhalde, anlamadım.
Senin de 4 çıkmıştı galiba değil mi, Gonal F yok sende sanırım..
Pek anlayamadım.transferi nerede olmustu ? Simdiki tedavisi mi aret beyde ? :)hayır canım, biz bu bilgiyi yeni öğrendik. O geçen aylarda transfer yaptırdı ancak nedense tutunamadı bebek. Belkide prolaktini falan yüksekti o ara bilmiyorum. Şimdi havuz yöntemi deneyecek ama bir kaç ay dinlenmek istiyor.
En önemli ilaç Gonal F zaten, en pahalı olan da, demek ki az ilaç uygulamasında Gonal F yok. Öncekinde var mıydı?Hmm benim 4 toplandı gonal f de bende yok aynen
yok canım transferi de Aret beyde yaptırmıştı.Pek anlayamadım.transferi nerede olmustu ? Simdiki tedavisi mi aret beyde ? :)
Akşam bakıp söyleyecegim vardı sankiEn önemli ilaç Gonal F zaten, en pahalı olan da, demek ki az ilaç uygulamasında Gonal F yok. Öncekinde var mıydı?
Bugun test gününüzdü merak ettim, inşallah pozitiftir sonucunuz..Aret bey gentik test filan yapmiyormu arkadaslarim embriyolara,benxe tv de gorurum ve pozitif bir enerjisi var gercekten...
Bugun test gününüzdü merak ettim, inşallah pozitiftir sonucunuz..
Süpeerrr maaşallah.Test sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Genetikten normal mi geldi? Kaç embriyo gitmişti genetik için E elifdemirelifTest sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Tebrikleeerrrr:)Test sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Maşallah canımTest sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Genetikten normal mi geldi? Kaç embriyo gitmişti genetik için E elifdemirelif
Maşallah canım, çok sevindim, Rabbim devamınıda getirsin. Bizlerede nasip etsin inşallah..
Süpeerrr maaşallah.
Genetikten normal mi geldi? Kaç embriyo gitmişti genetik için E elifdemirelif
Tebrikleeerrrr:)
Maşallah canım, çok sevindim, Rabbim devamınıda getirsin. Bizlerede nasip etsin inşallah..
AmiiinnnÇok tesekkurler arkadaslar duam hepimiz icin her zaman,allahimsaglikla kucaklamayi nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?