Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aret bey gentik test filan yapmiyormu arkadaslarim embriyolara,benxe tv de gorurum ve pozitif bir enerjisi var gercekten...
Kişiye göre değişir tabi ama taze transferi tercih ediyor. 3. gün ya da embriyolar 5. güne gidecek gibi görünüyorsa 5. gün transfer ediyor. Genetik testte bozuk çıkan anne karnında kendini onarabiliyor diyor. Bu onun görüşü tabi, bu işte şu doğrudur diye birşey yok tabi.

Arkadaşlar bu arada yakın zamanda iki arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü. Biri Aret Kamar'da transferi geçen hafta yapıldı, şu anda bekliyor. 41 yaşında, 7 yumurtası döllendi, 5 adet embriyosu 5. güne gitti. 2 adet tranfer edildi, 2 adet donduruldu. Transferi 3. gün yapılacaktı, ancak son anda 5. güne karar verdiler. Önce panik oldu, hatta ben de anlamadım. Sonradan öğrendik ki embriyologlar zaten embriyonun 5. güne gidip gitmeyeceğini anlıyormuş. gidecek gibiyse 5. gün yapıyorlar transferi.
Diğer arkadaşım da yaşı daha genç, 30 bile yok sanırım ama yumurta kalitesi sorunu vardı. Döllenmiyordu bir türlü. Sadece iki embriyosu oluştu. Onda da 5. gün transferi yapıldı. Onun hastanesi de Florence Nightingale. Sordum bu kadar az embriyoya niye riske girdiler diye. O da dedi embriyolog anlıyor diye. Bu arada hamile kendisi.
Yeni öğrendiğim bir şeydi, sizlerle de paylaşmak istedim.

BEN DE BİZİM YAŞIMIZDAKİLERİ 5. GÜNE BIRAKMIYORAR, ANNE RAHMİ ORTAMINDA DAHA İYİ GELİŞEBİLİR DİYE HEMEN TRANSFER EDİLİYOR DİYE DUYMUŞTUM.

Haremiz aret beye giden işyeri arkadasın takiplerini de istanbulda mı yapıyor.herseyini aret bey mi yapiyor.bak yalnız degilsin orada
hayır canım, biz bu bilgiyi yeni öğrendik. O geçen aylarda transfer yaptırdı ancak nedense tutunamadı bebek. Belkide prolaktini falan yüksekti o ara bilmiyorum. Şimdi havuz yöntemi deneyecek ama bir kaç ay dinlenmek istiyor.

Haremiz aret beye giden işyeri arkadasın takiplerini de istanbulda mı yapıyor.herseyini aret bey mi yapiyor.bak yalnız degilsin orada
hayır canım, biz bu bilgiyi yeni öğrendik. O geçen aylarda transfer yaptırdı ancak nedense tutunamadı bebek. Belkide prolaktini falan yüksekti o ara bilmiyorum. Şimdi havuz yöntemi deneyecek ama bir kaç ay dinlenmek istiyor.

Hmm benim 4 toplandı gonal f de bende yok aynen

Pek anlayamadım.transferi nerede olmustu ? Simdiki tedavisi mi aret beyde ? :)

hanımlar şimdi Saraçoğlunu dinledim biraz da. Tüp tedavisi için diyor yüklüyorlar hormonu tek seferde 16 yumurta alıyorlar kadının yumurta rezervini tüketip kadını 16 ay ileri götürüp yaşlandırıyorlar diyor. Çok ilginç. Yumurta rezervimiz varmış demek ki. Kadının biri de 35 yaşında ateş basmasıyla doktora gitmiş doktor menepoz oluyorsun demiş. O da aktara gitmiş aktar ona bir bitki karışımı vermiş çayını iç demiş. Bu çay onu daha beter yapmış hormonları aşırı yükselmiş doktor artık menepoza girdin demiş. Kadının 3 çocuğu var sadece menepozu ötelemek istedim diyor. Sonra Saraçoğlunun merkezini aramış ordan bir çay vermişler 6 ay kullan demişler. kadın daha 1. ayın sonunda menepozu öteleyeyim derken gebe kalmış:)
doktor şaşırmış kadın da durumu anlatmış. Doktor da kadınmış ve ben de Saraçoğlu incir kürü ile gebe kaldım demiş:)) ne ilginç şeyler var ya.

Maşallah canım, çok sevindim, Rabbim devamınıda getirsin. Bizlerede nasip etsin inşallah..
Süpeerrr maaşallah.

Genetikten normal mi geldi? Kaç embriyo gitmişti genetik için E elifdemirelif

Tebrikleeerrrr:)

Maşallah canım, çok sevindim, Rabbim devamınıda getirsin. Bizlerede nasip etsin inşallah..

Çok tesekkurler arkadaslar duam hepimiz icin her zaman,allahimsaglikla kucaklamayi nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…