- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.361
Tesekkür ederim @poppy73 cimBebegimhadi Hayırlı olsun yeni tedavi sürecin. Ben de Bahçeci Umut da tedavi görürken Femara kullanmıştım. İlk 5 gün kullandırtıyorlar. Arı sütünün kesin olumlu etkisi vardır bence de..
Evet canım. Sen transferi ne zaman yaptırmayı planlıyorsun. Doktorun bir şey söyledi mi?
Valla sen hazırmışsın zaten tüp bebeğeCanım benim çok teşekkür ederim. Yarım saat sonra adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrılarım vardı bir haftadır. Bu sebeple dün doktora gittim. Öylesine bir kadın doğum doktoruydu yani. Sürekli gittiğim değil. İlk evlendiğim ay gitmiştim.Doktor miyomumun biraz büyüdüğünü ve kistim olduğunu söyledi. Ben de klomen kullandığımı bu kistin arkadan geç gelişen bir yumurta olabileceğini söyledim (artık okuya okuya öğrendik her şeyi). oda, evet muhtemelen öyledir, Adetle atarsın, Tüp bebek düşünmüyor musun dedi. Düşünüyorum Gaziantep'te bir merkez var dedim. Orayı tavsiye etmem yeni açıldı çünkü, en iyi yerler İstanbulda neden İstanbul düşünmüyorsun dedi. Hocam gidiş geliş yapamam dedim. Sen bilirsin dedi. Tabi moralim bozuldu biraz ağladım. Sonra aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşla paylaştım olayı. O İstanbul tüp bebek Aret beyden çok memnun. Benim de ona gitmemi söyleyip duruyordu. Hatta halkla ilişkilerde Ediz bey var direk onu ara dedi arkadaşım ve numarasını verdi. O kadar tatlı ve ilgili biri ki, Urfadan anlaşmalı bir doktorla tüm takiplerimi yaptırtabileceklerini sadece opu ve transfer için İstanbul'a gelebileceğimi söyledi. Tabi ilk önce Aret hocanın muayenehanesine gidip muayene olmam gerekiyormuş. Adetimin ilk günü arayıp 3. gününe randevu vereceklerini ve gitmişken hemen tedaviye başlayabileceklerini söyledi. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Büyük ihtimalle cuma günü olacağım, pazartesi gibi merkezde olurum sanırım.
Bu arada telefonla görüşüp hangi testleri istediklerini öğrendim. Biz zaten Urfada tıp fakültesinde tüp bebek tedavim için bir dosya oluşturmuştuk. Tüm tahliller, testler, benim ve eşimin tahlilleri mevcut. Bunun yanında cuma günü genetik testi de yaptırdık üniversitede çünkü dışarıda 600 tl imiş. Rahim filmimi zaten 3 ay önce tedaviye ilk başladığımda çektirmiştim. Hormon ve tahlillerim de henüz 4-5 aylık. sanırım 6 aydan fazla olunca tekrarını istiyorlarmış. Amh istemediler. gerek yokmuş. Zaten bütçemiz kısıtlı bir de bu tahlillere para vermek istemiyorum özelde. hepsini hazır edip öyle gitmek istiyorum. Durum bu işte:)
evet muayene olup döneceğim şimdilik. İnşallah ilk seferde olur hayırlısıyla. Muhakkak ararım seni.Valla sen hazırmışsın zaten tüp bebeğe. Evet, Ediz Bey çok cana yakın biridir, diğer çalışanlar da öyle. Şanslısın, şanslıyız, klinikleri de dün açıldı. Transfer ve opular için hastaneye gitmek zorunda kalmayacağız. Ediz Bey, kliniğe en iyi cihazları getirttiklerini söylüyor. Muayene olup döneceksin o zaman, opuya ve transfere geleceksin. Aret Hoca, taze transferi tercih ettiği için opudan 3-5 gün sonra transferin olur her şey yolunda giderse. Görüşelim mutlaka, ben de laparoskopi için oralarda olacağım Nisan'ın ikinci haftası.
Evet yaa, mutlu oldum:), dur bakayım, tedavi kağıdını saklamıştım. Adetin ikinci günü başlamıştım cumartesiye geldiği için. İlk 5 gün sabah akşam Femara, Gonal F, Merional kullanmışım. 5. gün kontrol. 6. gün Gonal F, Merional, 7. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 8. gün kontrol, Orgalutran, Gonal-F, Merional, 9. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 10. gün kontrol, Oraglutran kullanmışım. Sonra çatlatma iğnesi. Gonal F, 225'lik.
Tamam, inşallahevet muayene olup döneceğim şimdilik. İnşallah ilk seferde olur hayırlısıyla. Muhakkak ararım seni.
Evet yaa, mutlu oldum:), dur bakayım, tedavi kağıdını saklamıştım. Adetin ikinci günü başlamıştım cumartesiye geldiği için. İlk 5 gün sabah akşam Femara, Gonal F, Merional kullanmışım. 5. gün kontrol. 6. gün Gonal F, Merional, 7. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 8. gün kontrol, Orgalutran, Gonal-F, Merional, 9. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 10. gün kontrol, Oraglutran kullanmışım. Sonra çatlatma iğnesi. Gonal F, 225'lik.
Bu az ilaç mı oluyor şimdi? Bir kere denediğim için az ilaç çok ilaç farkını bilmiyorum.
Ben su an 5 Gun sabah akşam femara ve 1 merional igne. 5. Gun ek olarak orgalutran igne.cumartesi kontrol.aynı nerdeyse senin laparoskopin vardı hatirladim.Evet yaa, mutlu oldum:), dur bakayım, tedavi kağıdını saklamıştım. Adetin ikinci günü başlamıştım cumartesiye geldiği için. İlk 5 gün sabah akşam Femara, Gonal F, Merional kullanmışım. 5. gün kontrol. 6. gün Gonal F, Merional, 7. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 8. gün kontrol, Orgalutran, Gonal-F, Merional, 9. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 10. gün kontrol, Oraglutran kullanmışım. Sonra çatlatma iğnesi. Gonal F, 225'lik.
Bu az ilaç mı oluyor şimdi? Bir kere denediğim için az ilaç çok ilaç farkını bilmiyorum.
Senin tedavinde kac embriyo olusmustu femaranin sonucu açısındanpoppy73 canım ben de tıpkı sendeki listeyi uyguladım hiç fark yok. Bahçecide mi tedavi görüyosun sen ?
ilk ay 1 çıktı. bu ay 4 çıktı. bende havuz işlemi yapılıyorSenin tedavinde kac embriyo olusmustu femaranin sonucu açısından
Ama ben vitamin de kullanıyorum. Belki onun etkisi de vardır canımSenin tedavinde kac embriyo olusmustu femaranin sonucu açısından
Rica ederim ben bir arkadaşımı yolladım 1ay oldu onun da sonucunu yazarım bakalım benim ki tesadüf mü ona göre hareket et istersenCanim sagol teşekkür ederim...
Bende de vitamin var canımAma ben vitamin de kullanıyorum. Belki onun etkisi de vardır canım
Hah 4 müş iyi cok güzelilk ay 1 çıktı. bu ay 4 çıktı. bende havuz işlemi yapılıyor
Canım tabiiki önce dualar ve sonrasında ilaçlar sayesinde rabbim yüzümüzü güldürecek, inanıyorum ...Hah 4 müş iyi cok güzel
Aret bey gentik test filan yapmiyormu arkadaslarim embriyolara,benxe tv de gorurum ve pozitif bir enerjisi var gercekten...Valla sen hazırmışsın zaten tüp bebeğe. Evet, Ediz Bey çok cana yakın biridir, diğer çalışanlar da öyle. Şanslısın, şanslıyız, klinikleri de dün açıldı. Transfer ve opular için hastaneye gitmek zorunda kalmayacağız. Ediz Bey, kliniğe en iyi cihazları getirttiklerini söylüyor. Muayene olup döneceksin o zaman, opuya ve transfere geleceksin. Aret Hoca, taze transferi tercih ettiği için opudan 3-5 gün sonra transferin olur her şey yolunda giderse. Görüşelim mutlaka, ben de laparoskopi için oralarda olacağım Nisan'ın ikinci haftası.
Bahçeci Umut'da Cem Bey'de ilk tedavimi oldum. 3 yumurta döllenmişti. ancak 5. güne gitmediler maalesef. Şimdi Aret Kamar'la devam edeceğim.poppy73 canım ben de tıpkı sendeki listeyi uyguladım hiç fark yok. Bahçecide mi tedavi görüyosun sen ?
Evet, önce laparoskopi maalesefBen su an 5 Gun sabah akşam femara ve 1 merional igne. 5. Gun ek olarak orgalutran igne.cumartesi kontrol.aynı nerdeyse senin laparoskopin vardı hatirladim.
Haremiz transferim ne zaman olur su an belli degil.tahmininen bu 2. Tedavim iyi gecerse önumuzdeki ay mayista 3. Opu olur ve era testi olur.haziranin sonuna dogru da transfer olur.dun merkezde bir bayan anlattı.42 yaslarinda bir kiz kan testinde pozitif almıs yani güzel haberlerde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?