Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi Hayırlı olsun yeni tedavi sürecin. Ben de Bahçeci Umut da tedavi görürken Femara kullanmıştım. İlk 5 gün kullandırtıyorlar. Arı sütünün kesin olumlu etkisi vardır bence de..
Tesekkür ederim @poppy73 cim bilgileriniz önemli.senin sevinecegini tahmin etmistim.bak sana arkadaş geliyor. @Haremiz de senden neler yapılacagi hakkında bilgi alacak sanslı bu konuda. @poppy73 tedavin nasil gidiyor.ignelerin neler, neler konusuldu doktorda ? farkları karşılaştırayım

Valla sen hazırmışsın zaten tüp bebeğe. Evet, Ediz Bey çok cana yakın biridir, diğer çalışanlar da öyle. Şanslısın, şanslıyız, klinikleri de dün açıldı. Transfer ve opular için hastaneye gitmek zorunda kalmayacağız. Ediz Bey, kliniğe en iyi cihazları getirttiklerini söylüyor. Muayene olup döneceksin o zaman, opuya ve transfere geleceksin. Aret Hoca, taze transferi tercih ettiği için opudan 3-5 gün sonra transferin olur her şey yolunda giderse. Görüşelim mutlaka, ben de laparoskopi için oralarda olacağım Nisan'ın ikinci haftası.

evet muayene olup döneceğim şimdilik. İnşallah ilk seferde olur hayırlısıyla. Muhakkak ararım seni.

Evet yaa, mutlu oldum:), dur bakayım, tedavi kağıdını saklamıştım. Adetin ikinci günü başlamıştım cumartesiye geldiği için. İlk 5 gün sabah akşam Femara, Gonal F, Merional kullanmışım. 5. gün kontrol. 6. gün Gonal F, Merional, 7. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 8. gün kontrol, Orgalutran, Gonal-F, Merional, 9. gün Orgalutran, Gonal F, Merional, 10. gün kontrol, Oraglutran kullanmışım. Sonra çatlatma iğnesi. Gonal F, 225'lik.
Bu az ilaç mı oluyor şimdi? Bir kere denediğim için az ilaç çok ilaç farkını bilmiyorum.

poppy73 canım ben de tıpkı sendeki listeyi uyguladım hiç fark yok. Bahçecide mi tedavi görüyosun sen ?

Ben su an 5 Gun sabah akşam femara ve 1 merional igne. 5. Gun ek olarak orgalutran igne.cumartesi kontrol.aynı nerdeyse senin laparoskopin vardı hatirladim.
@Haremiz transferim ne zaman olur su an belli degil.tahmininen bu 2. Tedavim iyi gecerse önumuzdeki ay mayista 3. Opu olur ve era testi olur.haziranin sonuna dogru da transfer olur.dun merkezde bir bayan anlattı.42 yaslarinda bir kiz kan testinde pozitif almıs yani güzel haberlerde oluyor.

Aret bey gentik test filan yapmiyormu arkadaslarim embriyolara,benxe tv de gorurum ve pozitif bir enerjisi var gercekten...

Evet, önce laparoskopi maalesef, bir ay da dinlensem Mayıs 20 gibi başlar tedavim. Bakalım ben de merak ediyorum arı sütü nasıl etki edecek, çünkü ilk tedavide sağ tarafımdaki yumurtalar hiç gelişmedi, soldan da 3 adet çıktı sadece. Hatta doktor ilk gün yaklaşık 10 adet yumurta toplarız demişti, ilaçlar etki etmedi herhalde, anlamadım.
Senin de 4 çıkmıştı galiba değil mi, Gonal F yok sende sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…