- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.401
Test sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Subatta opu olmustum bu havuz yonteminin ilkiydi...gonal f bende hic yok.ilaclar orgalutran ve merional.şimdi kagıda baktımEn önemli ilaç Gonal F zaten, en pahalı olan da, demek ki az ilaç uygulamasında Gonal F yok. Öncekinde var mıydı?
cok sevindim bir umut actım forumu 917 yi gördüğümde bugünün en ve tek güzel haberini aldım. bundan sonrasının cok güzel gidecegini biliyorum maşallah tebrik ederim gözün aydın E elifdemirelif ve sen bu güzel sonucu haketmiştin.sırası gelen hamile kalsın arkadaşlar ki bize umut olsun.
Bir de umutsuzdun ki ben olacağını düsünmüstüm.hić belirtin var mıydı transfer zamanı E elifdemirelif cim ?:))
AmiinAyy cok tesekkurler arkadaşim,aslinda umutsuzlugumun bir nedenide belirtisiz olmamdi,hicbisey olmadi,bu da beni endiselendiriyorsu ve 3 dusuk 3 negatif tup bebek olunca kolay degil pozitof olmak,evwwt rabbim hepimizivakti gelince sevindirecek insallah,kucaklarimoz evlatlarimizla dolacak,amiiin
Subatta opu olmustum bu havuz yonteminin ilkiydi...gonal f bende hic yok.ilaclar orgalutran ve merional.şimdi kagıda baktım
Biraz üzüntülüydüm güzel haberinle moral buldum.aydınlattığın için sagol.zaten gördügüm kadarıyla bilgilisin hep.eee su an 42 yaş ama kaç ay 43 e yaklaştıysan moral bulacagım daMerional olur menapur olur gonal f olur,bunlar birbirinin muadili canim.,bende bazi denemelerde gonalf bazisinda menapur kullandim,vucut her ilaca farkli tepki verebiliyor,orgalutranda zaten catlamayi onleyici ignelerden rahat ol yani
Biraz üzüntülüydüm güzel haberinle moral buldum.aydınlattığın için sagol.zaten gördügüm kadarıyla bilgilisin hep.eee su an 42 yaş ama kaç ay 43 e yaklaştıysan moral bulacagım da
Aylar yok gunler var artik moralin tavan yapabilir pazar gunu yeni yaşima giricem insallah bebisimle beraber:)
tebrikler canım, allah tamamına erdirsin, kucaklamanı nasip etsin bebişiniTest sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
tebrikler canım, allah tamamına erdirsin, kucaklamanı nasip etsin bebişini
Canım bu yaşa bu kadar takılma 46 yaşında bir çalışanım menopoza giriyorum zannederken gebe olduğunu öğrendi 47 de doğurdu kızının düğününde 8 aylık oğlu vardı:)Biraz üzüntülüydüm güzel haberinle moral buldum.aydınlattığın için sagol.zaten gördügüm kadarıyla bilgilisin hep.eee su an 42 yaş ama kaç ay 43 e yaklaştıysan moral bulacagım da
Çok tebrik ederim değer yüksek ikiz mi acaba :)))Test sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Çok tebrik ederim değer yüksek ikiz mi acaba :)))
Evet sagol B BumeranqqqCanım bu yaşa bu kadar takılma 46 yaşında bir çalışanım menopoza giriyorum zannederken gebe olduğunu öğrendi 47 de doğurdu kızının düğününde 8 aylık oğlu vardı:)
Gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah.rabbim kucağına almayı nasip etsinTest sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
Gözünaydın cnm darısı başımıza inşallah.rabbim kucağına almayı nasip etsin
Üzüldüm çok geçmiş oılsun canım rabbim sabrını versin cennette seni beklicek insallah annesi. Allah dermansız dert vermesin umutsuz olma bak normal yolla hamile kalabiliyorsun demekki. ben ve birçok arkadaşım tedaviyle bile zor kalabiliyoruz yine verir rabbim önce iyi bir hastane doktor bul başından geçenleri anlatki ona göre tedavini yaparlar hiç vakit kaybetme Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun sağ salim insallahAralık 2016'da 42 yaşında 39.haftamda dr ihmalinden dolayı ölü doğum yaptımEvladımı kaybedeli 4 ay olacak çok kötü bir durumdayım , bebeğimi çok isteyerek doğal yollardan hamile kalmıştım tekrar kalabilir miyim içimde bir umutsuzluk Umut da var ama umutsuzluk had safhada , kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı bebeğim 39 haftaya kadar dayanmış aptal bir doktor yüzünden evladımı kaybettim. Tekrar kardeşini istiyoruz ama umutla birlikte çok umutsuzluk var
benim gibi olan var mı
Teşekkür ederimÜzüldüm çok geçmiş oılsun canım rabbim sabrını versin cennette seni beklicek insallah annesi. Allah dermansız dert vermesin umutsuz olma bak normal yolla hamile kalabiliyorsun demekki. ben ve birçok arkadaşım tedaviyle bile zor kalabiliyoruz yine verir rabbim önce iyi bir hastane doktor bul başından geçenleri anlatki ona göre tedavini yaparlar hiç vakit kaybetme Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun sağ salim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?