Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Test sonucum 917 cikti arkadasim pozitif insallah
cok sevindim bir umut actım forumu 917 yi gördüğümde bugünün en ve tek güzel haberini aldım. bundan sonrasının cok güzel gidecegini biliyorum maşallah tebrik ederim gözün aydın E elifdemirelif ve sen bu güzel sonucu haketmiştin.sırası gelen hamile kalsın arkadaşlar ki bize umut olsun.
Bir de umutsuzdun ki ben olacağını düsünmüstüm.hić belirtin var mıydı transfer zamanı E elifdemirelif cim ?:))

Ayy cok tesekkurler arkadaşim,aslinda umutsuzlugumun bir nedenide belirtisiz olmamdi,hicbisey olmadi,bu da beni endiselendiriyorsu ve 3 dusuk 3 negatif tup bebek olunca kolay degil pozitof olmak,evwwt rabbim hepimizivakti gelince sevindirecek insallah,kucaklarimoz evlatlarimizla dolacak,amiiin

Amiin

Subatta opu olmustum bu havuz yonteminin ilkiydi...gonal f bende hic yok.ilaclar orgalutran ve merional.şimdi kagıda baktım

Merional olur menapur olur gonal f olur,bunlar birbirinin muadili canim.,bende bazi denemelerde gonalf bazisinda menapur kullandim,vucut her ilaca farkli tepki verebiliyor,orgalutranda zaten catlamayi onleyici ignelerden rahat ol yani

Merional olur menapur olur gonal f olur,bunlar birbirinin muadili canim.,bende bazi denemelerde gonalf bazisinda menapur kullandim,vucut her ilaca farkli tepki verebiliyor,orgalutranda zaten catlamayi onleyici ignelerden rahat ol yani
Biraz üzüntülüydüm güzel haberinle moral buldum.aydınlattığın için sagol.zaten gördügüm kadarıyla bilgilisin hep.eee su an 42 yaş ama kaç ay 43 e yaklaştıysan moral bulacagım da

Biraz üzüntülüydüm güzel haberinle moral buldum.aydınlattığın için sagol.zaten gördügüm kadarıyla bilgilisin hep.eee su an 42 yaş ama kaç ay 43 e yaklaştıysan moral bulacagım da

Aylar yok gunler var artik moralin tavan yapabilir pazar gunu yeni yaşima giricem insallah bebisimle beraber:)

Canım bu yaşa bu kadar takılma 46 yaşında bir çalışanım menopoza giriyorum zannederken gebe olduğunu öğrendi 47 de doğurdu kızının düğününde 8 aylık oğlu vardı:)

Aralık 2016'da 42 yaşında 39.haftamda dr ihmalinden dolayı ölü doğum yaptım Evladımı kaybedeli 4 ay olacak çok kötü bir durumdayım , bebeğimi çok isteyerek doğal yollardan hamile kalmıştım tekrar kalabilir miyim içimde bir umutsuzluk Umut da var ama umutsuzluk had safhada , kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı bebeğim 39 haftaya kadar dayanmış aptal bir doktor yüzünden evladımı kaybettim. Tekrar kardeşini istiyoruz ama umutla birlikte çok umutsuzluk var
benim gibi olan var mı

Üzüldüm çok geçmiş oılsun canım rabbim sabrını versin cennette seni beklicek insallah annesi. Allah dermansız dert vermesin umutsuz olma bak normal yolla hamile kalabiliyorsun demekki. ben ve birçok arkadaşım tedaviyle bile zor kalabiliyoruz yine verir rabbim önce iyi bir hastane doktor bul başından geçenleri anlatki ona göre tedavini yaparlar hiç vakit kaybetme Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun sağ salim insallah

Teşekkür ederim
Evladımı kaybettikten sonra Ankara'da yaşıyorum Hacettepe Üniversitesinde Murat Gültekin hoca'da tetkiklerimi yaptırdım sağolsun 122 TL gibi bir katkı payı ödeyerek bütün gerekli testlerimi yaptı, sonuçlarım için de bir ay bile beklemedim hemen çıktılar böyle durumlarda insanlar 2-3 ay bekleyebiliyorlarmış
Şu an Haziran sonuna dek normal yolla hamile kalabilir miyim bir deniyeceğiz (bir sorun yok gibi durduğu için) eğer kalamazsam doktor tüp bebek önerdi , ondan da korkuyorum çünkü hormonlar anarmalleştiği için kötü huylu bütün hastalıklar çıkabiliyormuş ama her şeye rağmen evladımın kardeşini Rabbim nasip ederse inşallah kaybettiğim yavrumu görmüş kadar olacağım için hiç bir şey engel de gelmiyor bana
Her şeyin hayırlısı, yine de halime şükür ediyorum 42 yaşında doğal hamile kaldım, dokuz ay gibi bir süre evladımla (karnımda dahi olsa) vakit geçirdim onu hissettim karnımda sevdim okşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…