- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.421
Bebişin ahirette sana şefaatçi olacak inşallah. Rabbim sabır versin. Zor olduğunu yaşamayan tabii ki bilmez ama tahmin edebiliyorum. Allah sana ve isteyenlere sağlıklı hayırlı Allaha kul olacak evlatlar nasip etsin. Tüp bebek için de moralini bozma bence. Doğal yolla gebe kalabildiğine göre tüp bebek tedavisinde tahlillerde ve hormonlarda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Tabii ki tercih senin ama beni dinlersen ( yaş itibari ile söylüyorum ) haziranı bile beklemeden tüp bebek için araştırmaya başla. Ben 41 yaşındayım 9 ay oldu evleneli. 5 ay gebelik olmayınca doktora gittim . Hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dene dedi. 4 aydır uğraşıyoruz. Kasım ayında negatif bir tüp yaşadım. Aralık ve ocakta rahim dinlensin dedik. Şubat başından beri tedavi görüyorum. Yumurta rezervi az olduğu için havuz sistemi yapılıyor. Yani uzun bi süreç gerektiriyor tüp bebek işi. Zaman kaybetmemen açısından bil istedim canım.Teşekkür ederim
Evladımı kaybettikten sonra Ankara'da yaşıyorum Hacettepe Üniversitesinde Murat Gültekin hoca'da tetkiklerimi yaptırdım sağolsun 122 TL gibi bir katkı payı ödeyerek bütün gerekli testlerimi yaptı, sonuçlarım için de bir ay bile beklemedim hemen çıktılar böyle durumlarda insanlar 2-3 ay bekleyebiliyorlarmış
Şu an Haziran sonuna dek normal yolla hamile kalabilir miyim bir deniyeceğiz (bir sorun yok gibi durduğu için) eğer kalamazsam doktor tüp bebek önerdi , ondan da korkuyorum çünkü hormonlar anarmalleştiği için kötü huylu bütün hastalıklar çıkabiliyormuş ama her şeye rağmen evladımın kardeşini Rabbim nasip ederse inşallah kaybettiğim yavrumu görmüş kadar olacağım için hiç bir şey engel de gelmiyor bana
Her şeyin hayırlısı, yine de halime şükür ediyorum 42 yaşında doğal hamile kaldım, dokuz ay gibi bir süre evladımla (karnımda dahi olsa) vakit geçirdim onu hissettim karnımda sevdim okşadım
Çok teşekkür ederim evet yaş itibari ile bir günün bile önemi var ama dört ay oldu ölü doğum yapalı buna bağlı olarak hem bedenen hem manen kendimi tükenmiş hissediyorum gittiğim hoca da bunu anladığı için Haziran'a kadar dene olmazsa tüp bebeği düşün dedi ve aynen sizin dediğiniz gibi yaşım 43 bir sene beklerim olmazsa giderim diye düşünme dediBebişin ahirette sana şefaatçi olacak inşallah. Rabbim sabır versin. Zor olduğunu yaşamayan tabii ki bilmez ama tahmin edebiliyorum. Allah sana ve isteyenlere sağlıklı hayırlı Allaha kul olacak evlatlar nasip etsin. Tüp bebek için de moralini bozma bence. Doğal yolla gebe kalabildiğine göre tüp bebek tedavisinde tahlillerde ve hormonlarda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Tabii ki tercih senin ama beni dinlersen ( yaş itibari ile söylüyorum ) haziranı bile beklemeden tüp bebek için araştırmaya başla. Ben 41 yaşındayım 9 ay oldu evleneli. 5 ay gebelik olmayınca doktora gittim . Hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dene dedi. 4 aydır uğraşıyoruz. Kasım ayında negatif bir tüp yaşadım. Aralık ve ocakta rahim dinlensin dedik. Şubat başından beri tedavi görüyorum. Yumurta rezervi az olduğu için havuz sistemi yapılıyor. Yani uzun bi süreç gerektiriyor tüp bebek işi. Zaman kaybetmemen açısından bil istedim canım.
Sizin durumunuzu da anlamaya çalışıyorum elbet hep hayırlısını istiyorsunuzdur da ,bazen diyorum ki keşke olmasaydı ölmezdi de aslında çok büyük bir yanlış ve günah keşke demek bile ama olmasaydı ölmezdi diyorum işte biliyorum Rabbim ona nasıl ki karnımda 9 ay boyunca bir korku, acı hissettirmedi karanlık su dolu bir kesenin içinde yaşattı, canını alırken de elbette acı hissettirmedi ama annesin işte onun bırak öldüğünü parmağına bir çöp batsa kıyamayızBebişin ahirette sana şefaatçi olacak inşallah. Rabbim sabır versin. Zor olduğunu yaşamayan tabii ki bilmez ama tahmin edebiliyorum. Allah sana ve isteyenlere sağlıklı hayırlı Allaha kul olacak evlatlar nasip etsin. Tüp bebek için de moralini bozma bence. Doğal yolla gebe kalabildiğine göre tüp bebek tedavisinde tahlillerde ve hormonlarda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Tabii ki tercih senin ama beni dinlersen ( yaş itibari ile söylüyorum ) haziranı bile beklemeden tüp bebek için araştırmaya başla. Ben 41 yaşındayım 9 ay oldu evleneli. 5 ay gebelik olmayınca doktora gittim . Hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dene dedi. 4 aydır uğraşıyoruz. Kasım ayında negatif bir tüp yaşadım. Aralık ve ocakta rahim dinlensin dedik. Şubat başından beri tedavi görüyorum. Yumurta rezervi az olduğu için havuz sistemi yapılıyor. Yani uzun bi süreç gerektiriyor tüp bebek işi. Zaman kaybetmemen açısından bil istedim canım.
Evet canım elimde kalan yok. 1 taneydi o sa anırmal geldi. 4 gün önce yine 3 tane toplandı. Dün üçüncü gündü. Aradılar. Biri gelişmemiş ikisi devam ediyormuş. Yarın yine arayacaklar. Beşinci güne çıkarlarsa yine genetik için gönderecekler. Bu arada genetikten sonuç normal bile gelse bir sonraki adet döneminde de yine toplama ve yine genetik yaptırıcam inşallah. Normal olan en az 4 embriyo olsun istiyorum. İkisini transfer için diğer ikisini de her ihtimale karşı dondurmak için.iki prensesin annesi sende de biriken yok degil mi..genetiğe gitti olumsuz geldi degil mi.benim oyle oldu daha önceki sayfalarda okumussundur.düşüge en cok sebep olan kromozom bozukluğu varmıs embriyoda.tesadüf olmuş tekrarlanmaz dendi.
Valla doktorum dediki herhangi bir yaştaki bayanda 10 yumurtadan ikisi normaldir. Yani yaklaşık yüzde yirmi şans demek. Er geç genetik sonucu normal olanı bulucaz ama sabır gerek dediiki prensesin annesi sende de biriken yok degil mi..genetiğe gitti olumsuz geldi degil mi.benim oyle oldu daha önceki sayfalarda okumussundur.düşüge en cok sebep olan kromozom bozukluğu varmıs embriyoda.tesadüf olmuş tekrarlanmaz dendi.
iyi yolculuklar, ama rahat ol, herşey gayet rahat geçecek, hele sen yoldan geliyorsun, gittiğin merkez seninle çok iyi ilgilenir canım. emin ol. allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın.Ben de yarın istanbula doğru yola çıkıyorum inşallah. cuma saat 12.30 da ramdevum var. Çok gerginim.
Ay amin canım ya. Hepimizin inşallahiyi yolculuklar, ama rahat ol, herşey gayet rahat geçecek, hele sen yoldan geliyorsun, gittiğin merkez seninle çok iyi ilgilenir canım. emin ol. allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın.
Yolun açık, şansın bol, Allah yardımcın olsun.Ben de yarın istanbula doğru yola çıkıyorum inşallah. cuma saat 12.30 da ramdevum var. Çok gerginim.
Iyi yapiyorsun.böyle fikir alışverisinde bulunalım.bende igne oluyorum.cumartesi kontrol.dedigin gibi 3. Opuyuda yapayım diyorum...insallah bende 4 embriyo bulmaya calışiyorum.Evet canım elimde kalan yok. 1 taneydi o sa anırmal geldi. 4 gün önce yine 3 tane toplandı. Dün üçüncü gündü. Aradılar. Biri gelişmemiş ikisi devam ediyormuş. Yarın yine arayacaklar. Beşinci güne çıkarlarsa yine genetik için gönderecekler. Bu arada genetikten sonuç normal bile gelse bir sonraki adet döneminde de yine toplama ve yine genetik yaptırıcam inşallah. Normal olan en az 4 embriyo olsun istiyorum. İkisini transfer için diğer ikisini de her ihtimale karşı dondurmak için.
Valla doktorum dediki herhangi bir yaştaki bayanda 10 yumurtadan ikisi normaldir. Yani yaklaşık yüzde yirmi şans demek. Er geç genetik sonucu normal olanı bulucaz ama sabır gerek dedi
Hadi bakalım. Cumartesi iyi haberlerini bekliyorum canım.Iyi yapiyorsun.böyle fikir alışverisinde bulunalım.bende igne oluyorum.cumartesi kontrol.dedigin gibi 3. Opuyuda yapayım diyorum...insallah bende 4 embriyo bulmaya calışiyorum.
evet sabır sabır biraz zor oluyor. bazı korkularım vardı.yavaş yavaş açıliyorum.demek sadece bizde olmuyor.bu mesajlarla biraz acıldım.yine görüsmek üzere
iyi yolculuklar, ama rahat ol, herşey gayet rahat geçecek, hele sen yoldan geliyorsun, gittiğin merkez seninle çok iyi ilgilenir canım. emin ol. allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın.
canımmmmm ağlamak iyi gelir, insan açılır, ama çok üzülme dert etme olur mu? yollarda bir de kendinizi düşüncelerle üzmeyin yıpratymayın, git gel zaten yorgunluk... bu sefer olmazsa, biz sağlıklı oldukça denemeye devam edeceğiz ve hamiş olacağızhayatguzel2015 yolculara hosgeldin diye diye bir hal oldu benimle de ayni bicimde hem tanıstık.hem tedaviye gidecektik ikimizde ve guzel bir cevap yazmışsın aynen katıliyorum.bence de oyle ..erbil bey bu sefer ki muayenemde ankaradan geldigimi söyleyip cok bekletmeden ameliyathaneye aldı.bir yumi önden gidiyormus.kist olmasın diye ici bosaltıldı.
Bende dertli düsünüyorum genetikten olumsuz ..ilaclar hafif ..diye.ama sizlerle burada moralim yukseldi.agladimda giden bebeklere ve kendime gelmeye başladım.Haremiz hak veriyorum yani sana da
Canımmm sagol destegin icin.sayenizde desteginizle moralim yerine geldi.cumartesi geliyorum.ondan sonra doktor devam derse 5 gun ordayım.gorüsürüz ozelden yazışalım.insallah emeklerimizin karsilığını alalım bebeklere kavusalimcanımmmmm ağlamak iyi gelir, insan açılır, ama çok üzülme dert etme olur mu? yollarda bir de kendinizi düşüncelerle üzmeyin yıpratymayın, git gel zaten yorgunluk... bu sefer olmazsa, biz sağlıklı oldukça denemeye devam edeceğiz ve hamiş olacağızsen cumartesi geliyordun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?