Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebişin ahirette sana şefaatçi olacak inşallah. Rabbim sabır versin. Zor olduğunu yaşamayan tabii ki bilmez ama tahmin edebiliyorum. Allah sana ve isteyenlere sağlıklı hayırlı Allaha kul olacak evlatlar nasip etsin. Tüp bebek için de moralini bozma bence. Doğal yolla gebe kalabildiğine göre tüp bebek tedavisinde tahlillerde ve hormonlarda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Tabii ki tercih senin ama beni dinlersen ( yaş itibari ile söylüyorum ) haziranı bile beklemeden tüp bebek için araştırmaya başla. Ben 41 yaşındayım 9 ay oldu evleneli. 5 ay gebelik olmayınca doktora gittim . Hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dene dedi. 4 aydır uğraşıyoruz. Kasım ayında negatif bir tüp yaşadım. Aralık ve ocakta rahim dinlensin dedik. Şubat başından beri tedavi görüyorum. Yumurta rezervi az olduğu için havuz sistemi yapılıyor. Yani uzun bi süreç gerektiriyor tüp bebek işi. Zaman kaybetmemen açısından bil istedim canım.

Çok teşekkür ederim evet yaş itibari ile bir günün bile önemi var ama dört ay oldu ölü doğum yapalı buna bağlı olarak hem bedenen hem manen kendimi tükenmiş hissediyorum gittiğim hoca da bunu anladığı için Haziran'a kadar dene olmazsa tüp bebeği düşün dedi ve aynen sizin dediğiniz gibi yaşım 43 bir sene beklerim olmazsa giderim diye düşünme dedi
Dediğim gibi bir yandan bebek istiyorum bir yandan da 39 haftalık kocaman bir bebek kaybettiğim için kendimi tükenmiş hissediyorum yani çok zor bir durum
Şu an işi tamamen bırakmış durumdayım yani hani kaderinizi zorlamaz teslim olursunuz ya benimki de aynen o hesap
Umut var ondan çok umutsuzluk var , kaybın verdiği yas süreci var
Buraya yazmamın nedeni de hani 43-50 yaşına dek ne bileyim doğal hamile kalanlar varsa biraz bana da moral olsun du
Dedikleriniz çok doğru diyorlar ya zaman her şeyin ilacı ne bileyim belki benim de zaman ilacım olur

Sizin durumunuzu da anlamaya çalışıyorum elbet hep hayırlısını istiyorsunuzdur da ,bazen diyorum ki keşke olmasaydı ölmezdi de aslında çok büyük bir yanlış ve günah keşke demek bile ama olmasaydı ölmezdi diyorum işte biliyorum Rabbim ona nasıl ki karnımda 9 ay boyunca bir korku, acı hissettirmedi karanlık su dolu bir kesenin içinde yaşattı, canını alırken de elbette acı hissettirmedi ama annesin işte onun bırak öldüğünü parmağına bir çöp batsa kıyamayız O nedenle bazan keşke olmasaydı en azından ölmezdi diyorum sırf öldüğü için
Siz de benim gibi düşünür müsünüz bilemem Rabbim size inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin emeklerini zayii etmesin inşallah ama verip te alması da çok zor bir durum ana yüreği dayanmıyor

hamzam06 başin sagolsun yazdıkların o kadar zor ki benimde hemen gözlerim doldu bu acına bu iste olumsuz olacaksa bastan olması o kadar hayırlı ki, hepimiz biliyoruz sanırim bunu.bebisini nasil bir doktor hatasıyla kaybettin ?
Allah seni de zorluklarla deniyor seninki ne yazık daha ağır.benim bir arkadaşımda bu sekilde, doğan bebegini kaybetti. bebek 20 gunluktu kiz 46 yaşinda idi bu yaz oldu.ona da cok üzüldüm.tüp bebekti.sana güç vermeyi cok isteriz bu sayfada.denemeye haziranda başla insallah tekrar olacaktır.sabır arkadaşim insallah esenlige cikacagız

Başınız sağolsun allah sabır versin. Sevil arkadaşımın dediği gibi doğal yoldan hamile kalmışsınız bizler tedavi ile uğraşıyoruz. Umudunuzu kaybetmeyin. Sabır umut inanç. Herşey düzelecek inşallah. Allah bir daha yaşatmadın.

iki prensesin annesi sende de biriken yok degil mi..genetiğe gitti olumsuz geldi degil mi.benim oyle oldu daha önceki sayfalarda okumussundur.düşüge en cok sebep olan kromozom bozukluğu varmıs embriyoda.tesadüf olmuş tekrarlanmaz dendi.

Evet canım elimde kalan yok. 1 taneydi o sa anırmal geldi. 4 gün önce yine 3 tane toplandı. Dün üçüncü gündü. Aradılar. Biri gelişmemiş ikisi devam ediyormuş. Yarın yine arayacaklar. Beşinci güne çıkarlarsa yine genetik için gönderecekler. Bu arada genetikten sonuç normal bile gelse bir sonraki adet döneminde de yine toplama ve yine genetik yaptırıcam inşallah. Normal olan en az 4 embriyo olsun istiyorum. İkisini transfer için diğer ikisini de her ihtimale karşı dondurmak için.

Valla doktorum dediki herhangi bir yaştaki bayanda 10 yumurtadan ikisi normaldir. Yani yaklaşık yüzde yirmi şans demek. Er geç genetik sonucu normal olanı bulucaz ama sabır gerek dedi

Ben de yarın istanbula doğru yola çıkıyorum inşallah. cuma saat 12.30 da ramdevum var. Çok gerginim.
iyi yolculuklar, ama rahat ol, herşey gayet rahat geçecek, hele sen yoldan geliyorsun, gittiğin merkez seninle çok iyi ilgilenir canım. emin ol. allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın.

Iyi yapiyorsun.böyle fikir alışverisinde bulunalım.bende igne oluyorum.cumartesi kontrol.dedigin gibi 3. Opuyuda yapayım diyorum...insallah bende 4 embriyo bulmaya calışiyorum.
Valla doktorum dediki herhangi bir yaştaki bayanda 10 yumurtadan ikisi normaldir. Yani yaklaşık yüzde yirmi şans demek. Er geç genetik sonucu normal olanı bulucaz ama sabır gerek dedi
evet sabır sabır biraz zor oluyor.bazı korkularım vardı.yavaş yavaş açıliyorum.demek sadece bizde olmuyor.bu mesajlarla biraz acıldım.yine görüsmek üzere

Hadi bakalım. Cumartesi iyi haberlerini bekliyorum canım.

iyi yolculuklar, ama rahat ol, herşey gayet rahat geçecek, hele sen yoldan geliyorsun, gittiğin merkez seninle çok iyi ilgilenir canım. emin ol. allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın.
hayatguzel2015 yolculara hosgeldin diye diye bir hal oldu benimle de ayni bicimde hem tanıstık.hem tedaviye gidecektik ikimizde ve guzel bir cevap yazmışsın aynen katıliyorum.bence de oyle ..erbil bey bu sefer ki muayenemde ankaradan geldigimi söyleyip cok bekletmeden ameliyathaneye aldı.bir yumi önden gidiyormus.kist olmasın diye ici bosaltıldı.
Bende dertli düsünüyorum genetikten olumsuz ..ilaclar hafif ..diye.ama sizlerle burada moralim yukseldi.agladimda giden bebeklere ve kendime gelmeye başladım. Haremiz hak veriyorum yani sana da

canımmmmm ağlamak iyi gelir, insan açılır, ama çok üzülme dert etme olur mu? yollarda bir de kendinizi düşüncelerle üzmeyin yıpratymayın, git gel zaten yorgunluk... bu sefer olmazsa, biz sağlıklı oldukça denemeye devam edeceğiz ve hamiş olacağız sen cumartesi geliyordun değil mi?

Canımmm sagol destegin icin.sayenizde desteginizle moralim yerine geldi.cumartesi geliyorum.ondan sonra doktor devam derse 5 gun ordayım.gorüsürüz ozelden yazışalım.insallah emeklerimizin karsilığını alalım bebeklere kavusalim

adetim erken geldiği için uçak bileti bulamadım. mecburen otobüsle gidip geleceğim. Uçak saatleri de uygun değildi zaten. bugün saat 13.00 te otobüsüm. Yol 17-18 saat iki gece dışarda olacağım yani. Evime ancak cumartesi öğlen dönebileceğim.Olsun. Merkez Nişantaşında. Yani hocanın muayenehanesi ordaymış. ilk oraya gideceğim. Yorucu olacak tabi. otobüsten in yorgun argın metrolara bin. Koşturmaca. Sabah 8.00 gibi inerim otobüsten. epey vakit var yani. Bakalım bir ön muayene olalım. Doktorum ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…