- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.441
Merhaba, başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Eğer imkanınız varsa tüp bebek denemekten çekinmeyin. Tüp bebekte zaten en iyi yumurtalar ve spermler seçildiği için kaliteli embriyolar oluşuyor. Daha yoğun bir takip var. Tüm testler öncesinde yapılıyor. Bir sorun varsa görüyor doktorlar kan pıhtılaşması ya da tiroid gibi.Teşekkür ederim
Evladımı kaybettikten sonra Ankara'da yaşıyorum Hacettepe Üniversitesinde Murat Gültekin hoca'da tetkiklerimi yaptırdım sağolsun 122 TL gibi bir katkı payı ödeyerek bütün gerekli testlerimi yaptı, sonuçlarım için de bir ay bile beklemedim hemen çıktılar böyle durumlarda insanlar 2-3 ay bekleyebiliyorlarmış
Şu an Haziran sonuna dek normal yolla hamile kalabilir miyim bir deniyeceğiz (bir sorun yok gibi durduğu için) eğer kalamazsam doktor tüp bebek önerdi , ondan da korkuyorum çünkü hormonlar anarmalleştiği için kötü huylu bütün hastalıklar çıkabiliyormuş ama her şeye rağmen evladımın kardeşini Rabbim nasip ederse inşallah kaybettiğim yavrumu görmüş kadar olacağım için hiç bir şey engel de gelmiyor bana
Her şeyin hayırlısı, yine de halime şükür ediyorum 42 yaşında doğal hamile kaldım, dokuz ay gibi bir süre evladımla (karnımda dahi olsa) vakit geçirdim onu hissettim karnımda sevdim okşadım
Kasım'da nerede tedavi olmuştun, niye olumsuz cevabı aldın?iki prensesin annesi bende kasımda ilk tedavimi deneyip olumsuz cevabı aldım.aralıkta olmayacagı bilgisini alıp ocakta bahceci fulya erbil beyde muayene oldum.vitaminlere basladim.subattan beri havuz yapıyoruz.su an birsey yok elimde.ikimizin aynı gidiyor
Hayırlısı olsun, bugün 5. gün o zaman, inşallah ikisi de 5. güne gelmiştir..Evet canım elimde kalan yok. 1 taneydi o sa anırmal geldi. 4 gün önce yine 3 tane toplandı. Dün üçüncü gündü. Aradılar. Biri gelişmemiş ikisi devam ediyormuş. Yarın yine arayacaklar. Beşinci güne çıkarlarsa yine genetik için gönderecekler. Bu arada genetikten sonuç normal bile gelse bir sonraki adet döneminde de yine toplama ve yine genetik yaptırıcam inşallah. Normal olan en az 4 embriyo olsun istiyorum. İkisini transfer için diğer ikisini de her ihtimale karşı dondurmak için.
Hoşgeliyorsuuun:), gergin olma, sakin ol, daha ilk muayenen. Sadece muayene edecek, rahatlatır zaten seni Aret Bey:)Ben de yarın istanbula doğru yola çıkıyorum inşallah. cuma saat 12.30 da ramdevum var. Çok gerginim.
Ben çakmak erdem hastanesinde görmüştüm ilk tedaviyi. Ama memnun kalmadığım için bahçeciyi tercih ettimKasım'da nerede tedavi olmuştun, niye olumsuz cevabı aldın?
Sağol canım. evet bugün 5. gün . Arayacaklar yine. Ama geçen ay da 1 tane vardı 5. güne gelmesine rağmen genetikten anormal geldi. İmha edildi. O yüzden bu ikisi beşinci güne çıkmış olsa bile genetikten normal sonucu gelmeden sevinemicem.Hayırlısı olsun, bugün 5. gün o zaman, inşallah ikisi de 5. güne gelmiştir..
Evet, genetik var bir de, biliyorum. Olsun, olumlu enerji gönder, olmuş, sağlıklı gelmişler gibi hisset, secret yap:)Sağol canım. evet bugün 5. gün . Arayacaklar yine. Ama geçen ay da 1 tane vardı 5. güne gelmesine rağmen genetikten anormal geldi. İmha edildi. O yüzden bu ikisi beşinci güne çıkmış olsa bile genetikten normal sonucu gelmeden sevinemicem.
Valla öyle yapmayı da denedim ama aksi durum çıkınca insan daha çok yıkılıyor. O yüzden gerçekçi olmak lazım , tabii bence . Allah acısın halimize şu mübarek günde ...Evet, genetik var bir de, biliyorum. Olsun, olumlu enerji gönder, olmuş, sağlıklı gelmişler gibi hisset, secret yap:)
tamamdır, amin canımCanımmm sagol destegin icin.sayenizde desteginizle moralim yerine geldi.cumartesi geliyorum.ondan sonra doktor devam derse 5 gun ordayım.gorüsürüz ozelden yazışalım.insallah emeklerimizin karsilığını alalım bebeklere kavusalim
hamzam06 başin sagolsun yazdıkların o kadar zor ki benimde hemen gözlerim doldu bu acına bu iste olumsuz olacaksa bastan olması o kadar hayırlı ki, hepimiz biliyoruz sanırim bunu.bebisini nasil bir doktor hatasıyla kaybettin ?
Allah seni de zorluklarla deniyor seninki ne yazık daha ağır.benim bir arkadaşımda bu sekilde, doğan bebegini kaybetti. bebek 20 gunluktu kiz 46 yaşinda idi bu yaz oldu.ona da cok üzüldüm.tüp bebekti.sana güç vermeyi cok isteriz bu sayfada.denemeye haziranda başla insallah tekrar olacaktır.sabır arkadaşim insallah esenlige cikacagız
Teşekkür ederimMerhaba, başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Eğer imkanınız varsa tüp bebek denemekten çekinmeyin. Tüp bebekte zaten en iyi yumurtalar ve spermler seçildiği için kaliteli embriyolar oluşuyor. Daha yoğun bir takip var. Tüm testler öncesinde yapılıyor. Bir sorun varsa görüyor doktorlar kan pıhtılaşması ya da tiroid gibi.
Verilen ilaçlar da sadece geçici olarak hormonları yükseltiyor, sonra vücut normale dönüyor. Kötü huylu hastalık çıkacağına inanmıyorum.
Başınız sağolsun allah sabır versin. Sevil arkadaşımın dediği gibi doğal yoldan hamile kalmışsınız bizler tedavi ile uğraşıyoruz. Umudunuzu kaybetmeyin. Sabır umut inanç. Herşey düzelecek inşallah. Allah bir daha yaşatmadın.
Agladim okurken. Cok zor olmali. Allah hepimizin gonlune gore versin.Çok teşekkür ederim gerçekten burası da olmasa acılar anlatılıp paylaşılmasa ne yapardım bilmiyorum iyi ki varsınız
Bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyin arkadaşlar Allahtan hep hayırlısını ve sağlıklısını nasip etmesini isteyin aynı şekilde düşük yapan arkadaşlar da hiç üzülmesinler inanın 39 hafta karnımda taşıdım her şeyi kıyafetini bırakın halısına kilimine dek hazırdı elimiz kolumuz kucağımız bomboş kaldı hayallerimiz bitti tükendi o evladımın karnımdaki hallerini düşündükçe çaresizliğini daha da çok üzülüyorum ağzı dili yoktu derdini bildiremedi elimizden hiç bir şey gelmedi...
39 haftalık her şeyi yerli yerinde 2.380 kg ağırlığında oğlumu devletin hastanesinde devletin doktoru yüzünden bir ihmaller yüzünden toprağa verdim. Devlet hastanesine gittim geldim bir şeyin yok yok dediler doğru düzgün bir tansiyonuma dahi bakılmadı ellerim ayaklarım yüzüm her yerim şişti kaşıntılarım başlamıştı doktora söyledim yüzüme dahi bakmadı abartıp durmayın gebelikte olabilecek şeyler bunlar evinde otur dinlen bol su iç ağrın sızın olursa gel dedi gönderdi, her şeye takıntı yaparım pimpirikli bir insanım Rabbim nasip etmeyecek ya, dedim ki çok şükür Rabbime buraya kadar (34 hafta) geldim bundan sonra da bir şey olmaz inşallah dedim oturdum evimde dinlendim yavrumun kıyafetlerini yıkadım, 17 yaşında bir abisi var o evladım kardeşinin kıyafetlerini tek tek öperek astı askılarına yapma oğlum iyi değil bu kadar sevgi dedim dinletemedim geldi gitti karnımı öptü onunla konuştu sevdi çık artık çık diye
Rabbim yine nasip etmeyecek ya, doğru düzgün işi olmayan eşim gece evlere zor gelir oldu , hastaneye gidecek oldum mhrs'den ancak 01.12.2016 tarihine randevu alabildik, eşim her gün geldiğinde (gece) gel hastaneye acile götüreyim seni diyor kıyamadım , dedim kendi kendime kuruntu yapma otur oturduğun yerde kimseyi rahatsız etme, kendim gidemedim hastane evime uzak , yalnızım ya suyum gelirse diye... 01.12.2016 da hastaneye gittiğimizde evladım melek olmuştu öldüğünü bile anlayamadım, aslında her şey nasip kısmet demek ki o evlat bize bu dünyada nasip değilmiş,
Yavrum karnımda darbeler bile gördü bir şey olmamıştı ama 34 haftadan sonra beslenememiş ve o doktor benim kaşınıyorum şişim söylemlerimi dikkate alıp bir kan idrar tahlili isteseydi belki evladım bugün hayatta kucağımda olacaktı,
Hastane Sağlık Bakanlığı'nın zoruyla olayla ilgili inceleme başlattı ama neye yarar ki benim evladımı getirir mi geri , o yeşil bezlerin içinde cansız yatışının, soğuk morglarda bekleyip küçücük bedeniyle kocaman mezara girdiğinin karşılığı olabilir mi ???
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve sizlere asla böyle bir acı yaşatmasın inşallah. Benim yavrum doğsaydı bir hastalığı şunu bunu olup ta ölseydi bu kadar bu kadar üzülmezdim niye çünkü 39 hafta 273 gün eder dile kolay , 273 gün karnımda taşıdığım evladımın ölüsünü dahi göremedim yalvar yakar sadece burnunun üst tarafını (gözlerini alnını) uzaktan gösterdiler Allah kimseyi devlet hastanelerine muhtaç etmesin ne kadar acı değil mi yıl olmuş 2017 devletin hastanesinde devletin doktorunun ihmalinden ölümler oluyor oysa bizim devletten başka kimimiz olabilir ki en sağlam yerin devlet hastanesi olması gerekiyor
Amin sağolunAgladim okurken. Cok zor olmali. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Tüylerim diken diken oldu. Çok üzgünüm , tekrar başınız sağolsun. Rabbim bir sonraki evlada kavuşmanız için sabır ve sağlık versin inşallahÇok teşekkür ederim gerçekten burası da olmasa acılar anlatılıp paylaşılmasa ne yapardım bilmiyorum iyi ki varsınız
Bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyin arkadaşlar Allahtan hep hayırlısını ve sağlıklısını nasip etmesini isteyin aynı şekilde düşük yapan arkadaşlar da hiç üzülmesinler inanın 39 hafta karnımda taşıdım her şeyi kıyafetini bırakın halısına kilimine dek hazırdı elimiz kolumuz kucağımız bomboş kaldı hayallerimiz bitti tükendi o evladımın karnımdaki hallerini düşündükçe çaresizliğini daha da çok üzülüyorum ağzı dili yoktu derdini bildiremedi elimizden hiç bir şey gelmedi...
39 haftalık her şeyi yerli yerinde 2.380 kg ağırlığında oğlumu devletin hastanesinde devletin doktoru yüzünden bir ihmaller yüzünden toprağa verdim. Devlet hastanesine gittim geldim bir şeyin yok yok dediler doğru düzgün bir tansiyonuma dahi bakılmadı ellerim ayaklarım yüzüm her yerim şişti kaşıntılarım başlamıştı doktora söyledim yüzüme dahi bakmadı abartıp durmayın gebelikte olabilecek şeyler bunlar evinde otur dinlen bol su iç ağrın sızın olursa gel dedi gönderdi, her şeye takıntı yaparım pimpirikli bir insanım Rabbim nasip etmeyecek ya, dedim ki çok şükür Rabbime buraya kadar (34 hafta) geldim bundan sonra da bir şey olmaz inşallah dedim oturdum evimde dinlendim yavrumun kıyafetlerini yıkadım, 17 yaşında bir abisi var o evladım kardeşinin kıyafetlerini tek tek öperek astı askılarına yapma oğlum iyi değil bu kadar sevgi dedim dinletemedim geldi gitti karnımı öptü onunla konuştu sevdi çık artık çık diye
Rabbim yine nasip etmeyecek ya, doğru düzgün işi olmayan eşim gece evlere zor gelir oldu , hastaneye gidecek oldum mhrs'den ancak 01.12.2016 tarihine randevu alabildik, eşim her gün geldiğinde (gece) gel hastaneye acile götüreyim seni diyor kıyamadım , dedim kendi kendime kuruntu yapma otur oturduğun yerde kimseyi rahatsız etme, kendim gidemedim hastane evime uzak , yalnızım ya suyum gelirse diye... 01.12.2016 da hastaneye gittiğimizde evladım melek olmuştu öldüğünü bile anlayamadım, aslında her şey nasip kısmet demek ki o evlat bize bu dünyada nasip değilmiş,
Yavrum karnımda darbeler bile gördü bir şey olmamıştı ama 34 haftadan sonra beslenememiş ve o doktor benim kaşınıyorum şişim söylemlerimi dikkate alıp bir kan idrar tahlili isteseydi belki evladım bugün hayatta kucağımda olacaktı,
Hastane Sağlık Bakanlığı'nın zoruyla olayla ilgili inceleme başlattı ama neye yarar ki benim evladımı getirir mi geri , o yeşil bezlerin içinde cansız yatışının, soğuk morglarda bekleyip küçücük bedeniyle kocaman mezara girdiğinin karşılığı olabilir mi ???
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve sizlere asla böyle bir acı yaşatmasın inşallah. Benim yavrum doğsaydı bir hastalığı şunu bunu olup ta ölseydi bu kadar bu kadar üzülmezdim niye çünkü 39 hafta 273 gün eder dile kolay , 273 gün karnımda taşıdığım evladımın ölüsünü dahi göremedim yalvar yakar sadece burnunun üst tarafını (gözlerini alnını) uzaktan gösterdiler Allah kimseyi devlet hastanelerine muhtaç etmesin ne kadar acı değil mi yıl olmuş 2017 devletin hastanesinde devletin doktorunun ihmalinden ölümler oluyor oysa bizim devletten başka kimimiz olabilir ki en sağlam yerin devlet hastanesi olması gerekiyor
Rabbimden seniğn bütün acılarının yerini mutluluklarla doldurmasını diliyorum arkadaşım. Allahım sana ve ailenen sabır versin. Biz hep buradayız, ben cevap vermesem de okuyor dua ediyorum senin için.Çok teşekkür ederim gerçekten burası da olmasa acılar anlatılıp paylaşılmasa ne yapardım bilmiyorum iyi ki varsınız
Allah sizden razı olsun ne muradınız varsa versin, dilerim hiç bir zaman böyle bir acı yasatmasın sizeRabbimden seniğn bütün acılarının yerini mutluluklarla doldurmasını diliyorum arkadaşım. Allahım sana ve ailenen sabır versin. Biz hep buradayız, ben cevap vermesem de okuyor dua ediyorum senin için.
Canım ankarada yasıyorum.aklımda o zaman uzaklar ist. zaten yok.ankarada gen-art tüp bebek merkezinde yapıldı ilk tedavim.labaratuvarı iyiymis diye gittim iyi bir yer.3 yumi oldu yine.bana verilen igneyi bir kez oluyorsun 5 gün etkili bir daha igne yok.elonva 150 adı.7 gün 24 saat yumi büyütüyor cok iyi denmesine ragmen erbil bey 5 günluk igneyi begenmedi.5 gün icinde baska igne kullanmama engel diye hicte kullanmıyormuş.3 yumurtadan 1 yumurta kaldı ve 1 embriyo kaldi 3. Gun transfer oldum sonuç negatif.dr.a yeni birsey yapacak mı diye sordum yapmıyacaktı.kadınlar kulübünde tedavileri görünce ist.a karar verdim :) doktor sebep olarak embriyom 1. Kaliteydi.embriyo demek kaliteli degilmis dedi.deneme tahtası seklindesin bu bicimde.Kasım'da nerede tedavi olmuştun, niye olumsuz cevabı aldın?
Hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım ankarada yasıyorum.aklımda o zaman uzaklar ist. zaten yok.ankarada gen-art tüp bebek merkezinde yapıldı ilk tedavim.labaratuvarı iyiymis diye gittim iyi bir yer.3 yumi oldu yine.bana verilen igneyi bir kez oluyorsun 5 gün etkili bir daha igne yok.elonva 150 adı.7 gün 24 saat yumi büyütüyor cok iyi denmesine ragmen erbil bey 5 günluk igneyi begenmedi.5 gün icinde baska igne kullanmama engel diye hicte kullanmıyormuş.3 yumurtadan 1 yumurta kaldı ve 1 embriyo kaldi 3. Gun transfer oldum sonuç negatif.dr.a yeni birsey yapacak mı diye sordum yapmıyacaktı.kadınlar kulübünde tedavileri görünce ist.a karar verdim :) doktor sebep olarak embriyom 1. Kaliteydi.embriyo demek kaliteli degilmis dedi.deneme tahtası seklindesin bu bicimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?