Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah devlet hastanesine de mecbur etmesin dedigin gibi amiinn canim.cok zor olmuş cabanı da anliyoruz yasadığın zorluklarıda.bu iste olumsuzluk en az uzulecek konu sanırım.kan testi bile bir yukseliyor seviniyoruz eger kimyasal gebelik ise veya düsukse üzülüyor yaşayan.bende su an genetikten olumsuz gelen embriyom tutarmıs ! Tutsa da 7. Haftaya kadar normal sonra 7. Haftada düşermiş.üzüntüye bakar mısin.Allah sevindirecekse sonuna kadar götürsün insallah.ve bende düsüklere üzülmemeliyi bu son olayla anladım kendim icin.acilar paylaşildikca hafifliyor yine yaz buraya.sana ve esine bebek nasip olsun insallah

Allah razı olsun
Herkesin derdi kendine dağ gelirmiş , elbet bunların hepsinin ucunda emek ve çaba var üzüntülerimiz ondan
Beterin beteri var haline şükret diye heralde buna demişler
Sizin de yaşadıklarınız kolay değil, emek harcanıyor , seviniliyor
Her şeye rağmen ben evladımla tam tamına karnımda dahi olsa 273 gün beraberdim onla yattım onla kalktım sevindim güldüm yoruldum vs vs ama hep beraberdim
Bazen buna sevinip şükür ediyorum bazen de ölürken acı çekti mi çok aç susuz havasız kaldı mı diye bir anne olarak yanıyorum
Her şeyin bir matematiği var işte, bir eksisi bir de artısı ...
Aslına bakılırsa 39 haftalık bir bebekle 1 günlük bir bebek arasında bile bir fark yok anne için çünkü 1 günlük bebeğin bile içinde var olduğunu biliyoruz kayıp aynı kayıp hatta daha zor çünkü haftalar ilerledikçe karnında bile olsa her şeyi beraber yapıyorsunuz yemek pişirmek, uyumak işe gitmek bile :) Yani onunla vakitler geçiriyorsunuz anı biriktiriyorsunuz , hayal ediyorsunuz acaba neye benziyor diye de
Kayıp aynı kayıp , dinimizde öyle demiyor mu 15 yaşına dek ölen bebeklerle (anne karnındakiler dahil) , düşük olmuş bebeklerde aynıdır ana babalarına şefaatçidir diye
Veren de Allah alan da Allah. Rabbim isteyen bütün herkese önce hayırlı sonra sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin İNŞALLAH.

Hayırlısı olsun, iyi ki gelmişsin. İstanbul uğurlu gelir umarım..

İki embriyomun dün 5. günüydü. Dün doktorum aradı ve 1 embriyonun gelişiminin çok iyi olduğunu ve genetik için gönderdiklerini söyledi. Diğerini yarına kadar takip edicez dedi. Az özce aradı yine. Gelişimi durmuş imha etmişler. Yine geçen ayın tekrarını yaşıyorum. Genetiğe giden 1 embriyo. Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Genetikten normal gelmesi için hepinizden 3 Ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum. Sağolun ...

okudum canım, merak etme mis gibi normal kaliteli bir embriyo o, sana da transfer edilcek inşallah.

Kızlar şimdi muayene oldum Aret hoca çok tatlı birisi çok ilgili nazik. Çalışanları da öyle. Hiçbir sorunum olmadığını eşimin de spermiyogramının gayet iyi olduğunu söyledi. Normal yolla da olabilir ama gecikmeye gerek yok bu ay dinlen gelecek ay başlayalım dedi. Coraspin be folik asit berdi. Omepa kullanıyorum dedim. Devam et fazla bitaminden zarar gelmez dedi. Klomenle şu an adetli olmama rağmen 3 yumurtam hala duruyormuş. Onlar büyüyüp çatlar bekleyelim dedi. Diğer ay başlıyoruz hayırlısıyla.

rabbim emeklerinizin karşılığını göstersin arkadaşım. inşallah güzel habernlerini alırız burdan

rabbim sabır versin çok üzüldüm yaşadıklarınıza... rabbim hiçbir kadının başına vermesin. inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim tekrarırını nasip eder arkadaşım

Olsun artık bu defa daha idmanlıyız gelişimi durdu sozü seni üzmesiñ.havuz yönteminde yine devam edecegiz.bu embriyon inş. saglıklı gelecek.
okudum canım, merak etme mis gibi normal kaliteli bir embriyo o, sana da transfer edilcek inşallah.
@hayatguzel2015 in söyledikleri gecerli rahat ol.tel açmaları çok heyecanlı oluyor degil mi ama idmanlıyız olacak

Tedavin inş güzel gececek tedavin icin ist.a mı geleceksin yoksa urfadan takip mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…