Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman haydi hayırlısı olsun diyelim

İdmanlıyız Allahın izniyle. Rabbim yüzümüze baksın artık şu mübarek günün hürmetine

Hadi hayırlısı. Gelecek misin bir dahaki ay yine?

rabbim sabır versin çok üzüldüm yaşadıklarınıza... rabbim hiçbir kadının başına vermesin. inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim tekrarırını nasip eder arkadaşım

Çok sağ olun
Rabbim ol derse olur elbet inşallah hepimiz için Rabbim OL desin.

Takip urfada olacak diğer adetimle başlayacapız inşallah urfada.
haberler çok iyi maşallah, mutlaka kalan yumurtalarının atılması lazım başlaman için, inşallah adetle atılır da başlarsın hemen. urfa da olacak olması da iyiymiş. haydi bakalım, herşey güzel olacak :)

Evet aynen öyle söyledi aret bey. Hocam adet değil de sanki çamur geliyor dedim. Kalan yumurtalar böyle yapıyor atılıyordur dedi. Peki büyük olan çatlar mı dedim çatlayanilir dedi.Pazartesi soğan kürüne başlıcam ne var ne yok temizlesin içimi.

Kızlar doğa rutkay da biz yaşlarda. O da bebek tedavisi görüyormuş. Kendisini çok severim.
Ben tedavi görüp olumsuz cevabını aldığımda doğa rutkayda magazin programında 10 gün sonra müjdeli bir haber verecegini söyledi.biz esimle dedik tüp bebek yaptırmış.o müjdeli haber gelmedi doga rutkaydan da ordan konuyu tahmin ediyordum sen nerede gördün.aret beyin mi hastası acaba

Yok csnım magazinden takip ediyorum. Aklımda kalmış merde okudum bilmiyorum ama. Bu arada kafama takılan bir konu var sizlerin fikirlerini öerak ediyorum. Nen takibimi urfada yaptıracağım ama hiç içime sinmiyor burdaki özel doktorların hepsi istanbulla anlaşma yapmış kendileri yapmak istiyor tüp bebeği. Amca devletten bir doktor olmalı.Şimdi baştan savma bir takip yapmalarından korkuyorum aret hocanın gözleriyle göremezzler bilemezler çok önemli bir nokta bu. Yumurtanın gelişimini görecek yavaş gidiyorsa ona göre ilaç dozunu artıracak vs.Aret hoca takibi yapacak kişi insan evledı olsun nana her gün rapor versin bizim yönlendirmemize göre hareket etsin bir de işini iyi bilsin yeter dedi. Ah ah urgada olmaktan nefret ediyorum. Ceza gibi.

herkeze merhabalar arkadaşlar .....size de umut olsun diye dün arkadaşımdan aldığım bir haberi paylaşmak istiyorum sizinle bana da çok umut oldu tekrar dan ...44 yaşında tüp bebek ten tanıştığımız ve 5 yıldır tedavi gören bir arkadaşım 3 sewer aşılama ve 4 sefer de tüp bebek tedavisi gördü en son birlikte transferimiz yapılmıştı ve tutmamıştı yine onunda eşinin sperm ve kendi de yumurta rezervi nerdeyse sıfır dı yani benden çok daha kötü bir durumdaydı o dr artık uğraşma bırak yumurta donasyonuna gidin siz demişti....son kez denemek için dün tekrardan ege tüp bebeğe gidiyor kan alınıyor tahliller için tekrar ve öğleden sonra arıyorlar ve hamilelik gözüküyor kanda demişler inanamamış şaka mı bu kanlar karışmıştır demiş hatta ...ve gitmiş muayne olmuş hemen 1 aylık hamile imiş doğal yolla beni aradı hemen ağlıyor du çok kötü hala inanamıyor yani arkadaşlar allahtan umut kesilmez mucizeler bizi bekliyor hiç bir zaman nolur umudumuzu kaybetmiyelim bize yazıldı ise anne olmak nolursa olsun kaç yaşında olursak olalım olucak....buna inanın

Güzel bir hikaye muhakkak. Ama benim bu hikayede kafamda kalan cümleler şunlar:3 aşılama 4 tüp tedavisi 5 yıllık çaba... be tekrar denenek istemek. Ben olsam çoktan pes ederdim. Herçekten de tüp benek mucize değilmiş. Bazen boşa zaman kaybı. Nedense çok sinirleniyorum işin içine girdikçe... hayırlısı...

evet cnm aynen öyle bazen kendiliğinden gerçekleşiyor herşeyin zamanı mı var acaba diyorum zamanı gelince kendisi oluyor mu diyorum bende çok uğraştım çok yoruldum ama hala devam ediyorum işte hep bir umut hep..allahım hepimizi bir gün mutlu etsin inşallah

Aynen canım çok zor. Ben daha hiç deneme bile yapmadım kaldı ki 3-5 allah korusun ama şimdiden yıldım bıktım. Moral zaten sıfır. Olacaksa normal yolla da pekala olur ama bizler yaştan dolayı korkuyoruz işte. Aret hoca 45 e kadar normal yolla da olur ama 45 i geçirmemeli dedi. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…