- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.481
O zaman haydi hayırlısı olsun diyelimKızlar şimdi muayene oldum Aret hoca çok tatlı birisi çok ilgili nazik. Çalışanları da öyle. Hiçbir sorunum olmadığını eşimin de spermiyogramının gayet iyi olduğunu söyledi. Normal yolla da olabilir ama gecikmeye gerek yok bu ay dinlen gelecek ay başlayalım dedi. Coraspin be folik asit berdi. Omepa kullanıyorum dedim. Devam et fazla bitaminden zarar gelmez dedi. Klomenle şu an adetli olmama rağmen 3 yumurtam hala duruyormuş. Onlar büyüyüp çatlar bekleyelim dedi. Diğer ay başlıyoruz hayırlısıyla.
İdmanlıyız Allahın izniyle. Rabbim yüzümüze baksın artık şu mübarek günün hürmetineOlsun artık bu defa daha idmanlıyız gelişimi durdu sozü seni üzmesiñ.havuz yönteminde yine devam edecegiz.bu embriyon inş. saglıklı gelecek.
hayatguzel2015 in söyledikleri gecerli rahat ol.tel açmaları çok heyecanlı oluyor degil mi ama idmanlıyız olacak
Hadi hayırlısı. Gelecek misin bir dahaki ay yine?Kızlar şimdi muayene oldum Aret hoca çok tatlı birisi çok ilgili nazik. Çalışanları da öyle. Hiçbir sorunum olmadığını eşimin de spermiyogramının gayet iyi olduğunu söyledi. Normal yolla da olabilir ama gecikmeye gerek yok bu ay dinlen gelecek ay başlayalım dedi. Coraspin be folik asit berdi. Omepa kullanıyorum dedim. Devam et fazla bitaminden zarar gelmez dedi. Klomenle şu an adetli olmama rağmen 3 yumurtam hala duruyormuş. Onlar büyüyüp çatlar bekleyelim dedi. Diğer ay başlıyoruz hayırlısıyla.
Takip urfada olacak diğer adetimle başlayacapız inşallah urfada.Tedavin inş güzel gececek tedavin icin ist.a mı geleceksin yoksa urfadan takip mi canım
Evet canım mayısta anca. Takio urfada olacakHadi hayırlısı. Gelecek misin bir dahaki ay yine?
rabbim sabır versin çok üzüldüm yaşadıklarınıza... rabbim hiçbir kadının başına vermesin. inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim tekrarırını nasip eder arkadaşım
haberler çok iyi maşallah, mutlaka kalan yumurtalarının atılması lazım başlaman için, inşallah adetle atılır da başlarsın hemen. urfa da olacak olması da iyiymiş. haydi bakalım, herşey güzel olacak :)Takip urfada olacak diğer adetimle başlayacapız inşallah urfada.
Opu'ya ve transfere geleceksin o zaman Mayıs'ta. Arı sütüne devam et, sağlıklı beslen, sebze, meyve, balık ye.Evet canım mayısta anca. Takio urfada olacak
Evet aynen öyle söyledi aret bey. Hocam adet değil de sanki çamur geliyor dedim. Kalan yumurtalar böyle yapıyor atılıyordur dedi. Peki büyük olan çatlar mı dedim çatlayanilir dedi.Pazartesi soğan kürüne başlıcam ne var ne yok temizlesin içimi.haberler çok iyi maşallah, mutlaka kalan yumurtalarının atılması lazım başlaman için, inşallah adetle atılır da başlarsın hemen. urfa da olacak olması da iyiymiş. haydi bakalım, herşey güzel olacak :)
TamamOpu'ya ve transfere geleceksin o zaman Mayıs'ta. Arı sütüne devam et, sağlıklı beslen, sebze, meyve, balık ye.
İnşallah. Hepimiz güzel haber verelim inşallah artıkrabbim emeklerinizin karşılığını göstersin arkadaşım. inşallah güzel habernlerini alırız burdan
E elifdemirelif Napıyorsun, herşey yolunda mı?
Ben tedavi görüp olumsuz cevabını aldığımda doğa rutkayda magazin programında 10 gün sonra müjdeli bir haber verecegini söyledi.biz esimle dedik tüp bebek yaptırmış.o müjdeli haber gelmedi doga rutkaydan daKızlar doğa rutkay da biz yaşlarda. O da bebek tedavisi görüyormuş. Kendisini çok severim.
Yok csnım magazinden takip ediyorum. Aklımda kalmış merde okudum bilmiyorum ama. Bu arada kafama takılan bir konu var sizlerin fikirlerini öerak ediyorum. Nen takibimi urfada yaptıracağım ama hiç içime sinmiyor burdaki özel doktorların hepsi istanbulla anlaşma yapmış kendileri yapmak istiyor tüp bebeği. Amca devletten bir doktor olmalı.Şimdi baştan savma bir takip yapmalarından korkuyorum aret hocanın gözleriyle göremezzler bilemezler çok önemli bir nokta bu. Yumurtanın gelişimini görecek yavaş gidiyorsa ona göre ilaç dozunu artıracak vs.Aret hoca takibi yapacak kişi insan evledı olsun nana her gün rapor versin bizim yönlendirmemize göre hareket etsin bir de işini iyi bilsin yeter dedi. Ah ah urgada olmaktan nefret ediyorum. Ceza gibi.Ben tedavi görüp olumsuz cevabını aldığımda doğa rutkayda magazin programında 10 gün sonra müjdeli bir haber verecegini söyledi.biz esimle dedik tüp bebek yaptırmış.o müjdeli haber gelmedi doga rutkaydan daordan konuyu tahmin ediyordum sen nerede gördün.aret beyin mi hastası acaba
evet cnm aynen öyle bazen kendiliğinden gerçekleşiyor herşeyin zamanı mı var acaba diyorum zamanı gelince kendisi oluyor mu diyorum bende çok uğraştım çok yoruldum ama hala devam ediyorum işte hep bir umut hep..allahım hepimizi bir gün mutlu etsin inşallahGüzel bir hikaye muhakkak. Ama benim bu hikayede kafamda kalan cümleler şunlar:3 aşılama 4 tüp tedavisi 5 yıllık çaba... be tekrar denenek istemek. Ben olsam çoktan pes ederdim. Herçekten de tüp benek mucize değilmiş. Bazen boşa zaman kaybı. Nedense çok sinirleniyorum işin içine girdikçe... hayırlısı...
Aynen canım çok zor. Ben daha hiç deneme bile yapmadım kaldı ki 3-5 allah korusun ama şimdiden yıldım bıktım. Moral zaten sıfır. Olacaksa normal yolla da pekala olur ama bizler yaştan dolayı korkuyoruz işte. Aret hoca 45 e kadar normal yolla da olur ama 45 i geçirmemeli dedi. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahevet cnm aynen öyle bazen kendiliğinden gerçekleşiyor herşeyin zamanı mı var acaba diyorum zamanı gelince kendisi oluyor mu diyorum bende çok uğraştım çok yoruldum ama hala devam ediyorum işte hep bir umut hep..allahım hepimizi bir gün mutlu etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?