Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hare ... Ne kadar güzel bir isim. Ben de Deniz ismini çok seviyorum. Kız da olsa erkek de olsa adını Deniz koyalım diyorum.Diyecek tek şey; Rabbim nasip etsin...

Aslında ben hiç belli etmiyorum duygularımı, o yüzden belki de bu kadar rahat konuşuyor. O da çok istiyor çocuğumuzun olmasını. Hare çok güzel bir isim:). Menapozun eşiği mi? Kim söyledi, Aret Hoca ne dedi bununla ilgili?

Evet, çok masraflı gerçekten. Ben karar verirken ileriyi düşünüyorum, 60 yaşımı mesela. O yaşa geldiğimde pişman olacak mıyım, olmayacak mıyım. Keşke demeyeceğim şeyleri yapmaya çalışıyorum.

Bize moral oldun.bende gecen anlattım ya burada.45 yaşında bir arkadasımız koruyucu aile olmus cocuk almis ve dogal hamile.bu poppy73 e de güzel bir moral bize de.sende 37 yaşındasın cok gencsin olacagına inan
Laparoskopiden sonra benim doğal yoldan hamile kalma şansım kalmayacak. Zaten çok zormuş. Eşim morfoloji düşük yüzde 2, ben yaş 44, tüplerde sıvı birikimi. Ama bu sabah gerçekten hepiniz moral verdiniz. Yeni bir hafta, yeni bir gün, hayat güzel

Babam da hep böyle söylerdi ben evlenmeden önce. Sen biz ölünce ne yapacaksın tek başına. Kardeşlerine güvenme herkesin ailesi hayatı var. Napim baba derdim allah yazmadıysa ne yapabilim? En büyük korkumdy tek başuma ölmek. Allaha şükür evlendim. Şimdi de bir aile olmak istiyorum. İnşallah bu da olacak.

Aret hoca amh a pek takılmıyormuş. İstemedi bile. Sadece yaşıma bağlı yumurta tembelliği olsuğunu söyledi. Herşeyin normal çünkü dedi. Ben menepoz konusunu sormadım ona.

inşallah olacak allahın izniyle kaç yaşındasınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…