- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.521
Hare ... Ne kadar güzel bir isim. Ben de Deniz ismini çok seviyorum. Kız da olsa erkek de olsa adını Deniz koyalım diyorum.Diyecek tek şey; Rabbim nasip etsin...Bizim içten içe yaşadıklarımız, etrafımızda birer birer hamile kalanları gördükçe kendimizi kahretmemiz yetmezmiş gibi bir de korkutup bizi karamsarlığa sürükleyenler oluyor. Eşini kastetmiyorum tabiki, senin ne kadar çok üzüldüğünü ve bu yolda yıprandığını görüp sana üzüldüğü için böyle söylüyor belkide. benim eşim de beni rahatlatmak için sürekli, olacak biliyoruz ama bugün ama yarın biz Hare mize kavuşacağız, olmazsa da napalım, hayat devam edecek diyor. (Hep bir kızımız olsun istiyoruz adını da Hare koyacağız. tabi allah bize ne gönderirse sağlıklı, başımızın üstünde yeri var). denemeye devam. Adet olabildiğimiz sürece umut var. Umut hep olsun.
Ben evlenmeden hemen önce menepozun eşiğinde olduğunu öğrenmiş ve durumu babamla paylaşmıştım.(babamla çok yakınızdır, annemdn daha fazla) O kadar çok üzüldü ki benimle beraber ağladı adamcağız. Şimdi de soruyor, birşey var mı, bir haber diye. üzülerek yok diyorum. bana arı sütü, bal, polen karışımları yapıp yolluyor napsın. Her duyduğu çareyi bana aktarıyor. Çok zor benim için de...Allah inşallah hepimizi sevindirsin ne diyeyim.
Slm arkadaslar
Nerde ve hangi doktorda tedavi goruyorsunuz?
Pozitif sonuc alan arkadaslar hangi doktor tedavisiyle ha mile kaldiniz
Daha pozitif yok bahceci fulyada erbil yagmur doktorda havuz yöntemi ile tedavideyim.genetige gidiyor embriyo olumsuz geldi.elimde hic embriyo yok.2. Tedavideyim.Slm arkadaslar
Hayirli olsun tedavinizDaha pozitif yok bahceci fulyada erbil yagmur doktorda havuz yöntemi ile tedavideyim.genetige gidiyor embriyo olumsuz geldi.elimde hic embriyo yok.2. Tedavideyim.
Sagol arkadaşım cok tesekkür ederimHayirli olsun tedaviniz
Aslında ben hiç belli etmiyorum duygularımı, o yüzden belki de bu kadar rahat konuşuyor. O da çok istiyor çocuğumuzun olmasını. Hare çok güzel bir isim:). Menapozun eşiği mi? Kim söyledi, Aret Hoca ne dedi bununla ilgili?Bizim içten içe yaşadıklarımız, etrafımızda birer birer hamile kalanları gördükçe kendimizi kahretmemiz yetmezmiş gibi bir de korkutup bizi karamsarlığa sürükleyenler oluyor. Eşini kastetmiyorum tabiki, senin ne kadar çok üzüldüğünü ve bu yolda yıprandığını görüp sana üzüldüğü için böyle söylüyor belkide. benim eşim de beni rahatlatmak için sürekli, olacak biliyoruz ama bugün ama yarın biz Hare mize kavuşacağız, olmazsa da napalım, hayat devam edecek diyor. (Hep bir kızımız olsun istiyoruz adını da Hare koyacağız. tabi allah bize ne gönderirse sağlıklı, başımızın üstünde yeri var). denemeye devam. Adet olabildiğimiz sürece umut var. Umut hep olsun.
Ben evlenmeden hemen önce menepozun eşiğinde olduğunu öğrenmiş ve durumu babamla paylaşmıştım.(babamla çok yakınızdır, annemdn daha fazla) O kadar çok üzüldü ki benimle beraber ağladı adamcağız. Şimdi de soruyor, birşey var mı, bir haber diye. üzülerek yok diyorum. bana arı sütü, bal, polen karışımları yapıp yolluyor napsın. Her duyduğu çareyi bana aktarıyor. Çok zor benim için de...Allah inşallah hepimizi sevindirsin ne diyeyim.
Evet, çok masraflı gerçekten. Ben karar verirken ileriyi düşünüyorum, 60 yaşımı mesela. O yaşa geldiğimde pişman olacak mıyım, olmayacak mıyım. Keşke demeyeceğim şeyleri yapmaya çalışıyorum.Canım o filmi izlemedim tabi ki olmasın.beceriksiz doktorlar onu da söylüyor donasyon diye.
poppy73 canım insallah olsun esimde fazla denemek istemiyor para tuzağı olarak görüyor.rahat olalım olur insallah.bizde kredi cektik oradan harcıyoruz.üzüntünü anlıyorum bende üzülüyorum.ama adamlar dogruda söylüyor.beni de donasyondan vazgecirdi.daha fazla kendisinin veya benim para harcamamı istemiyor
Laparoskopiden sonra benim doğal yoldan hamile kalma şansım kalmayacak. Zaten çok zormuş. Eşim morfoloji düşük yüzde 2, ben yaş 44, tüplerde sıvı birikimi. Ama bu sabah gerçekten hepiniz moral verdiniz. Yeni bir hafta, yeni bir gün, hayat güzelBize moral oldun.bende gecen anlattım ya burada.45 yaşında bir arkadasımız koruyucu aile olmus cocuk almis ve dogal hamile.bupoppy73 e de güzel bir moral bize de.sende 37 yaşındasın cok gencsin olacagına inan
Aret Kamar'da göreceğim inşallah..Slm arkadaslar
Hayirli olsunAret Kamar'da göreceğim inşallah..
Aret hoca amh a pek takılmıyormuş. İstemedi bile. Sadece yaşıma bağlı yumurta tembelliği olsuğunu söyledi. Herşeyin normal çünkü dedi. Ben menepoz konusunu sormadım ona.Aslında ben hiç belli etmiyorum duygularımı, o yüzden belki de bu kadar rahat konuşuyor. O da çok istiyor çocuğumuzun olmasını. Hare çok güzel bir isim:). Menapozun eşiği mi? Kim söyledi, Aret Hoca ne dedi bununla ilgili?
Hayirli olsunBen de istanbul tüp bebek aret kamar da tedavi göreceğim
Hayirli olsunBen de istanbul tüp bebek aret kamar da tedavi göreceğim
Hayirli olsunBen de bahceci umut tüp bebekte cem çelik ile ve havuz yöntemi ile tedavi görüyorum. Şu an yok ama genetik sonucu normal gelecek olan embriyoyu bulana kadar tedaviye devam.
Babam da hep böyle söylerdi ben evlenmeden önce. Sen biz ölünce ne yapacaksın tek başına. Kardeşlerine güvenme herkesin ailesi hayatı var. Napim baba derdim allah yazmadıysa ne yapabilim? En büyük korkumdy tek başuma ölmek. Allaha şükür evlendim. Şimdi de bir aile olmak istiyorum. İnşallah bu da olacak.
SağolunHayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?