Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızçeler benim yaşım 40, geçen sene rahim filmi çekildikten sonra ki ayda hamile kaldım, ilk bebeğimdi, ama eşimin morfoloji %2 çıktı, buna rağmen ben doğal yolla hamile kaldım, 9 haftalık iken kalbi durdu , kürtaj oldum, genetik sonuçları benim diş tedavim derken bugüne geldik, bende kan pıhtılaşması çıktı, coraspin kulklanıyorum şu an, eşime dedimki ben riske atmak istemiyorum bir daha %2 morfoloji ile bebeği olan var ama sayı az doğal yoldan , şimdi size sorum , ben direkt tüp bebeğe mi gideyim, yoksa tekrar test yaptırayım eşime o sonuca göre mi hareket edeyim, eşimi ikna etmek çok zor hem bebek istiyor, hemde testi çok zor yaptırıyorum ona, işkence benim için

bi akıl verin kafam allak bullak oldu

canım testi yaptır ona göre hareket et derim ben ona göre zaman kaybetmemiş olursun. bizim için her ay çok önemli çünkü

canım testi yaptır ona göre hareket et derim ben ona göre zaman kaybetmemiş olursun. bizim için her ay çok önemli çünkü
aynen canım, diyorum ona benim yaşım geçiyor, , haklısın bu akşam tepesine horoz gibi binicem yapıcak o testi ya da yapıcak o testi , o kaaaa, kurtuluşu kalmadı artık

kesinlikle doğru yapıyuorsun canım, para bir şekilde kazanılır, bulunur, ama cocuk işte o belli zamandan sonra çoook zor.

arkadaşlar 2 - 3 günden beri sürekli giremedim buraya, yazdıklarınızı tek tek okudum. Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin bebişlerini. ben henüz 38i doldurdum, ancak erken rezerv azlığı var, şu an tedavideyim 5 yumurta var. O yüzden bu konuyu da takip edip arada yazıyorum. Para bence hiç önemli değil cocuk yanında, erkekler ne yazık ki bu durumu anlayamaz. ancak kucaklarına aldıklarında bebekleri bizim hissettiklerimizi anlayabiliyorlar. ayrıca doğaları gereği benciller. dolayısıyla eşimi her ne kadar cok sevsem de o bana para harcamayacağım savurmayalım derse bu benim için kabul edilemez bir durum olur. inanaılmaz kızarım açıkçası, eğer sadece para açısından bu duruma bakıyorsa. çünkü cocuk demek aile demek, bir coğunuz benim gibi düşünmeyebilir ancak bence aile cocukla tam oluyor. dolayısyla ben donasyona da açığım, elimden geleni yapacağım, hatta 24 saat çalışırım (para kazanmak anlamında), para toplarım bebiş için. Ha ben elimden geleni yaparım, Allahım vermez o ayrı. bu yüzden aynı zamanda evlat edinmeye de başvurduk biz. belli mi olur belki sonrasında normal yolla olur, bir de Allah bize ona kardeş nasip eder diye. Hayat koşulları herkes için farklı biliyorum para kazanmak da çok zorlaştı günümüzde ama çocuk için değer ve inanın eninde sonunda bir şekilde hepimizin bebişi olacağına inanıyorum. Rabbim emeklerimizi görecektir mutlaka...

Kesinlikle çok haklısın. Çocuk için her şeye değer. Bir zaman sonra çocuksuz bir yuva monotonlaşmaya başlayacaktır. allah yaşatmasın inşallah.

çok doğru diyorsun her dediğinde sonuna kadar haklısın bende 39 yaşındayım. benim bir oğlum var 9 yaşında ikinci için uğraşıyorum 4,5 yıldır olmuyordu. şubatta gebe kaldım dış gebilik oldu hala kontrollerim devam ediyor.

Erkekler eşimin söylediğini söylüyorum oğluma hamile iken bana benimle seviniyor heyacanımı paylaşıyordu ama kendisi doğumdan sonra itiraf etti ben babalığı oğlanı kucağıma aldığımda hissettim benim hep endişelerim seninle ilgiliydi gebelik sürecinde dedi.

Rabbim öncelikle hiç çocuğu olmayan arkadaşlara nasip etsin bu güzel duyguyu sağlıkla inşallah

Canım için sana ne diyor? eminim bir yanın normal yolla oldu yine olur diyor diğer yanınsa çok geç kalma pişman olursun diyor. ben de aynı duygular içindeyim. Etraftan da çok etkileniyoruz. bana sorarsan testini yaptır ilacını kullan. bu arada bir kaç ay normal dene. Eşine keçiboynuzu ve evikap takviyesi yap. 2 ayda anca etkisini görmeye başlar zaten. Bu arada 2 ay sonra tekrar spermiyogram yaptırsın. tehdit et. ben de bırakırım bu tedavi işini de. Ben öyle diyorum. ben aptalım o zaman tek başıma uğraşıyorum. bak bırakırım bebek mebek umurumda olmaz, böyle sap gibi kalırız bir başımıza diyorum. tamam tamam diyor:) Sen de vitamin takviyelerine başla. Coraspine devam et. Bu arada testlerini de yaptır. daha yaşın 40. Normal yoldan olduysa ve sorun kan pıhtılaşması ise tedavisi mümkün. Yinede içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Senin hislerin, isteğin çok etkili bu yolda.

canım benim her şey normal çıktı geçen seneki testlerimde doktorum şaşırmıştı, bu yaşta bu değerler çok güzel, gençlerde bile bu değer yok diye, nazar değdirecek banasadece kan pıhtılaşması çıktı,

tehdit edicem artık, başka yol bırakmadı

Sen hemen hamile kalabilirsin.yazdım ya arkadaşım kan pıhtılaşması varmış.istedigi zaman hamile kaldı.ama aşılamada hamile kalamadı :) o da bebeğin düşmesine cok üzülmüş.ne oldugunu anlayamadan düşük yaşıyormuş cünkü

Canım eşine ne kadar test yaptırsanda sonuçta ciddi farklar olmayacaktır,bence direk tüp bebeğe gidip ,eşinide bitkisel kürlerle falan buna hazırla benimde 2 düşüğüm oldu ve eşimin spermlerinde problem vardı ,şimdi mormal yoldan hamileyim ama gördüğüm tüpbebek tedavisinin yumurta geliştirici etkisi ve eşime yaptırdığım kürlerin faydasını ve tabi hepsinden öte dualarımla benim sonucum böyle beklemek zaman kaybı

Canım ben ümraniyedeyim . Evet çalışıyorum. Bir şirkette muhasebeciyim. Akşama kadar parayla oynayıp, akşam eve giderken Bim' den yoğurt alan muhasebecilerden

Canım ben ümraniyedeyim . Evet çalışıyorum. Bir şirkette muhasebeciyim. Akşama kadar parayla oynayıp, akşam eve giderken Bim' den yoğurt alan muhasebecilerden
Esimde mali musavir isiniz aynı onun burosu var.:) isyerinde ümraniyede sanırım.seninle buluşmayı cok isterim.ama mesai cıkısı zor canım.senin icinde zor olur sanırım.ben kusura bakmazsan yarın ev hanımlarıyla bulusayımcunku merkezden tanistıgim arkadaş bakırköyde.vakit cok cabuk geciyor.ayarlayamıyorum zamanı.insallah bulusuruz yine ben her ay geliyorum.

Kalbi durmasının sebebi pıhtılaşma mı morfolojinin düşük olması mı? Tüp bebekte morfolojinin hiç önemi yok. Buralarda okumuştum yüzde 2 ile hamile kalan var. Mucize bir iş, morfolojiye ona buna bakmıyor. Bence de iki yolu da takip et derim. Tüp bebek için zaten testi tekrar isteyecekler sanırım. Zaten tek yaptıkları o test, onu da bir zahmet yapsınlar

Ben de evlat edinmeye sıcak bakıyorum. Yalnız Türkiye'deki sisteme göre 40 yaşından sonra öyle 0-1 yaşındaki bebeği evlat edinemiyorsun. Mesela benim yaşım 44, eşimin 48, 40 üstünü toplayıp ikiye bölüyorsun. 4+8=12/2. Yani en küçük 6 yaşındaki bir çocuğu evlat edinebiliriz. 6 yaş da büyük geliyor bana. Çünkü ilk 5 yaştaki eğitim çok önemli. En son okuduğumda böyleydi. Sistem değişti mi bilmiyorum. Senin bilgin var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…