Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok saçmaymış gerçekten. Yuvalarda o kadar sahipsiz çocuk, bebek var bunlar bir de koşul koyuyorlar. O zaman 40 yaşından sonrası doğumuda yasaklasınlar oldu olacak. Herhalde bu kırk yaş üstü erkenden ölür çocuk ortada kalır diye bebek vermiyorlaar:)hey allahım ya

Evet, mantık o. Çocukla anne baba arasında fazla yaş farkı olmasın isteniyor. Ancak artık ömürler uzuyor, 40 sene önce mantıklı olabilir ama eskinin 30 yaşı şimdinin 40 yaşı oldu. Guncellenmesi gerekir. O yüzden sordum, belki değişmiştir.

sen de en kısa zamanda hamiş olursun, sağ salim bir tane daha evladın olur arkadaşım.

ben de düşük yaptım, 9 haftalıkken kalbi durdu. eşimde hem morfoloji hem de sayı sorunu var. bende birşey çıkmadı, sadeece erken rezerv azlığı var. daha sonra hamile kalamadım. 1,5 sene oldu. eşimin değerleri ile nasıl hamile kaldığıma şaşırıyor doktorlar. hepsi tüp bebek dedi. şimdiye kadar gittiklerimin hepsi... senin eşinin değerlerini bilmiyorum ama sayı az yazmışsın. bence tekrar test yaptır, eğer önceki test 6 ayı geçti ise.. sonra da doktora gösterin. anlıorum işkence ama sayı azken normal yolla olmuyor, zaman da böylece geçiyor...25 yaşında değiliz ne yazık ki...

canım ben çalışıyorum, ev başakşehirde aslında yakınmışız... perşembe de yumurta toplama var benim. ne zamana kadar istanbuldasın

Ben de mali müşavirim canım. Ben de tanışmak isterim sizinle. Kısmet diyelim, bakarsınız olur bir gün :)

aynen canım doğru biliyorsun, halen yaş sınır var. ben de gecikmemek için başvuruyorum. 38den 3 ay aldım sayılır... sıra da var, bakalım.... hayırlısı...

Buluşamasak da isterseniz telefonlaşıp yazışabiliriz

Sen ne iş yapıyorsun canım?

canım ben çalışıyorum, ev başakşehirde aslında yakınmışız... perşembe de yumurta toplama var benim. ne zamana kadar istanbuldasın
Senin yumurta toplaman varda benim yok mu benim de yarın kontrolde belli olmakla birlikte opu persembe günü olur diyorum. özelden tel yazalim da orada karsılasiriz umarım.ben daha buradayım cuma günü de buradayım.ondan sonra giderim canım.tanısmayı cok isterim

Sen ne iş yapıyorsun canım?
Kamuda sosyal hizmet uzmanıyım canım.
Ben sosyal hizmet uzmaniyim ya, bu isi yapan meslek oluyorum.o subede calısmadım. Aileler sadece bebek almak istediginden evlat edinme sırası bebekte oluyor.büyük cocuk almak isteyen yok.en önemlisi anne baba ve cocuk arasında yaş farkinın makul bicimde olması için bu yaş hesabı var.bana biraz uzak evlat edinmek.donasyonu tercih ederim.kendi dogurdugum esimin olan bir cocugu Zaten donasyon evlat edinmenin gizli hali bence.ilk beş yastaki egitimde önemli.bu konuda ön bilgi edinirim isterseniz.bunun diger kolay yöntemi koruyucu aile olmak.ilk önce koruyucu aile olup sonra o cocugu evlat ediniyorlar vs .ya kızlar konuya en yakın olan en uzaktır iste böyle

senin de mi perşembe, aynı gün süper canım. cuma yine işbaşı var bana...bu arada ben koç ünide oluyorum. sen bahçecide değil miydin? cumartesi burada olsan görüşebilirdik bak, ama olsun napalım

Sana katılıyorum canım ve evlat edinme konusuna sıcak bakmıyorum. hadi donasyonu anlarım. Nihayetinde gebeliği yaşamak var. Doğum yapmak var. En azından baba vesilesi ile kan bağı var. Ama evlatlık bana olası gelmiyor.

senin de mi perşembe, aynı gün süper canım. cuma yine işbaşı var bana...bu arada ben koç ünide oluyorum. sen bahçecide değil miydin? cumartesi burada olsan görüşebilirdik bak, ama olsun napalım
Dogru farklı yerlerdeydik.bende aynı merkezdeydik sanıyordum su ana kadar.artık bir sonraki sefer bir hafta sonu görüsebiliriz

Fikirlerimiz baya baya aynı canım daha öncede oldu

Selam kızlar bugün transferim oldu c.tesi günü 5. Gün doktorun muayenesinde olacağım kan alacak hormonlara bakilacakmis umarım size iyi haberler verip umut olabilirim
Hayırlı olsun bebegin ins.sıkı sikı tutunur.hangi hastaneydi transferden sonra bu ilgi şasırttı.inş. bize umut ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…